2012 kasım bebekleri büyüyor..

Sıkmamak olmuyor işte cnm insanin evladı doğmadıgini düşünmek coke kötü ama hayirlisi zaman gösterecek olmazsa mama veririm

merhaba arkadaşlar benide aranıza alırmısın aralık annelerine yazıyordum orada kimse kalmamış
kızımda 25 kasım doğumlu kasım annesiyim yani bende

merhaba arkadaşlar benide aranıza alırmısın aralık annelerine yazıyordum orada kimse kalmamış
kızımda 25 kasım doğumlu kasım annesiyim yani bende

tabıkıde tatlım bak bende ekım annesıyım ama dogumlar zamanlı olmayınca bızde karısık olduk
aralık annelerınınde cogu malum sıteye transfer olmus cnm
bıraz bahsedermısın kendınden kızından

teşekkür ederim canm evet herkes oraya gitmiş
kızım 5 ay 3 günlük normalde çok sakin bir bebektir ama şu sıralar çok huysuz sanırım dişimiz çıkacak eller ağızdan hiç çıkmıyo günüm yarenle ilgilenmekle geçiyor

msj ın sonunu okuunca bırden cok heyecanlandım benım de yarenım var bıllıyomusun 6 yasında prensesım

bızım uffaklıkta aynı sekıldedı cnm eller agızda gece sık uyanıyo gogsumu ısıtoyodu bırzda kucakcı olmustu
dısımız geldı normale dondu ardınan 2.sıde cıktı
bız jel ıle cok rahatladık teyzesı tavsıye ederım

allah bağışlasın canım yarenin artık sana yardımcı olmaya başlamıştır oğlunun küçük annesidir dimi
jel sürmeden kesinlikle uyutamıyorum zaten canım ne kadar sonra çıktı dişi oğlunun kimisi 1 ay böle devam eder diyo kimisi 1 haftada çıkar diyo hergün bakıyorum ama daha bişey yok ilk dişi çıkartınca diğerlerinde bu kadar sıkıntılı olmuyomuş dimi canım
Hosgeldin aramiza canim

hoş bulduk canım

aynen tatlım cok sekerler ıkısı kızım cok sevıyo ılgılenıyo kardesıyle
bızım dıs olayımız 1 ay surdu dedım ıkı gundur sıkıntısı yok meger patlamıs
AMA 2.DISTE HIC BISE ANLAMADIK BELKIDE IKISI BIRDEN BASKI YAPTIGINDAN ILK DIIS DAHA SANCILI OLUYO

YARENIMIN BI BAKTIM DISI CIKMIS KASINMA VB HIC BISEY YASAMADIK
JEL HANGISINI KULLANIYORSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…