2012 kasım bebekleri büyüyor..

inşallah düzelirler canım ya çok zor böyle.ne uyuduğumu anlıyorum ne uyandığımı.sorma canım okadar anlayışsız ve kıskançki artık bıktım yani.eşim bana ne alırsa ondan istiyor ya.sen bizi geçen sene görcektin daha evleneli 1,5 ay olmuş bunlar yılbaşında bi geldiler 3 marta kadar durdular düşün halimi.onların yüzünden sinir hastası oldum ya ona yanıyorum.

canım bende öyle koyuyorum yanlız bana doktorum bulgur koy dedi bulgur ve irmik koyuyorum hani pirinç az olmuş oluyor.ben patlıcanlı denedim sevmedi.ama mercimek bulgur irmik soğan sarımsak patates havuç azıcıkda kıyma koyuyorum bunu seviyor.

Aman canım bı degısık versıyonlarıda benım basımda butun form bılıyo ya :))) allah akıl fıkır versın dıyorum ne deyım. Benım kv benım yanımda oğluna sarılıp öpüyo kokluyo bebeğim bebeğim dıye sevıyo düsün artık yanı :))))

Pirinc kabız yaptı sankı canım ya yapıyo kakasını ama cok katı cıjarasıya kadr kıpkırmızı oluyo. Bulgur mu koysam bende kıvamı koyu olsun bıraz dıye patates koydum kızım sevmedı.
Patlıcanın besleyıcı degerı yok zaten verme sımdı bence...
Kıymaya daha erken galıba bıze daha yenı 6. Ayımız bıttı. Ben bıraz duzelesıye kadar pirinç koymayım en ıyısı...

Cnm ya rabbim sabir versin ay cok zor kv nede sastim dogrusu ne anlayis tan yoksun insanlar 2 ay kalinirmi
Ence bebise yansimistir ondan uyku duzeni bozulmus huzursuz olmus olablir

Kizlar bwn henuz sogan sarimsak hic vermedim dr da demedi tariflerdede yok acaba mideyi yorarmiki
Biz 7 aylik olduktan sonra bi gun tavuklu bi gun kiymali corba yada pure olayina girdik
Aras cok seviyo

Bugun kiyma kabak patates havuc princ haadim blenderdan gectim

özcanaann gitti mi misafirlerin? nasıl geçti?

mertur selimin başı nasıl oldu? şişler indi mi canım?
gittiler canım fena değildi ya amaaan bitti çok şükür:))
canım patlıcanda nikotin var bence verme ben hiç vermeyi düşünmüyorum

bu arada elif mina senin o dişlerini yesinler emi maşallah subhanallah beter böcüğe

gözlerim acıyo uykusuzluktan daha erken girecektim ama pc yi eşim kaptı sağolsun ben de kendi pc mi açmaya üşendim onu bekliodum

içim buruk aslında kızlar ya ben o kadar hazırlanayım edeyim 8 kişi beklerken 3 kişi geldi diğer arkadaş benim kalem arkadaşım saat 5 te geldi nöbetçiymiş bu hafta olay olunca gelemedi ama diğer arkadaşlar gelmediler yani aramadılar da sadece bi arkadaş mesaj attı bi akrabasının oğlu askerden gelmiş de ona gidecekmiş ben de tamam dedim.. ama gelenlerden bi tanesinin ablası istanbuldan gelmiş ona rağmen ben söz verdim geldim dedi ya hiç ummadıklarım geldi umduklarım gelmedi... bi tane arkadaş badana yapacakmış ondan gelmeyecek dediler eşim çarşıda eşiyle el ele gezerken görmüş hasbinallah dedim çok lazımlar sanki de işte insan yorulduğuna yanıyo ben de lafları saydım eminim yerlerine ulaşır kimseye gitmeyeceğimi cuma günü başlayacağımı ve kimseyle muhatap olmayacağımı söyledim kalem arkadaşım da zaten adliyenin tadı tuzu yok dedi hiç çalışmayı istemeyen ben iyicene soğudum işten ama yaptıklarımı çok beğendiler hepsini de yediler valla bi kaç tane börek kaldı 2 dilim de kek önce anlamadım az kişi geldi ama niye o kadar kaldı diye sonra bi baktım eşim girmiş mutfağa bi daha kimseyi davet etmeyecem kimse gelmesin siz gelin yaa bakın neler yaptım

rana da o kadar süslenmişti

ek gıdaya başladığınızdan beri kaka renginizdeki değişiklikleri yazar mısınız acep rengi ve yoğunluğu biliyorum biraz abes ama annelikte abes yok bence hele konu bebişinin kakası ise:120::120::120::120::120::120:

