2012 kasım bebekleri büyüyor..

maşşalh canımm
inşallah bizimde öyle olur canım çünkü o huzursuz oldukça benim içim gidiyor o ağladıkça bende ağlıyorum ilk bebeğimizi kaybettiğimiz için üzerine titriyoruz
dentinox jeli kullanıyorum

ay cnm kıyamam demek senı bekleyen bı melegın var basınsagolsun cnm ben bı kımyasal gebelık yasadım 1 hafta agladım yenıden haöıle kalana kadar hep yasını tuttum
rabbım yarenıne uzun omurler versın ınsalla
destınoxtan memnun kaldınmı eltım verdı denedım kısa surelı rahatlattı
dencol daha uzun vadede rahatlattı

mertur nereledesın kuzumm

yasemınım kaldı bı yarın pazartesı artık start dımı

Cnm songulum ben ptesi sali da izin aldim carsamba da tatill zaten oh uc gun daha kazandim:) nereye kadar kacacaksam persembe is basi saka bi tarafa annem istanbulda carsamba sabah gelcek mecburen izin aldim yani.buarada hafta spnu babaannemize gittik ilceye ve kizimla ilk kez bag evine gittik cok guzeldi:)
Neyse sizde ne var ne yok misafkrlerin gitmis gozun aydin pasamizinda lncileri hayirli saglikli olsun ins. Bizimki de bayadir kasinio ciksa da kurtulsa kuzum.
Buarada tum annislere meraba hasta bebislere bol sifa

hımmmm hadı 3 gun daha zıyaretcısın desene
demek persem be start ılk gunler daha zor oluyormus beysalımın ılk gununu hatırlıyorum cnm ne kadar kotuydu
sız hafta sonunu dolu gecırmıssınız cnm oh tem ız hava ne ıyı gelmıstır
bız evdeyız keyıf yapıyorum dun ıs coktu bugun bısey yapmadık tatıl ılan ettım
ınsalla dısler hemen patlar cnm arasın sıkıntı bıttı ustler daha zorluymus yandıkkk

Valla canim benim kiz costu iice artik elleri yetmio nereyi bulsa saldiriyo resmen ve hicuyku kalmadi zaten problemliydi hepten costu. Kucaktan inmek istemio ama kucakta bile huzursuz.dentinox verdi dr ama cokta etkili degil sanki. Buarada yeni gordum cnm prensesin rahatsizmis gecmis olsun kuzuma kiyamam.aman dikkat et cnm atesten cok korkuorum ben

ınsalla tez zamanda cıkarır cnm ben dencol den memnun kaldı dene derım
yarenım rahatsız cnm sımdı yandı bende kacayım cnm sevkat vereyım gorusmek uzere

Sizlere bisey soraim kizlar fikrinizi alayim. Dun kotu bi haber aldim cocukluk arkadasim hamileydi gunu gecmesine ragmen sanci olmadi dr u da sanci gelmeden sezaryene almak istememis bir hafta kadar bekletti ve malesef arkadasim dun ölù dogum yapmis. Cok da zor bi hamilelik gecirmisti. Yanina gitmek istiorum esim de daha gec gitmrmin daha ii olacagini dusunuo hani benim yeni bebegim var filan uzulur dio. Gitsem zaten kizimi goturmem ama arada kaldim yine de sizce ne yapmaliyim

evt ben tektim :) arkadaş geldi artık bana

Tatlim
Cok fazka kasiniyodu
Gece cok slk emmege kalkti
Bide gogusleerimi damaklariyla slklstirdi
Benimkide ısırıyor resmen ins cıkarsada kurtulsak artık gece uykularımızda hiç yok denecek kadar azaldı.
bızım dr mz gunluk 20 gr dan azsa tek anne sutunu yeterklı gormuyo
ama bu dr larında hepsı ayrı telden calıyo
Aynen öyle bende biraz bildigim gibi yapıyorum napim

Canım kötü bi durum Allah kimseye yaşatmasın ben olsam giderdim onun suan morale ihtiyacı var ve en büyük morali bi anneden yine bir anne verir.dr hatasımı peki

geçmişi okumaya giderken takıldı gözüme yazdıkların.. çok üzüldüm ya nasip ama gerçekten onun için çok zor yani psikolojisi nasıl bilemeyiz çocukluk arkadaşınla ne kadar samimisin ne kadar sık görüşüyordunuz eğer çok samimiysen git kızını götürme tabii ama pek görüşemiyosan biraz zamana bırak ne kadar kötü düşünmesede içindeki psikoloji ona kötü şeyler anlatabilir daha çok üzülebilir canım

mayacım hoşgeldin geç kaldın ya aralık anneleri obür tarafa gider gitmez ben buraya geldim ve iyiki de gelmişim kapı komşum gibi seviyorum hepsini kimsem yok burdaki arkadaşlarımdan başka bazen cevap veriyorum bazen veremiyorum ama hiç sıkıntı olmuyo.. sabah ilk iş telefondan girip bakmak oluyo telden yazamıyorum sonra rana ile oynarken tabletten bakıyorum bazen yazabiliyorum ama geneldi bilgisayardan akşam giriyorum kimi yakalarsam çene çalıyoruz sen de sürekli takipte ol çünkü ben bu topicten çok şey öğrendim yaren nasıl bu arada diş belirtileri başlamış sizde bizde bişi yok şimdilik.. bugün prinç maması yüzünden kabızlık yaşadık kısa vadeli bi çay kaşığı daha zeytin yağı ve sonrası hoppalada malum sonuç oldu ama taaa tepesine kadar kaka temizleyinceye kadar canım çıktı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…