- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #14.981
değişmiyo 6 aydan sonra teni merak etme canım biraz daha kumrallaşır o kadar esmer olmaz yani buğday ten kalır :))
sen böyle yazıyon ya içim rahatlıyo arkadaşım ya sağoldemirde doğru gidiyorum o zaman ayrıca hipokrata çok güldüm Allah iyiliğini versin emi ya böbrek için götür ama zaten eğer rahatsız etseydi türkiz hiç durmazdı ki yani ağlardı eşimin arkadaşının oğlu da rahatsız böbreklerinde kum var ekim 25 doğumlu çocuk ama sürekli ağlıyo hiç durmuyo çok rahatsız ediyo kum çok şükür türkiz öyle değil canım ya ama yine de tedbiri elden bırakmamak lazım bu arada ben dış dünyaya ranasız açılmak istemiyorum bu aralar ondan herhalde çok zor olacak korkuyorum ona bişi olacak diye onu benden daha iyi kimse bilmez kimse iyi davranamaz bişi yaparlar diyorum kendi kendime buna babası da dahilsaçmalık biliyorum ama elimde değil çok üzülüyorum cuma günü başlayacam ama ilk gün sendromu şimdi bile gözlerim doldu ekranı göremiyorum bak bakmadan yazıyorum haa neyse düşünmeyecem daha var cumaya sen annene bırakıp gittin demi sinemaya ben rana büyümeden gitmem sinemaya anca onunla o da çocuk sinemalarına artık
ay utandım yahu sen bana kordondan simit ısmarlasan da yeter canım benim yeterki buluşalım da iki lafın belini kıralım tabi bizim yaramazlar izin verirlerse rana bugün bigada beni oynattı resmen hiç sevmiyo kapalı kalabalık yerleri yaa çanakkalede açık havada dolaşalım biz en iyisigeliyon mu haftaya ve gelirsen bile ne kadar kalacan
hehe cnm ya ben bu konuyu dr la cok uzun uzun konuştum bı ara takıktım cunku ıkna oldum o sebepten
en cok paraben e takılmıştım ıcındekı oranın cok kucuk olduğunu günlük ıdrar ve dışkı ıle atılacağını vücutta depolanmayacağını soyledı verılen oranın koruyucu olduğunu tedavı edıcı olsa 20 damla olduğunu soyledı
bıde eksıklıgındekı sakıncaları soyledı gelde verme
carmen ares vermıcem dedıgın de gelde anlatma hahah
bızım dr a desem bıde laf yerım en son alerjı testı ıstedıgımde ben tosuna kıyamıyorum annesı sen nasıl kıyıcksın dedı bende bu moda gırdımm
iyi geceler canım tatlı uykularKızlar bende yatıyorum iyi geceler öptüm bebisleri
Ben kaçar
öyle bi yazmışsın ki hem ağlıyorum hem de gülüyorum " bizi rahat bırak" güzeldi kardeşini tebrik ediyorum iyi susturmuş seniah canım benim ya kıyamam((( tatlım seni öyle iyi anlıyorum ki... ben böyle miydim sanıyorsun? başlarda ne kadar zorlandım, türkiz 3 aylıktı eşim baktı ki evde çok bunalmışım, sinemaya gidelim dedi annem de ısrar edince peki dedim çantaya calpol bile koydum düşün:) film boyunca ne çektim nasıl bir suçluluk psikolojisi el kadar bebek bana muhtaç ben neden burdayım diyorum kardeşime mesaj atıp duruyorum "ne oldu ağladı mı uyudu mu " en son kız bana "bizi rahat bırak" yazdı
hiç ağlamamış o gün, bugün de öyle... zamanla o da alıştı ben de kaldı ki rana artık kocaman oldu öyle eskisi gibi anne kokusu almadan susmama olayı yok herhangi bişeyle oyalanabilir hem bak onun açısından çok faydalı, sosyalleşecek ona da değişiklik olacak hani demişsin ya babası dahil onu kimse benim kadar bilemez anlayamaz, bu çok doğru bunu söylemeyen anne yoktur bir keresinde geceyarısı uyanıp ağladığında eşim benden önce hamle etti almaya çalıştı kabus mu görmüştü ne öyle kötü ağlıyordu ki içim parçalandı o psikolojiyle eşimin kolunu itip yavrumu kucakladım sonra da özür diledim tabiçok başka bir içgüdü...
