- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #15.341
Tabiki beni cnm. Ayrıca defne yerde oynarken kadın "beni istiyor diye " cocugu kucağına alıyor.sinir oluyorum ama bişey demiyorum.bazen sevsin diye defneyi kucağına veriyorum.defne beni görünce hemen bana gelmek istiyor.
buarada çok geçmiş olsun cnm.havluyu ütüle sıcak sıcak göğsüne bas ve sonra sütünü sağ.inşallah çabucak geçer
canım alp tuğranın mamasını yedrp uyutucam ondan sonra gelrım bı sorun olursa ozaman cvp larım canım
cnm gecen haftada arkadaşımın bebegı gec aynısısını yapmış 1 yasında dr a goturmusler kulağında akıntı varmış bence bı goturun grıbı de 1 hafta oldu kulak ağrısı cok kotu
gecıs olsun kıyamam kuzuma
akrep hangi gruba giriyo ki merak ettim ya koç hangi gruba giriyo demek ranayla ben ateşiz ha iyiymiş :))
kızlarr oğlumun ılk dısı cıktı galıba,gorunurde altta saydam bısey goruyorum kasıkla baktım tık tık sesını duydum
Cnm.hayirli olsun bende seno bulmak icin girdim mastit oldum hemde birden ne olur anlat nasil gectigini ates sitma yok agrim cok sicak suya giriyorum aras ne zaman emerse emiyorum ek bisi vermiyorum ay offfff
daha önceden yazmıştım benim kızım pek uyuyan bebek değil ve sürekli kucak istiyor yani kucağa lıp oda oda gezecem illaki öyle istiyor.gün içinde onu bir şeylerle oyalamak istiyorum 6 ay 1 haftalık yürüteç almadık alıp almamakta kararsızım.salıncak kullanan varmı hemen sıkılıyormu bebişler .hoppalanın zamanı geçtimi artık.bu arada hoppala resimleriniz varsa koyarmısınız yada netten bulursanız ben tam olarak hoppala ne anlamadım çünkü.
oğlumu çok zor uyuttum. uykusu var uyumuyor. ağladı ağladı inletti ortalığı öyle uyudu
bi sıkıntısı mı var ki acaba canım yaa
bilmiyorum ki . anlamadımdiş sıkıntısı mı acaba bizdekide
calpol verdim rahat uyur inş.
inşallah canım yaa. biz de dün sıkıntılıydık ne oluyo bu bebişlere böyle
ayy ağlayarak uyandı yine
tühh yaa ne derdi var acaba bi anlatabilseler nerelerinin ağrıdığınıcalpolü ne zaman vermiştin canım
yarım saat olmak üzere, etki etmiştir şuan ...
nasıl oldun yaren ?
kotunun ıyısı
eymen uyudumu tekrar
kucağimda , uyuyup uyanıyor
Abarti sicak degil aci olan bi iki bolgede hafif damar gibi pembelik var
Cnm seninde koluna vurdumi tum damarlarim cekiliyo ya
Esim gece gelonce gidelim diyo ates sitma olmadan ama o saatte bebeleeime kiyamam yatina gecmesse dogru dr a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?