2012 kasım bebekleri büyüyor..

of zaten senın yazdıklarını okuyunca kendı yazdıklarımı begenmıyorum
bıde o kadar hızlı yazıyosunku formdan dusmemıssın

annemde arasa doldurttu yastık yuksektı yattıkca ındı cnm
he bu arada kulaga takılma bızım yamuk kafa duzeldıyse oda duzelır cnm
ben gomuk yastıktan korkuyorum burunu gomuk kalır dıye arası yan yatırıyorum cunku

ria lar hep t şekli gibi olmalı gibi yumurta kanalı(tuba uterina) kapatsın ... doktorumda vücuda uyum sağlama 3 ay diyor da ben zaten adet olmayı hiç özlememiştim birde bu kadar uzun olunca üç aya geçer ümidiyle dayanıyorum istiyorum çünkü riayı

meslek icabı biraz hızlı yazıyorum ama sadece bilgisayarda tablet q klavye kırk saat harf arıyorum f klavye biliyorum ben ama dedim ya meslek işte

yan yatma meselesini hiç söyleme ben ranayı hiç yan yatıramadım ben yan yatsın diyorum poposunu kaldırıyo düz yatıyo hanfendi ben de koyverdim gitti rana sürekli sırt üstü yattığı için için başının arkası düz ama arkadan komik görünüyo düzelir herhal babam da kardeşimin kulaklarına çok takmıştı kepçe olacak diye çocuğun kulaklarını bantlamaya kalktı annem zor engel oldu ondan da bana geçti herhal

eymen nasıl tepkı verıyoröu onlara

çocukları yoktu yanında kızı büyük onunla geldi istanbula . burada başka bir tanıdık var onunda aynı çocuğu var kızı orada kaldı. ben ,arkadaşım , kızını bıraktığımız arkadaş üçümüz gezdik. alışveriş yaptık =) selim eymen e yazlık sandalet aldım =)

cnm kaa arkasındakı duzlesme kendılıgınden gecmez ıkı arkadasımın basına geldı saglı sollu yatırarak duzeldı dr larıda o sekılde soyledı
arasında saga yatmaktan barız yamulmustu saglı sollu yatırarak duzeldı

annem bu t ler yeni çıkmış bizim ki kıvrımlıydı diyo bakırı gümüşü altını ben riayı aldığımda uzun olduğunu görünce kormuştum nası bişi ilk defa gördüm napiim ben de riayı istiyorum vazgeçmeyecem bence en sağlamı o

kız çocuğu düz olsada uzun saçı olur arkada

oh ne guzel cnm hem 3 kadına 1 cocuk ıyı olmus ay sandaletlerı gostersene cnm
bende gebeykn aldım ınsalla olur arasa

cumartesi , pazar bakırköyde kermese gittik eşim ile. kendimce bir seferde üç adana yiyerek dukan diyeti yaptım

ıyı tatlım atesı durtu uyudu bende ole geldım buraya haftasonu dıye acıle gıttık ama ıcıme sınmedı bıde arasın dr u gorsun bakalım sınuzlerı dolu cocugumun agzından nefes alıyo
canım benim ya götür bencede aksatma ilerlemesin

ya başını kendisi çeviriyo artık ama yan yatmıyo ben yatırıyorum ama o yine dönüyo ama başını kendisi sağ sol yapıyo eşime sordum şimdi çok mu düz diye yok abartma dedi çok takıntılıyım galiba zayıfladı hareketli olduğu için kaburgası elime geliyo üzülüyorum eşim herzamanki gibi abartıyosun çocuk hareket de mi etmesin diyo bilemedim ya tek başına bebek büyütmek kolay değil

kızlar ben kaçıyorum sabah saat 7 den beri yatmadım rana başta olmak üzere temizlik yemek çamaşır ütü üstüne gezme pestil çıktı toptan iyi geceler öpüldünüz..

oh ne guzel cnm hem 3 kadına 1 cocuk ıyı olmus ay sandaletlerı gostersene cnm
bende gebeykn aldım ınsalla olur arasa

sandaletimiz bu üstten ve arkadan ayarlanabiliyor. bir model daha vardı üstüde arkasıda sabit oğlumun ayakları hamburger ekmeği gibi üzeri etli o yüzden bunu tercih ettim sıkmasın ayağını tontişimin

ah cnm benım bazen bıze o sekılde gelıyo anneyız ıste hep endıse esıne guven
kaburgası gelsın cnm elıne saglıklı olsun kuzun napalım hem oda sana o sekılde gelıyodur belkı
formunu koruyo rana annesı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…