2012 kasım bebekleri büyüyor..

Cnm önce defne de pek istekli yemiyordu ama zamanla alıştı.senin bebeğin de alisacak. Ben balığı önce ufak parçalarhalinde verdim ama yemedi.sonra parçayi eline verdim kendi isirarak yedi.inşallah senin bebeğin de yer.
hayırlı olsun karneniz.
yareni öp benim için

Cnm güle güle büyüt bebeğini.benim kızım 4,5 aylıkken oturmaya başladı.eğer bebeğin oturmak istiyorsa oturabilir bence.meyve filesi de verebilirsin artık.

slm kızlar. Cumaniz hayırlı olsun. Hasta bebislere rabbim şifa versin.kızlar ben de 1trmmuzda işe başlayacağım. Buarada geçenlerde birisi bebeğin ne zaman memeye düşeceğini soruyordu.defne ek gıdalara başladıginda sadece gece ve sabah emiyordu ama birkaç gündür gün içinde de emmeye başladı.sanırım tekrar memeye düşmeye başladı.inşallah böyle memeye düşer.

saolasın ozcanancım . calpolle geçirdik geceyi de. bugünde dr ye gidecektik vazgeçtim bugun daha takip edeyim dedim . senin ilk gunun nasıldı

ateşi 37 lerde hep. çok huysuz canancım ...

saolasın tatlım

oturmak istiyorsa engelleme. benim oğlum dört aylıktı oturmak istiyordu. yatmak istemıyordu. destekle oturtuyordum

saolasın ozcanancım . calpolle geçirdik geceyi de. bugünde dr ye gidecektik vazgeçtim bugun daha takip edeyim dedim . senin ilk gunun nasıldı

ben bugün de arayamadım ( güya öğleden sonra işten gelince arayacaktım telefonu almaya gitmek için kalktım aklıma süt geldi taşmaktan son anda kurtardım sonra eşim aradı hadi çıkın markete ben geliyorum diye hoppa çıktık yani yine arayamadım (( benim ilk günüm iyiydi rana büyük kısmı uyuyarak geçirdi sağolsun şimdi de hoppalada aşırı derecede zıplıyo bugün bi enerji patlaması var ama anlamadım durduramıyorum bizim yatağa iki yastığın ortasına oturttum giyinmek için ani bi dönüşle başını yatağın başlığına çarptı Allahtan yumuşak başlık bi duraksadı noluyo diye ağlayacak sandım ama ağlamadı sonra kucağımda durmadı başını omzuma geçirdi onda da biraz bozulduk:)) ama iyiyiz yani vura çarpa akşamı ettik.. ALlahtan yarın cumartesi.. işe başlamak rana açısından hiç bişi fark etmedi biliyo musun sadece artık onun yaptıklarına sinirlenmiyorum yani bu iş ona karşı olan sevgimi artırdı sürekli birbirimizi görmek sıktı demiştim ya doğruymuş canım

selim aynı mı 37 dereceden düştü mü dünden farklı mı değil mi merak ediyorum akşam olmasa arardım artık yarın ararım canım

biraz önce 37.2 ydi . dün 37.8 lerdeydı.doktora götürecektim burada çok yağmur yağdı. birde korktum şimdi daha çok hasta ederim gidipte diye bugün daha takip edeyim dedim. biraz önce uyuttum beş dakika sonra uyandı şimdi çok huysuz.
ilk gün için güzel geçmiş denebilir Allahtan yarın hsonu ranaylasın.
bende hasta oluyorum sanki. başım çok ağrıyor. eşime dedim öğleden sonra gitme diye o da gitti .

Selammm kizlar nasılsınız bebisler nasil 3 gündür giremedimm efeyle uğraştım mizmiz ateş şu bu derken fırsat bulamadım geçmişide okuyamadim çok yazmışsiniz

cnm sendemı ıse başlıyorsun oldukça az kalmış
babannenız bakıcaktı degılmı

Evet cnm 1 temmuzda başlayacağım.şimdiden kendimi kötü hissediyorum. Defneye babaannesi bakacak inşallah.hala nezaman ne yiyecek öğrenemedi.ben ise ilk başladığımda annem bakacak(perşembe günü ankaraya gideceğim.ise de ankarada başlayacağım).10 gün sonra da babaannesi bakacak.

nerdesiniz yaa moralım çok bozuldu 4 dersten sadece 1 dersi geçmişim finallere çalışmadan girdiğim için batırmışım resmen ( keşke bakmasaydım açıklanmış mı diye çok lazım sanki (( ne güzel mutluydum yürüteç siparişi verdim mertuur:)) bugün çalıştığım içni 1 ay 1 günlük maaş alacam dedim eşime 1 ay senin olsun o 1 günlük maaş benim dedim verdim siparişi pazartesi havale yapacam perşembe falan gelir herhalde dedim rana yine hoplayacak mı napacak bi bakayım diye tuttum kollarından kızım önce hopladı ama ben biraz itekleyince başladı adım atmaya ayy kahkaha ata ata dolandık odada tv sehpasının öüne geçince çeviriyorum sinirleniyo tekrar dönüyorum inceliyo etrafı sonra önce o arkasında onu tutan ben koştur koştur bi hal oldum ter içinde kaldım ona kalsak oynardık daha ama yatma zamanı geldi dedim ve yatırdım ayyy kaliteli zaman geçirdim kızımla çalışan anne olarak aöf senden nefret ediyorum bozmayacam moralimi bananeee eşim teselli verdi ama ya sayende çanakkaleyi geziyoruz hayatım seneye yine gezeriz takma kafanı dedi o değil gitti paracıklar ona yanıyorum

ay cnm ya çocukla sen sukur ett bı sınavı gecmıssın moralını bozma sakın
bak devletımın memurusun bı dahakı sınavlarda daha başarılı olursun olmadı bı daha kıne
ay ben anlayamamdım yürüteç geldımı kuzum
sıparısmı verdın perşembe gelcek yazmışsın koydum gesdı demıssın be
bu arada hayırlı olsun ay cok eglencelı bence cnm
cnm ya bır günlük maasınıda kızına yatırmış hemncık

ay ıannakı anlamadım cnm
nerden ankaraya gıtcen 10 gun neden ankarada calıscan normalde nerde calısmalısın
ay bırı benı resetlesın

kız yok ben tuttum kollarından daha gelmedi ama sanki yürüteçmiş gibi ittirdim ranayı pat pat atmaya başladı ayaklarını yani beni yürüteç olarak kullandı kuzum çok eğlendik ya :)) gelsin daha da çıldıracak :))
annem kızacak yürütece eminim ama valla bu sefer merturun gazına geldim pat diye aldım ucuz bişi pahalı almadım zaten 60 lira ama yine de biliyorum sunny baby benim hoppalanın markası da buydu yani 2,5 kg mış ayarlanabiliyo inşallah güzel kullanır rana :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…