- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #14.961
ben buna bayıldıııım bakışlara bak muzur şey seni yaaa gözlerine falan maşallah subhanallah çok tatlı be neresi çirkin benim kızımın çok ayıp çok
canım bız merkez ın bı koyundeyız dıyım annem de babam da oralı
nerelerdesin sen ya ne zamandır girmiyosun çok mu yoğunsun türkiz napıyo aşı olacanız demek çabucak geçirirsiniz inşallah tavsiyem fitil ver calpol işe yaramıyo canım 2 gün çektik biz ateş yoktu ama çok ağrısı vardı rananın çok ağladıayyy valla çok zordu bee aman geldi geçti çok şükür darısı başınıza inşallah canım..
ben demir ilacını günde 4 damla veriyorum canım ne çok ne az tahlil yaptırmam gerek mi bilmiyorum meseal kan eksikliği varsa bunu nasıl anlayacam kan damlası veren var mı veriyolarsa tahlile göre mi insanın kafası karışıyo
iki gündür kabız gibi katı yapan kızıma sabah 1 tatlı kaşığı zeytin yağı içirdim bütün 24 bağırsağı boşalttı 3 kere yaptı ishal değil belli ama rahatladı kız ya belki de ondan ağlıyodu herhal demir de kabız yapıyo rengi değişiyo doktora gittikten sonra yazmayı ihmal etme test yaptırırsan söyle ben de gideyim bulunduğum yerde çocuk doktoru yok bekliyorum gelince ben de götürecem inşallah.. cuma türkiz aşıdan ağlayacak ben de işe başlayacağım için galiba
fotoları bekliyoruz bakem
Eki Görüntüle 731365 Eki Görüntüle 731366 Eki Görüntüle 731368 Eki Görüntüle 731370
yalnız bizde süreç ters işlemiş kızlar benim kuzu yenidğan bebekken daha güzel, daha kızçeymiş
Anladimm canimm sen orduda yasamiyorsun ama suan demii oralari çok özledim yaaaa yeşilliktir şimdi miss:)))
bız zonguldak ta yasıyoruz canım ama akrabalarımızın coğu orda lar.ben gıtmeyelı 6 yıl oldu annem babam sureklı gıdıp gelıyolar ama
aynen heryer yesıllık tır canım belkı oğlusumla seneye gıderız bızde
senın annenler ordamı
Kizlaaar ne kadar uZun yazıyorsunuz oku oku bitmiyoo maasallah roman gibi
ben buna bayıldıııım bakışlara bak muzur şey seni yaaa gözlerine falan maşallah subhanallah çok tatlı be neresi çirkin benim kızımın çok ayıp çok
bende yanı resmi beğendim . ne şımarık bakmış öyleeeçok tatlı gözlerde mavi
Maaşallah yerimm ben onu ne tatlı bakmış öyle
Annem babam burda ama kardeşlerim var orda çok özledim iki senedir görmüyorum
Bende 8.ayda gitmeyi düşünüyorum iki haftalığına orduya yiğit efemle ama korkuyorum bi yandanda uçakta dururmu diye bqkalim:)))
korkma canım ıns bı sıkntı cıkmaz guzel guzel gıdıp donersınız
senın ıcınde değişklık olur ozlem gıderırsın
ben yatıyorum canım alp tuğra uyuyo ama sureklı uyanıyo ağlıyo hasta oldu hapsırıyo oksuruyo burnu akıyo hafıf ates
kısacası bu gece bana uyku yok nekadar uyusam kar
hayırlı geceler herkeslere
değişmiyo 6 aydan sonra teni merak etme canım biraz daha kumrallaşır o kadar esmer olmaz yani buğday ten kalır :))Herkes bana benzetiyor zaten canimmm hamişken aynaya çok baktım
Ben karayim yiğit efe sarışın olcakr bencede tabii degismezse:))
sen böyle yazıyon ya içim rahatlıyo arkadaşım ya sağolozcananım resmen üstüme bi lanet yapıştı ya hiç denk gelemedim(( bir ara teyzem burdaydı bahar temizliği okul mokul aslında hepimizde olan koşturmacalar ama ne bileyim fırsat bulamadım neyse ki yakaladım da bi selamlaştık özledim sizleri:))
inşallah sıkıntı çıkmaz canım bundan öncekilerde sıkıntı hiç yaşamadım veremde bile olmadı ama bu aşıdan gözüm korkuyor siz yazıyorsunuz ya benim için hipokrattan daha güvenilir:) sonuçta doktorlar iyi ki varlar ama anne tecrübesi başka:) evde fitil vardı kullanmamıştık onu piyasaya çıkarayım