ama canım allah korusun temelli bırakmıyorsun ki yine onun ihtiyaçlarını sen karşılayacaksın yine yapışık ikizler gibi olacaksınız hiç merak etme:)
şimdi ben ne desem fayda etmez insan bilinmeyenden korkarmış birkaç gün sonra konuşucaz diyeceksin herşey yolunda diye
ilk birkaç gün zor geçer kabul ediyorum ama rana açısından değil canım senin açından, bu zilliler işin içinde oyun eğlence ilgi varsa anneyi hemen satarlar hele de bu cimcime kk kardeşleri
iyi geceler mertur :)bende çıkayım yorgunum ... iyi geceler
araştırmacı annelik güzel bişey bak iyi ki takmışsın ben de sayende hazıra kondumyarın başlıyorum ya ne var doktorlar da böyle anlatsa bize içimiz rahat etse bizim eski doktor ne sorsam alaycı alaycı yüzüme bakıp gülmesini tutmaya çalışırdı sanki ben paranoyağım sizin doktor çok iyiymiş canım e sen de süper anne olunca bize de tecrübelernden faydalanmak düşer
iyi geceler canım tatlı uykular
yalnız arasın saçları rananınkinden uzun yaaaaahehe yakındır adamın emzıgı ağzıma tıkması ınankı ay dr lar ne gun ıcın duruyorlar nedır bu alaycı ıfade arkadaşım aklımıza takılmıskı sormuşuz dımı ama
ay sen gecmısı okumadın kuzum benım süper annelık fos cıktı çocuk dondurma bıle yıyo dusunEki Görüntüle 731423
iyi geceler canım...bende çıkayım yorgunum ... iyi geceler
öyle bi yazmışsın ki hem ağlıyorum hem de gülüyorum " bizi rahat bırak" güzeldi kardeşini tebrik ediyorum iyi susturmuş seni
bişey sölim mi galiba ben ranayı değil kendimi düşünüyorum bu sabah mendilini yanıma almaya karar verdim akşamdan koyacam sırtına sabah iki saat idare etsin beniama bi yandan da dediğin gibi eve bağlılık yeter bundan da şikayet ediyorum sürekli evdeyim bıktım falan diye yani ne yardan geçiyorum ne serden inşallah rana da türkiz gibi olur türkizin en şanslı yanı ona kan bağı olan birinin bakıyor olması.. rana o yönden eksik ama çok iyi bi teyzesi var şimdilik bi sıkıntımız yok yarın yine gelecek sabah 2 saat kalacak ama ben evde kalmayacam çünkü ağlarsa ben dayanamam müdahale ederim pazara gidip gezmeyi düşünüyorum ne sadistlik demi
hehe yakındır adamın emzıgı ağzıma tıkması ınankı ay dr lar ne gun ıcın duruyorlar nedır bu alaycı ıfade arkadaşım aklımıza takılmıskı sormuşuz dımı ama
ay sen gecmısı okumadın kuzum benım süper annelık fos cıktı çocuk dondurma bıle yıyo dusunEki Görüntüle 731423
yalnız arasın saçları rananınkinden uzun yaaaaa
ne zaman uzayacak bu kızın saçları toka ne zaman takacam ben
kızlar ben de çıkıyorum gözlerim çok acıyo hadi sizde çıkın bakem yarın yine geliriz hadiçıkmıyonuz aklım burda kalıyo sonra sabaha kadar forumu gör rüyanda
kızlar ben de çıkıyorum gözlerim çok acıyo hadi sizde çıkın bakem yarın yine geliriz hadiçıkmıyonuz aklım burda kalıyo sonra sabaha kadar forumu gör rüyanda
iyi geceler canım...
