- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #15.481
hayır multitaba devam. 1 cm büyüyo. Sıkıntı yok aslında.
anım merhaba benim kızımda 1 kasım doğumlu ve boyu 72 kilosuda 9 buçuk kafa çapıda 44 santim sizi kafa çapınız nedir..
ama anlattığın kadarıyla bi sıkıntı yokki..
ayyy kıyamam erdemime ya
nasıl yani 39 buçuk olmuş ateşi yinede ilaç vermemişmi doktoru
yok artık
ama okadar çektirmemk lazım pamucuk ilaçsız geçmezki cnm..
ayy aynı selim eymen . gece onda başladı ağlamaya onbire geliyordu uyutabildim. bir ağlamak bir ağlamak inletti ortalığı. yarım saat sonra tekrar ağlayarak uyandı. gece dört kez şiddetli ağlamayla uyandı iki sefer normal . sabahta 6 da ayaktaydı. sekiz kırkta uyutabildim. akşam ağlarkende babamız söyleniyordu :99: niye böyle bu babalarnorml hallerinde severler azıcık terslikte sabır tahammül yok sanki onlar bakıyor :99: oğlum yine ağlıyor
ayvayı yedim desene kuru fasülye falan yesem nolur hali hiç bilmiyorum herhalde uzaya uçar o gazlaCnm ya bu fistik in gaz problemi olmasa supe olucak ayni ablamin kizi ablam inan ac gezerdi yesillik falan hepsi gaz yapardi simdi ben rahat yeeken cok ssiyo kizi birbucuk yasinda sindi kendi yese ufaklik gece kipir kipir uyuyi gaz cikarinca rahat ediyo dusun hala gaz danla veeriyo
doktorla evlensen de sıkıntı demek ki panik atakne zaman şurası mı burası mı desem; panik atak damgası yiyorum. genelde bakmaz ona göre hiçbirşeyi yok hiç bir zaman doktora gitmeye gerek yok. doktora gidipte para kazandırmaya gerek yok. başkasının çocukları için gecenin yarılarında elli telefon görüşmesi yapar ortalığı ayağa kaldırır o ayrı
hiç mi geri dönme şansın yok gerçekten değişiklik olur senin için ve eşin için rabbim yardımcın olsun valla zor çok iyi melek dediğim kocam bile asileşiyo evde hırçın adam oluyo anneme şikayet ettim normalde savunur eşimi hep ben kötüyümdür anlattığımda nolmuş bizim damada diyoben hiç iyi değilim.eşimle şuaralar sürekli tartışıyoruz.bazen çok ağır konuşuyor daha doğrusu sinirlenince ne dediğini bilmiyo.kontrolünü kaybediyor.dilini tutamıyor bense tam tersi kırmamak için kızdığım halde susuyorum ama artık olmuyor hep kendimi yiyorum.bide zehirli guatr olmuşum çocukla beraber artık çok zorlanıyorum.dün kötüydü çok kötü sonradan gelip özürdiledi ama iş işten geçti içimde bişeyler yok oldu sanki artık onun için bişeyler yapasım gelmiyor.yanında durasım bile yok.gitmek istiyorum evden ondan herşeyden uzaklaşmak.keşke yapabilsem.keşke tekrardan özeldede olsa öğretmenliğime devam edebilsem.en azından kafam dağılırdı.
söleme sölemebiz iyiyiz canım gecemiz de güzel geçti çok şükür hatta söylesem mi acaba yaa neyse söylemiimşimdi söylerim yarına tam tersi olur
gittiğine sevindimkızlar hemen acil cevap istiyorum .
