- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #15.061
ohh neguzel canım tatıl emınım sana ve nıl e cok ıyı gelecektır
alısverıse cıkarsın canım tatıle gıtmeden malum doğum yapınca alısvers gerekıyo gercı bız bayanlar ıcın alısvers herzamn gereklı
canm nerde oturuyodun sen kendı arabanızlamı gıdeceksınz
evet cnm alnına gelmiş burnunun tam üst hizasına . zaten boş bidon olduğu için ses çıktı ben sesi duyunca yanına gittim tabi kuzum çığlığı basmıştı aynı andaof tekrarda yaşadım sanki yavrum içini çeke çeke nasıl ağladı ağlaması bile tatlı:)(
canlarim hepinize mrb,ben aslen bulgaristanliyim ama belcikada yasiyorum ve bu aksam bulgaristana gidecez ucakla bana dua edin yavrum aglamasin insanlara hic alisik deil cok korkuyorum aglar diye ki kesin aglayacak,bi yandan mutluyum aylemi gorecem bi yandanda cocukla zor olucak korkuyorum optum hepinizi
ben tekirdağ çorluda oturuyorum canım yani fetiye 12 saat falan..
evet alışveriş şart ama zamandımda yok bajkalım nezaman çıkıcm..
kıyamam ben canım benimyaaa:
zaten o korkmuşturda
yavrumya...
çok dikkat etmek lazım ama bazen malesef sen yapma diyene kadar olay bitiyo saniyelik yani
o çocuktur bişey olmaz demek yanlış evet çocuk ama ona tepki vermek anlatmak lazımki bunun birdaha yapılmaması gerektiğini bilsin
bişey olmaz dersen tekrarlama olasılığı yüksek olur..
uzun bır yolculuk olacak yanı nıl ım uzmez ınsallah annesını
kız alısverıse cıkmadan tatıle gıdılırmı
bı ara bulup gıdersın canım
nıl cığıme bıkını aldınmı
nil kuzuya mayo aldım bide bitane daha alıcam.. gidilmez cnm ama nebileyimya bakalım
bu arada biz beninmailemle gidicez yani ablamlar annem ve biz kendi arabamızla gidicez
zaten otobüsü hiç düşünememmmm
günaydın cnm geçmiş olsun kıyamam ya..
günaydın umarım kolay atlatırsınız..
ne yardımı yaren için anlamadım ben geçmişe bakamadımda..
Maşallah barekallah..
O saçlar ne öyle maşallahh.
gunaydın canm
kuzucuğun ıns cok ağlamaz ve ıns ateşı olmaz canm
hayırlısyla atlatrsnız ıns
sabahtan beri geçmişi okumaya çalışıyorum ama bitriremedim maşallah bir sürü melek resmi konmuş hepisine kocaman bir maşallah
Erdem bey bütün hafta sonu mız mız dı kucağımdan inmek istemedi başka kimsede durmadı hep ağladı geceleri uyumadı diş sıkıntımız var çok kaşınıyolar ne jel ne kaşıyıcı hiç biri kesmedi bizi
nil kuzuya mayo aldım bide bitane daha alıcam.. gidilmez cnm ama nebileyimya bakalım
bu arada biz beninmailemle gidicez yani ablamlar annem ve biz kendi arabamızla gidicez
zaten otobüsü hiç düşünememmmm
ben geldimmm 1 haftalık bi tatilin ardından burdayımmmmmmm:) coook uzun bi geçmiş olmuş hepsini nasıl okurum bilmem ara ara bakmaya çalıştım aklımda kalan mertur un bebişi oldu çok üzüldüminş. şimdi bişeyi yoktur. özledim sizleri
evet cnm alnına gelmiş burnunun tam üst hizasına . zaten boş bidon olduğu için ses çıktı ben sesi duyunca yanına gittim tabi kuzum çığlığı basmıştı aynı andaof tekrarda yaşadım sanki yavrum içini çeke çeke nasıl ağladı ağlaması bile tatlı:)(
canım sen nasıl oldunçenemız durmuyo bızım masallah
ay bu kuzularnıye boyle hep mızmızlar yaa
benmkıde mızmızdı sımdı hasta oldu duble mızmız oldu
valla cnm araç kendi arabanda olsa dolu olduğunda sorun oluo darlanıyo bebişler. biz giderken arabada kayınvalidem ve kayın pederim vardı hiç durmadı kuzum dönerken araba boştu hiç zorluk çıkarmadı. biz park yatak kullanıoruz onu da toplayıp götürdük . yatağını da ikiye katlayıp arabanın arka koltuğa yerleştirdim eline de bi kaç oyuncak verdim araba hareket halinde olduğu için de sıkılmadı uzun süre o şekilde vakit geçirdi. çok şükür rahat geldik dönerken. buarada sahilde çok tatlı oluolar kumla uğraşırken:) tabi biz mayo filan giydiremedik çünkü o kadar sıcak değildi:)
sabahtan beri geçmişi okumaya çalışıyorum ama bitriremedim maşallah bir sürü melek resmi konmuş hepisine kocaman bir maşallah
Erdem bey bütün hafta sonu mız mız dı kucağımdan inmek istemedi başka kimsede durmadı hep ağladı geceleri uyumadı diş sıkıntımız var çok kaşınıyolar ne jel ne kaşıyıcı hiç biri kesmedi bizi
fıstık gıbı olur emınım nıl nede yakısır kucucuk mayo ona
aılenle gıdıyosan daha rahat edersın ozamn canım nıl elden ele zaman gecer sende kafanı dınlersın bıraz
rahat bı yolculuk olur ınsllah canm
valla cnm araç kendi arabanda olsa dolu olduğunda sorun oluo darlanıyo bebişler. biz giderken arabada kayınvalidem ve kayın pederim vardı hiç durmadı kuzum dönerken araba boştu hiç zorluk çıkarmadı. biz park yatak kullanıoruz onu da toplayıp götürdük . yatağını da ikiye katlayıp arabanın arka koltuğa yerleştirdim eline de bi kaç oyuncak verdim araba hareket halinde olduğu için de sıkılmadı uzun süre o şekilde vakit geçirdi. çok şükür rahat geldik dönerken. buarada sahilde çok tatlı oluolar kumla uğraşırken:) tabi biz mayo filan giydiremedik çünkü o kadar sıcak değildi:)
merhaba canimmm erdemimize gecmis olsun ayni SIKinTI bizdede var canimm disler bi ciksada bizde rahatlASAK meleklerimizde rahatlasasabahtan beri geçmişi okumaya çalışıyorum ama bitriremedim maşallah bir sürü melek resmi konmuş hepisine kocaman bir maşallah
canım benimya kıyamam ben erdemime..
inşallah canım ama bakalım görücez nil genelde benim kucağıma gelmek istiyo kimsede durmak istemiyo..
evet kesinlikle haklısın kalabalığı sevmiyolar..
nilde öyle bizde arabada kalabalaık olucazmecburen ve bilmiyorum nasıl geçecek bakalım
evetya çok tatlı olurlar gerçekten kumda..
canım benimya kıyamam ben erdemime..
inşallah canım ama bakalım görücez nil genelde benim kucağıma gelmek istiyo kimsede durmak istemiyo..
evet kesinlikle haklısın kalabalığı sevmiyolar..
nilde öyle bizde arabada kalabalaık olucazmecburen ve bilmiyorum nasıl geçecek bakalım
evetya çok tatlı olurlar gerçekten kumda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?