- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #8.341
selam annecikler üç gündür full gezdim. cuma çanakkaleden arkadaşım geldi onun ile buluştum. cumartesi pazar eşim ile gezdik. biraz önce yoğurt mayaladım bu sefer ölçü ile yaptım bakalım nasıl olacak . yoğurt veren anneler sorum size yoğurdu nasıl veriyorsunuz ? nasıldan kastım vermeden bir saat önce buzdolabından çıkartıp ılık gibi olunca mı yoksa dolaptan çıkarır çıkarmaz mı ?
selam annecikler üç gündür full gezdim. cuma çanakkaleden arkadaşım geldi onun ile buluştum. cumartesi pazar eşim ile gezdik. biraz önce yoğurt mayaladım bu sefer ölçü ile yaptım bakalım nasıl olacak . yoğurt veren anneler sorum size yoğurdu nasıl veriyorsunuz ? nasıldan kastım vermeden bir saat önce buzdolabından çıkartıp ılık gibi olunca mı yoksa dolaptan çıkarır çıkarmaz mı ?
Sizlere bisey soraim kizlar fikrinizi alayim. Dun kotu bi haber aldim cocukluk arkadasim hamileydi gunu gecmesine ragmen sanci olmadi dr u da sanci gelmeden sezaryene almak istememis bir hafta kadar bekletti ve malesef arkadasim dun ölù dogum yapmis. Cok da zor bi hamilelik gecirmisti. Yanina gitmek istiorum esim de daha gec gitmrmin daha ii olacagini dusunuo hani benim yeni bebegim var filan uzulur dio. Gitsem zaten kizimi goturmem ama arada kaldim yine desizce ne yapmaliyim
Cnm iyiki gelmissin iyiki bizlesin
Cok sevdirdin kendini
DEdidin gibi bende yatskta daha bakiyorum genelde selnecimnyada sen acilisi yapiyorsun
Cok sukur topigimizde hir gur gruplasma polemik ortami yok
(Tabi dis etkenler devreye girmezse)
sen ful gezerken paşa durdu mu ya neyle gezdin kanguru mu araba mı ben haftaya çanakkaleye sınava gidecem ordan kipa mipa yaparız çünkü üniversitede girecem sınava ama korkuyorum ranadan durmaz zehir eder diye bi de üst üste iki gün cumartesi iyi yine öğleden sonra ama pazar sabahtan gidecez öğleden sonra da var sınav korkuyorum ya sınava girerim ama nasıl yaparım bilmiyorum
yoğurtu ben yarın deneyecem siz bana önderlik ediyonuz teşekkürler ben cam şişe süt bulamadım markette pazarda sağılmış taze süt görmüştüm geçen hafta bu hafta alacam küçücük şişede deneyecem ama tarif almadım geçmişe bi göz atmam lazım acaba kaçıncı sayfa... mertur nasıl yaptın bi anlatır mısın acaba
Cnm benin ya keske o sekikde inkan olsa ne kadar sevinirimbi tuhaf oldum songülutandım yahu valla boşver dış etkenleri devreye girerlerse yakarız onların devrelerini hepinizi çok seviyorum rana iyi ki kasım da doğmuş sat 1 aralıktı ama sizin gibi teyzeleriyle tanışmak nasipmiş kim bilir belki ilerde yüz yüze de görüşürüz sakarya istanbul izmir yakın yerlerdeyiz.. bi dilek uzak artık o gelir yapacak bişi yok
Cnm insalla iyi gecer cnm bu arada ranaya kim bakicak
Bende kipaya gitmk istiyorum citcitli badikeri sirf pamuk 5 li paketlerinden almali
Bende yazayim yogurt tarifimi malum cok mucadeke verdim
1oo ml siseye kaynamis sutu koyuyorum
7 e kadar sayana kadar parmagim dayaniyosa cay tabagina 1 cay kasik yogurt aliyorum bikav kasikta sut iyice ezip sutun icine katip kapagini kapatip battaniye ole sarip 4 saat bekletiyorum sonra kapagi aralik sekilde dolaba koyuyorum mis oluyo
Oglumda cok seviyo
Cnm benin ya keske o sekikde inkan olsa ne kadar sevinirim
Inan benimde icinde burdaki arkadaslarim.cok degerli
Iyuki rana kasimda dogmus cnm
Aslinda daha vardir aralik topigibde kasimda doganlar gelseler ya
Ben cok gelirdim oraya sohpete zeynoda ordaydi hatta
Simdi kimse kalmamis
tarif alındı kopyalandı verdiğin 6 aylık yemek listesinin alt kısmına yapıştırıldı:13::13: teşekkür ederim canım deneyecem inşallah tuttururum annem benden bu konuda hiç ümitli değil de onu haksız çıkarmam lazım
ranaya babası bakacak canım yani inşallah bakarrana kucakta olduğu sürece sıkıntı yok artık gezerler yarım saatte de çıkarım ben zaten.. bu arada babasının kucağındayken beni görünce bana atlıyo... tam seviniyodum bugün havalardaydım kapının önünde küçük kızları görünce benim kucağımdan onlara gitmeye kalktı eşimin diline düştüm cadoloz yüzünden
ben hala yazıyorum hareketlensin diye ama ümidim kalmadı ya zeyno nerde bu arada ya uzun zamandır yok bebişi iyi mi haberin var mı canım ya
