- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #15.401
evet cnm öylede güzel olur en sevdiğim tatlı benim. hem basit hem de lezzetli bak şimdi cnm çekti akşama yapayım da kocişimle yiyelim:)
yap tabi canim benim kociste sevinir afiyet olsun
benimkide bayilir tavuk gogsunu bi lt den yaparim genelde onu kizmasam bi gecede bitirir bitirince motoru bozuyo kiziyorum o yuzdensevinmez mi cnm benimkine tatlı ver geri dur bi tepsiyi yer fırsta bulsa:) benim de tek yediğim tatlı tavuk göğsü, o da bir dilim ancak yerim hiç aram yok tatlıyla. bende de varsa yoksa acı bayılırımmm:) ne kadar zıtız kocamla nasıl aşık oldum bilmem ki:)
günaydın arkadaşlar
özcanan geçmiş olsun canım şimdi nasıl ranacık
yasmin bal böcüğüne de geçmiş olsun canım. ishal çok zor bizimki antibiyotikle geçmişti. siz daha kolay atlatırsınız inşallah
günaydın arkadaşlar
yasmin bal böcüğüne de geçmiş olsun canım. ishal çok zor bizimki antibiyotikle geçmişti. siz daha kolay atlatırsınız inşallah
tabi ki cnm çok basit zaten.:) 1 paket yağı erit ama yanmasın. üzerine 1 su bardağı un ( bardak hani şu paşabahçenin klasik altı hafif dar üste doğru genişleyen klasik su bardakları var ya ondan olcak tek püf noktası da bu yoksa tutmuyor:)) koy karıştır hemen üzerine aynı bardakla 1 bardak şeker ekle güzelce karıştır. çırpıcakla karıştırırken üzerine yavaş yavaş 1 lt sütü ekle. sürekli çırparak karıştır. güzelce koyulaşsın üzerine 1 paket vanilya ekle. altını kapat iice çırp ben mikser kullanmıorum gerek kalmıo ama kullanabilirsin. istersen içine altını kapatmadan 1 tane damla sakızı koy cnm ben koymuorum eşim sevmio tadını. neyse boşaltacağın kabı ıslat ama suyu kalmasın . üzerine tavuk göğsünü dök. üstüne de şu hazır çikolata soslarından yapıp dök cnm . 1 gece dolapta beklet. bıçakla kesilebilecek kıvamda oluyor. afiyet olsun. basit ama çok lezzetli:)
bende senin tarif ettigin gibivyapiyorum gercekten cok lezzetli oluyo
ben cikolata sosu yerine cilek yada visne sosu yapiyorum oylede guzel oluyo
evet cnm öylede güzel olur en sevdiğim tatlı benim. hem basit hem de lezzetli bak şimdi cnm çekti akşama yapayım da kocişimle yiyelim:)
günaydın arkadaşlar
canim cok guzel menu ama sanki salata turu bisey eksik gibi patates salatasi falan
mdrcnn menü süper canım çekti:) böreği de ben akşamdan yapıp üzerini folyalayıp dolaba atıyorum cnm misafir gelmeden 10 dk önce de doğru fırına oh mis:) tavuk göğsünün de daha basiti var cnm ve çok lezzetli. diğerine halin kalmazsa biliyorsundur belki ama istersen tarif verebilirim meşhurdur benim tavuk göğsüm ayıptır söylemesi:) içinde de nerdeyse hiçbişey yok halbuki:)
tabi ki cnm çok basit zaten.:) 1 paket yağı erit ama yanmasın. üzerine 1 su bardağı un ( bardak hani şu paşabahçenin klasik altı hafif dar üste doğru genişleyen klasik su bardakları var ya ondan olcak tek püf noktası da bu yoksa tutmuyor:)) koy karıştır hemen üzerine aynı bardakla 1 bardak şeker ekle güzelce karıştır. çırpıcakla karıştırırken üzerine yavaş yavaş 1 lt sütü ekle. sürekli çırparak karıştır. güzelce koyulaşsın üzerine 1 paket vanilya ekle. altını kapat iice çırp ben mikser kullanmıorum gerek kalmıo ama kullanabilirsin. istersen içine altını kapatmadan 1 tane damla sakızı koy cnm ben koymuorum eşim sevmio tadını. neyse boşaltacağın kabı ıslat ama suyu kalmasın . üzerine tavuk göğsünü dök. üstüne de şu hazır çikolata soslarından yapıp dök cnm . 1 gece dolapta beklet. bıçakla kesilebilecek kıvamda oluyor. afiyet olsun. basit ama çok lezzetli:)
hımm bu arada bı basak burcu geldııı
Merhaba kızlar. Nasılsınız? Ben de kızım beni kiskansin sadece beni sevsin istiyorum.
