2012 kasım bebekleri büyüyor..

neguzel canım sen sımdı süt annesın yanı
o anneye ılac gıbı gelmstır senın sutun,okadar vermısın ya canım sukur dıyelım hıc veremeyenler var emmeyen bebekler var sen neguzel ıkı bebeğede vermssın

Kızlar bısey sorcam kızımın corbasına 3 gunde bır farklı seyler ılave edıyorum 6. Ayımızı bıtırdık ve anne sutu almıyoruz acelecı mı davranıyorum sızce

Kızlar bısey sorcam kızımın corbasına 3 gunde bır farklı seyler ılave edıyorum 6. Ayımızı bıtırdık ve anne sutu almıyoruz acelecı mı davranıyorum sızce

neler koyuyosun canım.yani benim bebeğimde 4 ay emzirebildim.bende birçok şey koyuyorumda o nedenle sordum.

bu arada herkese yeniden merhaba.ben yazmayalı baya oldu.evde bi curcuna vardıda. kaynanamlar ve görümcem vardı.gerçi görümcem ve kayınbabam 3 günde gittide asıl bela kaynanam 12 gün kaldı.yazmıştım zatende size zaten eşim 2 ay burda 35 gün doğuda oluyor diye ya.yani memleketten geleli 1 ay olmadan yine tepemizdeydi ne özel hayat bıraktılar ne bişey okadar sinirliyimki kızlar dertleşcek birilerini arıyorum valla.
Buarada bebişleriniz nasıl keyifleri yerindedir inşallah.bizimki yeni diş çıkarmaya çalışıyor ve geceleri çok huysuzlandıya.7 saat kesintisiz uyuyyan çocuk nerdeyse 1 aydır uyku muyku bilmiyor engeç sabah 5:30 da ayakta.gece 12 de yatmasına rağmen ve uyanıncaya kadar 4-5 kere kalkıyor.hiç alışkın değilim bu haline çok kötü durumdayım.

anlayıssız ınsanlarla yasamak zor canım zaten esınle az zaman gecırebılıyosunz bıde baskalrı olunca bıde cocuk zor oluyodur
bu aralar bebısler huysuz galıba benmkıde gece 2 saatte bır uyandı tabı aralardakı mızrdanmalrı saymıyorum bıle ınsan sersem oluyo valla
ıns duzelırler canım

Aynen cnm.ya rabbim.onunda riskini veerdi 45o cc sadecr ona veriyordum gunde
Ay arasta ancaj arasa yetiyodu dusun cnm
Su an gorevdeler siirtte yavrum hala arar sutanne der
Yarende unutiyo.diyoki sut arkadasim haha

herkese merhabalar.bizim internetimiz düzelmedi maalesef ve sizleri çok özledik kızımla.geçmişi de okuyamıyorum of of çok birikmiş

umarım bebişleriniz ve siz iyisinizdir.ece 4-5 gündür ishaldi.bugün biraz daha iyi çok şükür.
bi de geçen pazar günü yüreğim ağzıma geldi size de anlatayım da tecrübeleriniz varsa beni rahatlatın.ct akşamı dışardan geldik ece yolda uyudu ben de yavaşça yatağına yatırdım.sabah kalktığımda yatağında 3-4 tana bozuk para gördüm beynimden vurulmuşa döndüm.yatırırken çantamdan düşmüş olmalı.hemen eşimi uyandırdım doktora gidelim diye. o da endişelenmemi daha alıp tutamayacağını velev ki yuttuysa bile kakasından çıkacağını söyledi.gerçekten bulduğum paralar ona uzaktı.hatta gün boyu eline zorla para tutturup ne yaptığına baktım hiç birini ben vermeme rağmen uzun süre tutamadı ağzına götürmedi.aman işte böyle kızlar çocuk büyütmek o kadar zor ki ne kadar dikkat etsek de olacağı varsa oluyor.mesela bizim yatakta bile kolay kolay yatırmıyordum ağzına bi şey alırsa dönüp düşerse diye.ki daha tam dönmüyor bile.aradan 1 hafta geçti hala aklımda röntgen çektirmeli miyim sizce ne dersiniz?

herkesi öptüm.fırsat bulursam yine girerim

Cnm ya ozledik artik bitsin ayrilik

Oncelikle gecmis olsun tatlim cok uzuldum bebegine bol.sivo takviye hap bence

AY PARA MUHAAPPETINEDE AYRICA GULDUM ELINE VERIP DENEME YAPMANA XOK SEKER YA
Tatlim bence rontgene gerek yok atmamistir yavrucak uyirken agzina esinin dedogi gibi yutsa cikardi buyuk 1 tl ise zaten yutamazdabebikin

ay sağol canım benim.beni çok rahatlattın.halimi görecektin yanına koyuyorum bozuk para alamıyor yerini değiştiriyorum almıyor sonra zorla avcuna koyuyorum tutuyor biraz sonra düşürüyor.ama çok korktum zaten şu bozuk paralara gıcığım var her yerden çıkıyorlar bir işe de yaramıyorlar 5kr 10 kr anca kalabalık. biraz daha büyüdüklerinde daha dikkat etmek lazım nerden çıkacakları belli olmuyor

neler koyuyosun canım.yani benim bebeğimde 4 ay emzirebildim.bende birçok şey koyuyorumda o nedenle sordum.

yarı yasınız kutlu olsun canım
erken değil canım bence ben bıkac cesıt koyuyorum

Sağol canım wavss67.
Jandi cim kabak havuc domates bugun bıraz da soğan koydum pirinç koydum ama galıba bağırsaklarını etkıledı kaka yaparken zorlanıyoruz pirinç koymadan önce böyle bı sıkıntımız yoktu. Siz neler koyuyosunuz pekı bana da soyleyın sırlarınızı :)))

özcanaann gitti mi misafirlerin? nasıl geçti?

mertur selimin başı nasıl oldu? şişler indi mi canım?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…