Oh cnm iyi etmissin eymen ne yspti durdumu gerci gezmeleri seviyo degilmi
Ben yogurdumu olculu yapiyorum 1oo ml kavonoza 1 cay kasigi yogurt masalla herdefasinda supee oluyo
Ben 1 saat onceden cikartiyorum
sen ful gezerken paşa durdu mu ya neyle gezdin kanguru mu araba mı ben haftaya çanakkaleye sınava gidecem ordan kipa mipa yaparız çünkü üniversitede girecem sınava ama korkuyorum ranadan durmaz zehir eder diye bi de üst üste iki gün cumartesi iyi yine öğleden sonra ama pazar sabahtan gidecez öğleden sonra da var sınav korkuyorum ya sınava girerim ama nasıl yaparım bilmiyorum
yoğurtu ben yarın deneyecem siz bana önderlik ediyonuz teşekkürler ben cam şişe süt bulamadım markette pazarda sağılmış taze süt görmüştüm geçen hafta bu hafta alacam küçücük şişede deneyecem ama tarif almadım geçmişe bi göz atmam lazım acaba kaçıncı sayfa... mertur nasıl yaptın bi anlatır mısın acaba
Haha kuzum ben mayaladiysam herkez mayalar inan
Demk baba bakick hadi bakalim yarenin gosterode babamiz arasi 2.5 saat gezdirdi okul bahcede hic ses yok sizinkide seviyosa ses cikmaZ
KUCUK RANA NASILDA ANNEDINI MAHCUO ETMIS FISTIGIM BENIM YA
AY CNM SANA YAZ KIZIM DEMEK CEKTI BI AN HE
gezmeleri seviyor mu sevmiyor mu bilmiyorum . uyursa arabasında uyuyor, uyandığında uyku sersemliğiyle yatıyor biraz . aklı başına geldiğinde ağlamada değil böğürme gibi bağırma çığlık ıkınıp sıkılma hiç görmediğim hareketleri yapıyor mecbur kucağa alıyoruz . evdeyken zaten sürekli kucakta olduğundan dışarıda kucağa almak zoruma gitmiyor bari geziyorum diyorum ama eve geldiğimde yorulduğumu anlıyorum. birşey de diyemiyorum şimdi gezmek isteyen ben birde laf edemiyorum
ayy yemin ediyorum rana geldi gözümün önüne görmediğim hareketlerhiç gülesim yoktu valla bu bebeklerin çoğunluğu aynı galiba evde de yoruluyosun kucakta hiç olmazsa dışarda geziyosun bugün belim koptu benim de ama gıkım çıkmadı napim gezmek için herşey mübah
ozcanan carrefour larda 1tl kapağı sarmaşık desenli paşabahçenin cam kapları var. evimde onlardan vardı birde geçen haftalarda bim e twetyli kırmızı kapaklı saklama kabı gelmiş yine paşabahçenin oğluma ondan aldım .önden deneme için yapacaklarımıda önceden evimde olanlara yapayım dedim.
150 ml süt sarmaşık kapaklıya döktüğümde üstte 2 cm kadar boşluk kaldı. keçi sütü aldım migrostan ısıttım cezvede biraz fazla ısıtmışım soğumasını bekledim ılık olduğunda bir tatlı kaşığı (15 gr) activia aldım maya olarak onu kullanayım diye sadesinden ondan koydum. sardım küçük bir havluya kenar yatıyor şuan =)
buarada ben hala kanıyorum
Yok cnm uzun zamandir nedenki acaba??
gezmeleri seviyor mu sevmiyor mu bilmiyorum . uyursa arabasında uyuyor, uyandığında uyku sersemliğiyle yatıyor biraz . aklı başına geldiğinde ağlamada değil böğürme gibi bağırma çığlık ıkınıp sıkılma hiç görmediğim hareketleri yapıyor mecbur kucağa alıyoruz . evdeyken zaten sürekli kucakta olduğundan dışarıda kucağa almak zoruma gitmiyor bari geziyorum diyorum ama eve geldiğimde yorulduğumu anlıyorum. birşey de diyemiyorum şimdi gezmek isteyen ben birde laf edemiyorum
ozcanan carrefour larda 1tl kapağı sarmaşık desenli paşabahçenin cam kapları var. evimde onlardan vardı birde geçen haftalarda bim e twetyli kırmızı kapaklı saklama kabı gelmiş yine paşabahçenin oğluma ondan aldım .önden deneme için yapacaklarımıda önceden evimde olanlara yapayım dedim.
150 ml süt sarmaşık kapaklıya döktüğümde üstte 2 cm kadar boşluk kaldı. keçi sütü aldım migrostan ısıttım cezvede biraz fazla ısıtmışım soğumasını bekledim ılık olduğunda bir tatlı kaşığı (15 gr) activia aldım maya olarak onu kullanayım diye sadesinden ondan koydum. sardım küçük bir havluya kenar yatıyor şuan =)
buarada ben hala kanıyorum
bi bakayım ben de ama haftaya gidecez carrefoura.. ya sen doktora gitsene kaç gün oldu. ve nekadar geliyo ped doluyo mu rengi kırmızı mı kahverengi mi benim perşembenin geleceği çarşambadan belli olur misali 3 gün hafif pembe ara ara kanama oluyo sonra dökülüyorum şu anda olduğum gibi bakalım kaç gün sürecek
16. gün bitti bugün. 10 gün çok yoğundu 13. güne kadar orta şimdilerde avuç içi kadar oluyor ped ama kırmızı hala... bu nedir yaa hayattan soğudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?