2012 kasım bebekleri büyüyor..

ben hiç iyi değilim.eşimle şuaralar sürekli tartışıyoruz.bazen çok ağır konuşuyor daha doğrusu sinirlenince ne dediğini bilmiyo.kontrolünü kaybediyor.dilini tutamıyor bense tam tersi kırmamak için kızdığım halde susuyorum ama artık olmuyor hep kendimi yiyorum.bide zehirli guatr olmuşum çocukla beraber artık çok zorlanıyorum.dün kötüydü çok kötü sonradan gelip özürdiledi ama iş işten geçti içimde bişeyler yok oldu sanki artık onun için bişeyler yapasım gelmiyor.yanında durasım bile yok.gitmek istiyorum evden ondan herşeyden uzaklaşmak.keşke yapabilsem.keşke tekrardan özeldede olsa öğretmenliğime devam edebilsem.en azından kafam dağılırdı.

Ay cnm insalla yer bide princ lapasi yapsin gwcsin blenderdan oda iyi gelir
Ben iyiyom cnm cok sukur kuzularda iyi

hoşgeldin cnm. üzme kendini diycem ama böyle zamanlarda çok içi boş laf oluyor. susarak en güzelini yapıyorsun inan çünkü sende karşılık versen kendisini kontrol etmesi daha zor olabilir. ama sakinleştiğinde konuşmayı deneyebilirsin belki anlatamadığı paylaşamadığı sorunları vardır bebeğiniz için orta yolu bulmalısınız çünkü onun şuan ki en büyük ihtiyacı huzurlu bir yuva. gelişimleri için çok önemli. inş. rabbim eşine doğru yolu gösterir ve yuvanızı daim kılar. güzel yönlerini düşünmeye çalış cnm eminim ki vardır .bir de merak ettim cnm neden çalışmıyorsun bebek nedeniyle mi? çalışma hayatına alışan insanlar ev hayatına çok fazla adapte olamıyorlar cnm malesef ve bazen daha da hırçınlaşılabiliyorlar sıkıntıdan dolayı.çünkü seninde dediğin gibi çalışmak kafa dağıtıyor en azından kafamızdan bazı şeyleri kurmamızı engellliyor. rabbim yardımcın olsun inş.

Ah cnm cok uzuldum
Ayrica sanada gecmis olsun rabbim sifa versib
Esinlw neden bu sekilde olduki dogum sonrasimi bu hale geldi

çok zor gerçekten evde olduğun içinde biraz bunalmışsındır benim eşimde bazen sinirlenince nedediğini bilmez hakaret etmez ama beni o sözleri bile kırar tabi yarım saat sonra siniri geçince pervane oluyo ama benim sinirim geçmiyo sonra onu sürümndürüyorum faydalı oluyo şahsen..

bu arada yasmincim sağol bak bişey daha öğrendim songülüm ve senin sayende..

Ay cnm insalla yer bide princ lapasi yapsin gwcsin blenderdan oda iyi gelir
Ben iyiyom cnm cok sukur kuzularda iyi

normalde severek yiyordu cnm ama şimdi konuştum yememiş sadece yoğurt yemiş uyumuş kuzum. gidince bide ben denerim olmadı pirinç lapası aparım cnm dediğin gibi. bişey vermeye de korkuorum cnm fazla olur bu sefer de kabız olur diye ondan da çektik çünkü.ay ne zormuş anne olmak yaaa:) sağol cnm buarada ii olmana sevindim...

ay evladım demek kı canı almadı uynınca yer ınsalla ay benım çocukta dun aksam ustunden berı sadece anne sutu alıyo yazık
tam boşalana kadar emsın dıyorum yarende olduğumda dr sık emzır demıstı
ay hatamı dedıyorum acaba
en azından bı yogurtcuk versemmıkı

cnm ya burdakı paylaşımlar cok sey katıyo
ay sor bkayım cevrendekılere bılıyorlermı dakıkada kac nefes aldıgını

yok canım öyle düşünme ama yoortta ver bencede..

ver cnm yoğurt yese de emer zaten paşam sıkıntı olmaz inş. annesi.
cnm sağmayı denedin mi ben de de öyle bir durum olmuştu da ben tadında filan belki farklılık olur diye sağıp dökmüştüm içirmemiştim.

cnm sağma gırısımım oldu ama cok cnm yandı nette de yarende oldugundada dr ezır demıstı
hele yarende cok ağırdım esım bugun dıyo cok endıselendım aynısı olcak dıye
ateş sıtme ıstıfra bıde merdıvenlerde yığılmıştım

rica ederim cnm ne demek birlikte öğreniyoruz büyüyoruz:)
cnm ya burdakı paylaşımlar cok sey katıyo
ay sor bkayım cevrendekılere bılıyorlermı dakıkada kac nefes aldıgını
kız ben de bilmiyorum kaç nefes alıo ki:)

aynen vallaha çok şey öğreniyoruz gerçekten çokkk:
bu arada yasemincim ama suyu çok bol ver
içiyo dimi artık bal böcüğü su..

içiyor teyzesi artık çok şükür tabi huy değiştirmezse

ay allah korusun cnm benim bi daha göstermesin öyle birşey.

uyuyo saat 9 dan beri anasını uyutmadı ya anası şimdi yatmaya kalkar rana hanım uyanır akıbeti bilmiyorum anlayacağın canım sen nasılsın berra nasıl ? nasıl geçti gece

biz iyiyiz canım gecemiz de güzel geçti çok şükür hatta söylesem mi acaba yaa neyse söylemiim şimdi söylerim yarına tam tersi olur

bisey olmamasina cok sevindim canim ins hemencik atlatsin kuzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…