- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #14.861
Sayfami duzelttim en mutluyum
dazelttiğine sevindim bacım da bişi soracam aras paşa ne yiyo arabasında yaaSayfami duzelttim en mutluyum
Songül canimmm birşey soracağım sana sen aras pasaya tavuk corbasini nasıl yapiyorsun bende bugün efeme yapacağım zahmet olmazsa bi anlatirmisin nasil yaptığını:26::26:
Cnm bi tane tavuk but unu sehriye ile hasliyorum hasladiktan sonra eti kemigibden ayirip sehriyelerle birlikle blenderdan geciyorum biyanda az tereyag yarim cay kasik un ile kavurup karisimi katoyorum benimki baya koyu oluyo aras sivi sevmiyo afiyee yiyo
Afiyet oksun efeme simdiden
dazelttiğine sevindim bacım da bişi soracam aras paşa ne yiyo arabasında yaa
Amanim ranamda cok degismis ya ay binlar buyudukce dahada guzelesmisker elbisenizde pek cici
sağol teyzesikız ne yedirdin sen arabasında söyle çabuk dondurma mı o bak biz de gidecez rana uyanınca ben de yedireyim hee yoksa küçük mü bizim hanım
Sagol bitanemmm denicem bakalim yiyecekmi efemde sulu yemiyor sulu verdimmi gargara yapiyo
Nekadar fark var aras paşam ne yakışıklı olmuş kiz öyle maaşallah
Cnm. Erkek cocuklarida gecti yurutecten urolog bindireilirsiniz dedi
Cnm hu arada ben anlamadanmobil ayarim degisti eski haline nasil getiriyorduk su an cok mutsuzum
Tek guzel yani resim ekleyebilmek
Eki Görüntüle 731110 Eki Görüntüle 731110
Dondurma kuzum burger king in krema gibi zaten aman dikkat et kullahi cok yumusuyo bizimki kocaman atti agziba ben hemen cijarrttim ver kuzum bisibolmas 4 gun oldu:)
Ay bende beceremiyorum bak istersen yogurt yumurta sarisida koyabokirsin aras yumurta yiyemiyo yogurt cok tuketiyo obdan koymadim
Ay cocugin yedigi en guzel sey bence tuzsuz da cok guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?