- 18 Şubat 2010
- 117
- 47
- 98
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #14.821
anlayıssız ınsanlarla yasamak zor canım zaten esınle az zaman gecırebılıyosunz bıde baskalrı olunca bıde cocuk zor oluyodur
bu aralar bebısler huysuz galıba benmkıde gece 2 saatte bır uyandı tabı aralardakı mızrdanmalrı saymıyorum bıle ınsan sersem oluyo valla
ıns duzelırler canım
Sağol canım wavss67.
Jandi cim kabak havuc domates bugun bıraz da soğan koydum pirinç koydum ama galıba bağırsaklarını etkıledı kaka yaparken zorlanıyoruz pirinç koymadan önce böyle bı sıkıntımız yoktu. Siz neler koyuyosunuz pekı bana da soyleyın sırlarınızı :)))
inşallah düzelirler canım ya çok zor böyle.ne uyuduğumu anlıyorum ne uyandığımı.sorma canım okadar anlayışsız ve kıskançki artık bıktım yani.eşim bana ne alırsa ondan istiyor ya.sen bizi geçen sene görcektin daha evleneli 1,5 ay olmuş bunlar yılbaşında bi geldiler 3 marta kadar durdular düşün halimi.onların yüzünden sinir hastası oldum ya ona yanıyorum.
canım bende öyle koyuyorum yanlız bana doktorum bulgur koy dedi bulgur ve irmik koyuyorum hani pirinç az olmuş oluyor.ben patlıcanlı denedim sevmedi.ama mercimek bulgur irmik soğan sarımsak patates havuç azıcıkda kıyma koyuyorum bunu seviyor.
inşallah düzelirler canım ya çok zor böyle.ne uyuduğumu anlıyorum ne uyandığımı.sorma canım okadar anlayışsız ve kıskançki artık bıktım yani.eşim bana ne alırsa ondan istiyor ya.sen bizi geçen sene görcektin daha evleneli 1,5 ay olmuş bunlar yılbaşında bi geldiler 3 marta kadar durdular düşün halimi.onların yüzünden sinir hastası oldum ya ona yanıyorum.
gittiler canım fena değildi ya amaaan bitti çok şükür:))özcanaann gitti mi misafirlerin? nasıl geçti?
mertur selimin başı nasıl oldu? şişler indi mi canım?
canım patlıcanda nikotin var bence verme ben hiç vermeyi düşünmüyorumcanım bende öyle koyuyorum yanlız bana doktorum bulgur koy dedi bulgur ve irmik koyuyorum hani pirinç az olmuş oluyor.ben patlıcanlı denedim sevmedi.ama mercimek bulgur irmik soğan sarımsak patates havuç azıcıkda kıyma koyuyorum bunu seviyor.
gözlerim acıyo uykusuzluktan daha erken girecektim ama pc yi eşim kaptı sağolsun ben de kendi pc mi açmaya üşendim onu bekliodum
içim buruk aslında kızlar ya ben o kadar hazırlanayım edeyim 8 kişi beklerken 3 kişi geldi diğer arkadaş benim kalem arkadaşım saat 5 te geldi nöbetçiymiş bu hafta olay olunca gelemedi ama diğer arkadaşlar gelmediler yani aramadılar da sadece bi arkadaş mesaj attı bi akrabasının oğlu askerden gelmiş de ona gidecekmiş ben de tamam dedim.. ama gelenlerden bi tanesinin ablası istanbuldan gelmiş ona rağmen ben söz verdim geldim dedi ya hiç ummadıklarım geldi umduklarım gelmedi... bi tane arkadaş badana yapacakmış ondan gelmeyecek dediler eşim çarşıda eşiyle el ele gezerken görmüş hasbinallah dedimçok lazımlar sanki de işte insan yorulduğuna yanıyo ben de lafları saydım eminim yerlerine ulaşır kimseye gitmeyeceğimi cuma günü başlayacağımı ve kimseyle muhatap olmayacağımı söyledim kalem arkadaşım da zaten adliyenin tadı tuzu yok dedi hiç çalışmayı istemeyen ben iyicene soğudum işten ama yaptıklarımı çok beğendiler hepsini de yediler valla bi kaç tane börek kaldı 2 dilim de kek önce anlamadım az kişi geldi ama niye o kadar kaldı diye sonra bi baktım eşim girmiş mutfağa bi daha kimseyi davet etmeyecem kimse gelmesin siz gelin yaa bakın neler yaptım Eki Görüntüle 731000
rana da o kadar süslenmiştiEki Görüntüle 731001
songül sadece sen varsın herkes nere gitmiş yahu
