- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #15.041
cnm ya gecmedımı melegının hastalığı daha bı kac gun oldu dımı
arasın ılac kullanmadan asla gecmıyo artık böyle durumda ıkı günde gecıyo sadece bı grıp şurubuyla ınsalla ılerlemez cnm ya
kızlar mrb odamdaki bikaç arkadaş ısrarla soruyo bebeği 7 aylıkken dogum kontrol hapı kullananlar hangi marka ve sütlerinde azalma varmı diye hepsi ek gıdayıda veriyo onuda belirteyim doktora soralım diyom yok kk daha iyi bilir diyolar ne güldüm
Günaydınnn kızlarrr
wavs geçmiş olsun canım bizde geçen hafta başladı hala burun akıntısı devam ediyo. ilerlemedi ama ne zaman geçer bilmiyorum.
yasemin hoşgeldin canım tatilinizin güzel geçmesine sevindim
özcanan bi ara berra da öyleydi ben diş diye düşündüm ama sonra geçti. bi sıkıntıları oluyo ama anlayamıyoruzki işte canım yaa
günaydın cnım nasılsın efecik nasıl..Günaydın güzel anneler gününüz güzel geçsin
gulden cnm ulaşamayınca merak ettı kafam karıştı acaba tatıl bugunmu baslıyo dıye
ee nasılsın hafta sonu nasıl gectı kafanı topladınmı tatlım bıraz
bu arada aradınmı benı telı sarjda odada
sağolasın cnm benim darısı başınıza:)Bugün herkes erkenci heraldr bebisler uyutmadi kimseyi
Bende 6 da kalktım zatenr:)))
Yasmin_tokat hoşgeldin canimmm oh tatil yaptın geldinn :)))
al benden de o kadar ay yarenle yanlışlıkla bıle vcarpısılsın falan ben cok uzuluyorum
üzülmek yerıne ay bızımde bı kere olmuştu çocuk onlar gıbı tgepkılere gıcık oluyorum
ınsan uzuldugunu belırtır yahuuuuu
Anamm erkeğe..
Maşallah nasıl da büyüdüler yaa..
Allah nazarlardan korusun..
songülüm cevaplayacaktır bu soruyugünaydın bu arada..
çünkü ben emzirmediğim için yasmin kullanıyorum..
günaydın cnm..
günaydın cnım nasılsın efecik nasıl..
daha iyiyim canım eski arkadaşlarla toplandık 2 günde süper geldi vallaha niloşta bol bol gezdi benimle birlikte güzeldi.
evet seni aradım
sağolasın cnm benim darısı başınıza:)
sorma cnm yaa valla kayınvalidemle çok iiyiz aslında ama söz konusu zeynep ilay olunca hiç anlaşamıoruz ben de büyüktür eşimin hatrı var diye kırmak istemiorum ama olmuo işte. kayınvalidem biraz erkek çocuk düşkünü tek erkek torun da eltimin ki. o varken gözü hiç kimseyi görmüo vurabileceğini bilio ama dikkat etmio biliorum çünkü gözü ondan başkasını görmüo ki eşim bile fakedio annesinin durumunu. benim için sorun yok da eşim üzülüo bu duruma. eltim bile özür diledi ki kendisi yoktu çocuğu kızıma vurduğunda kayınvalidem olur olur bişey olmaz dedi deli oldum bişey de diyemedim tabi
kızlar mrb odamdaki bikaç arkadaş ısrarla soruyo bebeği 7 aylıkken dogum kontrol hapı kullananlar hangi marka ve sütlerinde azalma varmı diye hepsi ek gıdayıda veriyo onuda belirteyim doktora soralım diyom yok kk daha iyi bilir diyolar ne güldüm
canım bi sıkıntısı yok gibi sadece ara ara burnu akıyo gece de burnu tıkanıyo ama hiç bi huzursuzluk yok. o yüzden ilaç kullanma gereği duymadım.
songülüm cevaplayacaktır bu soruyugünaydın bu arada..
çünkü ben emzirmediğim için yasmin kullanıyorum..
günaydın cnm..
günaydın cnım nasılsın efecik nasıl..
daha iyiyim canım eski arkadaşlarla toplandık 2 günde süper geldi vallaha niloşta bol bol gezdi benimle birlikte güzeldi.
evet seni aradım
ayy ne kadar sinir odum yaainsan böyle diyince daha çok üzülür heralde. üzülseler sorun değil olur falan dersin sen de ama böyle diyince kötü olmuştur
o zaman ıyı yapmışsın cnm puf aras hıc sabıt kalmaz hemen dahada kotulesır arkadaşımya bı kere 4 gun hıc bıey vermedim 4.gun dr gıttık bronsıt başlangıcı oldu dusun
aynen öyle oluo cnm ama yapacak bişey yok allaha şükür ki kızarıklıkla atlattık ama çok ağladı kuzum korktu çünkübuna şükür
Günaydın güldencimm iyiyiz canim efede iyi teyzesi artık yarqmazliga başladı yürütecinden her yere daliyor:)))
Sen nasilsinn bitanem nilimiz nasil:))))
ohhh ıyı olmuş ttatlım cok sevındım mutlu olduğun ınsanlal olmak ınsana ıyı gelıyo
nıl de güzel durmus ohhhh
bende nilde iyiyiz cnm ttatil hazırlıklarına başlıyoruz işte
off ya giyecek hiç bişeyim yokkk.
durdu canım ama nil arabada beni çok zorluyo bilmiyorum ne yapıcam çok korkuyorummm:
fetiyeye kadar nili nasıl tutucam..
yasemincim bu arada anlınamı geldi balböcüğünün kıyamam ben onayaaa..
bende nilde iyiyiz cnm ttatil hazırlıklarına başlıyoruz işte
off ya giyecek hiç bişeyim yokkk.
durdu canım ama nil arabada beni çok zorluyo bilmiyorum ne yapıcam çok korkuyorummm:
fetiyeye kadar nili nasıl tutucam..
yasemincim bu arada anlınamı geldi balböcüğünün kıyamam ben onayaaa..
evet canım hasta oldu dun hapsırıyodu sonra burnu tıkandı uşutmüş sanırım
burnu akıyo sıldırmıyo basıyo çığlığı kendı koluyla sılıyo
ıns atlatır canım
Canım yaren için yardıma her zaman hazırım :)))
Gunaydın kızlar bugun asınız var((
Çok geçmiş olsun canım...
Hemencik iyileşir inşallah..
Kendi koluyla silmesine de bittim hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?