2012 kasım bebekleri büyüyor..

ay senın kız da pek obur tek derdı yemek annesın sen na pepe ac annesı
ay ranayı aras kesmez yarenı gondereyım paso oyun
açtım pepeyi müzik dinliyo komedi ya :)) bence de sen yareni gönder aras bize çok uslu kalır bize büyük bi kız lazım tam da yaren gibi :))
ataltırz canm ıns sende zor bı gece ve gun gecırıyosun sanada gecmıs olsun
masllah kız kocana becerıklı baksana
eee becerikli olmasa ben altından kalkamam ranayla bu işlerin eşim yurtlarda büyüdğü için elinde değil oturamıyo bu da benim işime geliyo

Son düzenleme:
git git valla kalma bırakıverir ben bu akşam bekarım ya sıkıntı yok zaten yemek olduğu halde peynir karpuz yiyelim dedi haspam bi daha yemek yaparsam

kizlar bisey sorayim
benim kizin onune oyuncaklarini koyuyorum iki gundur oturarak oynuyo ne zaman sikiliyo aliyorum acaba uzun sure oturmasinda sakinca var miki yani beli agrir cok oturtturma dediler siz ne dusunuyosunuz ne yapiyosunuz cok dedigim yarim saat falan

ağrısa yorulsa atar kendini yana ya da arkaya =)

verdım cnm uyanınca aras aclıktan baya bosalltı teyzesı
Maşallah arasimiza
cnm bişey olacağını sanmıyorum.dr umuza bu ay ne yapması lazım,gelişimi için diye sordum o da tek başına oturabilsin yeterli dedi.yani artık oturmaları normal

Cnm bizimkiler kocaman oldular hicbisey olmaz

ayy ranayla tatlı su doldurmak için çeşmeye gittik taşırım sandım gelinceye kadar öldüm yaaa şıp şıp terlek düşüyo aşağı:))) gelen ranayı sevdi benim taınamıdğım komşuları tanımaya başladım rana sayesinde meğer ne çok komşum varmış :)) şimdi yine mama zamanı gideyim de mama yapayım obura

Haha kizz kucakta kolaymi fistik la ama azmin zafwri bak gelmissin
Bak komsum yok diyodum obur sayesinde komsulaandinda
Ay yap bakalim obur yesin

kızlar mrb ya çok uzun zamandr giremiyorum geri kaldm bayağı.naptınız büyüdü bebişler yeni ek gıdaya başlayanlar ne yediriyorsunuz ne sıklıkta veriyorsunuz

oğlum üç tane kocaman kiraz yedii

afiyet olsun kabuklarını vermezsen hiç alerji yapmıyomuş ben de verdim bugün yedi ama akşama doğru kavga ettik çok ağladı yemeyecekmiş meğer bi tekme tabağa bütün mama üzerime döküldü ben de sinirlendim hasbinallah çekerken başladı iyice ağlamaya susturamadım bu sefer çok bağırdı çok ağladı bana bakarak halbuki ona bişi de demedim kendimi çok kötü hissediyorum sakinleştiremedim bi de bugün doğru dürüst bişi yemeyince sütüm de pek yoktu amaan canım sıkkın rananın o hali gözümün önünden gitmiyo içini çeke çeke uyudu

Son düzenleme:

iyi uyumuş benimki ağlıyor susuyor ağlıyor susuyor hiç keyfi yok ...

Ay ana ki bayiliyorum sisin maceralariniza
Ay hemencikte anlar annesinin kizdiguni
Ay bizde simdi yarenle kavga ettik
Yarenij coknsevdigi bi saatim vardi takmak icin ne diller dokerdi pc dedde oyun oynuyodu icimdden geldi vereyim dedim cok sevinir ay demezmi tamm diye iki kere tekrarladim tamam anne dedi yine
Ay sinirlwrim zipladi bi kere takmak icin dil dokeb cocuk verdigim halde tanam dedi
Ay basladim soylenmeye ayni annem.gibi kiymet bilmek yok vb
Yok dedim saatt falan pc yi kapatti iste anne dalmisim falan simdi gayet catik kaslarla tek elimde yaziyorum oda aglamakli ifade ozurde diledi ama cix sinirim.gecmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…