2012 kasım bebekleri büyüyor..

sağol canım benim.. uyku falan umrumda olmadı zaten ağlaması çok kötüydü ben de ağladım onula beraber dertelerini anlatamamalrı çok kötü yaa bi büyüselerde söyleseler nerelerinin ağrıdığını

bak nazar konusunda haklısın. kilomuza nazar değmeyecek hiç şanslımıyız ne:) biraz polyannacılık oynuyoz sankim:)

hey allahımya hayret bişey
yedirmiyorum aç bırakıyorum deseydin töbe töbe ya..

Canlarım :)) valla motalım yerıne geldı cok ama cok hareketlı ceyda 11 aylık arkadasın bebeği var adım atmayı bılmıyo sımdı ceyda benı ayağa kaldır dıye önümde dönüp duruyo ....
Kv de köpekler kovalasın emı gıcık

nasıl yanı kız bıze katlanamıyomusun:2::2::2:
gecmısı okuyarak geldım gordumkı sende aslanmıssın
bı sorun yok yano ozaman
necok aslan var buarada

sevgili kk arkadaslarim aslan burcu olan yada olmayan hepinizi cok seviyorum sizle bi sikintim yok bi kacaslan arkadasim olmustu onlarla anlasmasi cok zor simdi degorusmuyoruz zaten bilmiyorum belki bende aslan oldugum icin anlasamamistik
tekrar ediyorum sizi cok seviyorum kstlanamadigim suzler degilsiniz

canim benim cok sukur saglikli bosver kilisunu zayif olsun ne olacak
ne yemesi gerekiyosa yiyomus endiselenme bak ne guzel hareketliymis bizimkininde kilosu cok yok ama hareklide degil totosunu kakdiramiyo tembel yani

canim benim cok sukur saglikli bosver kilisunu zayif olsun ne olacak
ne yemesi gerekiyosa yiyomus endiselenme bak ne guzel hareketliymis bizimkininde kilosu cok yok ama hareklide degil totosunu kakdiramiyo tembel yani

bu çevre yok mu bu çevre canım insanın psikolojisini bdzmaya bırebırler.... sankı kendılerı dogurdu... meraklılar dogursun.... kv sende dogur bi tate de senden kurtuluayım ......................

bilmiorum ki cnm yaa haklısın bayağı da bişey yiyorlar artık. annem de kafamı karıştırdı ishal galiba deyip duruyor

koyuyorum cnm zeytinyağı ama muz filan da veriorum kabız yapacak diye korkarken artış oldu ama çok sıvı değil:) bilemedim ki ishal olur da farketmem diye korkuorum sıvı kaybı olur diye allah korusun.

biz tatile gidemedik olaylar yuzunden iptal oldu cok sinir oldum
canim bebek oldugu icin cok sikinti yasamayacak ki eger buyuk olsaydi o zaman daha cok cani yanacakti oyle dusun
sikintisiz atlatirsiniz insallah
inşallah canım
ay ne gzel anlatmışsın canım benim ya teşekkür ederim biz mecbur araba koltuğunda olucaz arada alırım kucağıma dedim erdem oturuyor şimdilik çok terliyor erdem evde orada terletip üşütmekten korkuyorum klima konusunda kesin kavga ederiz biz eşimle annemden eve geleseye kadar sürekli kapat camı diyip duruyorum bizde gece çıkalım diye konuştuk 3-4 gibi hem serinde gideriz hem erdem uyur diye peki yemek olayını ne yaptın emzirdinmi hazır birşeyler mi aldın yanına oy oy ne çok soru va4r kafamda selam verdin borçlu çıktın canan

amanın benim şaka büyük boyutlaramı girmiş bizde seni seviyoruz yağmuruum :)

canım senin bal böcüğü diş çıkartıyo olmasın isal gibiyse bi arkadaşımın kızıda öyle oldu..
bu arada songül nerelerde ben mifarketmedim yoksa hiç gelmedi dimi..
yoksam kaçırmazdım benn..

inş. öyledir cnm dr a götürsem mi bilemedim bugün de devam ederse götürürüm yarın mecburen . rota aşısı da yaptırmadım korkuyorum ishalden. songülle ben de denk gelemedim gezmelerdedir inş. :) neyse cnm ben kaçar benim mesai bitti.
ii bakın hepiniz kendinize

rica ederim canım benim aklına ne takıldıysa sor hiç sıkıntı yapma inşallah çok güzel geçer yolculuğun erdem yorulmayacak belki ama sen yorulacaksın onu baştan söyleyeyim normal insana zor geliyo ki çocukluya biraz daha zor eşim klima konusunda değil hız konusunda beni verem etti en sonunda direksiyonu ben alacaktım artık 60 ta falan gelirdik

yemek olayına gelince ben tam teşekkül aldım herşeyi ama hazır hero babynin meyve püresiyle meyve suyunu aldık yolda da ben yerken ona ekmek falan verdim ilk başta onu kemirdi sonra eskişehirde mola verdik bozüyükte siz de orda verin bence iyi oluyo 1 saat kaldık orda meyve püresinin hepsini yedi meğer acıkmış bizim kız üstüne de uyudu yani emme olayı pek olmuyo yolda etrafa bakacam diye sen de hazır bişiler al bi de en sevdiği oyuncaklarını

hemen kötü şeyler getirme aklına hep katı yapması da iyi değil arada böyle yapması da normal canım benim

songüle mesaj attım cevap bekliyorum

kızlar merhabalar
bugun esı spor salonnuna gıtmedı bende netı açmadım
sıdık gıttı esıın kuzenı sünnet davetıye getırcek onu beklyrum
o gelene kadar burdayı bı gecmıse bakımm

cnm gecen haftada arkadaşımın bebegı gec aynısısını yapmış 1 yasında dr a goturmusler kulağında akıntı varmış bence bı goturun grıbı de 1 hafta oldu kulak ağrısı cok kotu
gecıs olsun kıyamam kuzuma

Merhaba kızlar. Nasılsınız? Ben de kızım beni kiskansin sadece beni sevsin istiyorum.
kaynanalar hep aynı sanırım.bizimki de kendini defnenin annesi sanıyor.defneye annem diyor.sinir oluyorum.
ben de ikizler burcuyum ama yükselenim akrep.

benim kayınvalidenin ranayı çok seveceğini sanmıyorum onun ilk göz ağrıları var iki tane kız onlara hasta ve bayramda gideceğimizde onlar da gelecekler içim rahat benim kızı bi tek ananesi sevsin

cnm defne ıkınız varken kımı ıstıtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…