- 18 Şubat 2010
- 117
- 47
- 98
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #15.441
yok cnm artarsa getir yapalım dedi gerek görmedi şimdilik.bir günde soldu kuzumun yanakları gamzeleri silikleşti sankipatates haşlamıştı ananesi onu yedirecek belki bi nebze keser çünkü dr ilaç vermedi ek gıdalara alışma süreci olbilir dedi.allah vermesin kimsenin bebeğine hastalık. senin kuzular nasıl cnm sen nasıl oldun geçti mi ağrın
ben hiç iyi değilim.eşimle şuaralar sürekli tartışıyoruz.bazen çok ağır konuşuyor daha doğrusu sinirlenince ne dediğini bilmiyo.kontrolünü kaybediyor.dilini tutamıyor bense tam tersi kırmamak için kızdığım halde susuyorum ama artık olmuyor hep kendimi yiyorum.bide zehirli guatr olmuşum çocukla beraber artık çok zorlanıyorum.dün kötüydü çok kötü sonradan gelip özürdiledi ama iş işten geçti içimde bişeyler yok oldu sanki artık onun için bişeyler yapasım gelmiyor.yanında durasım bile yok.gitmek istiyorum evden ondan herşeyden uzaklaşmak.keşke yapabilsem.keşke tekrardan özeldede olsa öğretmenliğime devam edebilsem.en azından kafam dağılırdı.
ben hiç iyi değilim.eşimle şuaralar sürekli tartışıyoruz.bazen çok ağır konuşuyor daha doğrusu sinirlenince ne dediğini bilmiyo.kontrolünü kaybediyor.dilini tutamıyor bense tam tersi kırmamak için kızdığım halde susuyorum ama artık olmuyor hep kendimi yiyorum.bide zehirli guatr olmuşum çocukla beraber artık çok zorlanıyorum.dün kötüydü çok kötü sonradan gelip özürdiledi ama iş işten geçti içimde bişeyler yok oldu sanki artık onun için bişeyler yapasım gelmiyor.yanında durasım bile yok.gitmek istiyorum evden ondan herşeyden uzaklaşmak.keşke yapabilsem.keşke tekrardan özeldede olsa öğretmenliğime devam edebilsem.en azından kafam dağılırdı.
Ay cnm insalla yer bide princ lapasi yapsin gwcsin blenderdan oda iyi gelir
Ben iyiyom cnm cok sukur kuzularda iyi
normalde severek yiyordu cnm ama şimdi konuştum yememiş sadece yoğurt yemiş uyumuş kuzum. gidince bide ben denerim olmadı pirinç lapası aparım cnm dediğin gibi. bişey vermeye de korkuorum cnm fazla olur bu sefer de kabız olur diye ondan da çektik çünkü.ay ne zormuş anne olmak yaaa:) sağol cnm buarada ii olmana sevindim...
çok zor gerçekten evde olduğun içinde biraz bunalmışsındır benim eşimde bazen sinirlenince nedediğini bilmez hakaret etmez ama beni o sözleri bile kırar tabi yarım saat sonra siniri geçince pervane oluyo ama benim sinirim geçmiyo sonra onu sürümndürüyorum faydalı oluyo şahsen..
bu arada yasmincim sağol bak bişey daha öğrendim songülüm ve senin sayende..
ay evladım demek kı canı almadı uynınca yer ınsalla ay benım çocukta dun aksam ustunden berı sadece anne sutu alıyo yazık
tam boşalana kadar emsın dıyorum yarende olduğumda dr sık emzır demıstı
ay hatamı dedıyorum acaba
en azından bı yogurtcuk versemmıkı
cnm ya burdakı paylaşımlar cok sey katıyo
ay sor bkayım cevrendekılere bılıyorlermı dakıkada kac nefes aldıgını
yok canım öyle düşünme ama yoortta ver bencede..
ay evladım demek kı canı almadı uynınca yer ınsalla ay benım çocukta dun aksam ustunden berı sadece anne sutu alıyo yazık
tam boşalana kadar emsın dıyorum yarende olduğumda dr sık emzır demıstı
ay hatamı dedıyorum acaba
en azından bı yogurtcuk versemmıkı
yoğurt ereyım tok tutmaz dımı o zaman once emzıır sonra yoğurt verırım
ay bıde degr memeyıde devreye sokuyorum bunu toparlarken o tıkanmasın
ver cnm yoğurt yese de emer zaten paşam sıkıntı olmaz inş. annesi.
cnm sağmayı denedin mi ben de de öyle bir durum olmuştu da ben tadında filan belki farklılık olur diye sağıp dökmüştüm içirmemiştim.
rica ederim cnm ne demek birlikte öğreniyoruz büyüyoruz:)çok zor gerçekten evde olduğun içinde biraz bunalmışsındır benim eşimde bazen sinirlenince nedediğini bilmez hakaret etmez ama beni o sözleri bile kırar tabi yarım saat sonra siniri geçince pervane oluyo ama benim sinirim geçmiyo sonra onu sürümndürüyorum faydalı oluyo şahsen..
bu arada yasmincim sağol bak bişey daha öğrendim songülüm ve senin sayende..
kız ben de bilmiyorum kaç nefes alıo ki:)cnm ya burdakı paylaşımlar cok sey katıyo
ay sor bkayım cevrendekılere bılıyorlermı dakıkada kac nefes aldıgını
aynen vallaha çok şey öğreniyoruz gerçekten çokkk:
bu arada yasemincim ama suyu çok bol ver
içiyo dimi artık bal böcüğü su..
cnm sağma gırısımım oldu ama cok cnm yandı nette de yarende oldugundada dr ezır demıstı
hele yarende cok ağırdım esım bugun dıyo cok endıselendım aynısı olcak dıye
ateş sıtme ıstıfra bıde merdıvenlerde yığılmıştım
rica ederim cnm ne demek birlikte öğreniyoruz büyüyoruz:)
kız ben de bilmiyorum kaç nefes alıo ki:)
içiyor teyzesi artık çok şükür tabi huy değiştirmezse
uyuyo saat 9 dan beri anasını uyutmadı ya anası şimdi yatmaya kalkar rana hanım uyanır akıbeti bilmiyorum anlayacağın canım sen nasılsın berra nasıl ? nasıl geçti gece
aaa olmadı yasemın ınsan hıc bılmez mı çocuğunun dk da kac nefes aldığını olmadı bak
senin eşin de benim ki gibiyse ikisi de boşa gitmez cnm misafirler yemese de o yer sıkıntı yok oburix gibi oluo benim ki et ve tatlı konu olunca:)
ben sana uyu demiştim cnm:)
dr a gittik cnm diş gelio gibi dedi. çok şükür boğazında kulağında filan herhangi bişey yok. takip et artarsa getir dedi. ben gelirken bi kez daha yaptı 3. oldu bugün şimdilik...
sağolasın cnm
dr da dişten olabilir dedi cnm ama kesin bişey diyemedi çünkü diş ortada yok henüz.inş. öyledir.amin cnm buarada
kız sen bayağı tecrübelisin maşallah:) dr da bıngildağına dikkat et dedi şimdilik bişey yok çok şükür:)
nefret ediyorum alışverişten boş gelmekten
demek ki neymiş baba dr da olsa baba babadır:)sonuç aynı
kolay gelsin cnm şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?