kaynanalar hep aynı sanırım.bizimki de kendini defnenin annesi sanıyor.defneye annem diyor.sinir oluyorum.
ben de ikizler burcuyum ama yükselenim akrep.
kızlarr oğlumun ılk dısı cıktı galıba,gorunurde altta saydam bısey goruyorum kasıkla baktım tık tık sesını duydum
Tabiki beni cnm. Ayrıca defne yerde oynarken kadın "beni istiyor diye " cocugu kucağına alıyor.sinir oluyorum ama bişey demiyorum.bazen sevsin diye defneyi kucağına veriyorum.defne beni görünce hemen bana gelmek istiyor.
buarada çok geçmiş olsun cnm.havluyu ütüle sıcak sıcak göğsüne bas ve sonra sütünü sağ.inşallah çabucak geçer
günaydın anneler ama bizim için pek gün aydın olmadı maalesef
rana dün gece 11 e kadar uyumadı ve sürekli ağladı kucağımıza aldığımızda gezdiğimizde gayet mutlu uykusu var ama yatmayacakmış 11 de uyuttum yani uyutmak için 1,5 saat uğraştım(
gece saat ikide ağlayarak uyandı dedim emmeden yatmıştı acıkmıştır emzirmeye kalktım beni itekledi emmek istemedi daha fazla ağlamaya başladı ben de salladım ama uyumadı habire ağlıyo dışarıda da gök gürültüsü şimşek evin için bi aydınlanıyo bi kararıyo gittik oturma odasına orda calpol verdim bi kaşık sonra yatırdım yüzüstü öyle uyudu 1 saat başında bekledim çünkü hep uyandı sancıyla calpol işe yaramamıştı o zaman anladım bizim kızın derdini ben öğlen çiğköfte yemiştim o dokunmuş kıza neyse saat 4 e kadar uyudu uyandı uyudu uyandı sonunda emzirebildim şimşek pek hoşuna gitti herhal perdeyi açtım ona bakarak emdi ben korktum ama meleğim korkmadı niye korksun ki demi:) öyle uyuduk saat 7 de uyandı yatağı delecek diye korktum gazdan vel hasıl uykusuzluktan ölüyorum sabah eşim gelmiş kızıma seninle konuşmuyorum küstüm diyo ben de o seninle konuşmuyo dedim bi gelip bakmadı neyi var diye cennet niye annelerin altında olduğu belli oluyo sorumsuz babalar yüzünden tabiii şimdi yeniden sallıyorum çünkü rana da uykusuz belli
canım rana da hareketli ama benim kızım bi sıkıntısı olmasa öyle kolay kolay ağlamaz bağırmaz biliyorum huyunu sabah o gaz çıktıktan sonra çok tatlı bi kız oluverdi çünkü sıkıntı gitti ama babasına gel sev bak artık sıkıntısı kalmadı dediğimde şımardı dedi resmen bazen kiminle evlendim ben diyorum ama erkeklerin hepsi aynı herhaldegece beşik sallamaktan kollarım çok ağrıdı ben de hayıflandım biraz dönmüş sallama ağlarsa ağlasın dedi çok üzüldüm ya tamam ben de sinirleniyorum ama başkası bişi söylemesin kızıma
günaydın kızlarrrr... çok uykusuzummmmmm uyumadan sabah ettik malesef kuzum ishal oldudişten olma ihtimali varmış inş. öyledir. İş çıkışı dr a götürcem...
