2012 kasım bebekleri büyüyor..

Him aralar iyi degik desene
Benim fransada mi eltim xok iyidir cok iui anlasiriz bir ay bi cati altinda kaliroz gelince cok sukur hix soruj yasamadik

Bikere gördum zaten gorumceleri aramda pek yok doğumda falan beni aramadilar kocamla iyiyim çok şükür diğerlerini pek kafaya takmıyorum:)))
Ohh ne güzel benimde burda eltim var onunla bizde çok iyiyiz meselq

Ah cnm biz o isi gecen sene gorduk yaren 2oo7 ocak dogumlu rwpor aldim anasinifina gitti eylulde 1.sinifa baslicak
4 defa 1.sinifi okutmus olan bi ogretmeb olarak bu sene isin var mdrcnn im benimle:)

Bikere gördum zaten gorumceleri aramda pek yok doğumda falan beni aramadilar kocamla iyiyim çok şükür diğerlerini pek kafaya takmıyorum:)))

Ozel bi gunde aramamakla dusuncesizlij etmislr cnm esinle iyi ol bosver gerisini
Eltinle iyi olmana coj sevindim

bizde eltiyle senin görümceyle olduğun gibiyiz canım.doğumda abim arıyor konuşuyor eltiden tık yok.ama sonra kayınvalide anjiyo olmaya oraya gidince bizimyanımızda olsun derlermiki diye kırk kere arıyor.

Kizlar slm bi kac gundur giremedim benim kuzucun bu siralar mizmiz emmek ostemiyor zorla anca ayagimda sallayip uyuma moduna gecince emiyor ins gecici bir durumdur ya birde kizimda demir eksikligi cikti damla kullanicaz sizce tehlikeli bi durum
Yoktur kizlar yaaa sizden nevar neyok bugun hava kotu evdeyiz kuzucukla kociskoyla hava guzel oldugu zaman disardan iceri girmiyoruz

Bebeklik hali o demi canimm prensesin zaman ne çabuk geciyor maaşallah fistik gibi olmuş şimdi
sağol teyzesi :)
olmuuş ben görmeden direk cevap yazdım nette başka bişeye bakıyodum sonra senin yazdığını görünce yazıp çıktım direk meğer koymuşsun ama bi dahakine düzgün koy boynum koptu:)) saçlarına bayıldım ceydanın yaaa dayımın kızı var çok severim kızımdan sonra en sevdiğim bebektir gerçi şimdi büyüdü okula gidecek ama 6 ay yanındaydım ona benziyo gözleri falan maşallah subhanallah
benim destekli oturuyor canım sıkıntı yok yastık falan koyuyorum ama desteksiz oturmuyo aslında oturur ama kendini atıyo hemen yüzükoyun öyle kalmak istiyo mu anlamadım fırlatmaya başladı cocuk kendini otururken
Budaaa benımm ıkıncı erkegımm
maşallah aynııı anası valla kücüklük hallerini geçin şu bebeklerin yaa büyüyünce çok tatlılar demi bakışları çok güzel

tahlıl mı yaptırdın canm kan ılacı vermıyomuydun

bizde eltiyle senin görümceyle olduğun gibiyiz canım.doğumda abim arıyor konuşuyor eltiden tık yok.ama sonra kayınvalide anjiyo olmaya oraya gidince bizimyanımızda olsun derlermiki diye kırk kere arıyor.

Valla canimmm biraz cekememezlikmi oluyor bilmiyorum ama benim görümcelerim kardeşinin yani bizim düğünde hiçbirşey takmadilar hediye olarak sonuçta ben el isem eşim kardeşi sonuçta ben tr gittigimrde çocuklarina neler aldimm onlar bana bi çabut bile vermediler muhtaçmiyim aslaaa ama sonuçta kardeşinin hanimiyim demi

Merhaba canimm bizdede ayni sorun olmuştu emmede ama iki güne geçmişti emdi sonradan cok şükür inşallah seninkide gecicidir canımm yaz geldi artık kimseyi göremeyiz buralarda herkess bebisleriyle güneşin tadını cikarir:))))

Canim cevizi nasil veriyosun
Canimm cevizi rondoda çekiyorrum ince sonra her sabah kahvaltida veriyorum yaptığım karışimin içine koyuyorum :))))

Evet yaa bebeklik halleri çok çirkinn oluyoooama büyüdükçe tatlarindan geçilmiyooo banami benziyoo canim aynı anasi demişsin

Songülcum canimm yiğit efem tavuklu corbayi bayilarak yedi bi kase yedi tskler tarifin için bundan sonra hep yaparim artık:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…