2012 kasım bebekleri büyüyor..

ah canım benim ya kıyamam ((( tatlım seni öyle iyi anlıyorum ki... ben böyle miydim sanıyorsun? başlarda ne kadar zorlandım, türkiz 3 aylıktı eşim baktı ki evde çok bunalmışım, sinemaya gidelim dedi annem de ısrar edince peki dedim çantaya calpol bile koydum düşün:) film boyunca ne çektim nasıl bir suçluluk psikolojisi el kadar bebek bana muhtaç ben neden burdayım diyorum kardeşime mesaj atıp duruyorum "ne oldu ağladı mı uyudu mu " en son kız bana "bizi rahat bırak" yazdı
hiç ağlamamış o gün, bugün de öyle... zamanla o da alıştı ben de kaldı ki rana artık kocaman oldu öyle eskisi gibi anne kokusu almadan susmama olayı yok herhangi bişeyle oyalanabilir hem bak onun açısından çok faydalı, sosyalleşecek ona da değişiklik olacak hani demişsin ya babası dahil onu kimse benim kadar bilemez anlayamaz, bu çok doğru bunu söylemeyen anne yoktur bir keresinde geceyarısı uyanıp ağladığında eşim benden önce hamle etti almaya çalıştı kabus mu görmüştü ne öyle kötü ağlıyordu ki içim parçalandı o psikolojiyle eşimin kolunu itip yavrumu kucakladım sonra da özür diledim tabi çok başka bir içgüdü...
ama canım allah korusun temelli bırakmıyorsun ki yine onun ihtiyaçlarını sen karşılayacaksın yine yapışık ikizler gibi olacaksınız hiç merak etme:)
şimdi ben ne desem fayda etmez insan bilinmeyenden korkarmış birkaç gün sonra konuşucaz diyeceksin herşey yolunda diye
ilk birkaç gün zor geçer kabul ediyorum ama rana açısından değil canım senin açından, bu zilliler işin içinde oyun eğlence ilgi varsa anneyi hemen satarlar hele de bu cimcime kk kardeşleri

araştırmacı annelik güzel bişey bak iyi ki takmışsın ben de sayende hazıra kondum yarın başlıyorum ya ne var doktorlar da böyle anlatsa bize içimiz rahat etse bizim eski doktor ne sorsam alaycı alaycı yüzüme bakıp gülmesini tutmaya çalışırdı sanki ben paranoyağım sizin doktor çok iyiymiş canım e sen de süper anne olunca bize de tecrübelernden faydalanmak düşer

Kızlar bende yatıyorum iyi geceler öptüm bebisleri
Ben kaçar
iyi geceler canım tatlı uykular

öyle bi yazmışsın ki hem ağlıyorum hem de gülüyorum " bizi rahat bırak" güzeldi kardeşini tebrik ediyorum iyi susturmuş seni
bişey sölim mi galiba ben ranayı değil kendimi düşünüyorum bu sabah mendilini yanıma almaya karar verdim akşamdan koyacam sırtına sabah iki saat idare etsin beni ama bi yandan da dediğin gibi eve bağlılık yeter bundan da şikayet ediyorum sürekli evdeyim bıktım falan diye yani ne yardan geçiyorum ne serden inşallah rana da türkiz gibi olur türkizin en şanslı yanı ona kan bağı olan birinin bakıyor olması.. rana o yönden eksik ama çok iyi bi teyzesi var şimdilik bi sıkıntımız yok yarın yine gelecek sabah 2 saat kalacak ama ben evde kalmayacam çünkü ağlarsa ben dayanamam müdahale ederim pazara gidip gezmeyi düşünüyorum ne sadistlik demi

hehe yakındır adamın emzıgı ağzıma tıkması ınankı ay dr lar ne gun ıcın duruyorlar nedır bu alaycı ıfade arkadaşım aklımıza takılmıskı sormuşuz dımı ama
ay sen gecmısı okumadın kuzum benım süper annelık fos cıktı çocuk dondurma bıle yıyo dusunEki Görüntüle 731423

yalnız arasın saçları rananınkinden uzun yaaaaa
ne zaman uzayacak bu kızın saçları toka ne zaman takacam ben

kızlar ben de çıkıyorum gözlerim çok acıyo hadi sizde çıkın bakem yarın yine geliriz hadi çıkmıyonuz aklım burda kalıyo sonra sabaha kadar forumu gör rüyanda

bende çıkayım yorgunum ... iyi geceler
iyi geceler canım...

