- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #15.521
aman onlarda olmasn olcek sanıyorlar
açtım pepeyi müzik dinliyo komedi ya :)) bence de sen yareni gönder aras bize çok uslu kalır bize büyük bi kız lazım tam da yaren gibi :))ay senın kız da pek obur tek derdı yemek annesın sen na pepe ac annesı
ay ranayı aras kesmez yarenı gondereyım paso oyun
eee becerikli olmasa ben altından kalkamam ranayla bu işlerin eşim yurtlarda büyüdğü için elinde değil oturamıyo bu da benim işime geliyoataltırz canm ıns sende zor bı gece ve gun gecırıyosun sanada gecmıs olsun
masllah kız kocana becerıklı baksana
git git valla kalma bırakıverir ben bu akşam bekarım ya sıkıntı yok zaten yemek olduğu halde peynir karpuz yiyelim dedi haspam bi daha yemek yaparsamevet onlarda kırk yılda bır olur ama tam olurlar onlarda olmasın ozaman
bak benmkı sımdı mutfakta salata yapıyo kızz yemek hazırlıyoruz beraber ben kacayım bunu soledığımıde duymasın yapmaz valla bı daha
ben cıkıyorum kızlar
gıdıp geldın mı cnm
selım ne yaptı
kizlar bisey sorayim
benim kizin onune oyuncaklarini koyuyorum iki gundur oturarak oynuyo ne zaman sikiliyo aliyorum acaba uzun sure oturmasinda sakinca var miki yani beli agrir cok oturtturma dediler siz ne dusunuyosunuz ne yapiyosunuz cok dedigim yarim saat falan
Maşallah arasimizaverdım cnm uyanınca aras aclıktan baya bosalltı teyzesı
cnm bişey olacağını sanmıyorum.dr umuza bu ay ne yapması lazım,gelişimi için diye sordum o da tek başına oturabilsin yeterli dedi.yani artık oturmaları normalkizlar bisey sorayim
benim kizin onune oyuncaklarini koyuyorum iki gundur oturarak oynuyo ne zaman sikiliyo aliyorum acaba uzun sure oturmasinda sakinca var miki yani beli agrir cok oturtturma dediler siz ne dusunuyosunuz ne yapiyosunuz cok dedigim yarim saat falan
Cnm bizimkiler kocaman oldular hicbisey olmazkizlar bisey sorayim
ayy ranayla tatlı su doldurmak için çeşmeye gittik taşırım sandım gelinceye kadar öldüm yaaa şıp şıp terlek düşüyo aşağı:))) gelen ranayı sevdi benim taınamıdğım komşuları tanımaya başladım rana sayesinde meğer ne çok komşum varmış :)) şimdi yine mama zamanı gideyim de mama yapayım obura
ağrısa yorulsa atar kendini yana ya da arkaya =)
Maşallah arasimiza
cnm bişey olacağını sanmıyorum.dr umuza bu ay ne yapması lazım,gelişimi için diye sordum o da tek başına oturabilsin yeterli dedi.yani artık oturmaları normal
Cnm bizimkiler kocaman oldular hicbisey olmaz
oğlum üç tane kocaman kiraz yedii
afiyet olsun kabuklarını vermezsen hiç alerji yapmıyomuş ben de verdim bugün yedi ama akşama doğru kavga ettik çok ağladı yemeyecekmiş meğer bi tekme tabağa bütün mama üzerime döküldü ben de sinirlendim hasbinallah çekerken başladı iyice ağlamaya susturamadım bu sefer çok bağırdı çok ağladı bana bakarak halbuki ona bişi de demedim kendimi çok kötü hissediyorum sakinleştiremedim bi de bugün doğru dürüst bişi yemeyince sütüm de pek yoktu amaan canım sıkkın rananın o hali gözümün önünden gitmiyo içini çeke çeke uyudu
iyi uyumuş benimki ağlıyor susuyor ağlıyor susuyor hiç keyfi yok ...
afiyet olsun kabuklarını vermezsen hiç alerji yapmıyomuş ben de verdim bugün yedi ama akşama doğru kavga ettik çok ağladı yemeyecekmiş meğer bi tekme tabağa bütün mama üzerime döküldü ben de sinirlendim hasbinallah çekerken başladı iyice ağlamaya susturamadım bu sefer çok bağırdı çok ağladı bana bakarak halbuki ona bişi de demedim kendimi çok kötü hissediyorum sakinleştiremedim bi de bugün doğru dürüst bişi yemeyince sütüm de pek yoktu amaan canım sıkkın rananın o hali gözümün önünden gitmiyo içini çeke çeke uyudu
iyi uyumuş benimki ağlıyor susuyor ağlıyor susuyor hiç keyfi yok ...
uyku 10 dakika da bi ağlayarak bölünüyo ama yan yatırdım biraz bakalım öyle uyusun uyursa tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?