2012 kasım bebekleri büyüyor..

yasemincim songül sayesinde öğrendik hep beraber
nl dakikada 30 alıyo alptura 25 aras paşam 33
ama uyurken olacak bu sayı...

yasmin canım keşke yaptırsaydın kaka tahlili. bizi de böyle olabilir diye gönderdiler 1 hafta bekledik geçmeyince tahlil yapıldı mikrop çıkmıştı. inşallah sizin önemli bişey değildir ama için rahat etmiş olurdu

kızlar hemen acil cevap istiyorum .
hava bulutlu gibi yağmur yağdı yağacak. bir arkadaşım doğum yaptı. hastane eve yakın sayılır.selim eymen huysuz dışarıya çıkmak belki iyi gelir. hastaneye ziyarete gitsem mi karasız kaldım. hastane ortamına pek girmekte istemiyorum ama ne yapsam sizce :44:

Son düzenleme:

cnm gıt bence çocuklar gezmeyı cok sevıyorlar hem geloncede güzel uyur ben olsam gıderdım

İnş. öyle değildir cnm yaa allah korusun . bugün de aynı devam ederse tekrar götürürüm artık. yoktur bişey inş.sağolasın cnm.
ben çıkıorum kızlarrrrrrrr ii bakın kendinize ve bebişlerinize benim kuzuma da dua edin teyzeleri rabbim şifa versin tüm hastalara inş

Herkese merhaba,
Oğlum 1 Kasım doğumlu ve şuan 72 cm , 9kilo 300 gram. Bana göre gayet sağlıklı. Ama bıngıldağı 2 ay önce kapandı. Doktoru bıngıldağın erken kapanması iyi değil. Gelişimi yavaşlar dedi. Boyuınu uzatmamız lazım dedi. Kaç cm olması lazım dedim.1 yaşına kadar 80 cm olması lazım dedi. Ama değişir sıkıntı yok dedi sonra. Şuan 72 cm 4 ayda 6 cm daha uzar diye düşünüyorum. Zinco diye şurup verdi. Prospektüsünü okudum. Gelişim yavaş olması durumunda verilir gibi bir yazı okudum. Açıkçası doktoruna pek güvenim kalmadı. Herşeyi unutuyor. Yeni bir doktor arayışına girdim. ( şişli civarında olması lazım SSK geçen) Birde bıngıldağı erken kapanan var mı? Ve bebeklerinizin boyu kaç cm? Cevaplarınızı bekliyorum. Sevgiler

Cnm.merhaba bence gayet saglikli gozukuuo benim oglumda 7 ay kontrolunde 73 cm 1o1oo gr di
Benim arkadasimin bebegininde erkeb kapandi benim goturdugum dr a gotutuyo o her ay belli buyume soz konusu ise kafa capi sorun olmaz dedi takibe aldi
Ve d3DAMLAYI KESTI
cnm ben istanbulu hic bilmiyorm inanki kurtkoy yakinmi uzakmi arkadasim super bi dr bulmus

Kizlar beysal izinliymis erdemim hastaymis dun atesi 39.5 a cikmis arasin agInda pamukcuk vardi ya erdemin bogaznda varmis kiyamam ben cnm ya agzina sicrarsa yemek yiyemezse yatorabiliri demis ama gecer sanirim arasin tum agzini kaplamisti gecti
Simdilik hic ilac vermemis rabbim dermnsiz vermesin amq yavrularimiz ufaciklar cok uzuluyorum

Kurtköy çok uzak cnm. Ama doktoru değiştircem kesin

benım oğlumdada geçen hafta pamukcuk oldu. Ağzında dudaklarında iç yanaklarda. Bi damla verdi doktoru. 3-4günde geçti. Sabha akşam kullandık. Fazla yayılmadan müsahale edince sıkıntı olmuyor.

anım merhaba benim kızımda 1 kasım doğumlu ve boyu 72 kilosuda 9 buçuk kafa çapıda 44 santim sizi kafa çapınız nedir..
ama anlattığın kadarıyla bi sıkıntı yokki..

ayyy kıyamam erdemime ya
nasıl yani 39 buçuk olmuş ateşi yinede ilaç vermemişmi doktoru
yok artık
ama okadar çektirmemk lazım pamucuk ilaçsız geçmezki cnm..

benım oğlumdada geçen hafta pamukcuk oldu. Ağzında dudaklarında iç yanaklarda. Bi damla verdi doktoru. 3-4günde geçti. Sabha akşam kullandık. Fazla yayılmadan müsahale edince sıkıntı olmuyor.

Bizimde gecen ay oldu damla.ile gecti ama erdemin boGaZindaymis cnm ona ilac yaramiyormus ama agzina geceerse yemek yemeSse yatirabikiriz demis
Ama o damla ile gecer eger agzinda olursa bizim tum agzondaydi cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…