- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #14.801
Cnm yareni rmzirirken cok yakin arkadasimin bebeginede 6 ay gunde iki biberon sut verdim annesinin sutu yoktu emmedide cinarim mamada hep kabiz ediyodu yarene ne kadar verdimse onada verdim
Yaren 4.5 ay emdi 1.5 aysa sagdim toplamda 6 ay
keskr ikidinede da fazla verebilseydim
Kızlar bısey sorcam kızımın corbasına 3 gunde bır farklı seyler ılave edıyorum 6. Ayımızı bıtırdık ve anne sutu almıyoruz acelecı mı davranıyorum sızce
Kızlar bısey sorcam kızımın corbasına 3 gunde bır farklı seyler ılave edıyorum 6. Ayımızı bıtırdık ve anne sutu almıyoruz acelecı mı davranıyorum sızce
bu arada herkese yeniden merhaba.ben yazmayalı baya oldu.evde bi curcuna vardıda. kaynanamlar ve görümcem vardı.gerçi görümcem ve kayınbabam 3 günde gittide asıl bela kaynanam 12 gün kaldı.yazmıştım zatende size zaten eşim 2 ay burda 35 gün doğuda oluyor diye ya.yani memleketten geleli 1 ay olmadan yine tepemizdeydi ne özel hayat bıraktılar ne bişey okadar sinirliyimki kızlar dertleşcek birilerini arıyorum valla.
Buarada bebişleriniz nasıl keyifleri yerindedir inşallah.bizimki yeni diş çıkarmaya çalışıyor ve geceleri çok huysuzlandıya.7 saat kesintisiz uyuyyan çocuk nerdeyse 1 aydır uyku muyku bilmiyor engeç sabah 5:30 da ayakta.gece 12 de yatmasına rağmen ve uyanıncaya kadar 4-5 kere kalkıyor.hiç alışkın değilim bu haline çok kötü durumdayım.
kızlaar nerdesiniiiz =)
oğluma yürüteç almak istiyorum iki gündür buna taktım
neguzel canım sen sımdı süt annesın yanı
o anneye ılac gıbı gelmstır senın sutun,okadar vermısın ya canım sukur dıyelım hıc veremeyenler var emmeyen bebekler var sen neguzel ıkı bebeğede vermssın
Cnm insn cok iyi edersin hem cocuk oyalaniyo hem cok keyifli
Sizinkinin markasi ne yarencim
herkese merhabalar.bizim internetimiz düzelmedi maalesef ve sizleri çok özledik kızımla.geçmişi de okuyamıyorum of of çok birikmiş
umarım bebişleriniz ve siz iyisinizdir.ece 4-5 gündür ishaldi.bugün biraz daha iyi çok şükür.
bi de geçen pazar günü yüreğim ağzıma geldi size de anlatayım da tecrübeleriniz varsa beni rahatlatın.ct akşamı dışardan geldik ece yolda uyudu ben de yavaşça yatağına yatırdım.sabah kalktığımda yatağında 3-4 tana bozuk para gördüm beynimden vurulmuşa döndüm.yatırırken çantamdan düşmüş olmalı.hemen eşimi uyandırdım doktora gidelim diye. o da endişelenmemi daha alıp tutamayacağını velev ki yuttuysa bile kakasından çıkacağını söyledi.gerçekten bulduğum paralar ona uzaktı.hatta gün boyu eline zorla para tutturup ne yaptığına baktım hiç birini ben vermeme rağmen uzun süre tutamadı ağzına götürmedi.aman işte böyle kızlar çocuk büyütmek o kadar zor ki ne kadar dikkat etsek de olacağı varsa oluyor.mesela bizim yatakta bile kolay kolay yatırmıyordum ağzına bi şey alırsa dönüp düşerse diye.ki daha tam dönmüyor bile.aradan 1 hafta geçti hala aklımda röntgen çektirmeli miyim sizce ne dersiniz?
herkesi öptüm.fırsat bulursam yine girerim
Cnm ya ozledik artik bitsin ayrilik
Oncelikle gecmis olsun tatlim cok uzuldum bebegine bol.sivo takviye hap bence
AY PARA MUHAAPPETINEDE AYRICA GULDUM ELINE VERIP DENEME YAPMANA XOK SEKER YA
Tatlim bence rontgene gerek yok atmamistir yavrucak uyirken agzina esinin dedogi gibi yutsa cikardi buyuk 1 tl ise zaten yutamazdabebikin
neler koyuyosun canım.yani benim bebeğimde 4 ay emzirebildim.bende birçok şey koyuyorumda o nedenle sordum.
yarı yasınız kutlu olsun canım
erken değil canım bence ben bıkac cesıt koyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?