2012 kasım bebekleri büyüyor..

işte böyle böyle senin de için rahatlayacak annesi. ben de gidip gelince çoğu zaman uykudan uyanırken denk geliyorum anlamıo bile kuzum:) maşallah onlara

kacıcaz da canım bura cok sıcak aksama doğru cıkalım dedık bız :)

kızlar kızıma muhallebı yapcam nasıl yapcam ?

cnm ben küçük 1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı pirinç unu koyup kaynatıyorum. biraz koyulaşıo. altını kapatıyorum. bir kaseye muz eziyorum içine de bir çay kaşığı kadar zeytinyağı üzerine de muhallebiyi ekliyorum tatlanmış oluyor afiyet olsun:) başka meyve de deneyebilirsin cnm.

canım 9 aylıkken aklı biraz daha erecek ama süt iznin yine olacak niye yok onu anlamadım emzirmesen de senin süt iznin var kimse engelleyemez bunu

cnm branş öğretmeni miydin ? eğer öyleyse hani belki derslerini ayarlayabilirsin yarım güne filan. inş. öyle olur da rahat edersin. buarada niye süt iznin yok anlamadım cnm

Son düzenleme:
canım 9 aylıkken aklı biraz daha erecek ama süt iznin yine olacak niye yok onu anlamadım emzirmesen de senin süt iznin var kimse engelleyemez bunu

özcanan ben sınıf öğretmenı oldugum için bizde o durum bıraz mudurun vıcdanına kalmıs oluyo sınıfı bırakıp gıtmek var yanı eger 4. sınıf okutuyosan brans öğretmenlerının derslerınde ben bos oldugum için süt izni kullanıyoruz ama 1.2.3. sınıf okutuyosan bırının senın yerıne derse gırmesı lazım kı müdür yardımcısı totosunu kaldırıp girerse girer bakalım ne olacak benım daha bı okulum bıle yok :))) merkeze görevlendırme yapmaya calıscam yoksa koy okulunda taynım o da bulundugum ilçeye 30km uzaklıkta

teyzelerı ceyda hanım uyandı acıkmıs galıba pcnın kablolarını yıcek nerdeyse bız cıkıyoz yıne gelırız :))

bu arada özcanan aynı yıl 1 gun arayla evlenmısız evlılık takvımınebı bak :)

meyveyı pişirmiyoruz yanı ya ben kıraz suyu koyacaktım pişireyım sonra onu katayım o zaman kirazları da rendelemiştim

cnm pişirmene gerek yok cnm rendelemişsin bir tülbente koy sık güzelce suyu çıkacaktır. ben meyveyi hiç pişirip vermedim canım

ben sana söylemiştim evlenme tarihlerimizi ama sen okumamışın canım :))

ranayı uyutarak çıktım geldiğimde rana yeni uyanmıştı :)) sevdim ben bu işi yaaa inşallah hep böyle olur yani şimdilik ben alışıncaya kadar :))) yarın cumartesi pazartesiye daha çoook var biraz kızımla vakit geçireyim ben gidiyom zati kimse de yok hadi ben yokum siz nere gittiniz sadece akrepkız var

akrepkız nabiyün nasılsın :))

cnm ozet ıstıyorum hemencıkkk
nasıl gectı bıgun tum gununuz

tam günümüz güzeldi ya rana anlamadı sabah da öğleden sonra da uyudu ben de iş yerinde çalışmaya çlaşıtım sabah çok kötüydüm ama öğleden sonra daha iyiydim sıkıntısız bi ilk gün geçirdik anlayacağın şimdi bana melul melul bakan ranamla ilgilenmem lazım kıyamam beeen gidiyom :)))

aa süper cnm zaten rana uykuda olduğundan senın yokugunu anlamıyo
cnm masalla hep duzenınız bu sekılde gıder

bunarada bende geldım karne aldık geldık esımın sınavı vardı dolmuşa bındık kapı onunde bındık kapı onunde ındık ama araba koltuğu olmadan kıpır kıpır okulşda yavrucum kıpır kıpır kan ter ıcınde kaldım alışık degılkı tosunum okadar kucakta gezsın

ah cnm hadı kac bende kaçıyorum cokmsevındım adına

amaan bi de hafif olsalar içim yanmayacak sıcakta taşı songül taşı:)) kızıma kiraz verdim onu kemirmeye çalışıyo emziğinde ben de ne yemek yapsam ona bakıyorum akşama görüşürüz canım benim bu arada yarenin karnesini sormuyorum bile

Merhabalar ben ocak annesiyim kızım 5,5 aylık size bişey soracam kız bebekleri ne zaman oturtmaya başladınız sizinkiler şu an desteksiz oturabiliyomu bide şimdiden meyve filesi kullanabilirmiyim çok sordum ama sizler tecrübelisiniz

yaşı uzun olsun bebişinin canım kızın kendini belli eder oturmak için benim 5.5 aylıkken destekli oturmaya başladı şu an da ben kenarlarına koyuyorum yastık çünkü bazen atıyo kendini yani hala destekli oturuyo bi de meyve filesini kullan bi sakıncası yokki içine koy elmayı ya da şeftaliyi şeftali daha yumuşak onları kemirsin.. ben kira zveriyorum alerji riski vardı ama bizde yapmadı muz ve kiraz verdim filede sömürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…