- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #15.561
canım tarafsız da olsan bu sefer ben haklıyım. sende hak verirsin. bugün beraber çıkacaktık hatta yazmıştım ya buraya yağmur başladı gidemedik diye. neyse sonra hava açıldı. ben hadi çıkalım dedim. yok geç oldu yok şöyle yok böyle. ama ben günlerdir senin evde olmanı bekledim çıkalım diye dedim yok ikna edemedim. çok sinir oldum biz gideriz o zaman dedim hazırlandım çıktık kızımla. bebek arabası arabadaydı onu aldım falan çıktık işte. ben zannediyorum ki gelir arkamızdan ama napsın bizi interneti var onun bizden kıymetli. off anlatırken bile ağlayasım geliyobi saatten fazla dolaştık geldik. bi kaç kere geldi yanıma konuşmak istedi ama konuşmuyorum. şimdi de gitti yattı hiç sevmiyorum küsmeyi surat asmayı ama napiim mecbur bırakıyo
aras rana gibi değil gerçekten uslu maşallah subhanallah rana uyandığında sürekli ilgi bekleyen bi bebek ben şarkılar söyleyeyim çıt çıkarmaz bazen bırakıyorum başka odaya gidiyorum kendisi oynuyo zaten bunu yapmak gerekiyomuş ama beni koridordan görse ağlıyo kollarını açıyo kucağıma gelecekmiş. artık oyuncaklarını verdiğimde canı istemeyince ittiriyo
ama ben onu çoook seviyorum yaaaa
benim kızım anlamıyo sanırım canım. malesef ben de kızıyorum nadiren de olsa o an ağlıyo ama sonra güldürebiliyorum
çoook haklısın sen sabahtan akşama kadar evdeyken o çıkabiliyo ama demi geç olsa da insan azıcık olsa çıkar demi iyi etmişsin çıkmışsın oh boşver ona ihtiyacın yok küs ama sabaha barış boşver ben öyle yapıyom farkında da değilim gece küsmüştüm ama sabah bi baktım sarılmışım yatıyoz uyku hali dedim sırıttı
Cnm kendini suclucak biseyin yok sende insansin sabir tasi degilsib ya hos cocugu dovmuuosun basbas bagirmiyosun
Bence kendibe cok haksizlik ediyirsun sen ranayi cok seviuorsun
Evet tarafsizim ve haklisin olmamis bak ya seni durdurmasi yada pesinize takilmasi lazimdi
Ay kus biraz surundur seen esinden imkaninin elvermedigi bisey istememissib sonucta bi saat hava almak alti ustu ooo kuserim.esim yapsa ote yana bile gecerim
ranayla ilk defa bu kadar aramız gerildi o da benim yüzümden galiba gerginim işte napim neyse bugün de biter biraz önce emzirirken sıkııı sıkıı sarıldım o da yine ağzımla burnumla oynadı.. seviyo meleğim annesini...
ben zaten hiç küs duramam. sabaha unuturum kesin ama unutmak istemiyorum bu sefero kadar kızgınım ki. bi de kızdığım zaman düşüncelerimi söyleyemiyorum hiç oysa içimden neler geçiriyorum ama yok kesinlikle söyleyemiyorum susuyorum sadece. çok kızıyorum bu huyuma yaa söylesem rahatlıycam. tabi bu seferde o küsecek belki de o yüzden söyleyemiyorum
ah canım sen benı gorsen aranızda en kotu anne benım heralde
bazen cok bağırıyorum elımde olmadan bıraz sınırlıyımdırde
ama sonra bende uzuluyorum alıyorum kucağıma sevıyorum opuyorym aynı senın gıbı guldurmeye calsıyorum barısıyoruz
rana senı sevıyo tabıkı canım encok sana bağlı değilmı zaten
eşim de senin gibi kızdığı zaman söyleyemez yutar susar ama bu da beni deli eder.. ben de kızdığım zaman önce bi ağlarım dayanamaz o çocukça ağlayışıma çünkü eşim beni kolay kolay ağlatmaz belki de bu yüzden çok çabuk kırılıyorum bazı şeylere alışkın olsam kırılmam herhal:)) ama ben yanıma gelince başlıyorum konuşmaya sen şöyle dedin böyle dedin işte bunu demek istedin diye üstüne de kendim ekliyorum adam afallıyo bunları ne zaman söyledim diye :)) barışıyoruz öyle.. bu sefer unutmak istemiyorum diyosun da unutmayınca nolacak sen kendin üzüleceksin boşver barış ama söyle barışırken güzel güzel o zaman anlar herhal.. ben hala bana şişman yaşlı dediği için lafları sokuyorum bilerek kalkamıyorum yerden kaldır beni yerden geenç diyorum bozuluyo:))
