2012 kasım bebekleri büyüyor..

evet tatlım yatağında uyuması güzel bişi ama misafirlikte falan ararsa kötü olur.
benim oğlanı ayağa hala alıştıramadım ama bi kaç gündür pusette uyutmaya başladım
kucakta uuturken daha çok yoruluyordum, şimdi daha rahatım
ama bir türlü ayakta yatmıyor poposunu kaldırıyo
şimdi bide kafası ve ayaklarıyla köprü yapmayı öğrendi sırtını kaldırıyo köprü gibi
Merhaba hosgeldiniz tatlim kizinla

1 hafta oldu hic kabizlik yasamadik cnm
1 kasik zeytinyagi kullaniyorum kahvalti ve sebzede
Gunde iki kere tata yapiyoruz tabi kivam degisti
tabiii kokusuda değişti dimi

ayyy biz henüz meyve suyu aşamasındayız hayatım
ama oğlum hiç bi meyve suyunu içmiyo
suratını buruşturup tükürüyo:120:

Son düzenleme:

dogru ınankı bende hertur uyutmaya basladım heryerde o o ortamı nası saglayım dımı ama
pusette nasıl uyutuyosun kuzum

cnm acken ıkı tatlı kasıgı seklınde dene mınnak ogluna bıde uykusu olmasın bunlarda cok onemlı
ay bız artık eklere tamamen gectık teyzesı 2 tanede mınnak dısımız var 1 haftada neler degıstı bızde

Slm kizlar gecmisi okuyamadim .golcukteyiz.burada esimin babaannesi var.ziyarete geldik.3 gun daha buradayiz.songulum gecmis olsun.ayrica yeni disinizde hayirli olsun.
Esimin babannesidekizimi sapur supur tukuruklu tukuruklu opuyor.kizimin yuzu kabardi.ama kadinada saygimdan opme diyemiyorum.sinir oldum.kucucuk bebek oyle opulurmu.
Benden haberler simdilik bu kadar.gecmisi okuyup tekrar msj yazarim

sagol tatlım benım oh bu ara gezen gezene he canım cektı
ay benımde esımın ananesı o sekılde asla da bısey dıyemem zaten cok yaslı bı daha uzulurum kırdım dıye
ay kadın benıde ole opuyo hep esarbımı getırıyrum yada cok sarılıyorum ne edeyım
en cesur yurek yaren dırek ıslak mendıl ıstıyo yanagını sılıyo

konu ranaysa akafvn sular durur biz de gidecez operler mi oyle ben opmezken cenemi tuamam gibi geliyo yaa ama esimin tarafa degil benim tarafa gidiyoz ondan biraz daha rahat soylerim galiba bi de iyi gezmeler bizim yerimize de gez canim

herkese gunaydiin

herkese kocaman bi günaydın kızlar nasılsınız bakalım
ben iyiyim allaha şükür aslında çok yorgunum ama değiliim kızımın 6 ay kınasını yaptık dün ama nil hafta sonu çokkhuysuzdu biraz uraştırdı beni ama çok güzel geçti allaha şükür..

Him bizde ikinma yok tatlim
Bizimkininn kaka onceden kokuyodu eklere gecince kokmamaya basladi
Ne garip
Bebeginin istahli olmasiba cok sevindum
Kahvalti ve muhallebi yogurda baslamadinizmi cmm

iştahlı sukur khvaltıya baslmadım muhallebı gece dun verdım ılkkez artık verecegım yoğurt gaz yapmıstı ama bugun tekrar mayaladım vercem artık az az.dişimiz gözukuodu pırınç tanesı gbı beyaz nokta vardı bırhaftadır yok dedığın gbı gece emmeye sık uyanıo ısırıo gbı sıkıstırıo emerken sanırım gelıo dışımız bısey sorcam cnm bana attığnız yorumlar bıldırım olarak gelmıo nasıl yapabılırım

günaydın canlarım nasılsınız biz oğlumla biraz daha iyiyiz
güldenim kınanız nasıl geçti
songülüm yaren nasıl oldu arasımın ikinci dişide çıkkmış artık diş buğdayı yapar çağırısın bizide :)
rana nasıl ozcanan
mertur naber canım
dilekefem sennasılsın
selcnec sen nasılsın
z,yaretçi arkadaşım varsan sen nasılsın
diğer ismini yazamadığım arkadaşlarım nasılsınız

merhaba canım burdayken seçeneklerde sonra abone ol diye bişey var onu seçip derhal maille haberdar olmak istiyorumu seçiyosun umarım yardımcı ola bilmiştişimdir..

günaydın beysalım çok güzel geçti kınammız.
ama nilim 2 gündür çok huysuz
birde aptamilin 2 numarasındanmı bilmiyorum ama günde 3 4 kez kaka yapan çocuk artık günde bidefa yapıyo oda çok az
ve zorlanıyo yapamıyo bilmiyorum ne yapıcam..

ah kuzum aman dikkat et erdemde işte zolanıp yapamıyordu sonra içinde katılaşmış yaptırdık ama makatta çatlak oldu zeytinyağı için bir çay kaşığı birde gün kurusu aldım dün 3 tane kaynattım blendardan geçirdim akşama ooh güzel bi kaka yaptı :)

Hayirli olsun canim yari yasinin kinasi

Inşallah evlilik kinasinida görürsün:)

Gunaydin canim iyi olduğunuza sevindim kiyamam ben ona

Ben iyiyim canım cok şükür:)))

Gunaydin güzel anneler

Benim oğlum 5 te uyandi halende uyanik 5 ten beri ayaktayız uykum var çok

günaydın canım..

off evetya çok zor gerçekten.
gün kurusu dediğğin kayısımı canım.

Hayirli olsun canim yari yasinin kinasi

Inşallah evlilik kinasinida görürsün:)

aminnnnn canım aminn teşekkür ederiz..

Mrb canım aynie sorunu bende yasadim efem devamli sağa yattığı için sağ taraf ezilme olmustur doktor eğer dikkat etmezseniz kafasına bi alet takacagiz demisti ve ben çok korkmustum hemen internetten arastirdim ve bi yastık vardi kqfa için özel yapım ondan ısmarlamistim allaha şükür bayaga düzelme oldu

Sende dikkat et kendi düzelir diye bekleme ilerde kafa sekli bozukluğu oluyormuş allah korusun..

Gunaydin canim iyi olduğunuza sevindim kiyamam ben ona

Ben iyiyim canım cok şükür:)))
Allah daha iiyi etsin canım

günaydın canım..

off evetya çok zor gerçekten.
gün kurusu dediğğin kayısımı canım.

aminnnnn canım aminn teşekkür ederiz..
evet canım kayısının işlem görmemiş güneşte kurutulmuş olanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…