- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #15.321
kızlarr oğlumun ılk dısı cıktı galıba,gorunurde altta saydam bısey goruyorum kasıkla baktım tık tık sesını duydum
kızlarr oğlumun ılk dısı cıktı galıba,gorunurde altta saydam bısey goruyorum kasıkla baktım tık tık sesını duydum
canim cok gecmis olsun neden olurki acaba ya wavvs ta olmustuCnm.hayirli olsun bende seno bulmak icin girdim mastit oldum hemde birden ne olur anlat nasil gectigini ates sitma yok agrim cok sicak suya giriyorum aras ne zaman emerse emiyorum ek bisi vermiyorum ay offfff
selam kızlar yaa ben hiç bi sohbete yetişemiyorum ama genede geçmişi okudum bi selam vereyim istedim
bi de bu kıyma köfte yedi,renler nasıl yediriyosunuz ?
yedirdiklerinizin miktarı ne kadar oldu acaba ne kadar yiyo sizin minikler ?
hepinizi çok öpüyorum kızlar
kzlar bugun ilk defa kiymalu sehriye corbasi yaptim kizima ve hepsini yedi sayilir yani cok az kaldi (simdi yedi dedim ya yarin yemez) ceviz buyuklugundeki kiymayla yaptim cok mutluyum sebze corbalarini yemiyodu cunku demekki bizim kiz etci olacak yarinda kofte yapacagim minigime
oğlum balık çorbası içtii
köfteyi nasıl yiycek peki yaa:26:
bi de şehriyeyi salçalı mı yaptın ?:26: salça yasak değilş miydi ki
oğlum balık çorbası içtii
bi balık çorbası muhabbeti var geçmiştete ama tarifi yakalayamdım sanırım yaa
ne güzel yararlı şeyleri içsin bebişlerimiz sağlıklı büyüsünler
Cnm.hayirli olsun bende seno bulmak icin girdim mastit oldum hemde birden ne olur anlat nasil gectigini ates sitma yok agrim cok sicak suya giriyorum aras ne zaman emerse emiyorum ek bisi vermiyorum ay offfff
hayirli olsun inciniiiiizzzz
sağol canım
benımde bırden olmustu,gecmıs olsun canım
ben dus almıstım emdığı surece emdır canım arası bıde nazar değmiş olabılır oyuzden kendını ve oğlunu oku baskasına okutabılıyosan okut canım
ben yapmadım ama sıcak havlu koy demslerdı benm gecmıstı zaten onu yapana
kadar
eğerkı yarında kotu olursan dr a gıt canım ben antıbıyotık kullanıyorum
bıde göğsun şişse sağ canım bı bak ıltıhap varmı
Aaa cnm ben kacirnisim antibiyotik kullabdigini gecmesse hemen yarin dr a dayanilir gibi degil ki benim cnm okadarda kiymetli degil cok sancim var arkadasim
Oldugundan beri arasa sadece anne sutu veeiyorum.sicak banyo havlu koyuyorum puff
Ne kadar surdu cnm kizimdada oldu ama 6 sene unuttum
Cok mutsuzum
cnm defne ıkınız varken kımı ıstıtı
canım benım cok sancılı olarak 2 gun du
suanda hafıf var ama onemlı değil yanı
kızarıklık varmı canım goğsunde goğsun sıcakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?