tatlı annecik senii:)) ah ah ne olacak bu halimiz çelişkiler yumağı olduk valla... ağlama üzülüyorum (( ama kardeşim sen güldürmüş o güzel olmuş:) öyle mendil işine girme bak daha kötü olursun eve gidesin gelir gidemezsin rana türkizden çok daha iyi olacak bak görürsün çok uyumlu bir bebek o annesi yenilikleri çabuk kabul ediyor sevdiği şeyle var geçenlerde okumuştum pepeye bayılıyor demiştin bak ne güzel bizimkinin çizgi filme ve oyuncağa ilgisi 5 dk sürüyor
bakıcın da çok hoş bir hanımmış hem ısınma turları fikrin çok mantıklı alışma süreci zaten kısa sürüyor ve sen iyce kısaltıyorsun bu çok güzel:) kesinlikle çıkmalısın evden canım, hem kendini de denersin bir sorun olursa bir telefona bakar ne sadistliği ayol bu düpedüz rasyonalistlik
çok akıllıca bişey tatlım çok faydalı olacak :)
ağlarsa da ağlasın canım bebek bunlar bir yeri acımıyor iletişim dili ağlamak onun hem bırak çocuk da bir birey olarak varlığını ispatlasın bi yüzyüze kalsın bakıcısıyla:)

oyyyy yerim ama ben bunuuuu çok tatlı
maşallah annesi:)
ayrıca sen süper modern annesin tatlım doktorlar dondurmayı şiddetle öneriyor:)
soğuksa soğuk boşver türkiz de yoğurdu soğuk seviyor dedem yaz kış soğuk su içerdi 102 yaşında öldü

kızlar ben de çıkıyorum gözlerim çok acıyo hadi sizde çıkın bakem yarın yine geliriz hadi çıkmıyonuz aklım burda kalıyo sonra sabaha kadar forumu gör rüyanda

:))) ben de çıkıyorum ozcananım merak etme;
öptüm hepinizi kızlar iyi geceler görüşmek dileğiyle...

ay aslında bende yatsam ne ıyı olur bebemde uyurken heşp bu sekılde dıyroum kalıyorum hadı buçuk olsun beraber kaçalım psıkolojık olarak ancak hazır olurum

hehe ay yıne mı süper anne oldum sımdı suepermıs bak bundan sonra hep dondurma 4 gun oldu tık yok demek dokunmadı
arasta yoğurt hastası 7/24 ver yer

Allah rahmet eylesin ama gülmeden edemiyorum yani tamam deden ölmüş üzücü ama öyle bişekilde söylüyosun ki insanın gülesi geliyo iyi mi soğuk bişi yapmıyosa korkmama gerek yok çünkü hep ılıtmaya çalıştım ben herşeyi rana da burun kıvırmaya başlamıştı
cnm dokulmustu yenıden cıktı dökülmese daha uzun olurdu

ay yarenın 4 aylıkken bı dokuldu yasında haşa ssacı yoktu dusun
ama şimdi çok güzel saçları var prensesin demekki endişe etmeme gerek yok

valla bu sefer gidiyom gidin yatın artık yaaa

cnmvarda hep cok seyrektı defalarca kut model kestım kendıne geldı
ay taam kus saat buçuk olsun kacıcam soz

hehe ay yıne mı süper anne oldum sımdı suepermıs bak bundan sonra hep dondurma 4 gun oldu tık yok demek dokunmadı
arasta yoğurt hastası 7/24 ver yer
canımcım günde bi kaseden fazla veriyon mu yoğurdu benim kıza versen yiyiecek gibi ama korkuyorum ben de yoğur yerine muhallebi yapıyorum akşam yatmadan içine de 4 tane bisküvi ama ufalamıyorum düşün 4 e bölüyorum bi tanesini ağzında eziyo öyle seviyo rana ama yoğurt versem de yiyecek sence napim muhallebi yerine yine yoğurt mu vereyim yoksa muhallebi iyi mi bu arada muhallebiyi
1 tatlı kaşığı prinç unu 1 çay bardağı su yarımdan az muz ve 4 bisküvi yapıyorum.. sütümü sağdım koydum geçen aman vitamin alsın diye ilk defa yemedi benim kızım anne sütünü saf seviyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…