- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #15.021
Canım yaren için yardıma her zaman hazırım :)))
Gunaydın kızlar bugun asınız var((
günaydın cnm geçmiş olsun kıyamam ya..
günaydın umarım kolay atlatırsınız..
ne yardımı yaren için anlamadım ben geçmişe bakamadımda..
gunaydın kızlarr hecmısı okudum geldım fazla bırıkmemıs enazından
sımdı oğlumun kahvaltısını hazırlıyım huysuz mızmız hasta oğlumun bakalım yıyecekmı
ben de sevmedim anne sütünü sağıp koymayı ama tadına da bakmadım ya hiç bilmiyorum korktum mu nedir :)) sabah kahvaltısına sütlü prinçliyle yapıyorum ben güzel demi alırım hep herhal
ben sana yatalım dedim demi
hoşgeldiiin nasıldı tatil yoruldun mu insan tatile gitse de aklı burda kalıyo demi
kıyamam yaa yine bak koluyla siliyomuş ya onu da yapmasa akar gider ağzına paşa akıllıinşallah çabuk atlatır
günaydın canım ve ALlah yardımcınız olsun
ben de sevmedim anne sütünü sağıp koymayı ama tadına da bakmadım ya hiç bilmiyorum korktum mu nedir :)) sabah kahvaltısına sütlü prinçliyle yapıyorum ben güzel demi alırım hep herhal
hoşgeldiiin nasıldı tatil yoruldun mu insan tatile gitse de aklı burda kalıyo demi
kıyamam yaa yine bak koluyla siliyomuş ya onu da yapmasa akar gider ağzına paşa akıllıinşallah çabuk atlatır
hoşbuldumm cnm benim sağolasın... ii geçti cnm tatil çok şükür. her sabah babamızla yürüyüş yaptık sahilde sonra da çekirdek aile kahvaltısı denize nazır:) kumsal da kumla oynadı kuzum çığlıklar eşliğinde:) güzeldi herşey ve hergüzelşey gibi kısa sürdü malesefama kısacık tatil bize ii geldi kendimize geldik . buarada kızım ilk darbesini aldı kuzeninden, küçük salça bidonu kafasına indi yavrumun çok ağladı içim parçalandı resmen neyse buna şükür küçük bi kazayla atlattık. umarm sizin tatiliniz de en az bizim ki kadar güzel geçer cnm ama kazasız:)
cevaplardan sonra bi günaydın diyeyim
sorum var da birazcık
rana artık her gece ağlar oldu 2 saate bi kalkar oldu ateş yok kabızlık yok gaz yok bunları test ettim artık anlıyorum sonuçta ama sürekli gözleri kapalı ağlıyo emmesi için kaldırıyorum birazcık emiyo uyuyo sonra memede zaman geçince yatağına yatırıyorum sanki bişi batırıyolar çocuğa yine başlıyo ağlamaya çok zor bi geceydi sabah 6 da kalktı ağlayarak yine ben de gülmedim kaşlar çatık tabi benden yüz bulamayınca bu sefer içini çeke çeke ağladı ağrısı vardır diye azıcık calpol verdim uyudu ama yine mız mız yine sebep ne olabilir acaba diş desem gelen giden yok anlamadım doktora gidebilir miyim
gunaydın kızlarr hecmısı okudum geldım fazla bırıkmemıs enazından
sımdı oğlumun kahvaltısını hazırlıyım huysuz mızmız hasta oğlumun bakalım yıyecekmı
hoşbuldumm cnm benim sağolasın... ii geçti cnm tatil çok şükür. her sabah babamızla yürüyüş yaptık sahilde sonra da çekirdek aile kahvaltısı denize nazır:) kumsal da kumla oynadı kuzum çığlıklar eşliğinde:) güzeldi herşey ve hergüzelşey gibi kısa sürdü malesefama kısacık tatil bize ii geldi kendimize geldik . buarada kızım ilk darbesini aldı kuzeninden, küçük salça bidonu kafasına indi yavrumun çok ağladı içim parçalandı resmen neyse buna şükür küçük bi kazayla atlattık. umarm sizin tatiliniz de en az bizim ki kadar güzel geçer cnm ama kazasız:)
