2012 kasım bebekleri büyüyor..

Evet tarafsizim ve haklisin olmamis bak ya seni durdurmasi yada pesinize takilmasi lazimdi
Ay kus biraz surundur seen esinden imkaninin elvermedigi bisey istememissib sonucta bi saat hava almak alti ustu ooo kuserim.esim yapsa ote yana bile gecerim

Cnm kendini suclucak biseyin yok sende insansin sabir tasi degilsib ya hos cocugu dovmuuosun basbas bagirmiyosun
Bence kendibe cok haksizlik ediyirsun sen ranayi cok seviuorsun

benim kızım anlamıyo sanırım canım. malesef ben de kızıyorum nadiren de olsa o an ağlıyo ama sonra güldürebiliyorum

ranayla ilk defa bu kadar aramız gerildi o da benim yüzümden galiba gerginim işte napim neyse bugün de biter biraz önce emzirirken sıkııı sıkıı sarıldım o da yine ağzımla burnumla oynadı.. seviyo meleğim annesini...

ben zaten hiç küs duramam. sabaha unuturum kesin ama unutmak istemiyorum bu sefer o kadar kızgınım ki. bi de kızdığım zaman düşüncelerimi söyleyemiyorum hiç oysa içimden neler geçiriyorum ama yok kesinlikle söyleyemiyorum susuyorum sadece. çok kızıyorum bu huyuma yaa söylesem rahatlıycam. tabi bu seferde o küsecek belki de o yüzden söyleyemiyorum

Cnm kendini suclucak biseyin yok sende insansin sabir tasi degilsib ya hos cocugu dovmuuosun basbas bagirmiyosun
Bence kendibe cok haksizlik ediyirsun sen ranayi cok seviuorsun

biliyomusunuz iyiki varsınız içimdeki o kötü ağı tasa diyorum ben yokoldu.. içim sıkılmıyo artık daha iyiyim kızımı seviyorum o da beni çok seviyo

Evet tarafsizim ve haklisin olmamis bak ya seni durdurmasi yada pesinize takilmasi lazimdi
Ay kus biraz surundur seen esinden imkaninin elvermedigi bisey istememissib sonucta bi saat hava almak alti ustu ooo kuserim.esim yapsa ote yana bile gecerim

ah nerde hiç süründürmeyi beceremem sabaha barışmış olurum kesin

ah canım sen benı gorsen aranızda en kotu anne benım heralde
bazen cok bağırıyorum elımde olmadan bıraz sınırlıyımdırde
ama sonra bende uzuluyorum alıyorum kucağıma sevıyorum opuyorym aynı senın gıbı guldurmeye calsıyorum barısıyoruz
rana senı sevıyo tabıkı canım encok sana bağlı değilmı zaten

eşim de senin gibi kızdığı zaman söyleyemez yutar susar ama bu da beni deli eder.. ben de kızdığım zaman önce bi ağlarım dayanamaz o çocukça ağlayışıma çünkü eşim beni kolay kolay ağlatmaz belki de bu yüzden çok çabuk kırılıyorum bazı şeylere alışkın olsam kırılmam herhal:)) ama ben yanıma gelince başlıyorum konuşmaya sen şöyle dedin böyle dedin işte bunu demek istedin diye üstüne de kendim ekliyorum adam afallıyo bunları ne zaman söyledim diye :)) barışıyoruz öyle.. bu sefer unutmak istemiyorum diyosun da unutmayınca nolacak sen kendin üzüleceksin boşver barış ama söyle barışırken güzel güzel o zaman anlar herhal.. ben hala bana şişman yaşlı dediği için lafları sokuyorum bilerek kalkamıyorum yerden kaldır beni yerden geenç diyorum bozuluyo:))

yapı gereği herhalde sinirlilik çok çabuk parlıyorum ben rana da haklı kız hiç kızılmamış ki ona nefret ne sinir ne üzülmek ne bilmiyo o ama bizden öğreniyo garibim.. sen de bendensin desene.. büyüdükçe daha da sinirlenecem diyo korkuyorum yıprandım ama gerçekten bana da yazık kimse beni anlamıyo etrafımda annem hariç o rananın ne cadı bi kız olduğunu biliyo.. önceden teyzesine çekmiş az kaldı 7 aylık olunca geçer demişti şimdi rana teyzesini geçti haberin olsun demeye başladı

