- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #15.361
canım benım tum vucudum ağrıyodu
gecmezse sabah gıt canım dr a kotu oluyo acısı
iyi geceler kızlarr ben yatiim artık öpüyorum hepinizi
doğru dıyosun cnm arasta bıkere olmuştu ama sık emzırme dus ıle gecmustı
yarnde daha kotuydm
a
saat 6 7 gıbı daha kotuydm sımdı daha ıyı ek bısey vermedim emzırıyorum
ıns gecer canım cok kotu oluyo cunku ınsan bılıyorum
bende yatıyorum canım alp tuğra oksurmeye basladı bıze yarın dr yolları gorundu yıne
muhtemelen gıdecez dr a oyuzden yatayım
herkese ıyı geceler
sağol canım kacgundur huysuzluğu buyuzdenmıs heralde
buarada corbayı nasıl yaptın canım anlatsana
selam kızlar yaa ben hiç bi sohbete yetişemiyorum ama genede geçmişi okudum bi selam vereyim istedim
bi de bu kıyma köfte yedi,renler nasıl yediriyosunuz ?
yedirdiklerinizin miktarı ne kadar oldu acaba ne kadar yiyo sizin minikler ?
hepinizi çok öpüyorum kızlar
kızlarr oğlumun ılk dısı cıktı galıba,gorunurde altta saydam bısey goruyorum kasıkla baktım tık tık sesını duydum
canim ceviz buyuklugunde koydum kiymayi corbanin icine ve cezvede yaptim toplasan dort yemek kasigi ancak yemistir ama uc seferde az yiyo benim kiz sik sik veriyorum
kofteyide dr iki tane yiyecek her gun dedi biz demir damlsini kestik etle saglayacagiz demiri
bugun temizlik yaparjrn yerdeki haliyi katladim kizim yurutecte sadece geru geri gidiyodu simdi koridora bile cikiyo ucuyo resmen ortuleri indiriyo kumandalar nerdeyse gidip onlari aliyo cok tatli ya Allahim iyiki nasip etmis bu yaramazi yasama sebebim oldu resmen
Aaa cnm ben kacirnisim antibiyotik kullabdigini gecmesse hemen yarin dr a dayanilir gibi degil ki benim cnm okadarda kiymetli degil cok sancim var arkadasim
Oldugundan beri arasa sadece anne sutu veeiyorum.sicak banyo havlu koyuyorum puff
Ne kadar surdu cnm kizimdada oldu ama 6 sene unuttum
Cok mutsuzum
Yagmurlu bir istanbul sabahinda hepimize guzel gunleeer :)
gunaydin arkadaslar
hava bugun kspali va kasvetli
nasilsiz bebisler nasil
canim ceviz kadar kiymayi once az yagda kavurdum sonra ustune cay kasigindan biraz az salca koydum kavurmaya devam ettim.uzerine su ekledim kaynayinca sehriyeleri attim kiyma pisince cok ax tereyag koyup kapattim blenderdan gecirdim ekmek ufalayip yedirdim afiyet olsun
Gunaydın kızlar gecmısı okuyamadım daha...
Yarın lojmandan ve esımın iş yerinden arkadaslarının hanımları ceydayı görmeye geleceklermıs.
Menüyü söyle hazırladım
1. Patateslı kol böreği
2. Peynirli poğaca
3. Zeytın yağlı biber dolması
4. Damla çikolatalı kurabıye
5. Tavuk göğsü
( tarıfı burda güzel görünüyo Tavuk Göğsü - Nefis Yemek Tarifleri
Yeterli mi sizce???
