2012 kasım bebekleri büyüyor..

yap tabi canim benim kociste sevinir afiyet olsun

sevinmez mi cnm benimkine tatlı ver geri dur bi tepsiyi yer fırsta bulsa:) benim de tek yediğim tatlı tavuk göğsü, o da bir dilim ancak yerim hiç aram yok tatlıyla. bende de varsa yoksa acı bayılırımmm:) ne kadar zıtız kocamla nasıl aşık oldum bilmem ki:)

günaydın arkadaşlar

özcanan geçmiş olsun canım şimdi nasıl ranacık

yasmin bal böcüğüne de geçmiş olsun canım. ishal çok zor bizimki antibiyotikle geçmişti. siz daha kolay atlatırsınız inşallah

benimkide bayilir tavuk gogsunu bi lt den yaparim genelde onu kizmasam bi gecede bitirir bitirince motoru bozuyo kiziyorum o yuzden
farkli kutuplar birbirini ceker canim benim o yuzden acep bebis sanami kocisemi cekti tatliyimi aciyimi sevecek

günaydın cnm sağolasın. inş. çabuk atlatır cnm . böyle sessiz sessiz duruyo öööyle bana bakıyor ya içim eziliyor rabbim dermansız dert vernesin buna şükür yine de.rabbim hepimizin kuzularını korusun inş. bir ömür

uyuyo saat 9 dan beri anasını uyutmadı ya anası şimdi yatmaya kalkar rana hanım uyanır akıbeti bilmiyorum anlayacağın canım sen nasılsın berra nasıl ? nasıl geçti gece

ohhh canım çok sağol vallaha süpermiş tatil dönüşü hemen yapıcam..

bende senin tarif ettigin gibivyapiyorum gercekten cok lezzetli oluyo
ben cikolata sosu yerine cilek yada visne sosu yapiyorum oylede guzel oluyo

offf canım istedi..

evet cnm öylede güzel olur en sevdiğim tatlı benim. hem basit hem de lezzetli bak şimdi cnm çekti akşama yapayım da kocişimle yiyelim:)

afiyet olsuncnm

günaydın cnm..
yasmin doktor sonrası sonuçları bildir bize hemen canım..

rana hanım uyandı keyfi gayet de yerinde emdi bi güzel şimdi söyleniyo olan anasına oldu reva mı yaaaa keşke uyusaydım onu uyutur uyutmaz mis gibi iki saat uyuyacaktım aslında biraz eşimin inadına uyumadım çünkü nasılsa sen rana uyuyunca uyursun ben işe gidiyoum laflarından dolayı uyumadım ama yine kendime ettim söylerse söylesin nolacak demi

canim cok guzel menu ama sanki salata turu bisey eksik gibi patates salatasi falan

Kızlar tel elımde uyuyakalmısım ceyda yanda uyanmıs dönüp dırıyo sıpa :)))

Yağmurcum patateslı borek var zaten canım bı de salatayı bılerek koymadım kucuk cocuklar var dokulur malım halılar krem :)))

Yasemın bı bakayım canım bunu tutturamazsam onu yaparım yoksa ıkısını de mı yapsam hangısı ıyı olursa onu cıkarayım :)))

Günaydın kızlar nasılsınız?
hasta bebislere ve annelere geçmiş olsun.

hımm bu arada bı basak burcu geldııı

bi başak daha gelddiiii

aynı sıkıntı bizde de var tatlım..çok yoruldum valla bu muhabbetlerden..

kızlarr oğlumun ılk dısı cıktı galıba,gorunurde altta saydam bısey goruyorum kasıkla baktım tık tık sesını duydum

hayırlı uğurlu olsun maşallahağrısız, sızısız diğerleri de çıkıverir inşallah..

bizim kayınvalideler de akrabalık olabilir mi acabaa

kuzum benim ya..annelik kadar zor, bir o kadar da kutsal bir şey yokmuş gerçekten.
bizim kızda gece bi uyandı 2 saate yakın uğraştım uyusun diye yok sıpa gülüp duruyor..ben de sinirimden kaldırdım babasını git uyut dedim, kalktı uyutmaya..oh valla rahatladım bende birazcık..nasıl oluyormuş uykusuzluk öğrensin biraz

hayat babalara güzel valla...bir dönüm bostan ohh yan gel yat osman

canım benim geçmiş olsun..dişten olabilir haklısın..Mina da bazen günde 4-5 kez yapıyor..Allah korusun kuzucuklarımızı..

rahatladım vallaa..
Geçmişi okudum..atladıklarım varsa affetsin..sizleri seviyorum
biraz iş vakti..yığıldı valla işler

Kizlar hepinize gunaydin solesi ayip yataktan yaziyorum cok sukur bugun daha iyiyim rahatsizim.diye babasi aldi arasi dogru saloma iyi uyumusum dunde uyku gunumdi ohh ay sabah uykusunuda pek severim
Simdi yataktan kalkasim yok biliyorumki maroton baslicak

Cnm gecmis olsun
Belkide dis ile alakalidir cok duydum.dis cikaracago zaman ishal olan bebek
Size bi toz vericekler ise yaricak bide bolca sivi tuketsin cnm bingildaginda gocme varmi

Son düzenleme:
haklisin canim menuyu gorunce sanki ben gelip yiyecekmisim gibi canim cekti ben patates salatasini cok severim siksik yaparim evde ondan oyle dedim bugun yapayim bari de yiyim

ayy aynı selim eymen . gece onda başladı ağlamaya onbire geliyordu uyutabildim. bir ağlamak bir ağlamak inletti ortalığı. yarım saat sonra tekrar ağlayarak uyandı. gece dört kez şiddetli ağlamayla uyandı iki sefer normal . sabahta 6 da ayaktaydı. sekiz kırkta uyutabildim. akşam ağlarkende babamız söyleniyordu :99: niye böyle bu babalar norml hallerinde severler azıcık terslikte sabır tahammül yok sanki onlar bakıyor :99: oğlum yine ağlıyor

Cnm ya bu fistik in gaz problemi olmasa supe olucak ayni ablamin kizi ablam inan ac gezerdi yesillik falan hepsi gaz yapardi simdi ben rahat yeeken cok ssiyo kizi birbucuk yasinda sindi kendi yese ufaklik gece kipir kipir uyuyi gaz cikarinca rahat ediyo dusun hala gaz danla veeriyo

Aaa cnn ya neden sekim eymenim aksam bu sekilde okduki
Cok uzuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…