2012 kasım bebekleri büyüyor..

hadi yaa nereden biliyon kız küsmeden tartışmak hayal gibi
kendimden biliyorum biz o kadar laf söylüyoruz artık birbirimize o da susmuyo artık konu rana olunca tabi ama sonra sanki o tartışmayı biz yapmamışız gibi sırıtıyoruz komik oluyo eşimin sayesinde biraz da ben küserim aslında da bakma sen o küstürmüyo
mesela dün ben ona bozuk atmışım ranaya kızmıştım yine halbuki 1,5 saat beşikte salladım kollarım koptu malum neden ona tavır yapmışım.. höyt dedim bi de sana sırıtacakmıydım ben ne derdindeyim sen ne derdindesin oturmuş tv seyrediyosun bi de bana laf mı söylüyosun dedim küstüm dedim direk yuh dedi :)) gülüştük bişi diyim mi gurbet elde küssen nereye kadar ondan başka konuşacak kimsen olmayınca küs olmak daha da zor oluyo bunu anladım

evet kesinlikle gurbette küslük falan olmuyo. bak hatta şu an gidip sarılıp barışasım geldi ama tutuyom kendimi

bende canı gonuladen soz verıyorum sınrlendğım zaman aramzdakı söz gelecek aklıma ve bağırmıcam
yemeğını yedırrken elıme vurup heryere dokulsede ağzını kapatıp yemesede uykusu varken uyumamak ıcın dırensede ve bezer seylerı ıcın bıdaha bağırmıcam

ayy ben de mi söz versem ama tutamam diye korkuyorum çünkü istemeden oluyo

ayy ben de mi söz versem ama tutamam diye korkuyorum çünkü istemeden oluyo
tutarsın tutarsın ben bu gece anladım kızımın kıymetini söz ver sen de

evet kesinlikle gurbette küslük falan olmuyo. bak hatta şu an gidip sarılıp barışasım geldi ama tutuyom kendimi
amaan barış gitsin hem küslükte kim önce barışmaya gittiyse büyük sevabı var biliyon mu annemle babam küserlerdi annem sırf sevabı var diye önce gider barışırdı

biliyomusunuz iyiki varsınız içimdeki o kötü ağı tasa diyorum ben yokoldu.. içim sıkılmıyo artık daha iyiyim kızımı seviyorum o da beni çok seviyo
eh ıste bu kadar daha ne
ah nerde hiç süründürmeyi beceremem sabaha barışmış olurum kesin
cnm uzun günler boyunca kusşlyk olmaz tabı ama neden kustuğunu yada en azından hatasını anlamalıkı bı daha yasamayasınız bu sefer dusıncesı nasıl olsa bıkaxc saat sonra affeder olur emınım ay evlıde olsak kolay lokma olmamalı

kızlar su an bebeler cok masum zararsız vardır dertletrı sıkıntıları sabır gostermk lazım demezlerkı annelerımızı üzmek ıcın yapalım
ah daha ılerıde neler olucak
o zaman catın kasları sımdı doya doya sevın

böyle tecrübelilerden tüyolar almak lazım bazen:) ama sanırım ben çok yüz verdim. sırf yalnızlıktan sıkıntıdan oldu biliyorum çünkü iki kelime konuşacak kimsemm yoktu. şimdi berra var Allahtan.

cnm belkıde esın bunun farkındadır haklıysan gerı adım atma alısmasın

işte en çok bu geliyo aklıma sonra ona sinirlendiğime pişman oluyorum çok üzülüyorum ne günahı var ki ne biliyo çünkü ben sabah erken uyanınca bakıyorum kaşlar çatık bi şekilde ona niye erken uyandın dercesine ama o sırıtıyo pis pis :)))

he kızlar sole ya supersınız
belkı bazen sınırları zorluyorlar amsa bbebek onlar aglıcakta uyumucakta
yaren oyuncak bebehını bıle ıstedıgını yapmadan susturamıyor
nerdekı bebeler sussun
aglıyolarmı uyumuyolarmı bırakcaz ısı gucu bakcaz bebelere

kızlarr çok sağolun destekleriniz için rahatlattınız beni fikir verdiniz. iyi ki varsınızartık duruma göre davrancam hatasını anlamıştır inşallah.

gözlerim kapanıyo ben yatayım artık.
hepinize iyi geceler

haha yuz vermıyosun dımı ama
ay aynısı bendede oluyo çocuk on saat uyumuş uykusunu nalmış hala uyutmaya çalışıyorum bı guluyo orda kopuyorum
yanıma alıp yoğuruyorum bı guzel

duşa gır parfumunu sık don arkanı yat
bak nasıl anlıyo hatasını
yarın dünya turu attırır bak gorursun

haha yuz vermıyosun dımı ama
ay aynısı bendede oluyo çocuk on saat uyumuş uykusunu nalmış hala uyutmaya çalışıyorum bı guluyo orda kopuyorum
yanıma alıp yoğuruyorum bı guzel
aynı ben uyutmaya çalışıyorum baktım konuşuyo alıyorum ortamıza ben yoğurmuyorum o beni yoğuruyo :)) bi bana bi babasına geçiriyo pek hoşuna gidiyo amaaan ne diye kızarız ki saban isterse 4 kalksın valla kızmayacam bitaneme... songül evlat sevgsini en baştan kuvvetli bi şekilde aşılamak lazım aslında demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…