cnm ya cıdden cok uzuldum kac gundur en ıyı nasıl agırlarım telasındaydın hıc hos olmamış ne basıma gelmesın ısterım nede kimseye yaparım helekı esının carsıda gormesı tam fıyasko
8 kışı nerde kışı nerede yanı
ay gelmeyenlerde tabağın resmını görse pısman olurdu
hersey cok güzel gorunuyor cnm kekte masalla cok güzel kabarmış
esınınde mıde ıyı bayram etmıs he bence tek sevınen o olmustru

bi daha o kadar uğraşmayacam valla eşim de o kadar yardım etti ki her konuda adam sabahtan beri ben daha az yorulayım diye koşturdu durdu burda öyle arkadaşı yok kafa dengi saat 6 ya kadar dışarda kalması da cabası ama sonra bütün ziyafeti çekince bişi demedi tabi :))
bi de teşekkür ederim canım valla çok uğraşmasam o kadar olmaz kekin her aşamasında karıştırdım çok özendim kekime
evet cnm bugun ısler kesat
hatta gıtmedıler desem yerı 1 2 sattır senı beklerken kımsecıkler gelmedı
cumartesi diye desem ne alaka ya nerdesiniz kızlaaaaar çabuk gelin
cnm arasın sabıt hep koyu yesıl tarzı
ay ne bileyim korktum koyu yeşil gibi bazen çok koyu oluyo siyaha çalar gibi hoş bu aralar yine pek yapamıyoruz.. dün yapacam diye başı terden sırılsıklam oldu yaptığı azcık bişi boğaz durmuyo ki ben ne yapayım poaçayı götürdü bugün yarım yemiştir eminim nasıl çıkarır bilmem

kız bu arada sen süt anne misin :)) nasıl bi duygu ya sütünü içmiş ama emdi mi seni okudum ama unuttum kafa mı kaldı :)) yaren ne kadarlıktı hatırlıyomuydu yani :)) bugün bi arkadaşın oğlu geldi 20 aylık ali hikmet :)) tosun gibi ama çok fena sevme tarzı da çok vahşi ranayı nerdeyse eziyodu elleriyle kız neye uğradığını şaşırdı kızamadım çünkü nasıl sevilmesi gerektiğni bilmiyo sevmek için sıkıştırıyo :)) arkadaşa sen sakın çocuk yapma bu ara yoksa valla haşat eder bu oğlan dedim ama o kadar akıllı ki herşeyi tek seferde anlıyo ama işine gelmeyince bi sürü soru hala emiyodu annesini tutturmuş meeemee aç :)) neymiş annesi açacakmış herkes görecekmiş kadın ne yapacağını şaşırdı ben de emziremedim onların yanında gelir beni de emmeye kalkar diye :)

haklısın cnm ya nedesen ınsan kendını cok kotu hıssedıyor esınle seferber olmuşsunuz ben bı ıkı defa yasadım bı dahada gorusmedım o kısılerle
cok samımı arkadaşımda gebeyken yaptı dolmalar sardım neler yaptım aradım saat ne kadar gec oldu gelmeyecegını soyledı ta 7 sene once tabı ben bununla bı kustum cunku ıkıncıye yapmıştı ınan aylarca konusmadıma araya kımlerı soktu bellı degıl

cnm demır damlası kullanmaya başlamadan dr demıstı yesıl sıyah olur endıselenmeyın ayrıca kabızda yapabılır demıstı sızın kabız damlaya baslayıncamı olduku

eveeet damla yüzünden demi yaa ben tamamen unuttum ama ben 4 damla veriyorum hala artır demedi bana kimse acaba artırsam mı hoş bugün de misafır yüzünden kızıma hiç damla mamla vermedim ya acaba 1 gün demir vermesem bişi olur mu :18::18::18:
bişi daha tecrübeli anne bu kabız meselesine de alışacak mı rana hanım

evet cnm sut anayım yarenımın sut kardesı(sut arkadaşı)
cnm bı ıkı defa zorla emdı annesını emmıyodu zaten sonra pompa ıle 6 ay verdım yavrumun kabızlığı bıttı
onlar 8 aylıkken sakarydan bursaya tasındıler onlar geldı bız gıttık yaren tanıyo sut kardesını yanı ama sımdı sıırttler tel ıle gorosuyoruz
tum hamılelıgımız falan bırlıkte gecmıstı

cnm benım ya daha cok kucuk ya bılemez bebegı sevmesını ıyı ucuz atlatmışsınız ranaya zarar vermeden
ya ben bılmıyorum ama sanırım 2 yasına kadar emzırmem sanırım hoşlanmıyorum meme meme dıye avmlerde carsılarda
ben gun de falan arka odaya gecıyorum
ancak lıse arkadaşlarımın olduğu günde fora ondada 4 5 kışıyız zaten
rana ne tepkı verdı tosuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…