2012 kasım bebekleri büyüyor..

mrb yaren nasılsın mısafırlerın gıtmıs gozunaydın dıyım,kucuk kız bıraz yaramazlık yapmıs sende bıraz kızsaydın canım ben kızarım valla bebeğıme bısey yaparlarsa guzel bır dılle,kızınada gecmıs olsun canım bıseyı yoktur ıns,bebeısımı uyuttum geldım aras pasa napıyor

Sorma tatlim ya of eltim cok elverisli cnm kavga etmeye ondan sadece arass mudahele ettim
Ama cani yandii cok uzuldum he cocuk illaki olur ama annesi yaninda dikkat etmesi yada uzuldunu belli etmesi lazim
Au bikeree benim kizimada olmustu yanindayken dedi cocugun onca aglamasina
Tek dedigi buydu
Neyse bi siyrikla atlattij

Senin kuzudami uyuyo cnm bizimkide uyudu salincaginda

Son düzenleme:

sende haklısın canım ozaman ne dıcen kavgacı bı ınsansa ıdare edıcez artık.neysekı bısey olmamıs.uyandı canım benım oğlum bıraz dısarı cıkarıcam onu hava alsın sıcak nasıl olsa

canım sıkma canını inş. onemli bişeyi yoktur
en kısa zamanda şifa bulur yavrun
ben öğretmenlik yapıyorum bi kursta
biliyosun kurslar hafta sonu daha kalabalık olur
benim kız dişten yapıyo heralde kasıkla falan hissedilmiyo ama ucunu gordum
babaannesini cok seviyo gorur gormez gulu cırpınıyo
sinir oluyorum bende bütün cadolozluğu bana
çizelge yapmıstım gorunmuyo demekki kızım 5 ay bir haftalık
daha ek gıdaya baslamadım 1 hafta sonra elma suyu ile baslayacagım
senin yolunu izleyeceğim :)

kizlar yaaa bu aralar sutumde azalma oldu cok korkuyorum kesilecek diye sutum artmasi icin neyapabioirim

oglum doymuyor gibi sannki

Himmm anladim tatliim
Hangi yas grubuna ogrencilerinle aralar nadil cnm yeni nesil zorluyonu seni
Demek minnak kizij babanneyi cok seviyo en azindan yabancilik yapmiyi cnm yaren babannedine salincagini bile sallatmazdi
Aras kucagina atiniyo babannemiz cok mutlu oluyo
Ben telden giriyorum belki ondab vizrlge gozukmuyodur
Demek bi haftaniz kaldi cnm insalla istekli olur anneyi babanneyi uzmez minikkus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…