tatlı annecik senii:)) ah ah ne olacak bu halimiz çelişkiler yumağı olduk valla... ağlama üzülüyorum(( ama kardeşim sen güldürmüş o güzel olmuş:) öyle mendil işine girme bak daha kötü olursun eve gidesin gelir gidemezsin rana türkizden çok daha iyi olacak bak görürsün çok uyumlu bir bebek o annesi yenilikleri çabuk kabul ediyor sevdiği şeyle var geçenlerde okumuştum pepeye bayılıyor demiştin bak ne güzel bizimkinin çizgi filme ve oyuncağa ilgisi 5 dk sürüyor
bakıcın da çok hoş bir hanımmış hem ısınma turları fikrin çok mantıklı alışma süreci zaten kısa sürüyor ve sen iyce kısaltıyorsun bu çok güzel:) kesinlikle çıkmalısın evden canım, hem kendini de denersin bir sorun olursa bir telefona bakar ne sadistliği ayol bu düpedüz rasyonalistlik
çok akıllıca bişey tatlım çok faydalı olacak :)
ağlarsa da ağlasın canım bebek bunlar bir yeri acımıyor iletişim dili ağlamak onun hem bırak çocuk da bir birey olarak varlığını ispatlasın bi yüzyüze kalsın bakıcısıyla:)
oyyyy yerim ama ben bunuuuu çok tatlı
maşallah annesi:)
ayrıca sen süper modern annesin tatlım doktorlar dondurmayı şiddetle öneriyor:)
soğuksa soğuk boşver türkiz de yoğurdu soğuk seviyordedem yaz kış soğuk su içerdi 102 yaşında öldü
Allah rahmet eylesin ama gülmeden edemiyorum yani tamam deden ölmüş üzücü ama öyle bişekilde söylüyosun ki insanın gülesi geliyo iyi miiyi geceler canım...
tatlı annecik senii:)) ah ah ne olacak bu halimiz çelişkiler yumağı olduk valla... ağlama üzülüyorum(( ama kardeşim sen güldürmüş o güzel olmuş:) öyle mendil işine girme bak daha kötü olursun eve gidesin gelir gidemezsin rana türkizden çok daha iyi olacak bak görürsün çok uyumlu bir bebek o annesi yenilikleri çabuk kabul ediyor sevdiği şeyle var geçenlerde okumuştum pepeye bayılıyor demiştin bak ne güzel bizimkinin çizgi filme ve oyuncağa ilgisi 5 dk sürüyor
bakıcın da çok hoş bir hanımmış hem ısınma turları fikrin çok mantıklı alışma süreci zaten kısa sürüyor ve sen iyce kısaltıyorsun bu çok güzel:) kesinlikle çıkmalısın evden canım, hem kendini de denersin bir sorun olursa bir telefona bakar ne sadistliği ayol bu düpedüz rasyonalistlik
çok akıllıca bişey tatlım çok faydalı olacak :)
ağlarsa da ağlasın canım bebek bunlar bir yeri acımıyor iletişim dili ağlamak onun hem bırak çocuk da bir birey olarak varlığını ispatlasın bi yüzyüze kalsın bakıcısıyla:)
oyyyy yerim ama ben bunuuuu çok tatlı
maşallah annesi:)
ayrıca sen süper modern annesin tatlım doktorlar dondurmayı şiddetle öneriyor:)
soğuksa soğuk boşver türkiz de yoğurdu soğuk seviyordedem yaz kış soğuk su içerdi 102 yaşında öldü
ama şimdi çok güzel saçları var prensesin demekki endişe etmeme gerek yokcnm dokulmustu yenıden cıktı dökülmese daha uzun olurdu
ay yarenın 4 aylıkken bı dokuldu yasında haşa ssacı yoktu dusun
Allah rahmet eylesin ama gülmeden edemiyorum yani tamam deden ölmüş üzücü ama öyle bişekilde söylüyosun ki insanın gülesi geliyo iyi misoğuk bişi yapmıyosa korkmama gerek yok çünkü hep ılıtmaya çalıştım ben herşeyi rana da burun kıvırmaya başlamıştı
ama şimdi çok güzel saçları var prensesin demekki endişe etmeme gerek yok
valla bu sefer gidiyom gidin yatın artık yaaa
canımcım günde bi kaseden fazla veriyon mu yoğurdu benim kıza versen yiyiecek gibi ama korkuyorum ben de yoğur yerine muhallebi yapıyorum akşam yatmadan içine de 4 tane bisküvi ama ufalamıyorum düşün 4 e bölüyorum bi tanesini ağzında eziyo öyle seviyo rana ama yoğurt versem de yiyecek sence napim muhallebi yerine yine yoğurt mu vereyim yoksa muhallebi iyi mi bu arada muhallebiyihehe ay yıne mı süper anne oldum sımdı suepermıs bak bundan sonra hep dondurma 4 gun oldu tık yok demek dokunmadı
arasta yoğurt hastası 7/24 ver yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?