2012 kasım bebekleri büyüyor..

Cnm benim.bebes ekim 19 dogumlu yirmi gubdur desteksz oturuyo

canım pc den girdiğin bi ara haber ver ben sana resimleri atayım yani nasıl yapacağının tarifini şimdi çıkmam lazım akşam eklerim resimleri bakarsın olur mu öptüm

Tesekkurler dilek :)
Evet öğretmenım canım :)))) hayır okumadım hayırdır???

Cnm bilirsin eski donemlerde igretmenlee siddete daha cok yatkindi benim ilkokula gittigim donemde dayak yemedigim gun yokdesem yeridir aklimda o kadar yer ettiki beni ogretmenlerden soguttu simdi ogretmende ister istemez cekiniyorusprint ve bi kac arkadas sayesinde bakis acim degismeye basladi
Ama surekli yarenin agzini ariyorum malwsef ki bu donemde boyle bisey olmucak olmasina bilmeme ragmen seneyede birinci sinif offffff

Oh ne guzel severek evlenmek cok guzel
Yazin hangi memlekete gidiyosunuz konyami ordumu benim eltim fransada oturuyo oda konyali )

Evet insan sevdigi ile evlenince daha başka oluyoo:))ben efeyle gidecegim orduya sadecee ablamlarin yanina konyada görümce var onlarda birşeye yaramıyorlar sadece orduya gidip gelecegimm:))
nasil peki eltinn:))

Evet insan sevdigi ile evlenince daha başka oluyoo:))ben efeyle gidecegim orduya sadecee ablamlarin yanina konyada görümce var onlarda birşeye yaramıyorlar sadece orduya gidip gelecegimm:))
nasil peki eltinn:))

Him aralar iyi degik desene
Benim fransada mi eltim xok iyidir cok iui anlasiriz bir ay bi cati altinda kaliroz gelince cok sukur hix soruj yasamadik

canım pc den girdiğin bi ara haber ver ben sana resimleri atayım yani nasıl yapacağının tarifini şimdi çıkmam lazım akşam eklerim resimleri bakarsın olur mu öptüm

Sağol canım benım yaptım ya basardım :)))) ılgın in tesekkürler.

Sımdılerde yok canım oyle seyler. Merak etme yanı. 6 yasadenk gelıyosa rapor al seneye gonder bence. 4 defa 1. Sınıf okutmus bırı olarak 6 yasında zorlanırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…