- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #15.581
kendimden biliyorum biz o kadar laf söylüyoruz artık birbirimize o da susmuyo artık konu rana olunca tabi ama sonra sanki o tartışmayı biz yapmamışız gibi sırıtıyoruz komik oluyo eşimin sayesinde biraz da ben küserim aslında da bakma sen o küstürmüyohadi yaa nereden biliyon kızküsmeden tartışmak hayal gibi
kendimden biliyorum biz o kadar laf söylüyoruz artık birbirimize o da susmuyo artık konu rana olunca tabi ama sonra sanki o tartışmayı biz yapmamışız gibi sırıtıyoruz komik oluyo eşimin sayesinde biraz da ben küserim aslında da bakma sen o küstürmüyo
mesela dün ben ona bozuk atmışım ranaya kızmıştım yine halbuki 1,5 saat beşikte salladım kollarım koptu malum neden ona tavır yapmışım.. höyt dedim bi de sana sırıtacakmıydım ben ne derdindeyim sen ne derdindesin oturmuş tv seyrediyosun bi de bana laf mı söylüyosun dedim küstüm dedim direk yuh dedi :)) gülüştük bişi diyim mi gurbet elde küssen nereye kadar ondan başka konuşacak kimsen olmayınca küs olmak daha da zor oluyo bunu anladım
söz bi daha hiç bağırmayacaz canı gönülden söz veriyorum bi daha mama tabağına kafamdan aşağı geçirse de sinirlenmeyecem beşikte sallarken ayaklarını kaldırıp sallamamı engellese de sinirlenmeyecem emzirdikten sonra uyumayıp yine ağlasa da sinirlenmeyecem bunları yaptığı zaman sana verdiğim söz gelecek aklıma tamam
bende canı gonuladen soz verıyorum sınrlendğım zaman aramzdakı söz gelecek aklıma ve bağırmıcam
yemeğını yedırrken elıme vurup heryere dokulsede ağzını kapatıp yemesede uykusu varken uyumamak ıcın dırensede ve bezer seylerı ıcın bıdaha bağırmıcam
ayy ben de mi söz versem ama tutamam diye korkuyorum çünkü istemeden oluyo
tutarsın tutarsın ben bu gece anladım kızımın kıymetini söz ver sen deayy ben de mi söz versem ama tutamam diye korkuyorum çünkü istemeden oluyo
bende canı gonuladen soz verıyorum sınrlendğım zaman aramzdakı söz gelecek aklıma ve bağırmıcam
yemeğını yedırrken elıme vurup heryere dokulsede ağzını kapatıp yemesede uykusu varken uyumamak ıcın dırensede ve bezer seylerı ıcın bıdaha bağırmıcam
amaan barış gitsin hem küslükte kim önce barışmaya gittiyse büyük sevabı var biliyon mu annemle babam küserlerdi annem sırf sevabı var diye önce gider barışırdıevet kesinlikle gurbette küslük falan olmuyo. bak hatta şu an gidip sarılıp barışasım geldi ama tutuyom kendimi
eh ıste bu kadar daha nebiliyomusunuz iyiki varsınız içimdeki o kötü ağı tasa diyorum ben yokoldu.. içim sıkılmıyo artık daha iyiyim kızımı seviyorum o da beni çok seviyo
cnm uzun günler boyunca kusşlyk olmaz tabı ama neden kustuğunu yada en azından hatasını anlamalıkı bı daha yasamayasınız bu sefer dusıncesı nasıl olsa bıkaxc saat sonra affeder olur emınım ay evlıde olsak kolay lokma olmamalıah nerde hiç süründürmeyi beceremem sabaha barışmış olurum kesin
ah canım sen benı gorsen aranızda en kotu anne benım heralde
bazen cok bağırıyorum elımde olmadan bıraz sınırlıyımdırde
ama sonra bende uzuluyorum alıyorum kucağıma sevıyorum opuyorym aynı senın gıbı guldurmeye calsıyorum barısıyoruz
rana senı sevıyo tabıkı canım encok sana bağlı değilmı zaten
kızlar su an bebeler cok masum zararsız vardır dertletrı sıkıntıları sabır gostermk lazım demezlerkı annelerımızı üzmek ıcın yapalım2-3 saat baksa ama nerdeeee o kadar baksa biz bu kadar gerilmeyiz sürekli iç içeyiz çocuklarla o yüzden geriliyoruz ister istemez bi de bizimkiler haylaz ama onlar da haklı sadece tek surat görüyolar o da bizi aman bi büyülerdi iyiydi ikinci falan yapmacam yaşlandım resmen bugün saçlarımı kestirdim eşim gelmiş kestirince çoğalmış saçların dedi iltifat mı hakaret mi anlamadım ya neyse
böyle tecrübelilerden tüyolar almak lazım bazen:) ama sanırım ben çok yüz verdim. sırf yalnızlıktan sıkıntıdan oldu biliyorum çünkü iki kelime konuşacak kimsemm yoktu. şimdi berra var Allahtan.
