- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #8.281
kizlar yaaa bu aralar sutumde azalma oldu cok korkuyorum kesilecek diye sutum artmasi icin neyapabioirim
oglum doymuyor gibi sannki
Himmm anladim tatliim
Hangi yas grubuna ogrencilerinle aralar nadil cnm yeni nesil zorluyonu seni
Demek minnak kizij babanneyi cok seviyo en azindan yabancilik yapmiyi cnm yaren babannedine salincagini bile sallatmazdi
Aras kucagina atiniyo babannemiz cok mutlu oluyo
Ben telden giriyorum belki ondab vizrlge gozukmuyodur
Demek bi haftaniz kaldi cnm insalla istekli olur anneyi babanneyi uzmez minikkus
degisiklik iyi oldu canim evde dura dura bunaldydim
benim yerimede gezin canim
kizlar yaaa bu aralar sutumde azalma oldu cok korkuyorum kesilecek diye sutum artmasi icin neyapabioirim
Cnm adet donemimiki
bu aralar sanki benimde azaldı gibi yada onların midesi buyudu bilmiyorum
devamlı emsin istiyo
Ah cnm idin zor ama cok mubareksağol canım inş. yer yemeyen bebek cok zor
benim öğr. görme engelli bilg. dersi veriyorum cumartesi pazar
biraz zorlanıyorum tabi ama kolay iş varmı
babaannesini cok seviyo benim içinde iyi oluyo o gelince rahatlıyorum
ben benim kızla korkuyorum bi yere gitmeye uyumaz durmaz...
sen ne guzel imrenmişsin imrendim
Cnm artik doymamaya basliyolar ben surdan anladim yemeklerini yiyo ama anbe sutuni ayni duzende aliyo
Demej anne sutu yeterli gelmiyomus artik
Eklere basladiktan sonra daha huzurlu oldu aras sanki
songul
benimkide aynı mızmız
arada kasık maması veriyorum cok mızmızlanınca
sanki kasığı yiyecek
ama korkuyorum 6 aydan once dr. baslamayın diyo
ne yapsam acaba baslasammı eklere ne dersin
Merhaba hosgeldiniz tatlim kizinla
1 hafta oldu hic kabizlik yasamadik cnm
1 kasik zeytinyagi kullaniyorum kahvalti ve sebzede
Gunde iki kere tata yapiyoruz tabi kivam degisti
tsk edrım cnm bende birhaftadır basladım çok iştahlı masallh sadece öğlen sebze püresi yada çorba olark verıyorum meyve suyu tattırıorum kahvaltı yptırmıyorum daha ewet kıvamı bıraz yoğunlastı mıktarı azaldı bu norml tabıkı ama ıkınıo yapcakmıs gbı falan yapmıo oyuzden sordum sızde durum ne dıe
Canım aynı durum bendede var dönemdeki oluyor herhalde sıkmayalım psikolojik olarak daha çok etkileniyor insan
Canım merhaba çok sevindim darısı basımıza bizim dişlerde baya kaşınıyor ama tam faaliyet göstermedi artık cıkarsada rahatlasak belirtileri neydi arasta ? Gerçi her cocuk farklı olur ama gözle görülür neler vardı?Bence ben ilk disi cok gec gordum kizlar bugun 2.diside gordum bu kadar kisa sirede cikarmiki
hayır pc den giriyorum bn
hakkaten ama çok ayıp edildi
Canım merhaba çok sevindim darısı basımıza bizim dişlerde baya kaşınıyor ama tam faaliyet göstermedi artık cıkarsada rahatlasak belirtileri neydi arasta ? Gerçi her cocuk farklı olur ama gözle görülür neler vardı?
Cnm adet donemimiki
Evet bencede buyuk haksizlik olduki Ben grupta son zamanlarda dahada aktiftim kizimin resimlerine kadar paylasmistim vaktimiz olmadigi icin yazamamanin sonucu bu Sanirim
Kızlar bu arada herkese merhaba bi kaç hafta takip edemedim Ankara'ya babaannemize gitmiştik söyle bir geçmişe göz gezdirdim maşallah bebekler büyüyor anneler onlar icin çabalıyor biz hala ek gıdaya geçmedik Dr vermedi ki son kontrolümüzde kilomuz sınırdı 400gr almıştı ben artık aralarda kaçamak yapıyorum kasık maması devam sütü ve elma suyu veriyorum :)
ben benim kızla korkuyorum bi yere gitmeye uyumaz durmaz...
sen ne guzel imrenmişsin imrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?