2012 kasım bebekleri büyüyor..

slm kızlar yaa ne geçmişe yetişebiliyorum ne bişiler yazabiliyorum sizi tebrik ediyorum yani maşallah ii yetişiyosunuz bende bi sorun var herhalde
yemekle ilgili sorun yaşıyoduk belki hatrlayan vardır artık mama sandalyesine oturunca sakin sakin yiyo maşallah karnı doyunca çeviriyo kafasını demekki hazır olduğunda kendiliğinden gelişiyo baya mücadele etmiştim gerçekten yedirmek için
bu arada eymeni düştü bi kaç gün önce siz siz olun çok dikkatli olun ve kesinlikle yüksek bi yerde yalnız bırakmayın gitmek zorundaysanız yere bırakın
eymeni yere bırakıyorum gerçi bambaşka bi yerde buluyorum ben geri geri çok güzel gidiyo karnının üstünde çok iyi dönüyo ileri gitmeyide dünden beridir yapıyoo tam emeklemeyi öğrenmesi bi kaç hafta sonra olur sanırım
çok acayip şekilde hareketli durduramıyoruz sürekli bişiye lini uzatıyo bişileri tutmak istiyo hızına biz yetişemiyoruz
park yatağımızıda alt katına indirdik çünkü kenarlardan tutup popoyu kaldırmaya başladı
bizden şimdilik gelişmeler bu kadar çok yazamıyorum ama beni unutmayın kızlar hepinizi öptüm

Songül canimmm birşey soracağım sana sen aras pasaya tavuk corbasini nasıl yapiyorsun bende bugün efeme yapacağım zahmet olmazsa bi anlatirmisin nasil yaptığını:26::26:

Cnm bi tane tavuk but unu sehriye ile hasliyorum hasladiktan sonra eti kemigibden ayirip sehriyelerle birlikle blenderdan geciyorum biyanda az tereyag yarim cay kasik un ile kavurup karisimi katoyorum benimki baya koyu oluyo aras sivi sevmiyo afiyee yiyo
Afiyet oksun efeme simdiden

Sagol bitanemmm denicem bakalim yiyecekmi efemde sulu yemiyor sulu verdimmi gargara yapiyo

sağol teyzesi kız ne yedirdin sen arabasında söyle çabuk dondurma mı o bak biz de gidecez rana uyanınca ben de yedireyim hee yoksa küçük mü bizim hanım

Dondurma kuzum burger king in krema gibi zaten aman dikkat et kullahi cok yumusuyo bizimki kocaman atti agziba ben hemen cijarrttim ver kuzum bisibolmas 4 gun oldu:)

Ay bende beceremiyorum bak istersen yogurt yumurta sarisida koyabokirsin aras yumurta yiyemiyo yogurt cok tuketiyo obdan koymadim

Ay cocugin yedigi en guzel sey bence tuzsuz da cok guzel

Yumurtaya alerjisi vardi demi pasqmizin ben hergün kahvaltıda veriyorum yumurta:))))efemse yoğurtcu bi kase versek hepsini yiyor bide ekşi seviyoo ha bugün corbayla yoğurt veririm inşallah yer keretamm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…