- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #14.881
slm kızlar yaa ne geçmişe yetişebiliyorum ne bişiler yazabiliyorum sizi tebrik ediyorum yani maşallah ii yetişiyosunuz bende bi sorun var herhalde
yemekle ilgili sorun yaşıyoduk belki hatrlayan vardır artık mama sandalyesine oturunca sakin sakin yiyo maşallahkarnı doyunca çeviriyo kafasını demekki hazır olduğunda kendiliğinden gelişiyo baya mücadele etmiştim gerçekten yedirmek için
bu arada eymeni düştü bi kaç gün önce siz siz olun çok dikkatli olun ve kesinlikle yüksek bi yerde yalnız bırakmayın gitmek zorundaysanız yere bırakın
eymeni yere bırakıyorum gerçi bambaşka bi yerde buluyorum ben geri geri çok güzel gidiyo karnının üstünde çok iyi dönüyo ileri gitmeyide dünden beridir yapıyoo tam emeklemeyi öğrenmesi bi kaç hafta sonra olur sanırım
çok acayip şekilde hareketli durduramıyoruz sürekli bişiye lini uzatıyo bişileri tutmak istiyo hızına biz yetişemiyoruz
park yatağımızıda alt katına indirdik çünkü kenarlardan tutup popoyu kaldırmaya başladı
bizden şimdilik gelişmeler bu kadar çok yazamıyorum ama beni unutmayın kızlar hepinizi öptüm
Yumurtaya alerjisi vardi demi pasqmizin ben hergün kahvaltıda veriyorum yumurta:))))efemse yoğurtcu bi kase versek hepsini yiyor bide ekşi seviyoo ha bugün corbayla yoğurt veririm inşallah yer keretamm:))
Allahim yaaaa sunun tutuşunu bak yerim o elleri ben :))))
Ben daha veremem buralara tam yaz gelmedi
Sesimi duyan yok mu be ya(
ben de verecem bugün inşallah tabi babamız laf etmezse
Ay evet ya coj isterim arasta yesin cok degerli bi besin
Cocuklarimizin cogu seviyo demek yogurt
Insaal yer cnm tavuk kemik suyu cok faydali
Ben bigun kiymali bigin tavuklu yapiyirum yapacagim yemegi
Senin bebe bu gidiske zor yer inan
Ohhhh ya yok canım telden gırıyorum
Sesimi duyan yok mu be ya(
Kiymali çorbayidami ayni yapiyosun tavuklu gibi canimm:)))yoğurt ve yumurta güzel besinler yesinlerr ben bi haftadir cevizde veriyorum:)))
Yerim brn fistigi ya cok seker ceyda fazla degismemis dimi cnm.
Genel hatları aynı sadece ılk doğdugunda cok sıstı yuzu o resımde ılk doğduğunun resmı canım
canım ranayı da öyle ayakta tutuyorum bakim napacak diye hoppalayla karıştırıyo hopluyo habire ya eşim yine de karşı yürütece hala almayacam ben sen al bakem yine ne yapacak selim yürütece alışıp hoppalaya binince yürümeye kalkar :)
Siskik oluyo illa bebeklerde
Saclarda masalla dokulmedimi hic
Bu arada mdrcnn yaziyo ya mdr mudur anlamindami?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?