canım doktor demişti ki demir eksikliği olan bebek iştahsız, zayıf, biraz da huzursuz olur ama bi dön bak ranaya küçük kuzum neler yiyor:) tabi gözlemlemek bilimsel olmaz tahlil en doğru sonucu verir ama bakalım cuma günü gidicem doktora, aile hekimine sormam ama o 4 aylıkken ver demiştiburası küçük şehir ama üniversite hastanesinde çocuk konusunda çok doktor var hatta çıkmışken bir de çocuk nefroloğuna göstereyim diyorum malum bizim kızda böbrek taşı vardı bakalım ne oldu
sen şimdi evham yapma bence maşallahkızın çok sağlıklı Allah esirgesin... demirin o pis yan etkisini hamilelikte yaşamıştım ay bi de bilmiyordum renk değişikliği yaptığını, tuvalette görünce aklım çıkmıştı
canım demek başlıyorsun ha:) hayırlı uğurlu olsun... hiç sıkma canını göreceksin iyi olacak herşey... ya bu öyle bir çelişki ki tamam bebişini çok özlüyor insan iple çekiyor ama normal hayatımızı da özlüyoruz be canım :) bak mesela bugün kızçeyi anneme satıp sinemaya gittik bu benim 3. keyfi bırakışım, iş ve hastane yüzünden bırakışlarımı saymıyorum bugün 3 saat ayrı kaldık tabi ki çok özledim ama eşimle eski günlerdeki gibi başbaşa sinemaya gitmek sonra da arkadaşlarla yemek yemek çok iyi geldi ne yalan söyliym
ay utandım yahu sen bana kordondan simit ısmarlasan da yeter canım benim yeterki buluşalım da iki lafın belini kıralım tabi bizim yaramazlar izin verirlerse rana bugün bigada beni oynattı resmen hiç sevmiyo kapalı kalabalık yerleri yaa çanakkalede açık havada dolaşalım biz en iyisibir buluşalım hele istanbulda denk gelmesede çanakkalede de daha aşağısında ağırlamam seni
ben yatıyorum canım alp tuğra uyuyo ama sureklı uyanıyo ağlıyo hasta oldu hapsırıyo oksuruyo burnu akıyo hafıf ates
cnm masalla turkız hep guzelmıs yerım ben onu masalla eklere gırısı yapmıssınız
cnm bu damlayı cok uzun kullanmıcaz 1 yada 1.5 yasında kadar yanı bbebek tamamen demır ıhtıyacını karsılayabılcek 6 aydan sonra azalan demır depolarını doldurana kadar o sebeple ben rahatlıkla verıyorum demır fazlalığı yapıp zeja gerılıgıne yol acıcak kadar uzun kullanmıcaklar
demır eksıklıgının cık daha fazla zararı var bebıklerımız
değişmiyo 6 aydan sonra teni merak etme canım biraz daha kumrallaşır o kadar esmer olmaz yani buğday ten kalır :))
ay utandım yahu sen bana kordondan simit ısmarlasan da yeter canım benim yeterki buluşalım da iki lafın belini kıralım tabi bizim yaramazlar izin verirlerse rana bugün bigada beni oynattı resmen hiç sevmiyo kapalı kalabalık yerleri yaa çanakkalede açık havada dolaşalım biz en iyisigeliyon mu haftaya ve gelirsen bile ne kadar kalacan
belli değil daha
carmenaras ınsalla sonuçlarınız ıyı yönde çıkar
bu arada 7 zuyaretcımız var
yasemn tokat cnm ordamısın acaba
çok geçmiş olsun canım, iyi geceler, huzurlu uykular...
songülcüm meraba nasılsın?:) sağol canım teşekkür ederim kızçem adına:)
canım valla bilmiyorum söylediğin çok mantıklı hak veriyorum ama ne bileyim öyle içgüdüsel takıldım ama artık 6 ay oldu tahlil yaptırayım diyorum belki de hiç yoktan canını yakıcam kuzumun of kafam karıştı
anam çok ikna edici yazıyosunuz aralık anneleri topicinde de ozcananın gazına gelip birkaç gün vermiştim
şaka bi yana versem iyi olur hakkaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?