özcanan cnm nerdeyse aynı bir gece geçirmişiz bizim babamız da bi güzell uyuduşimdi ben de işte ayakta uyuyorum... geçmiş olsun cnm...
yaren rahatsızmışsın sanırım cnm geçmiş olsun ben de de olmuştu cnm hani sıcak su termoforları var ya ona sıcak su doldurup ağrıyan yerin üzerine koydum ben de çok işe yaramıştı geçmediyse dene istersen inş. geçmiştir.
tüm geçmişe bakamadım kızlar hasta olanlar varsa rabbim şifa versin... kızım için de dua edin teyzeleri bi an önce ishali geçsin
haklisin canim menuyu gorunce sanki ben gelip yiyecekmisim gibi canim cekti ben patates salatasini cok severim siksik yaparim evde ondan oyle dedim bugun yapayim bari de yiyimKızlar tel elımde uyuyakalmısım ceyda yanda uyanmıs dönüp dırıyo sıpa :)))
Yağmurcum patateslı borek var zaten canım bı de salatayı bılerek koymadım kucuk cocuklar var dokulur malım halılar krem :)))
Yasemın bı bakayım canım bunu tutturamazsam onu yaparım yoksa ıkısını de mı yapsam hangısı ıyı olursa onu cıkarayım :)))
günaydın anneler ama bizim için pek gün aydın olmadı maalesef
rana dün gece 11 e kadar uyumadı ve sürekli ağladı kucağımıza aldığımızda gezdiğimizde gayet mutlu uykusu var ama yatmayacakmış 11 de uyuttum yani uyutmak için 1,5 saat uğraştım(
gece saat ikide ağlayarak uyandı dedim emmeden yatmıştı acıkmıştır emzirmeye kalktım beni itekledi emmek istemedi daha fazla ağlamaya başladı ben de salladım ama uyumadı habire ağlıyo dışarıda da gök gürültüsü şimşek evin için bi aydınlanıyo bi kararıyo gittik oturma odasına orda calpol verdim bi kaşık sonra yatırdım yüzüstü öyle uyudu 1 saat başında bekledim çünkü hep uyandı sancıyla calpol işe yaramamıştı o zaman anladım bizim kızın derdini ben öğlen çiğköfte yemiştim o dokunmuş kıza neyse saat 4 e kadar uyudu uyandı uyudu uyandı sonunda emzirebildim şimşek pek hoşuna gitti herhal perdeyi açtım ona bakarak emdi ben korktum ama meleğim korkmadı niye korksun ki demi:) öyle uyuduk saat 7 de uyandı yatağı delecek diye korktum gazdan vel hasıl uykusuzluktan ölüyorum sabah eşim gelmiş kızıma seninle konuşmuyorum küstüm diyo ben de o seninle konuşmuyo dedim bi gelip bakmadı neyi var diye cennet niye annelerin altında olduğu belli oluyo sorumsuz babalar yüzünden tabiii şimdi yeniden sallıyorum çünkü rana da uykusuz belli
ayy aynı selim eymen . gece onda başladı ağlamaya onbire geliyordu uyutabildim. bir ağlamak bir ağlamak inletti ortalığı. yarım saat sonra tekrar ağlayarak uyandı. gece dört kez şiddetli ağlamayla uyandı iki sefer normal . sabahta 6 da ayaktaydı. sekiz kırkta uyutabildim. akşam ağlarkende babamız söyleniyordu :99: niye böyle bu babalarnorml hallerinde severler azıcık terslikte sabır tahammül yok sanki onlar bakıyor :99: oğlum yine ağlıyor
Aaa cnn ya neden sekim eymenim aksam bu sekilde okduki
Cok uzuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?