- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #15.541
Ay ana ki bayiliyorum sisin maceralariniza
Ay hemencikte anlar annesinin kizdiguni
Ay bizde simdi yarenle kavga ettik
Yarenij coknsevdigi bi saatim vardi takmak icin ne diller dokerdi pc dedde oyun oynuyodu icimdden geldi vereyim dedim cok sevinir ay demezmi tamm diye iki kere tekrarladim tamam anne dedi yine
Ay sinirlwrim zipladi bi kere takmak icin dil dokeb cocuk verdigim halde tanam dedi
Ay basladim soylenmeye ayni annem.gibi kiymet bilmek yok vb
Yok dedim saatt falan pc yi kapatti iste anne dalmisim falan simdi gayet catik kaslarla tek elimde yaziyorum oda aglamakli ifade ozurde diledi ama cix sinirim.gecmedi
sıkıntı ne biliyo musun bugün itibariyle okuyamıyorumAna okuyun bence bebelerinizi kizlar
sen neye kızdınberrayı uyuttum geldim ama ben de kızgınım birilerine dokunmayın patlayabilirim
sen neye kızdın
hemen anlıyo annesinin kızdığını üzüldüğünü ağladığını kızdıktan sonra yatırmaya kalktım tabi üzüldüm benim eeee ler ağlamaklı çıkmaya başlayınca krize girdi rana hiç böyle ağlamamıştı korktum da ne yapacağımı bilemedim yazarken bile ağlıyorum off nasıl bi yürek bu ya birden kıızyorum sonra çok ama çok üzülüyorum eşim olmadığı için herhalde birazda yaralı parmağa bişi yapmasa bile varlığı yetiyo
büyüdükçe değişiyo huyları ama gerçekten insan bazen dayanamıyo ya zor gerçekten zor anne olmak
10 dakikaya bi uyanıyo demiştim ya terlemiş soydum atletsiz sıfır kol çıtçıtı giydirdim galiba şimdi uyuyacak garip kızım kötü anneler grubuna dahil ettim kendimi ve top 10 da birinciyim emin olun
sıkıntı ne biliyo musun bugün itibariyle okuyamıyorumay çok duygusalım bugün çok ağlayasım var pöff yarın olsa da rana bana sırıtsa çığlık atsa
sıkıntı ne biliyo musun bugün itibariyle okuyamıyorumay çok duygusalım bugün çok ağlayasım var pöff yarın olsa da rana bana sırıtsa çığlık atsa
kızabileceğim kim var ki yaa bi kocamdan başka
Ah cnm demk hissediyo arrik anliyolar tabi aksam yarwn gigsume dokundu operken bi bagirdim aras hemen dudak buktu agladi
Kendine haksizlik etme cnm sen cok iyi bi anneson iyi anne olmasan zaten bu kadar uzulmssin analik hakki olarak okaadarda olsun dovmedin ya cocugu yahu
Bence is streside seni aslinda bi baslasan yoluna koysan hersey daha iyi olucak cnm arkadasim
tamam senin duygusallığının sebebi çıktı ortaya. çok zor oluyor yaa ilk gün
sizde de oluyo mu peki hani bağırdınız diyelim bebişlere sonra onun sizi artık sevmeyeceğini kızdığınızı ve ağlattığınızı anlıyolar mı tam yarım saat bana tekrar gülümsesin diye yırttım kendimi çok az gülümsedi uykusu vardı tamam ama ne bileyim çok kuruyorum kafamdaAh cnm bence ise baslasan duzene girse hersey yoluna gircek emin ol
sizde de oluyo mu peki hani bağırdınız diyelim bebişlere sonra onun sizi artık sevmeyeceğini kızdığınızı ve ağlattığınızı anlıyolar mı tam yarım saat bana tekrar gülümsesin diye yırttım kendimi çok az gülümsedi uykusu vardı tamam ama ne bileyim çok kuruyorum kafamda
şu işe başlasaydım toparlayacam belki gerçekten ve kasıklarımın ağrısı da yüreğimin ağrısına eklendi geçinip gidiyoruz..
songül hala dokununca acıyo mu kuzum ya
Selim oksuruyor aksam uzerinden beri :s
Ay ne oldu cnm anlat hele
Ama bak tarafsizim he:)
Babasi bi baksin dicem ama??
Bu arafa tulum.yazlik mi?
hiç cam açmıyorum ben direk ceryan yapıyo ya o zaman hasta olur rana odamız hamam gibi ama açamam sıcakta olsa yatsın inşallah öksürük ilerlemez belki sana öyle geldi rana da öksürüyo ama salyası bazen boğazına kaçtığndaSelim oksuruyor aksam uzerinden beri :s
Of simdi ne diyim bilemedimki
Ben arasq daha hic bagirmadimki
Ama benden senden kaynakli degil aras o duruma getirmedi
Gogusler iyi cnm az aciyo
sizde de oluyo mu peki hani bağırdınız diyelim bebişlere sonra onun sizi artık sevmeyeceğini kızdığınızı ve ağlattığınızı anlıyolar mı tam yarım saat bana tekrar gülümsesin diye yırttım kendimi çok az gülümsedi uykusu vardı tamam ama ne bileyim çok kuruyorum kafamda
şu işe başlasaydım toparlayacam belki gerçekten ve kasıklarımın ağrısı da yüreğimin ağrısına eklendi geçinip gidiyoruz..
songül hala dokununca acıyo mu kuzum ya
canım tarafsız da olsan bu sefer ben haklıyım. sende hak verirsin. bugün beraber çıkacaktık hatta yazmıştım ya buraya yağmur başladı gidemedik diye. neyse sonra hava açıldı. ben hadi çıkalım dedim. yok geç oldu yok şöyle yok böyle. ama ben günlerdir senin evde olmanı bekledim çıkalım diye dedim yok ikna edemedim. çok sinir oldum biz gideriz o zaman dedim hazırlandım çıktık kızımla. bebek arabası arabadaydı onu aldım falan çıktık işte. ben zannediyorum ki gelir arkamızdan ama napsın bizi interneti var onun bizden kıymetli. off anlatırken bile ağlayasım geliyobi saatten fazla dolaştık geldik. bi kaç kere geldi yanıma konuşmak istedi ama konuşmuyorum. şimdi de gitti yattı hiç sevmiyorum küsmeyi surat asmayı ama napiim mecbur bırakıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?