2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kızlar bugun anladım kı bnım kızım karısık seylerı sevmıyo....peynırı ayrı ekmegı ayrı verdım ağzını sapırdata sapırdata yedı... Nırmal kahvaltı istıyo galıba benım fındık kurdum :))) ne zaman karısım yapsam öğğğğ dıyo kusmaya yeltenıyo

canım sende tek tek ver zaten öyle sonrası için daha iyimiş bu karışımı uzun süre vermeyin diyolar
ben nile bi gün karışım veriyorum bigün peynir yumurta veriyorum..

Arkasını donmus yatmıstır canım klasık erkek tıpıyse

ne zaman şurası mı burası mı desem; panik atak damgası yiyorum. genelde bakmaz ona göre hiçbirşeyi yok hiç bir zaman doktora gitmeye gerek yok. doktora gidipte para kazandırmaya gerek yok. başkasının çocukları için gecenin yarılarında elli telefon görüşmesi yapar ortalığı ayağa kaldırır o ayrı

Aaaa hadi ya sanirim dr lar o sekikde mesela uyku sohpeti acikdiginda arasin cocuk dr u ben bilmiyorum uyuyorum onlar annesi ile ne yapiyorkar bilmem demisti

Cocuklar huzursuz olsun aklina gelen tek sey esimin hastaneyemi gotursek olur
Dusme kalkma olaylarinda cok rahattir sukur
Ben esimun adini 112 taktim kimbikir bu sene yareni kac defa 4 te 5 te acile goturmustr beklemz sabahi
Bide ben senorya yazarim hasta olunca eb kotusu helir aklima oncagiz da takilir pesime

Aman bunlar hep mı aynı ya benımkıde doktorluk bı durum yok ne gerek var .. Fabrıkaları aynı olmasada yaradılıslarında var demekkı bı vurdumduymazlık.

mesleki deformasyon işte ...

Ben cıkıyorum kızlar hazırlıklardan bı kacını yapayım ceyda uyudu ınsaşlah uzun uyur bızım oğle uykularımız uzun değil malesef..
Daha aksama ne yapcam derdı var yemek bulursanız bana da soyleyın olur mu

benim esimde hemen dr gidelim der cogu zaman durdururum cocugun bideyi yok diye

senin eşin de benim ki gibiyse ikisi de boşa gitmez cnm misafirler yemese de o yer sıkıntı yok oburix gibi oluo benim ki et ve tatlı konu olunca:)

ben sana uyu demiştim cnm:)

ohhh canım çok sağol vallaha süpermiş tatil dönüşü hemen yapıcam..

offf canım istedi..

afiyet olsuncnm

günaydın cnm..
yasmin doktor sonrası sonuçları bildir bize hemen canım..
dr a gittik cnm diş gelio gibi dedi. çok şükür boğazında kulağında filan herhangi bişey yok. takip et artarsa getir dedi. ben gelirken bi kez daha yaptı 3. oldu bugün şimdilik...

Günaydın kızlar nasılsınız?
hasta bebislere ve annelere geçmiş olsun.
sağolasın cnm

dr da dişten olabilir dedi cnm ama kesin bişey diyemedi çünkü diş ortada yok henüz.inş. öyledir.amin cnm buarada

Cnm gecmis olsun
Belkide dis ile alakalidir cok duydum.dis cikaracago zaman ishal olan bebek
Size bi toz vericekler ise yaricak bide bolca sivi tuketsin cnm bingildaginda gocme varmi
kız sen bayağı tecrübelisin maşallah:) dr da bıngildağına dikkat et dedi şimdilik bişey yok çok şükür:)

songülüm ben malesef hiç bişey bulamadım ve ellerim bomboş şarkısını söyleyerek geri döndüm..

sen nasıl oldun cnm?
nefret ediyorum alışverişten boş gelmekten

demek ki neymiş baba dr da olsa baba babadır:)sonuç aynı

kolay gelsin cnm şimdiden

Cnm cok sevindim sorun olmamasina kaka tahlili yaptimi?
Cnm iki cocuk olunca tecrube edindik ishalde hemencik suzer cocugu yarende bu yasa bi kere oldu bi gunde gecti usutmustu

anım çok sevindim bişeyi olmamasına bal böcüğünün evet dişlerinden diye tahmin ediyorum bende..
ama bıngıldağını anlamadım ne alakası var anlatın bakalım bana..
meraktayım..

benim esimde hemen dr gidelim der cogu zaman durdururum cocugun bideyi yok diye

Sorma bizimkide bi ogrenmis hemen ole der gecrn nefedi hizki geldi demistm ya hemen hadi gidelim
Gecrn ay kontrolde dr artik iki uc ayda gorusebiliriz isterseniz aras cok saglikli dediesim diyoki yok biz her ay geliriz yine

Cnm cok sevindim sorun olmamasina kaka tahlili yaptimi?
Cnm iki cocuk olunca tecrube edindik ishalde hemencik suzer cocugu yarende bu yasa bi kere oldu bi gunde gecti usutmustu

yok cnm artarsa getir yapalım dedi gerek görmedi şimdilik.bir günde soldu kuzumun yanakları gamzeleri silikleşti sanki patates haşlamıştı ananesi onu yedirecek belki bi nebze keser çünkü dr ilaç vermedi ek gıdalara alışma süreci olbilir dedi.allah vermesin kimsenin bebeğine hastalık. senin kuzular nasıl cnm sen nasıl oldun geçti mi ağrın

anım çok sevindim bişeyi olmamasına bal böcüğünün evet dişlerinden diye tahmin ediyorum bende..
ama bıngıldağını anlamadım ne alakası var anlatın bakalım bana..
meraktayım..

cnm şimdi şöyle oluo, hani şuan bıngıldaklarında hafif bir yumuşaklık var ya , işte ishal nedeniyle vücutta önemli bir su kaybı oluşursa, o kısım biraz daha derinleşirmiş. ona dikkat et dedi dr

napıyosunuz.inşallah hepiniz iyisinizdir tabi bebişlerinizde.

hoşgeldin sağol biz iyiyiz sen nasılsın?
bu arada benim eşimde ben bile başım ağrıyo desem hadi doktora gidelim diyo :):):)
acaba çocuklar ve biz daha fazla mızmızlanmıylım diyemi bizi doktora götürmek istiyolar yoksa kendilerinin başı şişmesin diyemiyada bizim içinmi ben bilemedim:=:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…