- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #8.361
OH MASALLA ANNESI BUNADA SUKUR DIMI AMA
ARKADASININDA COCUGU VARMI
DR MUZ BIZEDE ACTIVIA DEDI DAHA NASIP OLMADI ARTIK YARIN ALICAM BURDAKI MARKETTE CILEKLI VE KAYISII VARDI ETIK DEGIL DEDIM
Diyebilirsin şekerim burda pratik yapıyorum elim yavaşlamasın demi
Bu arada benim kız yattığı zaman yastıktan mı bilmiyorum ama kulağının teki katlanıyo kepçe kalır mı ya yastığı çok yumuşak annem yün doldurmuş göndermiş ama yüksek kalıyo bu da çok yumuşak içine gömülüyo bi yastık bulamadık kıza
çocukları büyük biri ilkokul2 ye gidiyor diğeri kreşe =)
senin ria t mi?? benim T olandan kontorlde hemşire bana ipleri tam çürümemiş o yüzden açık kalmış kanaman bu yüzden olabilir ara ara demişti 4 aya kadar düzelmezse kadın doğuma git dedi senin kontrolde sıkıntı çıkmadıysa sorun yoktur ama bilemedim ya herkesin değişik değişik oluyo herhal.. annemde hiç sıkıntı olmamış ama yengem sadece 10 gün temiz kalıyorum diyo azaldıysa bitecek demek ki ama bu sefer ikinci adet zamanın geliyo ya hayattan soğuma biraz daha sabır düzelir inşallah 4 ay bekle benim gibi sonra gideriz
of zaten senın yazdıklarını okuyunca kendı yazdıklarımı begenmıyorum
bıde o kadar hızlı yazıyosunku formdan dusmemıssın
annemde arasa doldurttu yastık yuksektı yattıkca ındı cnm
he bu arada kulaga takılma bızım yamuk kafa duzeldıyse oda duzelır cnm
ben gomuk yastıktan korkuyorum burunu gomuk kalır dıye arası yan yatırıyorum cunku
inşallah iyidir ya.. Yaren nasıl oldu ateşi düştümü canım
eymen nasıl tepkı verıyoröu onlara
Meslek icabı biraz hızlı yazıyorum ama sadece bilgisayarda tablet q klavye kırk saat harf arıyorum f klavye biliyorum ben Ama dedim ya meslek işte
Yan yatma meselesini hiç söyleme ben ranayı hiç yan yatıramadım ben yan yatsın diyorum poposunu kaldırıyo düz yatıyo hanfendi ben de koyverdim gitti rana sürekli sırt üstü yattığı için için başının arkası düz ama arkadan komik görünüyo düzelir herhalBabam da kardeşimin kulaklarına çok takmıştı kepçe olacak diye çocuğun kulaklarını bantlamaya kalktı annem zor engel oldu ondan da bana geçti herhal
ria lar hep t şekli gibi olmalı gibi yumurta kanalı(tuba uterina) kapatsın ... doktorumda vücuda uyum sağlama 3 ay diyor da ben zaten adet olmayı hiç özlememiştim birde bu kadar uzun oluncaüç aya geçer ümidiyle dayanıyorum istiyorum çünkü riayı
meslek icabı biraz hızlı yazıyorum ama sadece bilgisayarda tablet q klavye kırk saat harf arıyorum f klavye biliyorum ben ama dedim ya meslek işte
yan yatma meselesini hiç söyleme ben ranayı hiç yan yatıramadım ben yan yatsın diyorum poposunu kaldırıyo düz yatıyo hanfendi ben de koyverdim gitti rana sürekli sırt üstü yattığı için için başının arkası düz ama arkadan komik görünüyo düzelir herhalbabam da kardeşimin kulaklarına çok takmıştı kepçe olacak diye çocuğun kulaklarını bantlamaya kalktı annem zor engel oldu ondan da bana geçti herhal
çocukları yoktu yanında kızı büyük onunla geldi istanbula . Burada başka bir tanıdık var onunda aynı çocuğu var kızı orada kaldı. Ben ,arkadaşım , kızını bıraktığımız arkadaş üçümüz gezdik. Alışveriş yaptık =) selim eymen e yazlık sandalet aldım =)
canım benim ya götür bencede aksatma ilerlemesinıyı tatlım atesı durtu uyudu bende ole geldım buraya haftasonu dıye acıle gıttık ama ıcıme sınmedı bıde arasın dr u gorsun bakalım sınuzlerı dolu cocugumun agzından nefes alıyo
cnm kaa arkasındakı duzlesme kendılıgınden gecmez ıkı arkadasımın basına geldı saglı sollu yatırarak duzeldı dr larıda o sekılde soyledı
arasında saga yatmaktan barız yamulmustu saglı sollu yatırarak duzeldı
cumartesi , pazar bakırköyde kermese gittik eşim ile. kendimce bir seferde üç adana yiyerek dukan diyeti yaptım
oh ne guzel cnm hem 3 kadına 1 cocuk ıyı olmus ay sandaletlerı gostersene cnm
bende gebeykn aldım ınsalla olur arasa
canım benim ya götür bencede aksatma ilerlemesin
ya başını kendisi çeviriyo artık ama yan yatmıyo ben yatırıyorum ama o yine dönüyo ama başını kendisi sağ sol yapıyo eşime sordum şimdi çok mu düz diye yok abartma dediçok takıntılıyım galiba zayıfladı hareketli olduğu için kaburgası elime geliyo üzülüyorum eşim herzamanki gibi abartıyosun çocuk hareket de mi etmesin diyo bilemedim ya tek başına bebek büyütmek kolay değil
Eki Görüntüle 698111 Eki Görüntüle 698111
sandaletimiz bu üstten ve arkadan ayarlanabiliyor. Bir model daha vardı üstüde arkasıda sabit oğlumun ayakları hamburger ekmeği gibi üzeri etli o yüzden bunu tercih ettim sıkmasın ayağını tontişimin
cumartesi , pazar bakırköyde kermese gittik eşim ile. Kendimce bir seferde üç adana yiyerek dukan diyeti yaptım
cok guzel mıs cnm gule gule kullansın tospık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?