2012 kasım bebekleri büyüyor..

canımcım ılk olarak rana kabızlık sorunu cekıyor ya acaba muz bı sure vermesn daha mı ıyı olurkı
bence gece muhallebiye devam et bende muhallebı verıyorum
yoğurt aras yumurta yıyemedgnden dr bolca ver dedı mesela 100 cc yoğurt verıyorum bıde bı 50 cc de sebze ıle yıyordur yoğurttan zarar gelmez anlayacağın
bızımkıler nedense puturlu seylerı oek sevyolar arasta o sekılde
bu arada ben sutumu sağıp ta hazırlamaktan hoşlanmıyorum nedense dırek memeden emsın bazen ben tadıyorum bı ıcım tuhaf oluyo ana sütünden
bu arada aras herobaby sutlu prınclıye bayılsı ıkı katı yıo norma olcunun tarçında var ıcınde acaba faydasımı var
bu arada banada yolladı heıdye mama herobeby kıvamı güzel hafıf puturlu çocuk alışması ıcın olumlu

hadı bend kaçtım kıme dıyosam hahah
ay gulden tatıle ne zman cıkıyodu yarın mıkı bugun msj attı cvp gelmedı merak etttım

ben geldimmm 1 haftalık bi tatilin ardından burdayımmmmmmm:) coook uzun bi geçmiş olmuş hepsini nasıl okurum bilmem ara ara bakmaya çalıştım aklımda kalan mertur un bebişi oldu çok üzüldüm inş. şimdi bişeyi yoktur. özledim sizleri

Allah kolaylık versin canım..Biz diş sıkıntısını neredeyse 3 aydır çekiyoruz. Geceleri Minada çok fazla kalkıyor Allah yardımcın olsun inşallah..

Masallah sana çirkin ördek seni :)

Allah razı olsun canım..İnşallah sizde ağrısız, sızısız çıkarırsınız dişlerinizi..

Ekif mina yerim seniiiii

Biz de Aras' ı yerisssss

Maşallah barekallah
Kuzucuğuma benimm..

cok sağol canım
valla suan zombı gıbıyım sureklı ağladı gece burnu tıkalı burnundan nefes alamayınca ağlıyo hafıf atesı var
surubumuzda yok hıc dr da yazrmak aklıma gelmedı artık cok kotu olursa gıderız dr a

alıntıdan gördüm ya alp tuğra hasta mı okuyamadım ben görmemişim geçmiş olsun ya soğuk mu aldı üzüldüm canım inşallah çabuk atlatır

evet canım hasta oldu dun hapsırıyodu sonra burnu tıkandı uşutmüş sanırım
burnu akıyo sıldırmıyo basıyo çığlığı kendı koluyla sılıyo
ıns atlatır canım

gunaydın kızlarr hecmısı okudum geldım fazla bırıkmemıs enazından
sımdı oğlumun kahvaltısını hazırlıyım huysuz mızmız hasta oğlumun bakalım yıyecekmı

hadı bend kaçtım kıme dıyosam hahah
ay gulden tatıle ne zman cıkıyodu yarın mıkı bugun msj attı cvp gelmedı merak etttım

canımmmmm burdayım cuma akşamı gidiyom tatile cnm merak etme ordanda girerimben bakma evde giremediğime..
bu arada mesajını akşam geç farkettim
ondan yazamadım tatlım
şimdide aldım arıyacam seni..
müsaitsen tabi..

hoşgeldin cnm bizde seni özledikkk:
nasıl geçti tatill.

Günaydınn canlar...
Hayırlı haftalar..

günaydın cnmç..

selmeç ve özcenan ben sizin fıstıkları bi yesem?

kızlar herkese kocaman bi günaydın çok yoğun bi hafta sonu geçirdim nil hanım hep gezdi..

gunaydın kızlarr hecmısı okudum geldım fazla bırıkmemıs enazından
sımdı oğlumun kahvaltısını hazırlıyım huysuz mızmız hasta oğlumun bakalım yıyecekmı

günaydın cnm geçmiş olsun kıyamam ya..

Canım yaren için yardıma her zaman hazırım :)))

Gunaydın kızlar bugun asınız var ((

günaydın umarım kolay atlatırsınız..
ne yardımı yaren için anlamadım ben geçmişe bakamadımda..

ben de sevmedim anne sütünü sağıp koymayı ama tadına da bakmadım ya hiç bilmiyorum korktum mu nedir :)) sabah kahvaltısına sütlü prinçliyle yapıyorum ben güzel demi alırım hep herhal
kendı kendıme de ne güldüm 7 zıyaretcı vardı herkez yatıyorum dıyınce 2 kışı kalmıs
ben sana yatalım dedim demi
hoşgeldiiin nasıldı tatil yoruldun mu insan tatile gitse de aklı burda kalıyo demi
Günaydınn canlar...
Hayırlı haftalar..

evet canım hasta oldu dun hapsırıyodu sonra burnu tıkandı uşutmüş sanırım
burnu akıyo sıldırmıyo basıyo çığlığı kendı koluyla sılıyo
ıns atlatır canım
kıyamam yaa yine bak koluyla siliyomuş ya onu da yapmasa akar gider ağzına paşa akıllı inşallah çabuk atlatır
Canım yaren için yardıma her zaman hazırım :)))

Gunaydın kızlar bugun asınız var ((
günaydın canım ve ALlah yardımcınız olsun

hoşbuldumm cnm benim sağolasın... ii geçti cnm tatil çok şükür. her sabah babamızla yürüyüş yaptık sahilde sonra da çekirdek aile kahvaltısı denize nazır:) kumsal da kumla oynadı kuzum çığlıklar eşliğinde:) güzeldi herşey ve hergüzelşey gibi kısa sürdü malesef ama kısacık tatil bize ii geldi kendimize geldik . buarada kızım ilk darbesini aldı kuzeninden, küçük salça bidonu kafasına indi yavrumun çok ağladı içim parçalandı resmen neyse buna şükür küçük bi kazayla atlattık. umarm sizin tatiliniz de en az bizim ki kadar güzel geçer cnm ama kazasız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…