yapı gereği herhalde sinirlilik çok çabuk parlıyorum ben rana da haklı kız hiç kızılmamış ki ona nefret ne sinir ne üzülmek ne bilmiyo o ama bizden öğreniyo garibim.. sen de bendensin desene.. büyüdükçe daha da sinirlenecem diyo korkuyorum yıprandım ama gerçekten bana da yazık kimse beni anlamıyo etrafımda annem hariç o rananın ne cadı bi kız olduğunu biliyo.. önceden teyzesine çekmiş az kaldı 7 aylık olunca geçer demişti şimdi rana teyzesini geçti haberin olsun demeye başladı
özcanan güldürdün beni Allah da seni güldürsün emi. ben de aslında hiç içime atamazdım bişeyleri ama eşimin bi küsme huyu var ilk evlendiğimiz zamanlarda bi sorundan dolayı günlerce küserdi. ben yalnızım kimseyi tanımam kimseye bişey anlatamam patlardım sıkıntıdan. barışmak için neler yapmazdım neler. şimdi daha iyi çok şükür o kadar küsmüyor. ama eminim içimden geçen herşeyi söylesem yine küsecek ve ben bundan nefret ediyorum. şöyle adam akıllı kavga bile edemiyoruz yaw
evet canım yapım oyle benım cok cabuk parlarım bu huyumdan da nefret ederım
bağırıyorum ama anlıypmu yok nıye bağrdğımı
bağrdğım zamn pısmn olup bıdha bağırmcam dıyorum ama olmuyor
senı yıne annen anlıyo benı kımse anlamıyo
esım kızıyo bağırdğım zaman bende ona sen bak bakalm 24 saat noluyo ozamn dıyorum susuyo oyle 2 3 saat ılgılenmyle anlaslmyo bısey
amiiin benim kızım gülsün ben gülerim sıkıntı yoksen benim eşim gibisin ben de senin eşin gibi.. ama ben küsünce dayanamıyorum hemen barışıyorum hiç bi gün küs kaldığımız olmadı rana doğmadan önce çok tartışırdık biz ama genelde o konuşmaz beni çatlatırdı ben de konuşacam ya fırsat kollardım tv izlerken gider kapatırdım o da gülerdi o bana hiç küsmedi hep ben küstüm çocukça işte ama napiim huy yani senin kocan da napsın huy anacım huy
eşin artık berra doğduğu için küsmüyodur bizim öyle oldu orda nbiliyorum:26::26:
eveeettt o doğduğundan beri çok küsmüyo.
hani doğru dürüst kavga edemiyoruz demiştin ya bak gör berra olduktan sonra biraz daha geçsin küsmeden tartışmalar başlayacak küsmeyeceksiniz ama baya tartışacaksınız
2-3 saat baksa ama nerdeeee o kadar baksa biz bu kadar gerilmeyiz sürekli iç içeyiz çocuklarla o yüzden geriliyoruz ister istemez bi de bizimkiler haylaz ama onlar da haklı sadece tek surat görüyolar o da bizi aman bi büyülerdi iyiydi ikinci falan yapmacam yaşlandım resmen bugün saçlarımı kestirdim eşim gelmiş kestirince çoğalmış saçların dedi iltifat mı hakaret mi anlamadım ya neyse
ben zaten hiç küs duramam. sabaha unuturum kesin ama unutmak istemiyorum bu sefero kadar kızgınım ki. bi de kızdığım zaman düşüncelerimi söyleyemiyorum hiç oysa içimden neler geçiriyorum ama yok kesinlikle söyleyemiyorum susuyorum sadece. çok kızıyorum bu huyuma yaa söylesem rahatlıycam. tabi bu seferde o küsecek belki de o yüzden söyleyemiyorum
aslında benım esım ılgılenır hakkını yıyemem ama bazen olur hep bana kalır ozaman kafam atıyo ıste
ıltıfat olarak sayalım bız onu
hadı canım senınle şöyle bısey yapalım bıdaha kuzularımıza bağırmayalım sert bısekılde tamam mı anlastıkmı sozmu
oooo bence konu dışına çıkmadan soylemelıın ıcınde kalmasın yoksa hatasını nasıl anlıcak kkı
ama dedıgım gıbı konu dışına çıkarsan ıs bıter haklıyken haksz olursun
erkek mılletıne cok yuz vermemeli yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?