- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #8.301
Adet oldum 1 ay önce ama halen azar azar geliyor bu normalmiki
Canım merhaba çok sevindim darısı basımıza bizim dişlerde baya kaşınıyor ama tam faaliyet göstermedi artık cıkarsada rahatlasak belirtileri neydi arasta ? Gerçi her cocuk farklı olur ama gözle görülür neler vardı?
gezdınız de geldınızmıııııı
merhaba arkadaşlar benide aranıza alırmısın aralık annelerine yazıyordum orada kimse kalmamış
kızımda 25 kasım doğumlu kasım annesiyim yani bende
geldık canım fazla durmadık zaten.oturdğum yerde pek gezecek yer yok bıraz apartmnn onunde durduk bakkala gıttık geldık
tabıkıde tatlım bak bende ekım annesıyım ama dogumlar zamanlı olmayınca bızde karısık olduk
aralık annelerınınde cogu malum sıteye transfer olmus cnm
bıraz bahsedermısın kendınden kızından
merhaba.bende kasım annesiyim ve katılmak istedim.oğluşum 9 kasım doğumlu
kadın doğum dr u emzırme donemınde adet olmamanın duzensız adet olmanın olabıleceını soyledı
adet donemıde sut azalıyomus
teşekkür ederim canmevet herkes oraya gitmiş
kızım 5 ay 3 günlük normalde çok sakin bir bebektir ama şu sıralar çok huysuz sanırım dişimiz çıkacak eller ağızdan hiç çıkmıyo günüm yarenle ilgilenmekle geçiyor
merhaba arkadaşlar benide aranıza alırmısın aralık annelerine yazıyordum orada kimse kalmamış
kızımda 25 kasım doğumlu kasım annesiyim yani bende
merhaba.bende kasım annesiyim ve katılmak istedim.oğluşum 9 kasım doğumlu
Mayısın 1 de oğlum 6 aylık olacak inşallah
Evet ya zaman. Cok hizli geçtihımm yarı yasınız olcak he
allah bağışlasın canım yarenin artık sana yardımcı olmaya başlamıştır oğlunun küçük annesidir dimimsj ın sonunu okuunca bırden cok heyecanlandım benım de yarenım var bıllıyomusun 6 yasında prensesım
bızım uffaklıkta aynı sekıldedı cnm eller agızda gece sık uyanıyo gogsumu ısıtoyodu bırzda kucakcı olmustu
dısımız geldı normale dondu ardınan 2.sıde cıktı
bız jel ıle cok rahatladık teyzesı tavsıye ederım
Hosgeldin aramiza canim
allah bağışlasın canım yarenin artık sana yardımcı olmaya başlamıştır oğlunun küçük annesidir dimi
jel sürmeden kesinlikle uyutamıyorum zaten canım ne kadar sonra çıktı dişi oğlunun kimisi 1 ay böle devam eder diyo kimisi 1 haftada çıkar diyo hergün bakıyorum ama daha bişey yok ilk dişi çıkartınca diğerlerinde bu kadar sıkıntılı olmuyomuş dimi canım
hoş bulduk canım
evet ya zaman. Cok hizli geçti
canim sen diş buğdayı yaptinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?