- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #14.921
Him aralar iyi degik desene
Benim fransada mi eltim xok iyidir cok iui anlasiriz bir ay bi cati altinda kaliroz gelince cok sukur hix soruj yasamadik
Sağol canım benım yaptım ya basardım :)))) ılgın in tesekkürler.
Sımdılerde yok canım oyle seyler. Merak etme yanı. 6 yasadenk gelıyosa rapor al seneye gonder bence. 4 defa 1. Sınıf okutmus bırı olarak 6 yasında zorlanırlar.
Bikere gördum zaten gorumceleri aramda pek yok doğumda falan beni aramadilar kocamla iyiyim çok şükür diğerlerini pek kafaya takmıyorum:)))
Ohh ne güzel benimde burda eltim var onunla bizde çok iyiyiz meselq
Bikere gördum zaten gorumceleri aramda pek yok doğumda falan beni aramadilar kocamla iyiyim çok şükür diğerlerini pek kafaya takmıyorum:)))
Ohh ne güzel benimde burda eltim var onunla bizde çok iyiyiz meselq
Cnm benim.bebes ekim 19 dogumlu yirmi gubdur desteksz oturuyo
Kiymali çorbayidami ayni yapiyosun tavuklu gibi canimm:)))yoğurt ve yumurta güzel besinler yesinlerr ben bi haftadir cevizde veriyorum:)))
Evet çok karaydii acaip değişiklik var suan bize hiç benzemiyooor
Ben orduluyum canimm:))
sağol teyzesi :)Bebeklik hali o demi canimm prensesin zaman ne çabuk geciyor maaşallah fistik gibi olmuş şimdi
olmuuş ben görmeden direk cevap yazdım nette başka bişeye bakıyodum sonra senin yazdığını görünce yazıp çıktım direk meğer koymuşsun ama bi dahakine düzgün koy boynum koptu:)) saçlarına bayıldım ceydanın yaaa dayımın kızı var çok severim kızımdan sonra en sevdiğim bebektir gerçi şimdi büyüdü okula gidecek ama 6 ay yanındaydım ona benziyo gözleri falan maşallah subhanallah
benim destekli oturuyor canım sıkıntı yok yastık falan koyuyorum ama desteksiz oturmuyo aslında oturur ama kendini atıyo hemen yüzükoyun öyle kalmak istiyo mu anlamadım fırlatmaya başladı cocuk kendini otururkenya canım bizimkide karşıya napıcam bilmiyorum.gülşen hanım oturmuyor dide tembellik yapıyor sürekli yatmak istiyor.gerçi yattığı yerde durmuyor ama olsun.dönüyor arka arka gidiyor saadece.
BUARADA KIZLAR SİZİN BEBİŞLER OTURMAYA BAŞLADIMI???
maşallah aynııı anası valla kücüklük hallerini geçin şu bebeklerin yaa büyüyünce çok tatlılar demiBudaaa benımm ıkıncı erkegımm
Kizlar slm bi kac gundur giremedim benim kuzucun bu siralar mizmiz emmek ostemiyor zorla anca ayagimda sallayip uyuma moduna gecince emiyor ins gecici bir durumdur ya birde kizimda demir eksikligi cikti damla kullanicaz sizce tehlikeli bi durum
Yoktur kizlar yaaa sizden nevar neyok bugun hava kotu evdeyiz kuzucukla kociskoyla hava guzel oldugu zaman disardan iceri girmiyoruz
bizde eltiyle senin görümceyle olduğun gibiyiz canım.doğumda abim arıyor konuşuyor eltiden tık yok.ama sonra kayınvalide anjiyo olmaya oraya gidince bizimyanımızda olsun derlermiki diye kırk kere arıyor.
Merhaba canimm bizdede ayni sorun olmuştu emmede ama iki güne geçmişti emdi sonradan cok şükür inşallah seninkide gecicidir canımm yaz geldi artık kimseyi göremeyiz buralarda herkess bebisleriyle güneşin tadını cikarir:))))Kizlar slm bi kac gundur giremedim benim kuzucun bu siralar mizmiz emmek ostemiyor zorla anca ayagimda sallayip uyuma moduna gecince emiyor ins gecici bir durumdur ya birde kizimda demir eksikligi cikti damla kullanicaz sizce tehlikeli bi durum
Yoktur kizlar yaaa sizden nevar neyok bugun hava kotu evdeyiz kuzucukla kociskoyla hava guzel oldugu zaman disardan iceri girmiyoruz
Canimm cevizi rondoda çekiyorrum ince sonra her sabah kahvaltida veriyorum yaptığım karışimin içine koyuyorum :))))Canim cevizi nasil veriyosun
sağol teyzesi :)
olmuuş ben görmeden direk cevap yazdım nette başka bişeye bakıyodum sonra senin yazdığını görünce yazıp çıktım direk meğer koymuşsun ama bi dahakine düzgün koy boynum koptu:)) saçlarına bayıldım ceydanın yaaa dayımın kızı var çok severim kızımdan sonra en sevdiğim bebektir gerçi şimdi büyüdü okula gidecek ama 6 ay yanındaydım ona benziyo gözleri falan maşallah subhanallah
benim destekli oturuyor canım sıkıntı yok yastık falan koyuyorum ama desteksiz oturmuyo aslında oturur ama kendini atıyo hemen yüzükoyun öyle kalmak istiyo mu anlamadım fırlatmaya başladı cocuk kendini otururken
maşallah aynııı anası valla kücüklük hallerini geçin şu bebeklerin yaa büyüyünce çok tatlılar demibakışları çok güzel
mrb canım kız bende orduluyum
neresındensın
Songülcum canimm yiğit efem tavuklu corbayi bayilarak yedi bi kase yedi tskler tarifin için bundan sonra hep yaparim artık:))))
ya benimki kasım 27 doğumlu daha erkenmi sence bizimki hiç oturmak istemiyor sürekli yatmalı yerde dönmeli arka arka gitmeli bunu istiyor normalmi sence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?