2012 kasım bebekleri büyüyor..

doğru dıyosun cnm arasta bıkere olmuştu ama sık emzırme dus ıle gecmustı
yarnde daha kotuydm
a
saat 6 7 gıbı daha kotuydm sımdı daha ıyı ek bısey vermedim emzırıyorum

ıns gecer canım cok kotu oluyo cunku ınsan bılıyorum
bende yatıyorum canım alp tuğra oksurmeye basladı bıze yarın dr yolları gorundu yıne
muhtemelen gıdecez dr a oyuzden yatayım
herkese ıyı geceler

ıyı geceler wavss gelınce mutlaka yaz
ınsala ıyı haberlerle gelırsınız

sağol canım kacgundur huysuzluğu buyuzdenmıs heralde
buarada corbayı nasıl yaptın canım anlatsana

gunaydin arkadaslar
hava bugun kspali va kasvetli
nasilsiz bebisler nasil

canim ceviz kadar kiymayi once az yagda kavurdum sonra ustune cay kasigindan biraz az salca koydum kavurmaya devam ettim.uzerine su ekledim kaynayinca sehriyeleri attim kiyma pisince cok ax tereyag koyup kapattim blenderdan gecirdim ekmek ufalayip yedirdim afiyet olsun

Gunaydın kızlar gecmısı okuyamadım daha...
Yarın lojmandan ve esımın iş yerinden arkadaslarının hanımları ceydayı görmeye geleceklermıs.
Menüyü söyle hazırladım
1. Patateslı kol böreği
2. Peynirli poğaca
3. Zeytın yağlı biber dolması
4. Damla çikolatalı kurabıye
5. Tavuk göğsü
( tarıfı burda güzel görünüyo Tavuk Göğsü - Nefis Yemek Tarifleri
Yeterli mi sizce???

evet evet bende köfte tarifi istiyorum bende başlıyacam çünkü artık yavaştan..

kızlarr oğlumun ılk dısı cıktı galıba,gorunurde altta saydam bısey goruyorum kasıkla baktım tık tık sesını duydum

inciniz hayırlı olsun cnm darısı başımıza...

yağmur köfte tarifinide söyledimi doktorun yazarmısın cnm..

ohhh ohhh
yerim onu ben maşallah ona..
bu arara bizimkide aşırı bir haraketlilik var
akşam babasının kucağındayken gecelambasını çekip aşağıya attı:):)

canım benim çok geçmiş olsun..

Yagmurlu bir istanbul sabahinda hepimize guzel gunleeer :)

günaydın cnm burdada yağmur varrr.
üstelik ben sabah duş alıp geldim şimdi üşüyorummmm:

afiyet olsun..
günaydın bu arada canımmm:

kızlar herkese kocaman bi günaydınnnnn nasılsınız bakalım?
geçmişi okuyup geldim bu sefer fıransıs kalmayayım dedim hehehe:

günaydın cnm..
valaha tarif süper bendemi gelsem neee:):)
:):):)

ayrıca tarif kesinlikle yeterlii..

kızlarr oğlumun ılk dısı cıktı galıba,gorunurde altta saydam bısey goruyorum kasıkla baktım tık tık sesını duydum
canım benim hayırlı olsun inciniz diğerlerini de sağlıklı ve sağsalim çıkarırsınız inşallah bi de darısı başımıza
afiyet olsun miniğine
benim kız hoppalada pepee de müzik dinleyerek ana kucağında ve kanepede benimle oyun oynayarak zaman geçiriyor sonra da uykusu geliyor zaten uyuyor teyzesi hoppalamız bu bizim
yeter de artar bile canım merak etme

Eklentiler

• $Bsb-70-hoppalayesil.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 50
günaydın anneler ama bizim için pek gün aydın olmadı maalesef
rana dün gece 11 e kadar uyumadı ve sürekli ağladı kucağımıza aldığımızda gezdiğimizde gayet mutlu uykusu var ama yatmayacakmış 11 de uyuttum yani uyutmak için 1,5 saat uğraştım (
gece saat ikide ağlayarak uyandı dedim emmeden yatmıştı acıkmıştır emzirmeye kalktım beni itekledi emmek istemedi daha fazla ağlamaya başladı ben de salladım ama uyumadı habire ağlıyo dışarıda da gök gürültüsü şimşek evin için bi aydınlanıyo bi kararıyo gittik oturma odasına orda calpol verdim bi kaşık sonra yatırdım yüzüstü öyle uyudu 1 saat başında bekledim çünkü hep uyandı sancıyla calpol işe yaramamıştı o zaman anladım bizim kızın derdini ben öğlen çiğköfte yemiştim o dokunmuş kıza neyse saat 4 e kadar uyudu uyandı uyudu uyandı sonunda emzirebildim şimşek pek hoşuna gitti herhal perdeyi açtım ona bakarak emdi ben korktum ama meleğim korkmadı niye korksun ki demi:) öyle uyuduk saat 7 de uyandı yatağı delecek diye korktum gazdan vel hasıl uykusuzluktan ölüyorum sabah eşim gelmiş kızıma seninle konuşmuyorum küstüm diyo ben de o seninle konuşmuyo dedim bi gelip bakmadı neyi var diye cennet niye annelerin altında olduğu belli oluyo sorumsuz babalar yüzünden tabiii şimdi yeniden sallıyorum çünkü rana da uykusuz belli

canım günaydın kıyamam ben onaya..
evet çiköfte dokunmştur ranama..
evet tabiki anneler çekiyo zahmeti babalarda küsüyo uyumadı diye dimi hep böyle zaten..
eşimde biraz nille ilgileniyo sonra çocuğa söylemdiğjini bırakmıyo nil bu ara biraz fazla haraketli kızıyo ona hehe:

Iyı o zaman :))) aksam kolları sıvıcam gunduz ceyda pek uyumuyo cunku

Iyı o zaman :))) aksam kolları sıvıcam gunduz ceyda pek uyumuyo cunku

poaçayı sabah kalktığında yap öncesinde yaparsan güzel olmuyo canım ben öyle yapmıştım akşamdan dolmayı kurabiyeyi tavuk göğsünü yaparsın poaçayı ve böreği ertesi gün yaparsın birazcık erken kalkıver bişi olmaz

eşinle barıştın mı

canım rana da hareketli ama benim kızım bi sıkıntısı olmasa öyle kolay kolay ağlamaz bağırmaz biliyorum huyunu sabah o gaz çıktıktan sonra çok tatlı bi kız oluverdi çünkü sıkıntı gitti ama babasına gel sev bak artık sıkıntısı kalmadı dediğimde şımardı dedi resmen bazen kiminle evlendim ben diyorum ama erkeklerin hepsi aynı herhalde gece beşik sallamaktan kollarım çok ağrıdı ben de hayıflandım biraz dönmüş sallama ağlarsa ağlasın dedi çok üzüldüm ya tamam ben de sinirleniyorum ama başkası bişi söylemesin kızıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…