2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm valla arada bende unuturyorum ne yalan soyleyım
kabız hakkında bılgım yok tatlım ama yazık kıyamam ya

süt arkadaşı kız mı erkek mi ne güzel ya değişik bi duygu süt çocuğu ne mutlu sana

ben gittiği yere kadar emziririm herhalde ama zaten aklı ermeye başladığı anda başlıyolar emme diye
rana hiç ilgilenmedi niyeyse derdi bendim hep ağzına yumuşak poaça parçasını ver şap şap yesin başka bişi istemez ama ayaklarını oynatınca bisiklet sürer gibi ali hikmetin o kadar hoşuna gitti ki başladı bu sefer rananın ayaklarını sıkmaya normalde kızardım ranaya böyle yaptı diye ama o kadar saf ki yani belli kötü bi niyet yok daha küçücük gel gitme kal abi ol dedim yok diyo öpücük atıp bay bay yapıyo onun kadar bi olaydı

hiç tv sevmemiş çocuk şimdi bile annesi babası izlerken gidip düğmeye basıyomuş onlar da izlemesinler diye ne güzel dedim ya yürütece bindirmişler çocuk sevmemiş enteresan bi oğlun var dedim arkadaşa

cnm valla arada bende unuturyorum ne yalan soyleyım
kabız hakkında bılgım yok tatlım ama yazık kıyamam ya

ben normalde unutmuyorum çünkü verdiğim demir damlasının prospektüsünde yemeğine karıştırıp verebilirsiniz diyo ben de öğlen karıştırıp veriyorum ama bu sefer çocuk bişi de yiyemedi sadece kaşık maması yedi ondan hiç vitamin falan vermedim.. damlanın tadına geçen yanlışlıkla baktım iğrenç gerçekten demir gibi ya ağzım pas tutuyodu

canım ben çıkıyorum gözlerim kapanıyo artık sana yazayım diye geldim zaten yarın da akşam girerim yine bigaya gidecez panayır varmış bi de ben alışveriş yapacam kendime cuma başlıyorum doğru dürüst giyecek bişi alacam kendime olmuyo benim kıyafetler üstten memeler büyüdü tabi :))

öptüm canım iyi geceler kendine çok iyi bak öp meleklerini benim yerime görüşürüz

erkek tatlım adıda cınar hep kardessnız dıye asılıyoruz sımdıden ıkısınede

ay bızımkıler obur kusum ya kaptıdımmı elleınden al bakalım alabılırsın
ay tosuncukta cok tatlıymış bellı kı
ay oyalanacak hıc bıseeyı sevmemıs he bızım yarende hıc sevmemıstı arasta hevesımı alıyorum

tamam tatlım benı hadı ıyıgeceler hayırlı alısverısler
ben artık eskı cıcılerı gıyebılıyorum cok ozlemısım valla
yarenın sut kardesı ıle ufaklık resımlerını koymuştum kaçtım
byeeeeeeeeeeeeeee

Katrecim selim in basinda cok az sislik var gecti cok sukur...
Dayimiz geldi bugun. fuar varmis oraya geldi. Forum ist da bulustuk. selim i yurutece koyduk bakalim sevecek mi diye. hoppalayla karistirdi yavrum ziplamaya calisiyor. ayagiyla oldugu yerde ittiriyor kendisini. ayaklar belli bir noktaya kadar geri gidiyor sonra one cekip adim atamiyor. bilmiyor kuzum :)) biraz durdu icinde ama adapte olacak gibi sevdi . İstedigim rengi yoktu yarin baska yere bakacagiz.

canım ranayı da öyle ayakta tutuyorum bakim napacak diye hoppalayla karıştırıyo hopluyo habire ya eşim yine de karşı yürütece hala almayacam ben sen al bakem yine ne yapacak selim yürütece alışıp hoppalaya binince yürümeye kalkar :)

Gunaydın kızlar bız sabah 5 te uyandık gözlerimden uyku akıyo benım cadının uyuyacagı yok gıbı gorunuyo :)))
Yarın 6. Ay asılarımız var bısey sorcam ıkı bacagından tapacaklar asıyı da cocuk felcı görünüyo takvımde onu agızdan yapıyolar hala degıl mı

Niye karsi ki . selim cok mutlu oldu magazada denerken bile.erkek cocugu olsa anlarim da ... zaten dk ile kullanacak

Niye karsi ki . selim cok mutlu oldu magazada denerken bile.erkek cocugu olsa anlarim da ... zaten dk ile kullanacak

Cnm. Erkek cocuklarida gecti yurutecten urolog bindireilirsiniz dedi

Cnm hu arada ben anlamadanmobil ayarim degisti eski haline nasil getiriyorduk su an cok mutsuzum
Tek guzel yani resim ekleyebilmek

benim oglusum dogdugunda sarilik vardi baya agirdi zor atlatmistik

Eklentiler

• $66729_482357505136908_1775473025_n.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 44
  • $600161_477632822276043_1509863249_n.webp
    15 KB · Görüntüleme: 42
  • $100_4079.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 38
  • $537791_492850817420910_1746158788_n.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 44
  • $100_4594.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 64
  • $100_4610.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 52
  • $100_4262 - Kopya.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…