canım benim hayırlı olsun inciniz diğerlerini de sağlıklı ve sağsalim çıkarırsınız inşallah bi de darısı başımızakızlarr oğlumun ılk dısı cıktı galıba,gorunurde altta saydam bısey goruyorum kasıkla baktım tık tık sesını duydum
afiyet olsun miniğinekzlar bugun ilk defa kiymalu sehriye corbasi yaptim kizima ve hepsini yedi sayilir yani cok az kaldi (simdi yedi dedim ya yarin yemez) ceviz buyuklugundeki kiymayla yaptim cok mutluyum sebze corbalarini yemiyodu cunku demekki bizim kiz etci olacak yarinda kofte yapacagim minigime
benim kız hoppalada pepee de müzik dinleyerek ana kucağında ve kanepede benimle oyun oynayarak zaman geçiriyor sonra da uykusu geliyor zaten uyuyor teyzesi hoppalamız bu bizimdaha önceden yazmıştım benim kızım pek uyuyan bebek değil ve sürekli kucak istiyor yani kucağa lıp oda oda gezecem illaki öyle istiyor.gün içinde onu bir şeylerle oyalamak istiyorum 6 ay 1 haftalık yürüteç almadık alıp almamakta kararsızım.salıncak kullanan varmı hemen sıkılıyormu bebişler .hoppalanın zamanı geçtimi artık.bu arada hoppala resimleriniz varsa koyarmısınız yada netten bulursanız ben tam olarak hoppala ne anlamadım çünkü.
yeter de artar bile canım merak etmeGunaydın kızlar gecmısı okuyamadım daha...
Yarın lojmandan ve esımın iş yerinden arkadaslarının hanımları ceydayı görmeye geleceklermıs.
Menüyü söyle hazırladım
1. Patateslı kol böreği
2. Peynirli poğaca
5. Tavuk göğsü
Yeterli mi sizce???
günaydın cnm..
valaha tarif süper bendemi gelsem neee:):)
:):):)
ayrıca tarif kesinlikle yeterlii..
Gunaydın kızlar gecmısı okuyamadım daha...
Menüyü söyle hazırladım
1. Patateslı kol böreği
2. Peynirli poğaca
5. Tavuk göğsü
Yeterli mi sizce???
günaydın anneler ama bizim için pek gün aydın olmadı maalesef
rana dün gece 11 e kadar uyumadı ve sürekli ağladı kucağımıza aldığımızda gezdiğimizde gayet mutlu uykusu var ama yatmayacakmış 11 de uyuttum yani uyutmak için 1,5 saat uğraştım(
gece saat ikide ağlayarak uyandı dedim emmeden yatmıştı acıkmıştır emzirmeye kalktım beni itekledi emmek istemedi daha fazla ağlamaya başladı ben de salladım ama uyumadı habire ağlıyo dışarıda da gök gürültüsü şimşek evin için bi aydınlanıyo bi kararıyo gittik oturma odasına orda calpol verdim bi kaşık sonra yatırdım yüzüstü öyle uyudu 1 saat başında bekledim çünkü hep uyandı sancıyla calpol işe yaramamıştı o zaman anladım bizim kızın derdini ben öğlen çiğköfte yemiştim o dokunmuş kıza neyse saat 4 e kadar uyudu uyandı uyudu uyandı sonunda emzirebildim şimşek pek hoşuna gitti herhal perdeyi açtım ona bakarak emdi ben korktum ama meleğim korkmadı niye korksun ki demi:) öyle uyuduk saat 7 de uyandı yatağı delecek diye korktum gazdan vel hasıl uykusuzluktan ölüyorum sabah eşim gelmiş kızıma seninle konuşmuyorum küstüm diyo ben de o seninle konuşmuyo dedim bi gelip bakmadı neyi var diye cennet niye annelerin altında olduğu belli oluyo sorumsuz babalar yüzünden tabiii şimdi yeniden sallıyorum çünkü rana da uykusuz belli
canım benim hayırlı olsun inciniz diğerlerini de sağlıklı ve sağsalim çıkarırsınız inşallah bi de darısı başımıza
afiyet olsun miniğine
benim kız hoppalada pepee de müzik dinleyerek ana kucağında ve kanepede benimle oyun oynayarak zaman geçiriyor sonra da uykusu geliyor zaten uyuyor teyzesi hoppalamız bu bizim
yeter de artar bile canım merak etme
Beklerım canım benım kapım herkese acık :)
keşke hepimiz yakın yerlerde otursak a bir birimize gide bilsek negüzel olurdu değilmi?
Iyı o zaman :))) aksam kolları sıvıcam gunduz ceyda pek uyumuyo cunku
canım günaydın kıyamam ben onaya..
evet çiköfte dokunmştur ranama..
evet tabiki anneler çekiyo zahmeti babalarda küsüyo uyumadı diye dimi hep böyle zaten..
eşimde biraz nille ilgileniyo sonra çocuğa söylemdiğjini bırakmıyo nil bu ara biraz fazla haraketli kızıyo ona hehe:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?