hava bulutlu gibi yağmur yağdı yağacak. bir arkadaşım doğum yaptı. hastane eve yakın sayılır.selim eymen huysuz dışarıya çıkmak belki iyi gelir. hastaneye ziyarete gitsem mi karasız kaldım. hastane ortamına pek girmekte istemiyorum ama ne yapsam sizce :44:
bizim kapanmamış ama paylaştığın için teşekkürler bilmiyodum ben kapanınca büyümede sıkıntı yoksa sorun olmayacağını sağol arkadaşımHerkese merhaba,
Oğlum 1 Kasım doğumlu ve şuan 72 cm , 9kilo 300 gram. Bana göre gayet sağlıklı. Ama bıngıldağı 2 ay önce kapandı. Doktoru bıngıldağın erken kapanması iyi değil. Gelişimi yavaşlar dedi. Boyuınu uzatmamız lazım dedi. Kaç cm olması lazım dedim.1 yaşına kadar 80 cm olması lazım dedi. Ama değişir sıkıntı yok dedi sonra. Şuan 72 cm 4 ayda 6 cm daha uzar diye düşünüyorum. Zinco diye şurup verdi. Prospektüsünü okudum. Gelişim yavaş olması durumunda verilir gibi bir yazı okudum. Açıkçası doktoruna pek güvenim kalmadı. Herşeyi unutuyor. Yeni bir doktor arayışına girdim. ( şişli civarında olması lazım SSK geçen) Birde bıngıldağı erken kapanan var mı? Ve bebeklerinizin boyu kaç cm? Cevaplarınızı bekliyorum. Sevgiler
Cnm kafa capi buyuyosa slklnti yok ben multitaba hakkinda bilgiye sahip degilim ama bildigim bingildak kapandigunda d3 un hemen kesildigi bu damla ď3 iceriyormu
içeriyor canım multi tab dediği acd3
multi tab ilacın reklami adı yani acd3
bizim dün bitti ben multitub almadım başka marka aldım fark etmiyo dedi eczacı vermidonla parol gibi
canım beysalla bi daha konuşursan geçmiş olsun dileklerimizi ilet olur mu
gidiyorum canım ya öğlenden beri değil yemek yemek su bile içmedim şu anda ayağımla sallıyorum artık ellerim tükendi çok moralim bozuk ya rana hiç böyle yapmazdı bazen çok zorluyo beni çok...hımm sagol bebek
oysakı hemen kesılmesı lazım dıye bılıyorum ben
ee neler yaptın hemencık özetle
guldenım gıdene kadar kaynatalım
gidiyorum canım ya öğlenden beri değil yemek yemek su bile içmedim şu anda ayağımla sallıyorum artık ellerim tükendi çok moralim bozuk ya rana hiç böyle yapmazdı bazen çok zorluyo beni çok...
cnm erdemın boğazındaymış o zman ılac fayda etmezmıs
sanırum ateş dusurucu kullanıyrlar
kıyamam erdemıme karagozlume bu sene aras ıle ıkısı doğrulamadılar dılımı ısırayım 1.5 aydır bızde tık yok
hımm sagol bebek
oysakı hemen kesılmesı lazım dıye bılıyorum ben
ee neler yaptın hemencık özetle
guldenım gıdene kadar kaynatalım
kızlar ben çıkıyorum rana uyumuyo sallıyorum dalıyo bekliyorum 10 dakika sonra uyanıyo deli etti beni ya çok yorgunum artık sallamak istemiyorum dandini demek istemiyorum midem bulanıyoniye böyle yapıyoy bu kız hiç anlamıyorum ya gece de işimiz var gidişat onu gösteriyo ve bu gece babamız yok
gidiyorum canım ya öğlenden beri değil yemek yemek su bile içmedim şu anda ayağımla sallıyorum artık ellerim tükendi çok moralim bozuk ya rana hiç böyle yapmazdı bazen çok zorluyo beni çok...
olabilir cnm.bi başak daha gelddiiii
aynı sıkıntı bizde de var tatlım..çok yoruldum valla bu muhabbetlerden..
hayırlı uğurlu olsun maşallahağrısız, sızısız diğerleri de çıkıverir inşallah..
bizim kayınvalideler de akrabalık olabilir mi acabaa
kuzum benim ya..annelik kadar zor, bir o kadar da kutsal bir şey yokmuş gerçekten.
bizim kızda gece bi uyandı 2 saate yakın uğraştım uyusun diye yok sıpa gülüp duruyor..ben de sinirimden kaldırdım babasını git uyut dedim, kalktı uyutmaya..oh valla rahatladım bende birazcık..nasıl oluyormuş uykusuzluk öğrensin biraz
hayat babalara güzel valla...bir dönüm bostan ohh yan gel yat osman
canım benim geçmiş olsun..dişten olabilir haklısın..Mina da bazen günde 4-5 kez yapıyor..Allah korusun kuzucuklarımızı..
rahatladım vallaa..
