2012 kasım bebekleri büyüyor..

ozcananım resmen üstüme bi lanet yapıştı ya hiç denk gelemedim (( bir ara teyzem burdaydı bahar temizliği okul mokul aslında hepimizde olan koşturmacalar ama ne bileyim fırsat bulamadım neyse ki yakaladım da bi selamlaştık özledim sizleri:))
inşallah sıkıntı çıkmaz canım bundan öncekilerde sıkıntı hiç yaşamadım veremde bile olmadı ama bu aşıdan gözüm korkuyor siz yazıyorsunuz ya benim için hipokrattan daha güvenilir:) sonuçta doktorlar iyi ki varlar ama anne tecrübesi başka:) evde fitil vardı kullanmamıştık onu piyasaya çıkarayım
canım doktor demişti ki demir eksikliği olan bebek iştahsız, zayıf, biraz da huzursuz olur ama bi dön bak ranaya küçük kuzum neler yiyor:) tabi gözlemlemek bilimsel olmaz tahlil en doğru sonucu verir ama bakalım cuma günü gidicem doktora, aile hekimine sormam ama o 4 aylıkken ver demişti burası küçük şehir ama üniversite hastanesinde çocuk konusunda çok doktor var hatta çıkmışken bir de çocuk nefroloğuna göstereyim diyorum malum bizim kızda böbrek taşı vardı bakalım ne oldu
sen şimdi evham yapma bence maşallah kızın çok sağlıklı Allah esirgesin... demirin o pis yan etkisini hamilelikte yaşamıştım ay bi de bilmiyordum renk değişikliği yaptığını, tuvalette görünce aklım çıkmıştı
canım demek başlıyorsun ha:) hayırlı uğurlu olsun... hiç sıkma canını göreceksin iyi olacak herşey... ya bu öyle bir çelişki ki tamam bebişini çok özlüyor insan iple çekiyor ama normal hayatımızı da özlüyoruz be canım :) bak mesela bugün kızçeyi anneme satıp sinemaya gittik bu benim 3. keyfi bırakışım, iş ve hastane yüzünden bırakışlarımı saymıyorum bugün 3 saat ayrı kaldık tabi ki çok özledim ama eşimle eski günlerdeki gibi başbaşa sinemaya gitmek sonra da arkadaşlarla yemek yemek çok iyi geldi ne yalan söyliym

Anladimm canimm sen orduda yasamiyorsun ama suan demii oralari çok özledim yaaaa yeşilliktir şimdi miss:)))

bız zonguldak ta yasıyoruz canım ama akrabalarımızın coğu orda lar.ben gıtmeyelı 6 yıl oldu annem babam sureklı gıdıp gelıyolar ama
aynen heryer yesıllık tır canım belkı oğlusumla seneye gıderız bızde
senın annenler ordamı

Annem babam burda ama kardeşlerim var orda çok özledim iki senedir görmüyorum
Bende 8.ayda gitmeyi düşünüyorum iki haftalığına orduya yiğit efemle ama korkuyorum bi yandanda uçakta dururmu diye bqkalim:)))

Kizlaaar ne kadar uZun yazıyorsunuz oku oku bitmiyoo maasallah roman gibi

canım ben konuşmada da böyleyim uzun uzun ve detaylı:) Allah çevremdekilere yardım etsin e bi de uzun zamandır katılamamıştım aranıza:)

ben buna bayıldıııım bakışlara bak muzur şey seni yaaa gözlerine falan maşallah subhanallah çok tatlı be neresi çirkin benim kızımın çok ayıp çok

bende yanı resmi beğendim . ne şımarık bakmış öyleee çok tatlı gözlerde mavi

Maaşallah yerimm ben onu ne tatlı bakmış öyle

çok teşekkür ederiz teyzeleri, sizin minişlere de maşallah Allah esirgesin kuzucuklarımızı...
ozcanancım büyüdükçe babaya daha çok benzetiyorlar kıskançlıktan iftira mı atıyorum dersin?

Annem babam burda ama kardeşlerim var orda çok özledim iki senedir görmüyorum
Bende 8.ayda gitmeyi düşünüyorum iki haftalığına orduya yiğit efemle ama korkuyorum bi yandanda uçakta dururmu diye bqkalim:)))

korkma canım ıns bı sıkntı cıkmaz guzel guzel gıdıp donersınız
senın ıcınde değişklık olur ozlem gıderırsın
ben yatıyorum canım alp tuğra uyuyo ama sureklı uyanıyo ağlıyo hasta oldu hapsırıyo oksuruyo burnu akıyo hafıf ates
kısacası bu gece bana uyku yok nekadar uyusam kar
hayırlı geceler herkeslere

cnm masalla turkız hep guzelmıs yerım ben onu masalla eklere gırısı yapmıssınız
cnm bu damlayı cok uzun kullanmıcaz 1 yada 1.5 yasında kadar yanı bbebek tamamen demır ıhtıyacını karsılayabılcek 6 aydan sonra azalan demır depolarını doldurana kadar o sebeple ben rahatlıkla verıyorum demır fazlalığı yapıp zeja gerılıgıne yol acıcak kadar uzun kullanmıcaklar
demır eksıklıgının cık daha fazla zararı var bebıklerımız

