- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #15.001
canımcım günde bi kaseden fazla veriyon mu yoğurdu benim kıza versen yiyiecek gibi ama korkuyorum ben de yoğur yerine muhallebi yapıyorum akşam yatmadan içine de 4 tane bisküvi ama ufalamıyorum düşün 4 e bölüyorum bi tanesini ağzında eziyo öyle seviyo rana ama yoğurt versem de yiyecek sence napim muhallebi yerine yine yoğurt mu vereyim yoksa muhallebi iyi mi bu arada muhallebiyi
1 tatlı kaşığı prinç unu 1 çay bardağı su yarımdan az muz ve 4 bisküvi yapıyorum.. sütümü sağdım koydum geçen aman vitamin alsın diye ilk defa yemedi benim kızım anne sütünü saf seviyo
bu arada herkese yeniden merhaba.ben yazmayalı baya oldu.evde bi curcuna vardıda. kaynanamlar ve görümcem vardı.gerçi görümcem ve kayınbabam 3 günde gittide asıl bela kaynanam 12 gün kaldı.yazmıştım zatende size zaten eşim 2 ay burda 35 gün doğuda oluyor diye ya.yani memleketten geleli 1 ay olmadan yine tepemizdeydi ne özel hayat bıraktılar ne bişey okadar sinirliyimki kızlar dertleşcek birilerini arıyorum valla.
Buarada bebişleriniz nasıl keyifleri yerindedir inşallah.bizimki yeni diş çıkarmaya çalışıyor ve geceleri çok huysuzlandıya.7 saat kesintisiz uyuyyan çocuk nerdeyse 1 aydır uyku muyku bilmiyor engeç sabah 5:30 da ayakta.gece 12 de yatmasına rağmen ve uyanıncaya kadar 4-5 kere kalkıyor.hiç alışkın değilim bu haline çok kötü durumdayım.
Masallah sana çirkin ördek seni :)
allahım çok tatlı maşallah barekallah .tam yemelik.dişleride ne tatlı gözüküyor.bizimkinin daha çıkmadıda.iyice kabardı diş eti baya ağrısı var.dişlikle kaşımasınıda bilmiyor ağzına bile götürmüyor.
Ekif mina yerim seniiiii
gittiler canım fena değildi ya amaaan bitti çok şükür:))
canım patlıcanda nikotin var bence verme ben hiç vermeyi düşünmüyorum
bu arada elif mina senin o dişlerini yesinler emi maşallah subhanallah beter böcüğe
gözlerim acıyo uykusuzluktan daha erken girecektim ama pc yi eşim kaptı sağolsun ben de kendi pc mi açmaya üşendim onu bekliodum
içim buruk aslında kızlar ya ben o kadar hazırlanayım edeyim 8 kişi beklerken 3 kişi geldi diğer arkadaş benim kalem arkadaşım saat 5 te geldi nöbetçiymiş bu hafta olay olunca gelemedi ama diğer arkadaşlar gelmediler yani aramadılar da sadece bi arkadaş mesaj attı bi akrabasının oğlu askerden gelmiş de ona gidecekmiş ben de tamam dedim.. ama gelenlerden bi tanesinin ablası istanbuldan gelmiş ona rağmen ben söz verdim geldim dedi ya hiç ummadıklarım geldi umduklarım gelmedi... bi tane arkadaş badana yapacakmış ondan gelmeyecek dediler eşim çarşıda eşiyle el ele gezerken görmüş hasbinallah dedimçok lazımlar sanki de işte insan yorulduğuna yanıyo ben de lafları saydım eminim yerlerine ulaşır kimseye gitmeyeceğimi cuma günü başlayacağımı ve kimseyle muhatap olmayacağımı söyledim kalem arkadaşım da zaten adliyenin tadı tuzu yok dedi hiç çalışmayı istemeyen ben iyicene soğudum işten ama yaptıklarımı çok beğendiler hepsini de yediler valla bi kaç tane börek kaldı 2 dilim de kek önce anlamadım az kişi geldi ama niye o kadar kaldı diye sonra bi baktım eşim girmiş mutfağa bi daha kimseyi davet etmeyecem kimse gelmesin siz gelin yaa bakın neler yaptım Eki Görüntüle 731000
rana da o kadar süslenmiştiEki Görüntüle 731001
of cnm ya gec ıs olsun cok uzuldum,
dr umuzda tavsıyesı ıle artık ben ufacık egılımde müdahale edıyorum cunku aras ılacsız ıyılesemıyo antıbıyotık hıc ıstemıyorum ılerlemeden bıtıyo cok sukur ıkı günde ılac verdınmı
alıntıdan gördüm ya alp tuğra hasta mı okuyamadım ben görmemişim geçmiş olsun ya soğuk mu aldı üzüldüm canım inşallah çabuk atlatır
benim oglusum dogdugunda sarilik vardi baya agirdi zor atlatmistik
hadı bend kaçtım kıme dıyosam hahah
ay gulden tatıle ne zman cıkıyodu yarın mıkı bugun msj attı cvp gelmedı merak etttım
ben geldimmm 1 haftalık bi tatilin ardından burdayımmmmmmm:) coook uzun bi geçmiş olmuş hepsini nasıl okurum bilmem ara ara bakmaya çalıştım aklımda kalan mertur un bebişi oldu çok üzüldüminş. şimdi bişeyi yoktur. özledim sizleri
Günaydınn canlar...
