2012 kasım bebekleri büyüyor..

ben tekirdağ çorluda oturuyorum canım yani fetiye 12 saat falan..
evet alışveriş şart ama zamandımda yok bajkalım nezaman çıkıcm..

kıyamam ben canım benimyaaa:
zaten o korkmuşturda
yavrumya...
çok dikkat etmek lazım ama bazen malesef sen yapma diyene kadar olay bitiyo saniyelik yani
o çocuktur bişey olmaz demek yanlış evet çocuk ama ona tepki vermek anlatmak lazımki bunun birdaha yapılmaması gerektiğini bilsin
bişey olmaz dersen tekrarlama olasılığı yüksek olur..

mrb canım yolculuk var yanı sevındım senın adına aılenın yanına gıdıyosun
hayırlısıyla gıdıp donersnız ınsallah canım kuzunla hayırlı bı yolculuk olsun

uzun bır yolculuk olacak yanı nıl ım uzmez ınsallah annesını
kız alısverıse cıkmadan tatıle gıdılırmı
bı ara bulup gıdersın canım
nıl cığıme bıkını aldınmı

uzun bır yolculuk olacak yanı nıl ım uzmez ınsallah annesını
kız alısverıse cıkmadan tatıle gıdılırmı
bı ara bulup gıdersın canım
nıl cığıme bıkını aldınmı

nil kuzuya mayo aldım bide bitane daha alıcam.. gidilmez cnm ama nebileyimya bakalım
bu arada biz beninmailemle gidicez yani ablamlar annem ve biz kendi arabamızla gidicez
zaten otobüsü hiç düşünememmmm

sabahtan beri geçmişi okumaya çalışıyorum ama bitriremedim maşallah bir sürü melek resmi konmuş hepisine kocaman bir maşallah

Erdem bey bütün hafta sonu mız mız dı kucağımdan inmek istemedi başka kimsede durmadı hep ağladı geceleri uyumadı diş sıkıntımız var çok kaşınıyolar ne jel ne kaşıyıcı hiç biri kesmedi bizi

nil kuzuya mayo aldım bide bitane daha alıcam.. gidilmez cnm ama nebileyimya bakalım
bu arada biz beninmailemle gidicez yani ablamlar annem ve biz kendi arabamızla gidicez

fıstık gıbı olur emınım nıl nede yakısır kucucuk mayo ona
aılenle gıdıyosan daha rahat edersın ozamn canım nıl elden ele zaman gecer sende kafanı dınlersın bıraz
rahat bı yolculuk olur ınsllah canm

çenemız durmuyo bızım masallah
ay bu kuzularnıye boyle hep mızmızlar yaa
benmkıde mızmızdı sımdı hasta oldu duble mızmız oldu

valla cnm araç kendi arabanda olsa dolu olduğunda sorun oluo darlanıyo bebişler. biz giderken arabada kayınvalidem ve kayın pederim vardı hiç durmadı kuzum dönerken araba boştu hiç zorluk çıkarmadı. biz park yatak kullanıoruz onu da toplayıp götürdük . yatağını da ikiye katlayıp arabanın arka koltuğa yerleştirdim eline de bi kaç oyuncak verdim araba hareket halinde olduğu için de sıkılmadı uzun süre o şekilde vakit geçirdi. çok şükür rahat geldik dönerken. buarada sahilde çok tatlı oluolar kumla uğraşırken:) tabi biz mayo filan giydiremedik çünkü o kadar sıcak değildi:)

hoş geldin tatlım benimde aklımdan çıkmıyor iki kere bebeğini düşüren yoktur herhalde
neyse geçti çok şükür şişliğimizde para kadar kaldı ... sen anlat tatil nasıldı =)

iyi çok şükür boş bidonmuş sesine korkup ağlamıştır yasmin ... geçmiş olsun

çenemız durmuyo bızım masallah
ay bu kuzularnıye boyle hep mızmızlar yaa
benmkıde mızmızdı sımdı hasta oldu duble mızmız oldu
canım sen nasıl oldun

ooh gezdiniz iyi gelmiştir yasmin hoşgeldiniz

canım benimya kıyamam ben erdemime..

inşallah canım ama bakalım görücez nil genelde benim kucağıma gelmek istiyo kimsede durmak istemiyo..

evet kesinlikle haklısın kalabalığı sevmiyolar..
nilde öyle bizde arabada kalabalaık olucazmecburen ve bilmiyorum nasıl geçecek bakalım
evetya çok tatlı olurlar gerçekten kumda..

merhaba canimmm erdemimize gecmis olsun ayni SIKinTI bizdede var canimm disler bi ciksada bizde rahatlASAK meleklerimizde rahatlasa

Kalabalik ile giderken belki zor olur ama gittiginde avantajli olacktir. nil i annene birakip esinle kacamak yaparsin

canimm tatilin tadini cikar nilinle cok iyi gelecektir sana bu tatil insallah ama yol cok uzunmus insallah prenses rahat eder
bende 8 ayda tr ye gelecegim ucakla simdiden dusunuyorum duracakmi diye

Guldenim aile ile gitmen iyi olmis bizde yaren 6 aylikn gitmistik annem de bizinle geldi tekne gezisine falan giderken onlar otelde kaldi iyi oldu ama sahilde falan hep kuzicugumuda gotirduk denize soktukk
Ama yarenin boynunun alti falan acaip derecede pisti cok kotu oldu hemen eczane krem cozduk isi

Günaydın güzel anneler nasılsınız? Cuma gününden beri yoktum geçmişi çok okuyamadım. Haftasonu çok yoğun geçti. Cuma mevlit vardı . Cumartesi kaynimin mezuniyet töreni için denizliye gidip geldik.dün de valiz hazırladım eşim bugün diyarbakıra gidiyor.dün çok kötü bişey oldu. Defne kafasını radyatöre vurdu.nasıl ağladı.onunla birlikte ben de ağladım.kucagimdaydi.ben kumbarayi almak için uzanınca o da kendini attı ve başını vurdu.ağlamaya başladı. Çok kötü oldum şimdi sağ gözünün üstünde alnında para kadar kızarıklık var

Kizlar hep dis slklntilari varmis yavrucuklarinizin
Bide grip olanlarda var bebekler dis cikaricaklari zaman bagisiklik lari zayiflarmis ondan sebep bu sekulde cikartabilirletmis
Arasta cok slk emmeye kalkitlyodu tukuruklero akiyordu ve cok kasiniyordu a dencol jel bizde ise yaradi
Ama gece uykudan uyanip hic aglamadi
Bu arada huzurlu 1.5 ay oldu acaba diger disleri ne zamam cikicakki ilk dislerdeki belirtiler hic yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…