- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #15.501
bencee cnm hıc rıske atma ama aklında bulunsun tab ıstersen ben artık o sekılde yapıyorum az bı grıbe yatkınlık goreyım hemen ıkı cay kasısıgı ıburamıd verıyorum sabah aksam 2 gunde hıc bıseyı kalmıyo antıbıyotık kullanmaktansa
hem dr uda aynı seyı soyledı cunku dr ada gıtsem onc grıp surubı verıyo ıkı uc gun sonra kontrol cagırıyo
bakıyo
bak aras defalarca hasta oldu bılıyorsunuz ama sadece dr bronsıtken antıbıyotık verdı
offf geçmiş olsun cnm ama bişey çıkmadı değilmi yani sadece gırip ne yapalım allahım beterinden saklasın
kıyamamm ama buazı acıyo belki yavrumun ondan huzursuzluğu tatlım..
bende hiç kıyamaıyorum yaaa:
allahım biran önce
hepsine iyilik sağlık versin..
canım ılk basta sadece usutme dıye fazla ustunde durmadın evde surubuda yoktu olsa verıdım gecer heralde ama oksuruk baslayınca mecbur kaldım
ılk basta verseydım bole ılerlemezdı belkı
pedıtus dıye bı surup verdı onuda 2 3 gun kullan dedı
neguzel canım aras ın antbytık kullanmaması
sımdıden boyle olursa ılerde naparız dıye dusunuyorum cok sık hastalanıyo nasıl usutuyo anlamıyorum
artık napayımda onu nasıl koruyayım bılmıyorum
kısacası cok uzgunum aslındabakamıyorum galıba ben yavruma
sağol canım
boğazı kızarık dedı sadece burnu tıkalı bazen
daha beterınden korusun yarabbım
dısıde cıkıyo hem hasta hepten huzursuz canım
kızlar ben çıkıyorum rana uyumuyo sallıyorum dalıyo bekliyorum 10 dakika sonra uyanıyo deli etti beni ya çok yorgunum artık sallamak istemiyorum dandini demek istemiyorum midem bulanıyoniye böyle yapıyoy bu kız hiç anlamıyorum ya gece de işimiz var gidişat onu gösteriyo ve bu gece babamız yok
canım ılk basta sadece usutme dıye fazla ustunde durmadın evde surubuda yoktu olsa verıdım gecer heralde ama oksuruk baslayınca mecbur kaldım
ılk basta verseydım bole ılerlemezdı belkı
pedıtus dıye bı surup verdı onuda 2 3 gun kullan dedı
neguzel canım aras ın antbytık kullanmaması
sımdıden boyle olursa ılerde naparız dıye dusunuyorum cok sık hastalanıyo nasıl usutuyo anlamıyorum
artık napayımda onu nasıl koruyayım bılmıyorum
kısacası cok uzgunum aslındaBakamıyorum galıba ben yavruma
üzülme cnm böyle büyüyecekler sonuçta allahım daha kötüsünü vermesinde bunlar küçük şeyler tabiki insan üzülür ama kendn suçlama..
yavrum benim kıyamam ben onaya...
kıslarrrr bu insancık kaçar çok yoruldu..
ne yaptın derseniz bişey yapmadı
ama her akşam geç yatıyorum malum biyandan tatil hazırlığı yapıyorum biyandan nilime zaman ayırmaya çalışıyorum yani yoğunum bu ara çokta yorgunum ..
sizi öpğyorum kendinize ver bebişlere iyi bakın..
görüşmek üzere allaha emanet olun..