Hayırlı haftalar..
Budaaa benımm ıkıncı erkegımm
gunaydın kızlarr hecmısı okudum geldım fazla bırıkmemıs enazından
sımdı oğlumun kahvaltısını hazırlıyım huysuz mızmız hasta oğlumun bakalım yıyecekmı
Canım yaren için yardıma her zaman hazırım :)))
Gunaydın kızlar bugun asınız var((
ben de sevmedim anne sütünü sağıp koymayı ama tadına da bakmadım ya hiç bilmiyorum korktum mu nedir :)) sabah kahvaltısına sütlü prinçliyle yapıyorum ben güzel demi alırım hep herhalcanımcım ılk olarak rana kabızlık sorunu cekıyor ya acaba muz bı sure vermesn daha mı ıyı olurkı
bence gece muhallebiye devam et bende muhallebı verıyorum
yoğurt aras yumurta yıyemedgnden dr bolca ver dedı mesela 100 cc yoğurt verıyorum bıde bı 50 cc de sebze ıle yıyordur yoğurttan zarar gelmez anlayacağın
bızımkıler nedense puturlu seylerı oek sevyolar arasta o sekılde
bu arada ben sutumu sağıp ta hazırlamaktan hoşlanmıyorum nedense dırek memeden emsın bazen ben tadıyorum bı ıcım tuhaf oluyo ana sütünden
bu arada aras herobaby sutlu prınclıye bayılsı ıkı katı yıo norma olcunun tarçında var ıcınde acaba faydasımı var
bu arada banada yolladı heıdye mama herobeby kıvamı güzel hafıf puturlu çocuk alışması ıcın olumlu
ben sana yatalım dedim demikendı kendıme de ne güldüm 7 zıyaretcı vardı herkez yatıyorum dıyınce 2 kışı kalmıs
hoşgeldiiin nasıldı tatil yoruldun mu insan tatile gitse de aklı burda kalıyo demiben geldimmm 1 haftalık bi tatilin ardından burdayımmmmmmm:) coook uzun bi geçmiş olmuş hepsini nasıl okurum bilmem ara ara bakmaya çalıştım aklımda kalan mertur un bebişi oldu çok üzüldüminş. şimdi bişeyi yoktur. özledim sizleri
Günaydınn canlar...
Hayırlı haftalar..
kıyamam yaa yine bak koluyla siliyomuş ya onu da yapmasa akar gider ağzına paşa akıllıevet canım hasta oldu dun hapsırıyodu sonra burnu tıkandı uşutmüş sanırım
burnu akıyo sıldırmıyo basıyo çığlığı kendı koluyla sılıyo
ıns atlatır canım
günaydın canım ve ALlah yardımcınız olsunCanım yaren için yardıma her zaman hazırım :)))
Gunaydın kızlar bugun asınız var((
canımmmmm burdayım cuma akşamı gidiyom tatile cnm merak etme ordanda girerimben bakma evde giremediğime..
bu arada mesajını akşam geç farkettim
ondan yazamadım tatlım
şimdide aldım arıyacam seni..
müsaitsen tabi..
hoşgeldin cnm bizde seni özledikkk:
nasıl geçti tatill.
günaydın cnmç..
selmeç ve özcenan ben sizin fıstıkları bi yesem?
kızlar herkese kocaman bi günaydın çok yoğun bi hafta sonu geçirdim nil hanım hep gezdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?