2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm erdemın boğazındaymış o zman ılac fayda etmezmıs
sanırum ateş dusurucu kullanıyrlar
kıyamam erdemıme karagozlume bu sene aras ıle ıkısı doğrulamadılar dılımı ısırayım 1.5 aydır bızde tık yok

dertlerinin ne olduğunu bilsek yine bi çare bulmaya çalışacaz ben gaz olduğunu sabah karşı çözdüm ama selim'i çözemedim hayır taktım kafaya niye böyle yapıyo onu düşünüyorum iyi mi
ayvayı yedim desene kuru fasülye falan yesem nolur hali hiç bilmiyorum herhalde uzaya uçar o gazla
doktorla evlensen de sıkıntı demek ki panik atak
hiç mi geri dönme şansın yok gerçekten değişiklik olur senin için ve eşin için rabbim yardımcın olsun valla zor çok iyi melek dediğim kocam bile asileşiyo evde hırçın adam oluyo anneme şikayet ettim normalde savunur eşimi hep ben kötüyümdür anlattığımda nolmuş bizim damada diyo zamanla herşey rayına oturacak bebiş olmadan önce de böyle miydi
biz iyiyiz canım gecemiz de güzel geçti çok şükür hatta söylesem mi acaba yaa neyse söylemiim şimdi söylerim yarına tam tersi olur
söleme söleme
gittiğine sevindim
bizim kapanmamış ama paylaştığın için teşekkürler bilmiyodum ben kapanınca büyümede sıkıntı yoksa sorun olmayacağını sağol arkadaşım

Cnm kafa capi buyuyosa slklnti yok ben multitaba hakkinda bilgiye sahip degilim ama bildigim bingildak kapandigunda d3 un hemen kesildigi bu damla ď3 iceriyormu

içeriyor canım multi tab dediği acd3

multi tab ilacın reklami adı yani acd3
bizim dün bitti ben multitub almadım başka marka aldım fark etmiyo dedi eczacı vermidonla parol gibi

içeriyor canım multi tab dediği acd3

multi tab ilacın reklami adı yani acd3
bizim dün bitti ben multitub almadım başka marka aldım fark etmiyo dedi eczacı vermidonla parol gibi

hımm sagol bebek
oysakı hemen kesılmesı lazım dıye bılıyorum ben

ee neler yaptın hemencık özetle
guldenım gıdene kadar kaynatalım

kızlar ben çıkıyorum rana uyumuyo sallıyorum dalıyo bekliyorum 10 dakika sonra uyanıyo deli etti beni ya çok yorgunum artık sallamak istemiyorum dandini demek istemiyorum midem bulanıyo niye böyle yapıyoy bu kız hiç anlamıyorum ya gece de işimiz var gidişat onu gösteriyo ve bu gece babamız yok

hımm sagol bebek

gidiyorum canım ya öğlenden beri değil yemek yemek su bile içmedim şu anda ayağımla sallıyorum artık ellerim tükendi çok moralim bozuk ya rana hiç böyle yapmazdı bazen çok zorluyo beni çok...

gidiyorum canım ya öğlenden beri değil yemek yemek su bile içmedim şu anda ayağımla sallıyorum artık ellerim tükendi çok moralim bozuk ya rana hiç böyle yapmazdı bazen çok zorluyo beni çok...

cnm belkı cıgkofte nın etkısı suruyorsdur abalm ole derdı ertesı gune kadar surermıs hadı cnm gıt bıseyler ye cocukla ugrasmak kolay degıl

canım benimya kıyamam bende yavrum..
of bende akşam arayayım beysalımı..

hımm sagol bebek

evet bende d3ün hemen kesilmesi gerektiğini biliyorum günde kaç damla veriyodun acaba onu fazla vermekte zararlı.

anım anlıyorum seni bide yanlızsınya iyice bunalıyosun sanada işe başlamak iyi gelecek zaten zamanda az..

ama sakin ol senin sitresinde ranama geçerse daha çok huzutrsuz olur..

olabilir cnm.

cnm inşallah düzelir.sıkıldığında dışarı çıksan biraz kafanı dağıtsan.Belki aranız düzelir.

cnm sen arasa yoğurt ver ama göğsünü de sağ

mrb lar kızlar
bugun dr a gıttık bızde kuzuma cığer fılmı cektırdık bu yasta radyasyon almasna uzuldum ama sağlık yapacak bısey yok
boğazı kızaık dedı dr oksuruyo zaten yıne antbyotık kullanacaz daha fazla ılerlemez ıns
hasta olan bebıslere gecmıs olsun dıyım cok zor ya onlarn hasta olması
ozcanan canım Allah kolaylık versın gaz sıkntsı cok zor bız ılk 3 ay cektık ama ne cektık unutamam o gunlerı heraksam 7 den 12 ye kadar ağlardı aksam olmasın ısterdım sukurkı gectı ıns rana nında gecer canım
songul cum nasıl oldun

cnm ya gecmıs olsun cok arasta daha ıkı aylıkkken cekıldı ama yapılck bırsey yyok
cnm ıncesınde grıp surubu kullanmısmıydınız yoksa dırek antıbıyotıklemı basladınız
ben cok ıyıyım cnm hafıf acı var bolbol emzırıorum kendı gogsumu gormektn cocuga tıkmaktan fenalık geldı

dımı cnm ya of olmasın bebelerımız hhasta kımın bebegı hasta olsa cok uzuluyorum ınankı

sağol canım grıp surubu kullanmadım evde yoktu zaten
anbytıkle grıp surubuda verdı aslında antbytık kullnamak pek ıstemyorum ama cığerlerıne ıner dıye korkuyorum oksuruğu cok keskın balgamı var bıde
sevındım canım daha ıyı olmana ılac kullanmadan atlatacaksn ozaman

bencee cnm hıc rıske atma ama aklında bulunsun tab ıstersen ben artık o sekılde yapıyorum az bı grıbe yatkınlık goreyım hemen ıkı cay kasısıgı ıburamıd verıyorum sabah aksam 2 gunde hıc bıseyı kalmıyo antıbıyotık kullanmaktansa
hem dr uda aynı seyı soyledı cunku dr ada gıtsem onc grıp surubı verıyo ıkı uc gun sonra kontrol cagırıyo
bakıyo
bak aras defalarca hasta oldu bılıyorsunuz ama sadece dr bronsıtken antıbıyotık verdı

offf geçmiş olsun cnm ama bişey çıkmadı değilmi yani sadece gırip ne yapalım allahım beterinden saklasın
kıyamamm ama buazı acıyo belki yavrumun ondan huzursuzluğu tatlım..

dımı cnm ya of olmasın bebelerımız hhasta kımın bebegı hasta olsa cok uzuluyorum ınankı

bende hiç kıyamaıyorum yaaa:
allahım biran önce
hepsine iyilik sağlık versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…