2012 kasım bebekleri büyüyor..

hemen anlıyo annesinin kızdığını üzüldüğünü ağladığını kızdıktan sonra yatırmaya kalktım tabi üzüldüm benim eeee ler ağlamaklı çıkmaya başlayınca krize girdi rana hiç böyle ağlamamıştı korktum da ne yapacağımı bilemedim yazarken bile ağlıyorum off nasıl bi yürek bu ya birden kıızyorum sonra çok ama çok üzülüyorum eşim olmadığı için herhalde birazda yaralı parmağa bişi yapmasa bile varlığı yetiyo
büyüdükçe değişiyo huyları ama gerçekten insan bazen dayanamıyo ya zor gerçekten zor anne olmak

10 dakikaya bi uyanıyo demiştim ya terlemiş soydum atletsiz sıfır kol çıtçıtı giydirdim galiba şimdi uyuyacak garip kızım kötü anneler grubuna dahil ettim kendimi ve top 10 da birinciyim emin olun

Ah cnm demk hissediyo arrik anliyolar tabi aksam yarwn gigsume dokundu operken bi bagirdim aras hemen dudak buktu agladi

Kendine haksizlik etme cnm sen cok iyi bi anneson iyi anne olmasan zaten bu kadar uzulmssin analik hakki olarak okaadarda olsun dovmedin ya cocugu yahu
Bence is streside seni aslinda bi baslasan yoluna koysan hersey daha iyi olucak cnm arkadasim

tamam senin duygusallığının sebebi çıktı ortaya. çok zor oluyor yaa ilk gün

Ah cnm bence ise baslasan duzene girse hersey yoluna gircek emin ol
sizde de oluyo mu peki hani bağırdınız diyelim bebişlere sonra onun sizi artık sevmeyeceğini kızdığınızı ve ağlattığınızı anlıyolar mı tam yarım saat bana tekrar gülümsesin diye yırttım kendimi çok az gülümsedi uykusu vardı tamam ama ne bileyim çok kuruyorum kafamda
şu işe başlasaydım toparlayacam belki gerçekten ve kasıklarımın ağrısı da yüreğimin ağrısına eklendi geçinip gidiyoruz..

songül hala dokununca acıyo mu kuzum ya

Bende dun gece kolsuz citcitliyla yatirdim. bizde karsilikli iki cam acik ev serin hatta soguk. bu gece tulum ile yatiracagim :)

Of simdi ne diyim bilemedimki
Ben arasq daha hic bagirmadimki
Ama benden senden kaynakli degil aras o duruma getirmedi

Gogusler iyi cnm az aciyo

Ay ne oldu cnm anlat hele
Ama bak tarafsizim he:)

canım tarafsız da olsan bu sefer ben haklıyım. sende hak verirsin. bugün beraber çıkacaktık hatta yazmıştım ya buraya yağmur başladı gidemedik diye. neyse sonra hava açıldı. ben hadi çıkalım dedim. yok geç oldu yok şöyle yok böyle. ama ben günlerdir senin evde olmanı bekledim çıkalım diye dedim yok ikna edemedim. çok sinir oldum biz gideriz o zaman dedim hazırlandım çıktık kızımla. bebek arabası arabadaydı onu aldım falan çıktık işte. ben zannediyorum ki gelir arkamızdan ama napsın bizi interneti var onun bizden kıymetli. off anlatırken bile ağlayasım geliyobi saatten fazla dolaştık geldik. bi kaç kere geldi yanıma konuşmak istedi ama konuşmuyorum. şimdi de gitti yattı hiç sevmiyorum küsmeyi surat asmayı ama napiim mecbur bırakıyo

Selim oksuruyor aksam uzerinden beri :s
hiç cam açmıyorum ben direk ceryan yapıyo ya o zaman hasta olur rana odamız hamam gibi ama açamam sıcakta olsa yatsın inşallah öksürük ilerlemez belki sana öyle geldi rana da öksürüyo ama salyası bazen boğazına kaçtığnda

Of simdi ne diyim bilemedimki
Ben arasq daha hic bagirmadimki
Ama benden senden kaynakli degil aras o duruma getirmedi

Gogusler iyi cnm az aciyo

aras rana gibi değil gerçekten uslu maşallah subhanallah rana uyandığında sürekli ilgi bekleyen bi bebek ben şarkılar söyleyeyim çıt çıkarmaz bazen bırakıyorum başka odaya gidiyorum kendisi oynuyo zaten bunu yapmak gerekiyomuş ama beni koridordan görse ağlıyo kollarını açıyo kucağıma gelecekmiş. artık oyuncaklarını verdiğimde canı istemeyince ittiriyo
ama ben onu çoook seviyorum yaaaa

benim kızım anlamıyo sanırım canım. malesef ben de kızıyorum nadiren de olsa o an ağlıyo ama sonra güldürebiliyorum

çoook haklısın sen sabahtan akşama kadar evdeyken o çıkabiliyo ama demi geç olsa da insan azıcık olsa çıkar demi iyi etmişsin çıkmışsın oh boşver ona ihtiyacın yok küs ama sabaha barış boşver ben öyle yapıyom farkında da değilim gece küsmüştüm ama sabah bi baktım sarılmışım yatıyoz uyku hali dedim sırıttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…