2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm çok geçmiş olsun ancak okuyorum geçmişi. kuzum yaaa çalışan anneler olarak bu tabloya alışmamız lazım sanırım cnm . şimdilik süt izni var ve de küçük olduğu için kuzum anlamıo pek gidip geldiğimi, ilerde peşimize bile düşüecekler o zaman ne yapcaz bilmiyorum. bugünümüze şükürler olsun

özcananımm cnm bu püre mi çorba mı kız:) ay benim kız püre de yemio son bir haftadır çorba da anne sütü bile zor alıyor ishal iştahını da kesti dişler böyle mi çıkacak anlamadım ki tüm belirtiler var ortada diş yok. ama hafta sonu kızım minicikte olsa balık yedi çok mutlu oldum. bi de pizza yedi verdiğime sevinmeli miyim kızmalı mıyım bilemedim:)

kızlarrr nerelerdesinizzzz....songülllllll nerelere kaçtın misafirin mi vardı yanlış mı hatırlıyorumm

gecmis olsun canim ya Allah tekrarini yasatmasin ins
evet havalar cok sicak bebislerde daha cok etkileniyo sicaktan

Kilzar bi akil verin kafayi yemek uzereyim herkez baska bidey soyluyo anlamadim bu ek gidalara basladigimizdan beri kizim cok az emiyor offff daha alti aylik birakmasindan korkuyorum on ikide zorla bir iki dk emdi sonra gezmeye cikardim uc saat gezdik uyudu uyandi uyudu uyandi herneyse eve geldik almiyor memeyi yemek yapmistik vermedim zorluyorum donderiyorum hoplatiyorum uok istemiyor ac ama biliyorum miz miz miz yemin ederim hickira hickita agladim vermedim yemegi ayagimda salladim uyudu oyle aldi memeyi dort bucukya yani dort bucuk saat ac emmiyor biraz azaltmayi dusunuyorum ek gidalari fikriniz nedir neolur bi akil verin bakkonda oylece oturdum dusunuyorim
Kimi diyor artik meme onun icin tatli gibi bisey yekten sonra yenilecek sey kimi diyor bu yakinda birakir memeyk mamaya basla kafayi yiycem yemin ederim yaaaaa

corba vermıyosunda ne verıyosun pekı canım
benımde yoğurtlarm bı ara tutmamaya baslamstı sonra yıne duzeldı senınde oyle olur canım bozma moralını

sorma canım ona özel pek bişey yapmıyorum. bize yaptıysam çorba onu veriyorum. ama bu sıralar doğru düzgün hiç bişey yemiyo. herşeye kilitleniyo o minik ağız.

canım biz de öyle bi sorun yok çok şükür. hatta ek gıda istemiyo meme istiyo. o yüzden çözüm nedir bilemedim. ama mamaya falan başlama bence. burada bazı arkadaşların bebekleri de öyleydi. onlar yardımcı olurlar canım

tatlim bencede mamaya baslama ek gidalari belkide cok yiyo ondan doyuyo ve memeye yer kalmiyo ek gidalarida vermelisin tamamen kesme cunku artik herseye ihtiyaci var bebeginin ama biraz azaltabilirsin ve yedikten bi saat sonra emzirebilirsin
ben uyumadan once emziriyorum uyanincada ek gidalarini veriyorum cok az uyuduysa memenin uzerinden en az birbucuk iki saat gecmesini bekliyorum ki guzel yesin yani saatle veriyorum hem memeyi hemde ek gidayi

sağol cnm bazen insan darlaniyor

17
Gun ve beklenrn son
Gecmis olsun ogluma
geçmiş olsun cnm inşallah çabucak atlatırsınız

cnm benim kızım da eklere başlayınca memeyi sadece gece emmeye başlamışti ama şimdi tekrar emmeye düştü.mama verme sadece biraz zaman tanı. Sana tek tavsiyem bebeğin uyurken emzirmeye devam et.

mamaya geçme canım benim de emmiyodu kucağımda istemiodu ama biz yeni yöntem bulduk çoraplarını çıkarıyorum o oynarken yanına uzanıp veriyorum alıyo bi de kolyem var benim onunla oynaya oynaya emiyo baya uzun emiyo böyle dene istersen bi de

kızlar çok sıcak ve rana beşiğinde uyuyamıyo ne yapacam bilmiyorum sanki alttan diken batırıyolar kızıma çok bağırıyo ilk defa 4 saat uyumadı daha dğrusu uyuyamadı ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…