Geçmişi okudum..atladıklarım varsa affetsin..sizleri seviyorum
biraz iş vakti..yığıldı valla işler
cnm inşallah düzelir.sıkıldığında dışarı çıksan biraz kafanı dağıtsan.Belki aranız düzelir.ben hiç iyi değilim.eşimle şuaralar sürekli tartışıyoruz.bazen çok ağır konuşuyor daha doğrusu sinirlenince ne dediğini bilmiyo.kontrolünü kaybediyor.dilini tutamıyor bense tam tersi kırmamak için kızdığım halde susuyorum ama artık olmuyor hep kendimi yiyorum.bide zehirli guatr olmuşum çocukla beraber artık çok zorlanıyorum.dün kötüydü çok kötü sonradan gelip özürdiledi ama iş işten geçti içimde bişeyler yok oldu sanki artık onun için bişeyler yapasım gelmiyor.yanında durasım bile yok.gitmek istiyorum evden ondan herşeyden uzaklaşmak.keşke yapabilsem.keşke tekrardan özeldede olsa öğretmenliğime devam edebilsem.en azından kafam dağılırdı.
cnm sen arasa yoğurt ver ama göğsünü de sağay evladım demek kı canı almadı uynınca yer ınsalla ay benım çocukta dun aksam ustunden berı sadece anne sutu alıyo yazık
tam boşalana kadar emsın dıyorum yarende olduğumda dr sık emzır demıstı
ay hatamı dedıyorum acaba
en azından bı yogurtcuk versemmıkı
mrb lar kızlar
bugun dr a gıttık bızde kuzuma cığer fılmı cektırdık bu yasta radyasyon almasna uzuldum ama sağlık yapacak bısey yok
boğazı kızaık dedı dr oksuruyo zaten yıne antbyotık kullanacaz daha fazla ılerlemez ıns
hasta olan bebıslere gecmıs olsun dıyım cok zor ya onlarn hasta olması
ozcanan canım allah kolaylık versın gaz sıkntsı cok zor bız ılk 3 ay cektık ama ne cektık unutamam o gunlerı heraksam 7 den 12 ye kadar ağlardı aksam olmasın ısterdım sukurkı gectı ıns rana nında gecer canım
songul cum nasıl oldun
canım benimya kıyamam bende yavrum..
Of bende akşam arayayım beysalımı..
Evet bende d3ün hemen kesilmesi gerektiğini biliyorum günde kaç damla veriyodun acaba onu fazla vermekte zararlı.
Anım anlıyorum seni bide yanlızsınya iyice bunalıyosun sanada işe başlamak iyi gelecek zaten zamanda az..
Ama sakin ol senin sitresinde ranama geçerse daha çok huzutrsuz olur..
olabilir cnm.
Cnm inşallah düzelir.sıkıldığında dışarı çıksan biraz kafanı dağıtsan.belki aranız düzelir.
Cnm sen arasa yoğurt ver ama göğsünü de sağ
cnm ya gecmıs olsun cok arasta daha ıkı aylıkkken cekıldı ama yapılck bırsey yyok
cnm ıncesınde grıp surubu kullanmısmıydınız yoksa dırek antıbıyotıklemı basladınız
ben cok ıyıyım cnm hafıf acı var bolbol emzırıorum kendı gogsumu gormektn cocuga tıkmaktan fenalık geldı
sağol canım grıp surubu kullanmadım evde yoktu zaten
anbytıkle grıp surubuda verdı aslında antbytık kullnamak pek ıstemyorum ama cığerlerıne ıner dıye korkuyorum oksuruğu cok keskın balgamı var bıde
sevındım canım daha ıyı olmana ılac kullanmadan atlatacaksn ozaman
mrb lar kızlar
bugun dr a gıttık bızde kuzuma cığer fılmı cektırdık bu yasta radyasyon almasna uzuldum ama sağlık yapacak bısey yok
boğazı kızaık dedı dr oksuruyo zaten yıne antbyotık kullanacaz daha fazla ılerlemez ıns
hasta olan bebıslere gecmıs olsun dıyım cok zor ya onlarn hasta olması
ozcanan canım Allah kolaylık versın gaz sıkntsı cok zor bız ılk 3 ay cektık ama ne cektık unutamam o gunlerı heraksam 7 den 12 ye kadar ağlardı aksam olmasın ısterdım sukurkı gectı ıns rana nında gecer canım
songul cum nasıl oldun
dımı cnm ya of olmasın bebelerımız hhasta kımın bebegı hasta olsa cok uzuluyorum ınankı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?