2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm sakın kafana taka bebegın sağlıklı olsun yeter
maalesef bızım toplumumuz bu sekılde bak tombul olan bebeklerde bı sure sonra suzuluyo bu sfer aaa zayıflattın cocugu oluyo
bazı seyler genetık ablamın kızı 1.5 yasın da yeemedıgı yok ama zayıf babasıda o sekılde buyumus
buyk kızda o sekıldeydı
bence senı üzmek ıcın dıyo bunları
benım kv o sekılde olsa bıle asla söylemez olsun ne apcan kg yı der ıyı nıyetlıdır
ama senın kv yazdıklarından anladığım kadarıyla ucundan azıcık kotu nıyet barındırıryor

hımmm aynen cnm ıyı ozellıklerı uyuyo kotulerı kullanmıyorum

dun aksam yoktun sekerım
dün akşam malum karadayı günümüz vardı bi de eşim dizini incitmiş sana anlatmıştım ya gezmeye gitmiştik cumartesi gününün akşamı oldu ne hikmetse bişi de demedim ama kalbim temizmiş namaz kılamıyodu oturup kalkamıyodu onun bacağına hamur sardım sürekli hizmetçi gibi dolandım durdum akşam hiç halim yoktu bi de bizim pc nin ekranı google amca olmaktan çıkmış ben bişi yaptım ama anlamadım onu düzeltti eşim ondan giremedim tam girdim gece bir yarım saat takılayım diye rana hanım uyandı pat diye çıktım

hımmm bak ben karadayıyı hesaba katmamışım hıc
ay esıne de uzuldum ama neyse bılemıyroum yanı:)

gecmıs olsun bende bekeldım gelırsınız dıye mertur da yoktu bızde kızlarla sohpet ettık birazcık

Ben yay' im esim aslan iki ates grubundan akrep cikti. ileride nasil olacak merak ediyorum :)

ohhh ohhh:

kızlar merhabalar
bugun esı spor salonnuna gıtmedı bende netı açmadım
sıdık gıttı esıın kuzenı sünnet davetıye getırcek onu beklyrum
o gelene kadar burdayı bı gecmıse bakımm

selam şekerim

bak şimdi sen söyleyince benimde aklıma geldi nil 40 günlüktü bi gece çok ağladı ertesi gün kulağının aktığını farkettim ben ve hemen doktora gittik kulağında intahap varmış hemeen müdal ettik ve sonrasında bi sorun kalmadı allaha şükür..

okudum okudum kaynatmışınız valla işte dediğim gibi olunca giremedim bu akşam inşallah sıkıntı olmaz da gelirim malum son 2 günüm sonra iş başı yarın öğleden sonra da gidecem adliyeye öylesine kalsın bakıcıyla rana hanım ben de biraz takılayım bakayım nasıl oluomuş

cnm ya sonradan bı kulak burun boğaza kontrol etttırdın mı abalamın kızı çocuk dr na goturuyodu ama onlarda o cıhazlar yok onu tedavısı ıle daha ıyı oldu ama gecıktıgı ıcın 7 yasında hala ugrasıyo gun duz hıcbısey yoktu gece hep huzursuz uyurdu

canım zaten bizim tedavimizi kulak burun buazcı yaptı
çünkü çocuk doktorumuz direk ona yönlendirdi..
ama bi ara istanbulda kendi doktoruma götürecem ona yani kulak burun buazcıma..

ah cnm pazartewı baslıyosun dımı
ama bak korkrtugun olmadı rana ıle bakıcı kaynaştı
cok sukur

canım zaten bizim tedavimizi kulak burun buazcı yaptı
çünkü çocuk doktorumuz direk ona yönlendirdi..
ama bi ara istanbulda kendi doktoruma götürecem ona yani kulak burun buazcıma..

cok ıyı yapmışsın cnm ablamın bebegı sırf dr yonelndırmedıgı ıcın cok ılerlerı delık oldu
sızın uzman görmüş korkma hıc

cok ıyı yapmışsın cnm ablamın bebegı sırf dr yonelndırmedıgı ıcın cok ılerlerı delık oldu
sızın uzman görmüş korkma hıc

anımya kıyamam peki sonra ne oldu şuanda iyi ama değilmi..
yni ben doktorumuzu pek beğenmiyorum ama galiba güzel bişey yapmış bizimki sen yazınca onu anladımm

anımya kıyamam peki sonra ne oldu şuanda iyi ama değilmi..
yni ben doktorumuzu pek beğenmiyorum ama galiba güzel bişey yapmış bizimki sen yazınca onu anladımm

Evet cnm cunku kbb nin cihazlari teknollojsi daha farkli dr un iyi etmis araain dr usa hemen bolimine yolliyo
Ablamin kizinin hwe gripte nuksediyo kulagina vuruyi hemen dr na bu sebepten cok antibiyotik kullandi ama bebekkeb abalam.sabahlara kadar ayaginda sallardi agri kesici etki gittimmi hemeb baslardi aglayarak uyanirdi

canımya kıyamam yavrum..
evet bizimki bi doğru bişey yapmış bari..
ya nil öyle çılık çılığa ağlamıyo ama hep bi mız mızlık var
umarım kulaktan değildir
gerçi en son gittiğimizde kendi doktoru kulakklarına bakıp bi sorun yok demişti ama..

canım ben artık kaçayım ancak toparlanırım bu arada bu akşam çarşıya çıkacam umarım kendime bişeyler bula bilirim ben nezaman bişey almaya çıksam bişey almadan geri geliyommmmm:

Cnm sorun olsa gorursu bence endiselenme derm
canım ben artık kaçayım ancak toparlanırım bu arada bu akşam çarşıya çıkacam umarım kendime bişeyler bula bilirim ben nezaman bişey almaya çıksam bişey almadan geri geliyommmmm:

Ay bende ayni oluyorum cnm insalla gonlune gore bulursun tatlim
Fistigi op yerine

selam kızlar yaa ben hiç bi sohbete yetişemiyorum ama genede geçmişi okudum bi selam vereyim istedim
bi de bu kıyma köfte yedi,renler nasıl yediriyosunuz ?
yedirdiklerinizin miktarı ne kadar oldu acaba ne kadar yiyo sizin minikler ?
hepinizi çok öpüyorum kızlar

slm canım
aynı soruların cvp larını bende beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…