ek gıdaya başladığınızdan beri kaka renginizdeki değişiklikleri yazar mısınız acep rengi ve yoğunluğu biliyorum biraz abes ama annelikte abes yok bence hele konu bebişinin kakası ise:120::120::120::120::120::120:
bi daha o kadar uğraşmayacam valla eşim de o kadar yardım etti ki her konuda adam sabahtan beri ben daha az yorulayım diye koşturdu durdu burda öyle arkadaşı yok kafa dengi saat 6 ya kadar dışarda kalması da cabası ama sonra bütün ziyafeti çekince bişi demedi tabi :))cnm ya cıdden cok uzuldum kac gundur en ıyı nasıl agırlarım telasındaydın hıc hos olmamış ne basıma gelmesın ısterım nede kimseye yaparım helekı esının carsıda gormesı tam fıyasko
8 kışı nerde kışı nerede yanı
ay gelmeyenlerde tabağın resmını görse pısman olurdu
hersey cok güzel gorunuyor cnm kekte masalla cok güzel kabarmış
esınınde mıde ıyı bayram etmıs he bence tek sevınen o olmustru
cumartesi diye desem ne alaka ya nerdesiniz kızlaaaaar çabuk gelinevet cnm bugun ısler kesat
hatta gıtmedıler desem yerı 1 2 sattır senı beklerken kımsecıkler gelmedı
ay ne bileyim korktum koyu yeşil gibi bazen çok koyu oluyo siyaha çalar gibi hoş bu aralar yine pek yapamıyoruz.. dün yapacam diye başı terden sırılsıklam oldu yaptığı azcık bişi boğaz durmuyo ki ben ne yapayım poaçayı götürdü bugün yarım yemiştir eminim nasıl çıkarır bilmemcnm arasın sabıt hep koyu yesıl tarzı
bi daha o kadar uğraşmayacam valla eşim de o kadar yardım etti ki her konuda adam sabahtan beri ben daha az yorulayım diye koşturdu durdu burda öyle arkadaşı yok kafa dengi saat 6 ya kadar dışarda kalması da cabası ama sonra bütün ziyafeti çekince bişi demedi tabi :))
bi de teşekkür ederim canım valla çok uğraşmasam o kadar olmaz kekin her aşamasında karıştırdım çok özendim kekime
cumartesi diye desem ne alaka ya nerdesiniz kızlaaaaar çabuk gelin
ay ne bileyim korktum koyu yeşil gibi bazen çok koyu oluyo siyaha çalar gibi hoş bu aralar yine pek yapamıyoruz.. dün yapacam diye başı terden sırılsıklam oldu yaptığı azcık bişi boğaz durmuyo ki ben ne yapayım poaçayı götürdü bugün yarım yemiştir eminim nasıl çıkarır bilmem
haklısın cnm ya nedesen ınsan kendını cok kotu hıssedıyor esınle seferber olmuşsunuz ben bı ıkı defa yasadım bı dahada gorusmedım o kısılerle
cok samımı arkadaşımda gebeyken yaptı dolmalar sardım neler yaptım aradım saat ne kadar gec oldu gelmeyecegını soyledı ta 7 sene once tabı ben bununla bı kustum cunku ıkıncıye yapmıştı ınan aylarca konusmadıma araya kımlerı soktu bellı degıl
cnm demır damlası kullanmaya başlamadan dr demıstı yesıl sıyah olur endıselenmeyın ayrıca kabızda yapabılır demıstı sızın kabız damlaya baslayıncamı olduku
kız bu arada sen süt anne misin :)) nasıl bi duygu ya sütünü içmiş ama emdi mi seni okudum ama unuttum kafa mı kaldı :)) yaren ne kadarlıktı hatırlıyomuydu yani :)) bugün bi arkadaşın oğlu geldi 20 aylık ali hikmet :)) tosun gibi ama çok fena sevme tarzı da çok vahşi ranayı nerdeyse eziyodu elleriyle kız neye uğradığını şaşırdı kızamadım çünkü nasıl sevilmesi gerektiğni bilmiyo sevmek için sıkıştırıyo :)) arkadaşa sen sakın çocuk yapma bu ara yoksa valla haşat eder bu oğlan dedim ama o kadar akıllı ki herşeyi tek seferde anlıyo ama işine gelmeyince bi sürü soruhala emiyodu annesini tutturmuş meeemee aç :)) neymiş annesi açacakmış herkes görecekmiş kadın ne yapacağını şaşırdı ben de emziremedim onların yanında gelir beni de emmeye kalkar diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?