2012 kasım bebekleri büyüyor..

cevaplardan sonra bi günaydın diyeyim
sorum var da birazcık
rana artık her gece ağlar oldu 2 saate bi kalkar oldu ateş yok kabızlık yok gaz yok bunları test ettim artık anlıyorum sonuçta ama sürekli gözleri kapalı ağlıyo emmesi için kaldırıyorum birazcık emiyo uyuyo sonra memede zaman geçince yatağına yatırıyorum sanki bişi batırıyolar çocuğa yine başlıyo ağlamaya çok zor bi geceydi sabah 6 da kalktı ağlayarak yine ben de gülmedim kaşlar çatık tabi benden yüz bulamayınca bu sefer içini çeke çeke ağladı ağrısı vardır diye azıcık calpol verdim uyudu ama yine mız mız yine sebep ne olabilir acaba diş desem gelen giden yok anlamadım doktora gidebilir miyim

gunaydın kızlarr hecmısı okudum geldım fazla bırıkmemıs enazından
sımdı oğlumun kahvaltısını hazırlıyım huysuz mızmız hasta oğlumun bakalım yıyecekmı

Canım yaren için yardıma her zaman hazırım :)))

Gunaydın kızlar bugun asınız var ((

günaydın özcenanım:):)

hoşbulduk cnm çok güzeldi tatil kuzuyu hasta etcem diye korktum hep ama çok şükür sağ salim geldik. giderken burnumdan getirdi üç saatlik yolu zeynep ilayım, ama gelirken çok usluydu teyzesi yanımda yattı kendi kendine oynadı gelene kadar, 1 hafta da büyüdü mü ne:) evet buarada aklım burda kaldı ara ara telden baktım ama maşallah çok hızlıydınız yetişemedim:) siz naslsınız bakim herşey yolunda mı

hosgeldın canım ohh neguzel tatıl yapıp geldın
darısı bızım basımza dıcem ama oyle bı planımzda yok malesef
ay yawrum benım kıyamam necok ağlamıstır yanı gozumuzu ustlerınden ayırmaya gelmıyo valla

gunaydın canım
alp tuğra da 2 gecedır aynen boyledı 2 saatte bır kalkıyodu aradada mızmızlanıyodu vee dun hasta oldu
dun geceyı nasıl gecrdım bılmyorum ben zor ayakta duruyorum oğlum un masallah enerjısı yerınde sankı hasta olan benım
ıns rana nında bıseyı yoktur canım hasta falan olmaz ıns

gunaydın kızlarr hecmısı okudum geldım fazla bırıkmemıs enazından
sımdı oğlumun kahvaltısını hazırlıyım huysuz mızmız hasta oğlumun bakalım yıyecekmı

Canım yaren için yardıma her zaman hazırım :)))

Gunaydın kızlar bugun asınız var ((

offfff kıyamam ben ona ya ama bişe yolmadı değilmi yavrum benimmm:

bunun adı diş cnm dişşşşşşşş:
biz bu sıkıntı yı yaklaşık 2 aydır çekiryıoruz ama görünürde bişey yok henğüz..

hoşbulduk cnm babaannesinin kucağındaydı cnm ama hiç kimse anne kadar dikkatli olamıo malesef zaten bi daha da kucağımdan indirmedim kolay kolay. çünkü kuzeni de daha küçük iki buçuk yaşında ve eline ne geçerse firlaıo ve maşallah tam isabet ettirio:) cnm buarada bizim de tatil planımız yoktu ama babamızın eğitimi çıktı samsun da , birlikte gittik tatili de aradan çıkarmış olduk:) darısıs başınıza inş.buarada geçmiş olsun cnm paşacığa. benim kuzum da da geceleri huzursuzluk hat safhada ağlayarak uyanıo ama gözler kapalı . sanırım diş sancısı çekioruz uzun zamandr ama ortada diş yok

Son düzenleme:
kızlar mrb odamdaki bikaç arkadaş ısrarla soruyo bebeği 7 aylıkken dogum kontrol hapı kullananlar hangi marka ve sütlerinde azalma varmı diye hepsi ek gıdayıda veriyo onuda belirteyim doktora soralım diyom yok kk daha iyi bilir diyolar ne güldüm

Günaydınnn kızlarrr

wavs geçmiş olsun canım bizde geçen hafta başladı hala burun akıntısı devam ediyo. ilerlemedi ama ne zaman geçer bilmiyorum.

yasemin hoşgeldin canım tatilinizin güzel geçmesine sevindim

özcanan bi ara berra da öyleydi ben diş diye düşündüm ama sonra geçti. bi sıkıntıları oluyo ama anlayamıyoruzki işte canım yaa

cnmmm ozldık senı he yojlugun bellı oldu güzel gecmesıne cok sevındım
ama bal bocegının ılk darbesınede uzuldum benımde eltımın kızı yurutecın on panelını yüzüne gecırmıstı hemde ıı kısının yanında
tatıl sonrası ıs nasıl bakalım

gulden cnm ulaşamayınca merak ettı kafam karıştı acaba tatıl bugunmu baslıyo dıye
ee nasılsın hafta sonu nasıl gectı kafanı topladınmı tatlım bıraz
bu arada aradınmı benı telı sarjda odada

sağol cnm benim sevindimm özlemenize ben de sizi özledim çünkü:) valla canım zaten vuran çocuğa bişey diyemiosun ama yanındakilere iice gıcık oluosun ne yalan söyliyim . bi de çocuktur olur demiorlar mı deli oluorum. tamam çocuktur olur ama büyüğünde dikkat etmesi lazım değil mi ama yazık değilmi kuzulara

Bugün herkes erkenci heraldr bebisler uyutmadi kimseyi
Bende 6 da kalktım zatenr:)))
Yasmin_tokat hoşgeldin canimmm oh tatil yaptın geldinn :)))

Son düzenleme:

cnm ya gecmedımı melegının hastalığı daha bı kac gun oldu dımı
arasın ılac kullanmadan asla gecmıyo artık böyle durumda ıkı günde gecıyo sadece bı grıp şurubuyla ınsalla ılerlemez cnm ya

al benden de o kadar ay yarenle yanlışlıkla bıle vcarpısılsın falan ben cok uzuluyorum
üzülmek yerıne ay bızımde bı kere olmuştu çocuk onlar gıbı tgepkılere gıcık oluyorum
ınsan uzuldugunu belırtır yahuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…