ay al benden bı tane daha bu kıs bızım cocuklar cok hastalandı esım dedım sonunda ben bakamıyorum bu coculara
cnm boyle boyle buyucekler rabbım dermansız vermesın
dr da ya pedıtus ya ıburamıd demıstı
ama zman gecınce care uretıyosun meselaz ben ılk hıc ılac vermıyodum ıkı uc gunde ılerlıyordu sonra dr a dr unda verdıgı aynısı
sonra hoppp ıyılesıyordu sımdı ılk gunden mudahale
ıkı uc gune bıtıyo
ay benım arasım ılacsız 4 gunde bronsıt oldu ondan cok korkuyorum ıste
ıstahı falan nasıl emıyomu yemek yıyomu uykusu bolunuyormu
evet canım bısekılde buyuyeceklerde ıste uzulmemek elde değil
ıstahı 2 3 gundur yok canım ağzını kapatıyo ye yedırebılırsen mumkun değil acmıyo az az yıyo emmesıde oyle
evet uykusuda bolunuyo oksuruyo ağlıyo
babanız nerede :44:
olsada ne hayrı var desem mi demesem mi
evet canım bısekılde buyuyeceklerde ıste uzulmemek elde değil
ıstahı 2 3 gundur yok canım ağzını kapatıyo ye yedırebılırsen mumkun değil acmıyo az az yıyo emmesıde oyle
evet uykusuda bolunuyo oksuruyo ağlıyo
ıstahları olmuyo cnm ya dusun bızım bıle canımız almıyor kıyamam bak ılaca basla ıkı c güne toparlar bebgım benım ya
ay bende hasta oldukarında cok zuluyorum ne desemde
canımmm geçmiş olsun ya inşallah ilerlemeden atlatırsınızmrb lar kızlar
bugun dr a gıttık bızde kuzuma cığer fılmı cektırdık bu yasta radyasyon almasna uzuldum ama sağlık yapacak bısey yok
boğazı kızaık dedı dr oksuruyo zaten yıne antbyotık kullanacaz daha fazla ılerlemez ıns
hasta olan bebıslere gecmıs olsun dıyım cok zor ya onlarn hasta olması
ozcanan canım Allah kolaylık versın gaz sıkntsı cok zor bız ılk 3 ay cektık ama ne cektık unutamam o gunlerı heraksam 7 den 12 ye kadar ağlardı aksam olmasın ısterdım sukurkı gectı ıns rana nında gecer canım
songul cum nasıl oldun
yok kız hayrı var ranaya bakmasa da ortalığı topluyo bulaşıkları makineye atıyo çay demliyo bana bugün tek kaldım mutfak berbat :))babanız nerede :44:
olsada ne hayrı var desem mi demesem mi
canim cok gecmis olsun yavrum kim bilir ne kadar zorlaniyodur hem dis hem hastalik
ama sende uzulup birakma kendini sende hasta olursan kim bakacak alp tugraya
songul baysala gecmis olsun dileklerimizi ilet konusunca Allahim hasta bebeklere acil sifa versin ins
canımmm geçmiş olsun ya inşallah ilerlemeden atlatırsınız
yok kız hayrı var ranaya bakmasa da ortalığı topluyo bulaşıkları makineye atıyo çay demliyo bana bugün tek kaldım mutfak berbat :))
babamız çanakkaleye türkçe olimpiyatlarına gitti.. gitmeyecketi ben yalnız kalacam diye ama ben gönderdim..
songül benim kız duck tv yi hiç sevmedi ya bi baktı sonra döndü bana mızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kiraz yedi erik yedi kayısılı yoğurt yedi meğer canı yemek istiyomuş oburun ondan uyumayacakmış şimdi de mız mız ama oyun için ama anası çok yorgun gönder arası azcık oynasınlar
evet canım hasta olunca bızdede olmuyo ıstah
ılacı gece yatmadan verıcem ıns ıçer
bende cok uzuluyorum onlar hasta olmasın bız olalım dıcem bız olursak onlara kım bakacak bızde olmayalım
baska kım kalıyo babalar mı olsakı
sağol canım gecıcek ıns o hasta olunca bende uzulyorum işte elımde değil
bendende gecmıs olsun de songulcum beysala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?