2012 kasım bebekleri büyüyor..

Poğaca mayalı hamurdan canım o da güzel oluyo sorun olmaz da börek zaten sabah yapılacak mecbur.
Kız zaten ceyda 6 da kaldırıyo daha ne kadar erken kalkcam :))) daha erkenı hocayla namaza gıtmek :)))
Barıstık canım benım kcam bıraz dengesızdır cok cabuk sınırlenır sesını yukseltır meslegınden mı bılmem adam odun :))) suç bende kı onu kaale alıyorum:))))

günaydın kızlarrrr... çok uykusuzummmmmm uyumadan sabah ettik malesef kuzum ishal oldu dişten olma ihtimali varmış inş. öyledir. İş çıkışı dr a götürcem...
özcanan cnm nerdeyse aynı bir gece geçirmişiz bizim babamız da bi güzell uyudu şimdi ben de işte ayakta uyuyorum... geçmiş olsun cnm...
yaren rahatsızmışsın sanırım cnm geçmiş olsun ben de de olmuştu cnm hani sıcak su termoforları var ya ona sıcak su doldurup ağrıyan yerin üzerine koydum ben de çok işe yaramıştı geçmediyse dene istersen inş. geçmiştir.
tüm geçmişe bakamadım kızlar hasta olanlar varsa rabbim şifa versin... kızım için de dua edin teyzeleri bi an önce ishali geçsin

canim cok guzel menu ama sanki salata turu bisey eksik gibi patates salatasi falan

mdrcnn menü süper canım çekti:) böreği de ben akşamdan yapıp üzerini folyalayıp dolaba atıyorum cnm misafir gelmeden 10 dk önce de doğru fırına oh mis:) tavuk göğsünün de daha basiti var cnm ve çok lezzetli. diğerine halin kalmazsa biliyorsundur belki ama istersen tarif verebilirim meşhurdur benim tavuk göğsüm ayıptır söylemesi:) içinde de nerdeyse hiçbişey yok halbuki:)

canım geçmiş olsun ya inşallah çabucak geçer wavss67 ninde oğlu grip olmuştu sonra dişi çıktı senin de herhalde diş öncesi ishal sen iş yerinde ayakta uyyuosun benim kız uyudu ama ben evde olmama rağmen uyumuyorum ne akıl demi :44::44::44:
canim cok guzel menu ama sanki salata turu bisey eksik gibi patates salatasi falan
bence zeytinyağlı dolma zaten salata yerine geçiyo bi de patatesli kol böreği yapıyo zaten patates salatası olmaz ki canım ya :44:

gunaydin canim dr kofteyi acisiz baharatsiz yumurtanin sarisiyla yap dedi istersen sogan sarimsak koyabilirsin yemesinde bi sakinca yok yiyip yemeyecegini o zaten belli edecektir dedi istersen misket buyuklugunde yap suda hasla istersen izgara yap dedi ben bugun tost makinasinda yapacagim insallah

Beklerım canım benım kapım herkese acık :)

Ne güzel olurfu sanal ortam yerıne yuz yuze sohbet edrdık

çok güzel olurdu ama ne yapalım bunada şükür bazen bana sanki yüz yüzede görüşüyomuşuz gibi geliyo..

aynen cnm bende nile kimse bişey söylemesini istemiyorum..
ama erkeklerin genel özellikleri canım bu..
hepsi aynı yani

evet mesleğinden dolayı ola bilir ama insan kendine engel olamıyo canım bazen sabrı taşıyo..

canım çok geçmiş olsun umarım diştendir ama sen yinede bi doktora götür bence roto vürüsünüde yaptırmadım demiştinya gerçi ben kesinlikle diş diye yoruyorum ama ihmal etme

günaydın bu arada..

ben ala bilirmiyim tarif cnm..

Beklerım canım benım kapım herkese acık :)

Ne güzel olurfu sanal ortam yerıne yuz yuze sohbet edrdık

çok güzel olurdu ama ne yapalım bunada şükür bazen bana sanki yüz yüzede görüşüyomuşuz gibi geliyo..

aynen cnm bende nile kimse bişey söylemesini istemiyorum..
ama erkeklerin genel özellikleri canım bu..
hepsi aynı yani

evet mesleğinden dolayı ola bilir ama insan kendine engel olamıyo canım bazen sabrı taşıyo..

canım çok geçmiş olsun umarım diştendir ama sen yinede bi doktora götür bence roto vürüsünüde yaptırmadım demiştinya gerçi ben kesinlikle diş diye yoruyorum ama ihmal etme

günaydın bu arada..

ben ala bilirmiyim tarif cnm..

canim cok gecmis olsun cig koftemi dokundu diyosun yani benim de bu aralar canim cekiyodu yemiyim o zaman
bebegim olduktan sonra annemi daha iyi anlamsya basladim ben annelik gercekten hic kolay degil babalarda ilgileniyo tamam ama bebek keyifli iken
ins ranacik ve sen huzurlu bi gun gecirirsiniz

tabi ki cnm çok basit zaten.:) 1 paket yağı erit ama yanmasın. üzerine 1 su bardağı un ( bardak hani şu paşabahçenin klasik altı hafif dar üste doğru genişleyen klasik su bardakları var ya ondan olcak tek püf noktası da bu yoksa tutmuyor:)) koy karıştır hemen üzerine aynı bardakla 1 bardak şeker ekle güzelce karıştır. çırpıcakla karıştırırken üzerine yavaş yavaş 1 lt sütü ekle. sürekli çırparak karıştır. güzelce koyulaşsın üzerine 1 paket vanilya ekle. altını kapat iice çırp ben mikser kullanmıorum gerek kalmıo ama kullanabilirsin. istersen içine altını kapatmadan 1 tane damla sakızı koy cnm ben koymuorum eşim sevmio tadını. neyse boşaltacağın kabı ıslat ama suyu kalmasın . üzerine tavuk göğsünü dök. üstüne de şu hazır çikolata soslarından yapıp dök cnm . 1 gece dolapta beklet. bıçakla kesilebilecek kıvamda oluyor. afiyet olsun. basit ama çok lezzetli:)

gecmis olsun tatlim
ins cabucak iyilesir melegin

canım benim sağol inşallah bakalım öğleden sonra bakıcıya bırakıp iş yerine gidecem inşallah eziyet etmez kadına valla kadın bırakıp gidecek diye korkuyorum
sağolasın cnm benim şimdi randevu aldım 10.30 da dr a götürcem bakalım ne diyecek inş. diştir.
canım bildiğim kadarıyla ishalde ateş varsa sıkıntılı

bende senin tarif ettigin gibivyapiyorum gercekten cok lezzetli oluyo
ben cikolata sosu yerine cilek yada visne sosu yapiyorum oylede guzel oluyo

yok cnm çok şükür ateşimiz yok. ama karnından çok ses geliyo gök gürültüsü var sanki o derece. üşüttü sanırım kuzum.bakalım dr ne diyecek

sikinti cikartmaz canim ya rana sevmeye basladi bakicisini iyi anlasiyo onlar baksana guzel oynuyolar diyosun

bende senin tarif ettigin gibivyapiyorum gercekten cok lezzetli oluyo
ben cikolata sosu yerine cilek yada visne sosu yapiyorum oylede guzel oluyo

evet cnm öylede güzel olur en sevdiğim tatlı benim. hem basit hem de lezzetli bak şimdi cnm çekti akşama yapayım da kocişimle yiyelim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…