- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #15.821
kız yok ben tuttum kollarından daha gelmedi ama sanki yürüteçmiş gibi ittirdim ranayı pat pat atmaya başladı ayaklarını yani beni yürüteç olarak kullandı kuzum çok eğlendik ya :)) gelsin daha da çıldıracak :))
annem kızacak yürütece eminim ama valla bu sefer merturun gazına geldim pat diye aldım ucuz bişi pahalı almadım zaten 60 lira ama yine de biliyorum sunny baby benim hoppalanın markası da buydu yani 2,5 kg mış ayarlanabiliyo inşallah güzel kullanır rana :))
var bende bı alıklık
ay bu fıstık sevıcek dımı benım anladığım kadarıyla
cnm cok ıyı ettın ya çocuk cok oyalanıyo bızımkı cok sevıyo ucuyo
cok ta vermeye gerek yok cnm ya kac ay kullanıcak
ayy iş stresi yüzünden sabah saat 6 da kalktım düşün rana falan uyuyo:)) gözlerim kapanıyo resmen saat 11 olsun da yatayım yoğurt da biraz sulu olmuş ama vitamini suyundaymış artık yapacak bişi yok
anladıysan anlatsana bana gucun varsa
yatıyormusun kus ay yarına tatıl hemencık ne güzel dımı
aynen cnm vıtamı nı suyunda nasıl olsa bebelr yıyo
evet sevecek gibi ve ilk bindiğinde ne yapacak çok merak ediyorum peşimi bırakmaz artık yaa:)) biliyo musun aslında çalışmak iyi geldi yani daha güzel vakit geçirdik bugün o da özlemiş mi beni anlamadım hiç üzmedi beni hep kikir kikir çıığlıklar ilgi çekmek için tekmeler:)) zor da uyumadı ayy kızımı çok seviyorum ben :))
aras peşinde dolaşıyo mu bi de örtü falan indiriyo mu ne bileyim bizim ilk gideceğmiz yer belli tv sehpası ve ordaki eşyalar
yasayı bekliyorum ama çıkmadı ümidim de yok artık :)cnm sanırım sen aktıf bı yasamdan sonrada yenı düzene alışamadım ee goruscek kımsede yok mesela ben çalışmıyorum ama gezıcek gıdıcek yerım cok rana mız mız evde tum gun kolu komsu yok bunalmıştın
bence bu düzen ıkınızede ıyı gelıcek cocugunu ozlemeye ıhtıyacın varmış
bu saatler ne zmana kadar bu sekılde cnm
bu arada tv unıtemdekı tum suusler yukarı transfer oldu tek tv rcv var onuda arasın elınde zor alıyoruz ve ben bayılıyırum arasın yaramazlık yapmasına cıceklerı koparmasına
du bakim anladığımı anlatayım eğer yanlışsa aynı şekli sen bana yap tatlım :))
şimdi reces izmirde kayınvalidesinin yanında 1 temmuzda ankaraya gidecek annesiyle birlikte 10 gün annesi recesle kalacak ve izmire dönecek sonra babanne bakacak :))
yani sen haklısın aslında reces çok eksik anlatmış ama ben o şekli çok seviyorum bi de sen reset diyince en uygun bunu buldum kızmadın he valla sevmesem yapmam :18::18::18:
ooo cok ıyı cnm ya ısyerı yakın dımı tatlımyasayı bekliyorum ama çıkmadı ümidim de yok artık :)
4 eylüle kadar 3 saat canım 4 mart 2014 e kadar da 1,5 saat süt izni ondan sonra bitiyo maalesef ama rana da o zaman 1,5 yaşında olacak yani daha da kolay olacak
enteresanharbi süper annesin haa çiçeğim falan yok benim ama olsa da yoldurmam banane
bence de gel benim de aklım karıştıaa olurmu kuzum nıye kızayım kı astık onları ask olsun bak sımdı kızarım he
ama dıyokı ankarada on gun calısıcam sonra gelıcem burda calısıcam
recesss gel cnm ya aydınlat benı ozcanan kesmedı:44::44::44::44::44:
evet canım yakın yürüyerek 15 dakika ama ben dakika tutuyorum en fazla 10 dakika en az 8 dakikada evdeyimooo cok ıyı cnm ya ısyerı yakın dımı tatlım
ay cıcekler yapma yerde dıkı duran ay cok tatlı oluyo ya cekmec acmayıda ogrendı hemencık mutfak kapı kapatıyrum
nerdesiniz yaa moralım çok bozuldu 4 dersten sadece 1 dersi geçmişim finallere çalışmadan girdiğim için batırmışım resmen( keşke bakmasaydım açıklanmış mı diye çok lazım sanki (( ne güzel mutluydum yürüteç siparişi verdim mertuur:)) bugün çalıştığım içni 1 ay 1 günlük maaş alacam dedim eşime 1 ay senin olsun o 1 günlük maaş benim dedim verdim siparişi pazartesi havale yapacam perşembe falan gelir herhalde dedim rana yine hoplayacak mı napacak bi bakayım diye tuttum kollarından kızım önce hopladı ama ben biraz itekleyince başladı adım atmaya ayy kahkaha ata ata dolandık odada tv sehpasının öüne geçince çeviriyorum sinirleniyo tekrar dönüyorum inceliyo etrafı sonra önce o arkasında onu tutan ben koştur koştur bi hal oldum ter içinde kaldım ona kalsak oynardık daha ama yatma zamanı geldi dedim ve yatırdım ayyy kaliteli zaman geçirdim kızımla çalışan anne olarak aöf senden nefret ediyorum bozmayacam moralimi bananeee eşim teselli verdi ama ya sayende çanakkaleyi geziyoruz hayatım seneye yine gezeriz takma kafanı dedi o değil gitti paracıklar ona yanıyorum
evet canım son senemdi artık seneye de son senem olacakcanım senın son senenmıydı
yurutecınzde hayrlı olsun yaramazlıklar baslar artık alp tuğra çekıp dusurmelere basladı ranada baslar artık
bence de gel benim de aklım karıştı
evet canım yakın yürüyerek 15 dakika ama ben dakika tutuyorum en fazla 10 dakika en az 8 dakikada evdeyimbu sayede de zayıflayacam bugün tartıldım 67,5 olmuşum iki gün önce 69 dum
diyete başlar gibi oldum hemen sütüm etkilendi gece çok zorlandım ya hala tereddüt ediyorum korkuyorum kesilecek diye bıraktım yemeye devam valla kalk mutfağa boşver eşini aa:)) ben tıka basa tokum yaa çayın yanında götürdüm yine valla eşimin namaz kılmasını bekliyorum sonra direk yatağa rana da emdi biraz önce zaten 2 ye kadar kalkmaz bari uyuyayım iki saat sonra çok fazla kalkıyo doymadığından şüpheleniyorumee super cnm hemde spor
sonuçta 4 kere den hesaplarsan yarım saate yakın yuruyus kısa surede cok vermıssın dıyettemı var
su n cok acıktım hersey yemem var aay esım olsaydı keskem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?