- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #14.841
eveeet damla yüzünden demi yaa ben tamamen unuttum ama ben 4 damla veriyorum hala artır demedi bana kimse acaba artırsam mı hoş bugün de misafır yüzünden kızıma hiç damla mamla vermedim ya acaba 1 gün demir vermesem bişi olur mu :18::18::18:
bişi daha tecrübeli anne bu kabız meselesine de alışacak mı rana hanım
süt arkadaşı kız mı erkek mievet cnm sut anayım yarenımın sut kardesı(sut arkadaşı)
cnm bı ıkı defa zorla emdı annesını emmıyodu zaten sonra pompa ıle 6 ay verdım yavrumun kabızlığı bıttı
onlar 8 aylıkken sakarydan bursaya tasındıler onlar geldı bız gıttık yaren tanıyo sut kardesını yanı ama sımdı sıırttler tel ıle gorosuyoruz
tum hamılelıgımız falan bırlıkte gecmıstı
cnm benım ya daha cok kucuk ya bılemez bebegı sevmesını ıyı ucuz atlatmışsınız ranaya zarar vermeden
ya ben bılmıyorum ama sanırım 2 yasına kadar emzırmem sanırım hoşlanmıyorum meme meme dıye avmlerde carsılarda
ben gun de falan arka odaya gecıyorum
ancak lıse arkadaşlarımın olduğu günde fora ondada 4 5 kışıyız zaten
rana ne tepkı verdı tosuna
cnm valla arada bende unuturyorum ne yalan soyleyım
kabız hakkında bılgım yok tatlım ama yazık kıyamam ya
süt arkadaşı kız mı erkek mine güzel ya değişik bi duygu süt çocuğu ne mutlu sana
ben gittiği yere kadar emziririm herhalde ama zaten aklı ermeye başladığı anda başlıyolar emme diye
rana hiç ilgilenmedi niyeyse derdi bendim hep ağzına yumuşak poaça parçasını ver şap şap yesin başka bişi istemezama ayaklarını oynatınca bisiklet sürer gibi ali hikmetin o kadar hoşuna gitti ki başladı bu sefer rananın ayaklarını sıkmaya normalde kızardım ranaya böyle yaptı diye ama o kadar saf ki yani belli kötü bi niyet yok daha küçücük gel gitme kal abi ol dedim yok diyo öpücük atıp bay bay yapıyo onun kadar bi olaydı
hiç tv sevmemiş çocuk şimdi bile annesi babası izlerken gidip düğmeye basıyomuş onlar da izlemesinler diye ne güzel dedim ya yürütece bindirmişler çocuk sevmemişenteresan bi oğlun var dedim arkadaşa
canım ben çıkıyorum gözlerim kapanıyo artık sana yazayım diye geldim zaten yarın da akşam girerim yine bigaya gidecez panayır varmış bi de ben alışveriş yapacam kendime cuma başlıyorum doğru dürüst giyecek bişi alacam kendime olmuyo benim kıyafetler üstten memeler büyüdü tabi :))
öptüm canım iyi geceler kendine çok iyi bak öp meleklerini benim yerime görüşürüz
Katrecim selim in basinda cok az sislik var gecti cok sukur...
Dayimiz geldi bugun. fuar varmis oraya geldi. Forum ist da bulustuk. selim i yurutece koyduk bakalim sevecek mi diye. hoppalayla karistirdi yavrum ziplamaya calisiyor. ayagiyla oldugu yerde ittiriyor kendisini. ayaklar belli bir noktaya kadar geri gidiyor sonra one cekip adim atamiyor. bilmiyor kuzum :)) biraz durdu icinde ama adapte olacak gibi sevdi . İstedigim rengi yoktu yarin baska yere bakacagiz.
canım ranayı da öyle ayakta tutuyorum bakim napacak diye hoppalayla karıştırıyo hopluyo habire ya eşim yine de karşı yürütece hala almayacam ben sen al bakem yine ne yapacak selim yürütece alışıp hoppalaya binince yürümeye kalkar :)
Niye karsi ki . selim cok mutlu oldu magazada denerken bile.erkek cocugu olsa anlarim da ... zaten dk ile kullanacak
bikere masallah cok deismis,cok tatli allahim nazarlardan korusun,bende koyayim bak benim bebeyimde cok deisti :)
benim oglusum dogdugunda sarilik vardi baya agirdi zor atlatmistik
Oh cnm benim.masallaaogluna ay bunlar karaymis pamuk olnuslar
saol teyzoss :)benimki karaliktan ziyade sariydi simdi pamuk resmen bide gunes gormuyor iyice oluyor :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?