- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #15.421
songülüm ben malesef hiç bişey bulamadım ve ellerim bomboş şarkısını söyleyerek geri döndüm..
sen nasıl oldun cnm?
Bi kadin icin yikici bi durum bulamamk
Cok sukur cnm daha iyiyim
iyi olmana sevindim.
şuanda çok huysuz. ağlamakla bağırmak karışık ...
Baktimi babasi sagina soluna bogazina kulagina
Kızlar bugun anladım kı bnım kızım karısık seylerı sevmıyo....peynırı ayrı ekmegı ayrı verdım ağzını sapırdata sapırdata yedı... Nırmal kahvaltı istıyo galıba benım fındık kurdum :))) ne zaman karısım yapsam öğğğğ dıyo kusmaya yeltenıyo
Arkasını donmus yatmıstır canım klasık erkek tıpıyse
ne zaman şurası mı burası mı desem; panik atak damgası yiyorum. genelde bakmaz ona göre hiçbirşeyi yok hiç bir zaman doktora gitmeye gerek yok. doktora gidipte para kazandırmaya gerek yok. başkasının çocukları için gecenin yarılarında elli telefon görüşmesi yapar ortalığı ayağa kaldırır o ayrı
ne zaman şurası mı burası mı desem; panik atak damgası yiyorum. genelde bakmaz ona göre hiçbirşeyi yok hiç bir zaman doktora gitmeye gerek yok. doktora gidipte para kazandırmaya gerek yok. başkasının çocukları için gecenin yarılarında elli telefon görüşmesi yapar ortalığı ayağa kaldırır o ayrı
Aaaa hadi ya sanirim dr lar o sekikde mesela uyku sohpeti acikdiginda arasin cocuk dr u ben bilmiyorum uyuyorum onlar annesi ile ne yapiyorkar bilmem demisti
Cocuklar huzursuz olsun aklina gelen tek sey esimin hastaneyemi gotursek olur
Dusme kalkma olaylarinda cok rahattir sukur
Ben esimun adini 112 taktim kimbikir bu sene yareni kac defa 4 te 5 te acile goturmustr beklemz sabahi
Bide ben senorya yazarim hasta olunca eb kotusu helir aklima oncagiz da takilir pesime
Aaaa hadi ya sanirim dr lar o sekikde mesela uyku sohpeti acikdiginda arasin cocuk dr u ben bilmiyorum uyuyorum onlar annesi ile ne yapiyorkar bilmem demisti
Cocuklar huzursuz olsun aklina gelen tek sey esimin hastaneyemi gotursek olur
Dusme kalkma olaylarinda cok rahattir sukur
Ben esimun adini 112 taktim kimbikir bu sene yareni kac defa 4 te 5 te acile goturmustr beklemz sabahi
Bide ben senorya yazarim hasta olunca eb kotusu helir aklima oncagiz da takilir pesime
senin eşin de benim ki gibiyse ikisi de boşa gitmez cnm misafirler yemese de o yer sıkıntı yok oburix gibi oluo benim ki et ve tatlı konu olunca:)Kızlar tel elımde uyuyakalmısım ceyda yanda uyanmıs dönüp dırıyo sıpa :)))
Yağmurcum patateslı borek var zaten canım bı de salatayı bılerek koymadım kucuk cocuklar var dokulur malım halılar krem :)))
Yasemın bı bakayım canım bunu tutturamazsam onu yaparım yoksa ıkısını de mı yapsam hangısı ıyı olursa onu cıkarayım :)))
ben sana uyu demiştim cnm:)rana hanım uyandı keyfi gayet de yerinde emdi bi güzel şimdi söyleniyo olan anasına oldu reva mı yaaaa keşke uyusaydım onu uyutur uyutmaz mis gibi iki saat uyuyacaktım aslında biraz eşimin inadına uyumadım çünkü nasılsa sen rana uyuyunca uyursun ben işe gidiyoum laflarından dolayı uyumadım ama yine kendime ettim söylerse söylesin nolacak demi
dr a gittik cnm diş gelio gibi dedi. çok şükür boğazında kulağında filan herhangi bişey yok. takip et artarsa getir dedi. ben gelirken bi kez daha yaptı 3. oldu bugün şimdilik...ohhh canım çok sağol vallaha süpermiş tatil dönüşü hemen yapıcam..
offf canım istedi..
afiyet olsuncnm
günaydın cnm..
yasmin doktor sonrası sonuçları bildir bize hemen canım..
sağolasın cnmGünaydın kızlar nasılsınız?
hasta bebislere ve annelere geçmiş olsun.
dr da dişten olabilir dedi cnm ama kesin bişey diyemedi çünkü diş ortada yok henüz.inş. öyledir.amin cnm buaradabi başak daha gelddiiii
aynı sıkıntı bizde de var tatlım..çok yoruldum valla bu muhabbetlerden..
