- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #15.801
Cnm önce defne de pek istekli yemiyordu ama zamanla alıştı.senin bebeğin de alisacak. Ben balığı önce ufak parçalarhalinde verdim ama yemedi.sonra parçayi eline verdim kendi isirarak yedi.inşallah senin bebeğin de yer.maşallah ne güzel.. ama bunları nasıl yediriyosunuz anlamıyorum ben yaa yani bebişler nası yiyo benmki biraz katı olsa hemen öğürüyo geçen gün bulgur kattım sebzenin içine ama tabi taneli kaldı öğürdü hiç yiyemedi
sen öle küçük mü verdin ağzına ?
hayırlı olsun karneniz.aa süper cnm zaten rana uykuda olduğundan senın yokugunu anlamıyo
cnm masalla hep duzenınız bu sekılde gıder
bunarada bende geldım karne aldık geldık esımın sınavı vardı dolmuşa bındık kapı onunde bındık kapı onunde ındık ama araba koltuğu olmadan kıpır kıpır okulşda yavrucum kıpır kıpır kan ter ıcınde kaldım alışık degılkı tosunum okadar kucakta gezsın
Cnm güle güle büyüt bebeğini.benim kızım 4,5 aylıkken oturmaya başladı.eğer bebeğin oturmak istiyorsa oturabilir bence.meyve filesi de verebilirsin artık.Merhabalar ben ocak annesiyim kızım 5,5 aylık size bişey soracam kız bebekleri ne zaman oturtmaya başladınız sizinkiler şu an desteksiz oturabiliyomu bide şimdiden meyve filesi kullanabilirmiyim çok sordum ama sizler tecrübelisiniz
aklım hep sende ya arayamadım da akşam oldu diye eşin nöbetçi mi yanında mı inşallah yanındadır.. calpolu en son ne zaman verdin 5 saati geçtiyse ve evde fitil varsa bence yarım fitil ver hem ateşi düşer hemde uyur biraz selim huysuz olduğu için ne emiyodur ne de yiyodur bişiler
Gunaydın hanımlar ve bıtanecık meleklerıııı..,,
Hayırlı cumalar....
Allah yuvalarımızdan mutluluğu huzuru sevgı saygıyı eksık etmesın , kocışı benımkı gıbı arada ( sıklıkla :)) odunlasanlara sabırlar versın.... :)))
Kızlar sallayın gıtsın beb kocıaı takmayınca o dınır oluyomus bunu farkettım :)))))
Neyse merturrrr selım nasılll
Canım benim ya çok geçmiş olsun..Ateşi düşmüştür, inşallah şimdi iyidir kuzucumm..Rabbim şifa versin..
Canım..
Allah yardımcın olsun..Dualarım seninle..İnşallah ikinizde rahat geçirirsiniz..Alışırsınız Allah' ın izniyle..Allah can sağlığı versin kuzum..
Merhabalar ben ocak annesiyim kızım 5,5 aylık size bişey soracam kız bebekleri ne zaman oturtmaya başladınız sizinkiler şu an desteksiz oturabiliyomu bide şimdiden meyve filesi kullanabilirmiyim çok sordum ama sizler tecrübelisiniz
saolasın ozcanancım . calpolle geçirdik geceyi de. bugünde dr ye gidecektik vazgeçtim bugun daha takip edeyim dedim . senin ilk gunun nasıldı
ben bugün de arayamadım( güya öğleden sonra işten gelince arayacaktım telefonu almaya gitmek için kalktım aklıma süt geldi taşmaktan son anda kurtardım sonra eşim aradı hadi çıkın markete ben geliyorum diye hoppa çıktık yani yine arayamadım (( benim ilk günüm iyiydi rana büyük kısmı uyuyarak geçirdi sağolsun şimdi de hoppalada aşırı derecede zıplıyo bugün bi enerji patlaması var ama anlamadım durduramıyorum bizim yatağa iki yastığın ortasına oturttum giyinmek için ani bi dönüşle başını yatağın başlığına çarptı Allahtan yumuşak başlık bi duraksadı noluyo diye ağlayacak sandım ama ağlamadı sonra kucağımda durmadı başını omzuma geçirdi onda da biraz bozulduk:)) ama iyiyiz yani vura çarpa akşamı ettik.. ALlahtan yarın cumartesi.. işe başlamak rana açısından hiç bişi fark etmedi biliyo musun sadece artık onun yaptıklarına sinirlenmiyorum yani bu iş ona karşı olan sevgimi artırdı sürekli birbirimizi görmek sıktı demiştim ya doğruymuş canım
selim aynı mı 37 dereceden düştü mü dünden farklı mı değil mi merak ediyorum akşam olmasa arardım artık yarın ararım canım
cnm sendemı ıse başlıyorsun oldukça az kalmış
babannenız bakıcaktı degılmı
nerdesiniz yaa moralım çok bozuldu 4 dersten sadece 1 dersi geçmişim finallere çalışmadan girdiğim için batırmışım resmen( keşke bakmasaydım açıklanmış mı diye çok lazım sanki (( ne güzel mutluydum yürüteç siparişi verdim mertuur:)) bugün çalıştığım içni 1 ay 1 günlük maaş alacam dedim eşime 1 ay senin olsun o 1 günlük maaş benim dedim verdim siparişi pazartesi havale yapacam perşembe falan gelir herhalde dedim rana yine hoplayacak mı napacak bi bakayım diye tuttum kollarından kızım önce hopladı ama ben biraz itekleyince başladı adım atmaya ayy kahkaha ata ata dolandık odada tv sehpasının öüne geçince çeviriyorum sinirleniyo tekrar dönüyorum inceliyo etrafı sonra önce o arkasında onu tutan ben koştur koştur bi hal oldum ter içinde kaldım ona kalsak oynardık daha ama yatma zamanı geldi dedim ve yatırdım ayyy kaliteli zaman geçirdim kızımla çalışan anne olarak aöf senden nefret ediyorum bozmayacam moralimi bananeee eşim teselli verdi ama ya sayende çanakkaleyi geziyoruz hayatım seneye yine gezeriz takma kafanı dedi o değil gitti paracıklar ona yanıyorum
Yiğit efeme dün bugün kıymalı çorba yaptım ama yemedi
Okadar uğraşıyorum iki kaşık zor aliyorrrrr
Evet cnm 1 temmuzda başlayacağım.şimdiden kendimi kötü hissediyorum. Defneye babaannesi bakacak inşallah.hala nezaman ne yiyecek öğrenemedi.ben ise ilk başladığımda annem bakacak(perşembe günü ankaraya gideceğim.ise de ankarada başlayacağım).10 gün sonra da babaannesi bakacak.
ay cnm ya çocukla sen sukur ett bı sınavı gecmıssın moralını bozma sakın
bak devletımın memurusun bı dahakı sınavlarda daha başarılı olursun olmadı bı daha kıne
ay ben anlayamamdım yürüteç geldımı kuzum
sıparısmı verdın perşembe gelcek yazmışsın koydum gesdı demıssın be
bu arada hayırlı olsun ay cok eglencelı bence cnm
cnm ya bır günlük maasınıda kızına yatırmış hemncık
ay ıannakı anlamadım cnm
nerden ankaraya gıtcen 10 gun neden ankarada calıscan normalde nerde calısmalısın
ay bırı benı resetlesın
ay ıannakı anlamadım cnm
nerden ankaraya gıtcen 10 gun neden ankarada calıscan normalde nerde calısmalısın
ay bırı benı resetlesın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?