- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #14.901
ya canım bizimkide karşıya napıcam bilmiyorum.gülşen hanım oturmuyor dide tembellik yapıyor sürekli yatmak istiyor.gerçi yattığı yerde durmuyor ama olsun.dönüyor arka arka gidiyor saadece.
BUARADA KIZLAR SİZİN BEBİŞLER OTURMAYA BAŞLADIMI???
Kısmen arkalar dokuldu ustler hıc dokulmedı canın sındı dojulenlerde cıktı. Evet mdr mudur anlamında :) uye oldugum donem okul muduruydum :)
Yok cnm.kiymali sebzrler haslanirken atiyorim princte ekliyorum o sekilde yapiyorum
Ceviz fobdik kahvaltita 1 tatlo kasik
MAASALLAH
Cnm o zaman ogretmensin olemi :)benim ogreen fobim var okumismuydun hic
Budaaa benımm ıkıncı erkegımm
Ben daha kiymar vermedimmm ama haftaya vermeyi düşünüyor inşallah severek yer:)))
Anaa a efede cok degismis oda aras gibi karaykis pamuk olmus
Bu arada memleket neresi
Show tvde kadın doğuma gidiyor:18:
Ogünler aklimaaaa geldi benimdeeee :)))
Ya tarhanaya koyuyorum yada sebze pureyemecbur blenderdan geciyorum yediginin farkibda bile olmuyp
Ay ben cok duygulaniyorum zaman zaman agliuorum izlerkn
Tesekkurler dilek :)
Evet öğretmenım canım :)))) hayır okumadım hayırdır???
Tarhana verdim mercimek verdim yayla çorbasıda verdim sira tavuk ve kiymada bende blenderdqn geciriyorum diş olmadığı için cigneyemiyor
Evet çok karaydii acaip değişiklik var suan bize hiç benzemiyooor
Ben orduluyum canimm:))
Yarasin aras paşamaaa oh :)))Oh masakka bende ayni buhun mercimek corba vericem etle ayni deger oldugundan kiyma koymucam
Cnn ordudan gelinmi gittin orays yoksa zaten dogma buyume oralimisin
Yarasin aras paşamaaa oh :)))
Yok canim ben burdaydim eşimde burdaydi eşim konyali birbirimizi bulduk asik olduk evlendik:)))
Oh ne guzel severek evlenmek cok guzel
Yazin hangi memlekete gidiyosunuz konyami ordumu benim eltim fransada oturuyo oda konyali )
Evet insan sevdigi ile evlenince daha başka oluyoo:))ben efeyle gidecegim orduya sadecee ablamlarin yanina konyada görümce var onlarda birşeye yaramıyorlar sadece orduya gidip gelecegimm:))
nasil peki eltinn:))
canım pc den girdiğin bi ara haber ver ben sana resimleri atayım yani nasıl yapacağının tarifini şimdi çıkmam lazım akşam eklerim resimleri bakarsın olur mu öptüm
Cnm bilirsin eski donemlerde igretmenlee siddete daha cok yatkindi benim ilkokula gittigim donemde dayak yemedigim gun yokdesem yeridir aklimda o kadar yer ettiki beni ogretmenlerden soguttu simdi ogretmende ister istemez cekiniyorusprint ve bi kac arkadas sayesinde bakis acim degismeye basladi
Ama surekli yarenin agzini ariyorum malwsef ki bu donemde boyle bisey olmucak olmasina bilmeme ragmen seneyede birinci sinif offffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?