hayırlı uğurlu olsun maşallahağrısız, sızısız diğerleri de çıkıverir inşallah..
bizim kayınvalideler de akrabalık olabilir mi acabaa
kuzum benim ya..annelik kadar zor, bir o kadar da kutsal bir şey yokmuş gerçekten.
bizim kızda gece bi uyandı 2 saate yakın uğraştım uyusun diye yok sıpa gülüp duruyor..ben de sinirimden kaldırdım babasını git uyut dedim, kalktı uyutmaya..oh valla rahatladım bende birazcık..nasıl oluyormuş uykusuzluk öğrensin biraz
hayat babalara güzel valla...bir dönüm bostan ohh yan gel yat osman
canım benim geçmiş olsun..dişten olabilir haklısın..Mina da bazen günde 4-5 kez yapıyor..Allah korusun kuzucuklarımızı..
rahatladım vallaa..
Geçmişi okudum..atladıklarım varsa affetsin..sizleri seviyorum
biraz iş vakti..yığıldı valla işler
kız sen bayağı tecrübelisin maşallah:) dr da bıngildağına dikkat et dedi şimdilik bişey yok çok şükür:)Cnm gecmis olsun
Belkide dis ile alakalidir cok duydum.dis cikaracago zaman ishal olan bebek
Size bi toz vericekler ise yaricak bide bolca sivi tuketsin cnm bingildaginda gocme varmi
nefret ediyorum alışverişten boş gelmektensongülüm ben malesef hiç bişey bulamadım ve ellerim bomboş şarkısını söyleyerek geri döndüm..
sen nasıl oldun cnm?
demek ki neymiş baba dr da olsa baba babadır:)sonuç aynıne zaman şurası mı burası mı desem; panik atak damgası yiyorum. genelde bakmaz ona göre hiçbirşeyi yok hiç bir zaman doktora gitmeye gerek yok. doktora gidipte para kazandırmaya gerek yok. başkasının çocukları için gecenin yarılarında elli telefon görüşmesi yapar ortalığı ayağa kaldırır o ayrı
Ben cıkıyorum kızlar hazırlıklardan bı kacını yapayım ceyda uyudu ınsaşlah uzun uyur bızım oğle uykularımız uzun değil malesef..
Daha aksama ne yapcam derdı var yemek bulursanız bana da soyleyın olur mu
senin eşin de benim ki gibiyse ikisi de boşa gitmez cnm misafirler yemese de o yer sıkıntı yok oburix gibi oluo benim ki et ve tatlı konu olunca:)
ben sana uyu demiştim cnm:)
dr a gittik cnm diş gelio gibi dedi. çok şükür boğazında kulağında filan herhangi bişey yok. takip et artarsa getir dedi. ben gelirken bi kez daha yaptı 3. oldu bugün şimdilik...
sağolasın cnm
dr da dişten olabilir dedi cnm ama kesin bişey diyemedi çünkü diş ortada yok henüz.inş. öyledir.amin cnm buarada
kız sen bayağı tecrübelisin maşallah:) dr da bıngildağına dikkat et dedi şimdilik bişey yok çok şükür:)
nefret ediyorum alışverişten boş gelmekten
demek ki neymiş baba dr da olsa baba babadır:)sonuç aynı
kolay gelsin cnm şimdiden
senin eşin de benim ki gibiyse ikisi de boşa gitmez cnm misafirler yemese de o yer sıkıntı yok oburix gibi oluo benim ki et ve tatlı konu olunca:)
ben sana uyu demiştim cnm:)
dr a gittik cnm diş gelio gibi dedi. çok şükür boğazında kulağında filan herhangi bişey yok. takip et artarsa getir dedi. ben gelirken bi kez daha yaptı 3. oldu bugün şimdilik...
sağolasın cnm
dr da dişten olabilir dedi cnm ama kesin bişey diyemedi çünkü diş ortada yok henüz.inş. öyledir.amin cnm buarada
kız sen bayağı tecrübelisin maşallah:) dr da bıngildağına dikkat et dedi şimdilik bişey yok çok şükür:)
nefret ediyorum alışverişten boş gelmekten
demek ki neymiş baba dr da olsa baba babadır:)sonuç aynı
kolay gelsin cnm şimdiden
benim esimde hemen dr gidelim der cogu zaman durdururum cocugun bideyi yok diye
Cnm cok sevindim sorun olmamasina kaka tahlili yaptimi?
Cnm iki cocuk olunca tecrube edindik ishalde hemencik suzer cocugu yarende bu yasa bi kere oldu bi gunde gecti usutmustu
anım çok sevindim bişeyi olmamasına bal böcüğünün evet dişlerinden diye tahmin ediyorum bende..
ama bıngıldağını anlamadım ne alakası var anlatın bakalım bana..
meraktayım..
napıyosunuz.inşallah hepiniz iyisinizdir tabi bebişlerinizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?