2012 kasım bebekleri büyüyor..

He iyi bari cnm bizim cocukun gozu babasindan baska bisey gormuyo

TESEKKYR EDERIM ARKADASIM YAPIYORUM INSALLA GECEER

daha önceden yazmıştım benim kızım pek uyuyan bebek değil ve sürekli kucak istiyor yani kucağa lıp oda oda gezecem illaki öyle istiyor.gün içinde onu bir şeylerle oyalamak istiyorum 6 ay 1 haftalık yürüteç almadık alıp almamakta kararsızım.salıncak kullanan varmı hemen sıkılıyormu bebişler .hoppalanın zamanı geçtimi artık.bu arada hoppala resimleriniz varsa koyarmısınız yada netten bulursanız ben tam olarak hoppala ne anlamadım çünkü.

sağol canım. gribimiz geçti sanırım canım bugün burnu akmadı hiç. kulak ağrısı benimde aklıma geldi bakalım bu gece de olursa gideriz inşallah.

akrep hangi gruba giriyo ki merak ettim ya koç hangi gruba giriyo demek ranayla ben ateşiz ha iyiymiş :))

canım siz ailece ateşsiniz. rananın yay olması iyi olmuş bak ateş ateş geçinir gidersiniz

kızlarr oğlumun ılk dısı cıktı galıba,gorunurde altta saydam bısey goruyorum kasıkla baktım tık tık sesını duydum

hayırlı olsun canım inciniz darısı bizim başımıza daha hiç bi belirtimiz yok

Cnm.hayirli olsun bende seno bulmak icin girdim mastit oldum hemde birden ne olur anlat nasil gectigini ates sitma yok agrim cok sicak suya giriyorum aras ne zaman emerse emiyorum ek bisi vermiyorum ay offfff

canım çok geçmiş olsun. nazar da olabilir bol bol oku canım

canım şu sıralar yürüteç bizim en büyük oyalayıcımız. ama halı da zor gidiyo o yüzden bi müddet sonra onda da sıkılabiliyo. salıncağımız da var. onda sallarsam çok hoşuna gidiyo kıkır kıkır gülüyo. bazen eline oyuncak veriyorum orda oynuyo. ama tabi bi müddet sonra sıkılıyo. burada başak arkadaşımızın bi yöntemi vardı çamaşır sepetine oturtmak. ben de bu ara ona taktım. (bu arada başak bu fikirden dolayı çook tşkkr ediyorum çok işime yaradı valla) sepete koyuyorum battaniyeyi arkasına da yastık önüne de oyuncaklar baya oyalanıyo. bu dediğim şeylerde en fazla yarımşar saat duruyordur. çabuk sıkılıyoruz malesef. ama buna da şükür bana bağımlılığı biraz azalmış oluyor.

Abarti sicak degil aci olan bi iki bolgede hafif damar gibi pembelik var
Cnm seninde koluna vurdumi tum damarlarim cekiliyo ya
Esim gece gelonce gidelim diyo ates sitma olmadan ama o saatte bebeleeime kiyamam yatina gecmesse dogru dr a

canım benım tum vucudum ağrıyodu
gecmezse sabah gıt canım dr a kotu oluyo acısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…