özcanan güldürdün beni Allah da seni güldürsün emi. ben de aslında hiç içime atamazdım bişeyleri ama eşimin bi küsme huyu var ilk evlendiğimiz zamanlarda bi sorundan dolayı günlerce küserdi. ben yalnızım kimseyi tanımam kimseye bişey anlatamam patlardım sıkıntıdan. barışmak için neler yapmazdım neler. şimdi daha iyi çok şükür o kadar küsmüyor. ama eminim içimden geçen herşeyi söylesem yine küsecek ve ben bundan nefret ediyorum. şöyle adam akıllı kavga bile edemiyoruz yaw

evet canım yapım oyle benım cok cabuk parlarım bu huyumdan da nefret ederım
bağırıyorum ama anlıypmu yok nıye bağrdğımı
bağrdğım zamn pısmn olup bıdha bağırmcam dıyorum ama olmuyor
senı yıne annen anlıyo benı kımse anlamıyo
esım kızıyo bağırdğım zaman bende ona sen bak bakalm 24 saat noluyo ozamn dıyorum susuyo oyle 2 3 saat ılgılenmyle anlaslmyo bısey

amiiin benim kızım gülsün ben gülerim sıkıntı yok sen benim eşim gibisin ben de senin eşin gibi.. ama ben küsünce dayanamıyorum hemen barışıyorum hiç bi gün küs kaldığımız olmadı rana doğmadan önce çok tartışırdık biz ama genelde o konuşmaz beni çatlatırdı ben de konuşacam ya fırsat kollardım tv izlerken gider kapatırdım o da gülerdi o bana hiç küsmedi hep ben küstüm çocukça işte ama napiim huy yani senin kocan da napsın huy anacım huy

eşin artık berra doğduğu için küsmüyodur bizim öyle oldu orda nbiliyorum:26::26:

2-3 saat baksa ama nerdeeee o kadar baksa biz bu kadar gerilmeyiz sürekli iç içeyiz çocuklarla o yüzden geriliyoruz ister istemez bi de bizimkiler haylaz ama onlar da haklı sadece tek surat görüyolar o da bizi aman bi büyülerdi iyiydi ikinci falan yapmacam yaşlandım resmen bugün saçlarımı kestirdim eşim gelmiş kestirince çoğalmış saçların dedi iltifat mı hakaret mi anlamadım ya neyse

eveeettt o doğduğundan beri çok küsmüyo.

aslında benım esım ılgılenır hakkını yıyemem ama bazen olur hep bana kalır ozaman kafam atıyo ıste
ıltıfat olarak sayalım bız onu
hadı canım senınle şöyle bısey yapalım bıdaha kuzularımıza bağırmayalım sert bısekılde tamam mı anlastıkmı sozmu

oooo bence konu dışına çıkmadan soylemelıın ıcınde kalmasın yoksa hatasını nasıl anlıcak kkı
ama dedıgım gıbı konu dışına çıkarsan ıs bıter haklıyken haksz olursun
erkek mılletıne cok yuz vermemeli yahu

söz bi daha hiç bağırmayacaz canı gönülden söz veriyorum bi daha mama tabağına kafamdan aşağı geçirse de sinirlenmeyecem beşikte sallarken ayaklarını kaldırıp sallamamı engellese de sinirlenmeyecem emzirdikten sonra uyumayıp yine ağlasa da sinirlenmeyecem bunları yaptığı zaman sana verdiğim söz gelecek aklıma tamam

böyle tecrübelilerden tüyolar almak lazım bazen:) ama sanırım ben çok yüz verdim. sırf yalnızlıktan sıkıntıdan oldu biliyorum çünkü iki kelime konuşacak kimsemm yoktu. şimdi berra var Allahtan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…