Çok geçmiş olsun canimmmm kiyamam ona ben öp benim için alp tuğra sende yat dinlen canimm sen dinç olacaksinki oglusuna bakacaksin:))))iyi geceler tatlim

Herkes bana benzetiyor zaten canimmm hamişken aynaya çok baktım
Ben karayim yiğit efe sarışın olcakr bencede tabii degismezse:))
değişmiyo 6 aydan sonra teni merak etme canım biraz daha kumrallaşır o kadar esmer olmaz yani buğday ten kalır :))
sen böyle yazıyon ya içim rahatlıyo arkadaşım ya sağol demirde doğru gidiyorum o zaman ayrıca hipokrata çok güldüm Allah iyiliğini versin emi ya böbrek için götür ama zaten eğer rahatsız etseydi türkiz hiç durmazdı ki yani ağlardı eşimin arkadaşının oğlu da rahatsız böbreklerinde kum var ekim 25 doğumlu çocuk ama sürekli ağlıyo hiç durmuyo çok rahatsız ediyo kum çok şükür türkiz öyle değil canım ya ama yine de tedbiri elden bırakmamak lazım bu arada ben dış dünyaya ranasız açılmak istemiyorum bu aralar ondan herhalde çok zor olacak korkuyorum ona bişi olacak diye onu benden daha iyi kimse bilmez kimse iyi davranamaz bişi yaparlar diyorum kendi kendime buna babası da dahilsaçmalık biliyorum ama elimde değil çok üzülüyorum cuma günü başlayacam ama ilk gün sendromu şimdi bile gözlerim doldu ekranı göremiyorum bak bakmadan yazıyorum haa neyse düşünmeyecem daha var cumaya sen annene bırakıp gittin demi sinemaya ben rana büyümeden gitmem sinemaya anca onunla o da çocuk sinemalarına artık

bir buluşalım hele istanbulda denk gelmesede çanakkalede de daha aşağısında ağırlamam seni
ay utandım yahu sen bana kordondan simit ısmarlasan da yeter canım benim yeterki buluşalım da iki lafın belini kıralım tabi bizim yaramazlar izin verirlerse rana bugün bigada beni oynattı resmen hiç sevmiyo kapalı kalabalık yerleri yaa çanakkalede açık havada dolaşalım biz en iyisi geliyon mu haftaya ve gelirsen bile ne kadar kalacan

of cnm ya gec ıs olsun cok uzuldum,
dr umuzda tavsıyesı ıle artık ben ufacık egılımde müdahale edıyorum cunku aras ılacsız ıyılesemıyo antıbıyotık hıc ıstemıyorum ılerlemeden bıtıyo cok sukur ıkı günde ılac verdınmı

çok geçmiş olsun canım, iyi geceler, huzurlu uykular...

songülcüm meraba nasılsın?:) sağol canım teşekkür ederim kızçem adına:)
canım valla bilmiyorum söylediğin çok mantıklı hak veriyorum ama ne bileyim öyle içgüdüsel takıldım ama artık 6 ay oldu tahlil yaptırayım diyorum belki de hiç yoktan canını yakıcam kuzumun of kafam karıştı
anam çok ikna edici yazıyosunuz aralık anneleri topicinde de ozcananın gazına gelip birkaç gün vermiştim
şaka bi yana versem iyi olur hakkaten..

alıntıdan gördüm ya alp tuğra hasta mı okuyamadım ben görmemişim geçmiş olsun ya soğuk mu aldı üzüldüm canım inşallah çabuk atlatır

belli değil daha

hehe cnm ya ben bu konuyu dr la cok uzun uzun konuştum bı ara takıktım cunku ıkna oldum o sebepten
en cok paraben e takılmıştım ıcındekı oranın cok kucuk olduğunu günlük ıdrar ve dışkı ıle atılacağını vücutta depolanmayacağını soyledı verılen oranın koruyucu olduğunu tedavı edıcı olsa 20 damla olduğunu soyledı
bıde eksıklıgındekı sakıncaları soyledı gelde verme
carmen ares vermıcem dedıgın de gelde anlatma hahah

bızım dr a desem bıde laf yerım en son alerjı testı ıstedıgımde ben tosuna kıyamıyorum annesı sen nasıl kıyıcksın dedı bende bu moda gırdımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…