- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #8.321
Kizlar telden yaziyorum telde yeni sayilir yanlis yazdigim cok oluyo sizide ugrastiriyorum okumak icin affola
yok cnm bızde o adet yok ama bu ara cok duyuyorum sen yapıcakmısın
bende genellikle telden giriyorum canim benim için daha kolay oluyor
bizdede adet yok ama yapmak istiyorum ama nasıl olacagini bilmiyorum
aynen tatlım cok sekerler ıkısı kızım cok sevıyo ılgılenıyo kardesıyle
bızım dıs olayımız 1 ay surdu dedım ıkı gundur sıkıntısı yok meger patlamıs
AMA 2.DISTE HIC BISE ANLAMADIK BELKIDE IKISI BIRDEN BASKI YAPTIGINDAN ILK DIIS DAHA SANCILI OLUYO
YARENIMIN BI BAKTIM DISI CIKMIS KASINMA VB HIC BISEY YASAMADIK
JEL HANGISINI KULLANIYORSUN
evet cnm onlıne olmadıgımda bıle onlıne gozokuyorum telde cıkıs yapmıyorum
ama telıme alısamadım cok hatalı yazıyorum utanıyorum
aynen cnm
ay gulden59 da bugun kına yapıcaktı kızına
maşşalh canımm
Inşallah bizimde öyle olur canım çünkü o huzursuz oldukça benim içim gidiyor o ağladıkça bende ağlıyorum ilk bebeğimizi kaybettiğimiz için üzerine titriyoruz
dentinox jeli kullanıyorum
mertur nereledesın kuzumm
yasemınım kaldı bı yarın pazartesı artık start dımı
cnm songulum ben ptesi sali da izin aldim carsamba da tatill zaten oh uc gun daha kazandim:) nereye kadar kacacaksam persembe is basisaka bi tarafa annem istanbulda carsamba sabah gelcek mecburen izin aldim yani.buarada hafta spnu babaannemize gittik ilceye ve kizimla ilk kez bag evine gittik cok guzeldi:)
neyse sizde ne var ne yok misafkrlerin gitmis gozun aydin pasamizinda lncileri hayirli saglikli olsun ins. Bizimki de bayadir kasinio ciksa da kurtulsa kuzum.
Buarada tum annislere meraba hasta bebislere bol sifa
Valla canim benim kiz costu iice artik elleri yetmio nereyi bulsa saldiriyo resmen ve hicuyku kalmadi zaten problemliydi hepten costu. Kucaktan inmek istemio ama kucakta bile huzursuz.dentinox verdi dr ama cokta etkili degil sanki. Buarada yeni gordum cnm prensesin rahatsizmis gecmis olsun kuzuma kiyamam.aman dikkat et cnm atesten cok korkuorum benhımmmm hadı 3 gun daha zıyaretcısın desene
demek persem be start ılk gunler daha zor oluyormus beysalımın ılk gununu hatırlıyorum cnm ne kadar kotuydu
sız hafta sonunu dolu gecırmıssınız cnm oh tem ız hava ne ıyı gelmıstır
bız evdeyız keyıf yapıyorum dun ıs coktu bugun bısey yapmadık tatıl ılan ettım
ınsalla dısler hemen patlar cnm arasın sıkıntı bıttı ustler daha zorluymus yandıkkk
valla canim benim kiz costu iice artik elleri yetmio nereyi bulsa saldiriyo resmen ve hicuyku kalmadi zaten problemliydi hepten costu. Kucaktan inmek istemio ama kucakta bile huzursuz.dentinox verdi dr ama cokta etkili degil sanki. Buarada yeni gordum cnm prensesin rahatsizmis gecmis olsun kuzuma kiyamam.aman dikkat et cnm atesten cok korkuorum ben
ınsalla tez zamanda cıkarır cnm ben dencol den memnun kaldı dene derım
yarenım rahatsız cnm sımdı yandı bende kacayım cnm sevkat vereyım gorusmek uzere
merhaba cnm
nasılsın bebıs nasılll
plesobe ıle sende aynı seyı yasamıssın sanırım
haberınız olmadan
ıkınız dısında kımse olmadı sanırım acaba gelenmı buraya yazmıyo
yazıpta durumumu belırtmıyo
yada sadece ıkınızmı grup dısı kaldınız
Benimkide ısırıyor resmen ins cıkarsada kurtulsak artık gece uykularımızda hiç yok denecek kadar azaldı.Tatlim
Cok fazka kasiniyodu
Gece cok slk emmege kalkti
Bide gogusleerimi damaklariyla slklstirdi
Aynen öyle bende biraz bildigim gibi yapıyorum napimbızım dr mz gunluk 20 gr dan azsa tek anne sutunu yeterklı gormuyo
ama bu dr larında hepsı ayrı telden calıyo
Sizlere bisey soraim kizlar fikrinizi alayim. Dun kotu bi haber aldim cocukluk arkadasim hamileydi gunu gecmesine ragmen sanci olmadi dr u da sanci gelmeden sezaryene almak istememis bir hafta kadar bekletti ve malesef arkadasim dun ölù dogum yapmis. Cok da zor bi hamilelik gecirmisti. Yanina gitmek istiorum esim de daha gec gitmrmin daha ii olacagini dusunuo hani benim yeni bebegim var filan uzulur dio. Gitsem zaten kizimi goturmem ama arada kaldim yine desizce ne yapmaliyim
Sizlere bisey soraim kizlar fikrinizi alayim. Dun kotu bi haber aldim cocukluk arkadasim hamileydi gunu gecmesine ragmen sanci olmadi dr u da sanci gelmeden sezaryene almak istememis bir hafta kadar bekletti ve malesef arkadasim dun ölù dogum yapmis. Cok da zor bi hamilelik gecirmisti. Yanina gitmek istiorum esim de daha gec gitmrmin daha ii olacagini dusunuo hani benim yeni bebegim var filan uzulur dio. Gitsem zaten kizimi goturmem ama arada kaldim yine desizce ne yapmaliyim
maşşalh canımm
inşallah bizimde öyle olur canım çünkü o huzursuz oldukça benim içim gidiyor o ağladıkça bende ağlıyorum ilk bebeğimizi kaybettiğimiz için üzerine titriyoruz
dentinox jeli kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?