sende söz ver canım evet ıstemeden oluyo ama onların ne gunahı varkı
herseyden bıhaberler herseyı bızden oğrenecekler sınırlı olmasnlar barı
işte en çok bu geliyo aklıma sonra ona sinirlendiğime pişman oluyorum çok üzülüyorum ne günahı var ki ne biliyo çünkü ben sabah erken uyanınca bakıyorum kaşlar çatık bi şekilde ona niye erken uyandın dercesine ama o sırıtıyo pis pis :)))kızlar su an bebeler cok masum zararsız vardır dertletrı sıkıntıları sabır gostermk lazım demezlerkı annelerımızı üzmek ıcın yapalım
ah daha ılerıde neler olucak
o zaman catın kasları sımdı doya doya sevın
evet kesinlikle gurbette küslük falan olmuyo. bak hatta şu an gidip sarılıp barışasım geldi ama tutuyom kendimi
işte en çok bu geliyo aklıma sonra ona sinirlendiğime pişman oluyorum çok üzülüyorum ne günahı var ki ne biliyo çünkü ben sabah erken uyanınca bakıyorum kaşlar çatık bi şekilde ona niye erken uyandın dercesine ama o sırıtıyo pis pis :)))
tamam ben de sürekli mızıl mızıl ağlayıp durduğunda yeter artık ama diye bağırmıycam:18:
kızlarr çok sağolun destekleriniz için rahatlattınız beni fikir verdiniz. iyi ki varsınızartık duruma göre davrancam hatasını anlamıştır inşallah.
gözlerim kapanıyo ben yatayım artık.
hepinize iyi geceler
kızlarr çok sağolun destekleriniz için rahatlattınız beni fikir verdiniz. iyi ki varsınızartık duruma göre davrancam hatasını anlamıştır inşallah.
hepinize iyi geceler
cnm esın hatasını anladı dımı ama sarılma ama uzatmada pısmansa sayet pısmanlık yoksa kusuge devam
aynı ben uyutmaya çalışıyorum baktım konuşuyo alıyorum ortamıza ben yoğurmuyorum o beni yoğuruyo :)) bi bana bi babasına geçiriyo pek hoşuna gidiyo amaaan ne diye kızarız ki saban isterse 4 kalksın valla kızmayacam bitaneme... songül evlat sevgsini en baştan kuvvetli bi şekilde aşılamak lazım aslında demihaha yuz vermıyosun dımı ama
ay aynısı bendede oluyo çocuk on saat uyumuş uykusunu nalmış hala uyutmaya çalışıyorum bı guluyo orda kopuyorum
yanıma alıp yoğuruyorum bı guzel
iyi geceler canım sarıl da yatkızlarr çok sağolun destekleriniz için rahatlattınız beni fikir verdiniz. iyi ki varsınızartık duruma göre davrancam hatasını anlamıştır inşallah.
hepinize iyi geceler
duşa gır parfumunu sık don arkanı yat
bak nasıl anlıyo hatasını
yarın dünya turu attırır bak gorursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?