cevaplardan sonra bi günaydın diyeyim
sorum var da birazcık
rana artık her gece ağlar oldu 2 saate bi kalkar oldu ateş yok kabızlık yok gaz yok bunları test ettim artık anlıyorum sonuçta ama sürekli gözleri kapalı ağlıyo emmesi için kaldırıyorum birazcık emiyo uyuyo sonra memede zaman geçince yatağına yatırıyorum sanki bişi batırıyolar çocuğa yine başlıyo ağlamaya çok zor bi geceydi sabah 6 da kalktı ağlayarak yine ben de gülmedim kaşlar çatık tabi benden yüz bulamayınca bu sefer içini çeke çeke ağladı ağrısı vardır diye azıcık calpol verdim uyudu ama yine mız mız yine sebep ne olabilir acaba diş desem gelen giden yok anlamadım doktora gidebilir miyim
hosgeldın canım ohh neguzel tatıl yapıp geldın
darısı bızım basımza dıcem ama oyle bı planımzda yok malesef
ay yawrum benım kıyamam necok ağlamıstır yanı gozumuzu ustlerınden ayırmaya gelmıyo valla
canımmmmm burdayım cuma akşamı gidiyom tatile cnm merak etme ordanda girerimben bakma evde giremediğime..
bu arada mesajını akşam geç farkettim
ondan yazamadım tatlım
şimdide aldım arıyacam seni..
müsaitsen tabi..
hoşgeldin cnm bizde seni özledikkk:
nasıl geçti tatill.
günaydın cnmç..
selmeç ve özcenan ben sizin fıstıkları bi yesem?
kızlar herkese kocaman bi günaydın çok yoğun bi hafta sonu geçirdim nil hanım hep gezdi..
Günaydın güzel anneler gününüz güzel geçsin
Günaydınnn kızlarrr
wavs geçmiş olsun canım bizde geçen hafta başladı hala burun akıntısı devam ediyo. ilerlemedi ama ne zaman geçer bilmiyorum.
yasemin hoşgeldin canım tatilinizin güzel geçmesine sevindim
hoşbulduk cnm benim , sağolasın nasılsın bakalım geçmiş olsun kuzuna buarada. rabbim şifa versin
özcanan bi ara berra da öyleydi ben diş diye düşündüm ama sonra geçti. bi sıkıntıları oluyo ama anlayamıyoruzki işte canım yaa
cnmmm ozldık senı he yojlugun bellı oldu güzel gecmesıne cok sevındım
ama bal bocegının ılk darbesınede uzuldum benımde eltımın kızı yurutecın on panelını yüzüne gecırmıstı hemde ıı kısının yanında
tatıl sonrası ıs nasıl bakalım
Günaydınnn kızlarrr
wavs geçmiş olsun canım bizde geçen hafta başladı hala burun akıntısı devam ediyo. ilerlemedi ama ne zaman geçer bilmiyorum.
yasemin hoşgeldin canım tatilinizin güzel geçmesine sevindim
özcanan bi ara berra da öyleydi ben diş diye düşündüm ama sonra geçti. bi sıkıntıları oluyo ama anlayamıyoruzki işte canım yaa
günaydın kuzucuk nasılsınız bakım ana ogul
sağol cnm benim sevindimm özlemenize ben de sizi özledim çünkü:) valla canım zaten vuran çocuğa bişey diyemiosun ama yanındakilere iice gıcık oluosun ne yalan söyliyim . bi de çocuktur olur demiorlar mı deli oluorum. tamam çocuktur olur ama büyüğünde dikkat etmesi lazım değil mi ama yazık değilmi kuzulara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?