- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #16.021
sadece fitil kullandık tatlım
ondan çıktı zati tatlım ama azaldı çok şükür
amin canım benim çok sağoll
günaydın kızlar nasılsınız bugün tekrar dan işe döndüm 5 günlük bir aradan sonra erdem anneme bıraktığımda gözümün içine bakarak ağladı benim içime taş oturdu sabah geldim işler birikmiş geçmiş birikmiş birikmiş birikmiş ooy ooy yoğun bir haftaya merahba dedim kızlar yani geçmişi okumya kalktım ama başarılı olamadım herkes iyidir inşallah buralardayım öpüldünğüz
neyse kızlar ben çıkıyorum gideyim kızıma çorba yapayım
bezelye çorbası annem bezelye haşlamıştı ranoşa:)
1 avuç bezelye
1 kabak
1 patates
1 yemek kaşığı prinç
hepsini pişir blenderden çok hafif geçiriyorum ben pütürlü oluyo az biraz yoğurtla tamamdır:)) gideym de yapayım öğleden sonra pazara gitmezsek kızımla görüşürüz sizi seviyorum
17
Gun ve beklenrn son
Gecmis olsun ogluma
geçmiş olsun cnm yaa ceryan da filan mı kaldın ki acaba sıcaklardan insan ne tarafı açacağını şaşırıyor. sıcak kompres yapsan ii gelir belki cnm yumuşar biraz. benim kuzum biraz daha ii çok şükür. hafta sonu biraz ateş ve iştahsızlığımız vardı ama geçti çok şükür.ishalimiz de azaldı. burası çok sıcak sanırım onu kaldıramıo kuzular
17
Gun ve beklenrn son
Gecmis olsun ogluma
17
Gun ve beklenrn son
Gecmis olsun ogluma
corba vermıyosunda ne verıyosun pekı canım
benımde yoğurtlarm bı ara tutmamaya baslamstı sonra yıne duzeldı senınde oyle olur canım bozma moralını
Kilzar bi akil verin kafayi yemek uzereyim herkez baska bidey soyluyo anlamadim bu ek gidalara basladigimizdan beri kizim cok az emiyor offff daha alti aylik birakmasindan korkuyorum on ikide zorla bir iki dk emdi sonra gezmeye cikardim uc saat gezdik uyudu uyandi uyudu uyandi herneyse eve geldik almiyor memeyi yemek yapmistik vermedim zorluyorum donderiyorum hoplatiyorum uok istemiyor ac ama biliyorum miz miz miz yemin ederim hickira hickita agladim vermedim yemegi ayagimda salladim uyudu oyle aldi memeyi dort bucukya yani dort bucuk saat ac emmiyor biraz azaltmayi dusunuyorum ek gidalari fikriniz nedir neolur bi akil verin bakkonda oylece oturdum dusunuyorim
Kimi diyor artik meme onun icin tatli gibi bisey yekten sonra yenilecek sey kimi diyor bu yakinda birakir memeyk mamaya basla kafayi yiycem yemin ederim yaaaaa
sorma canım ona özel pek bişey yapmıyorum. bize yaptıysam çorba onu veriyorum. ama bu sıralar doğru düzgün hiç bişey yemiyo. herşeye kilitleniyo o minik ağız.
Kilzar bi akil verin kafayi yemek uzereyim herkez baska bidey soyluyo anlamadim bu ek gidalara basladigimizdan beri kizim cok az emiyor offff daha alti aylik birakmasindan korkuyorum on ikide zorla bir iki dk emdi sonra gezmeye cikardim uc saat gezdik uyudu uyandi uyudu uyandi herneyse eve geldik almiyor memeyi yemek yapmistik vermedim zorluyorum donderiyorum hoplatiyorum uok istemiyor ac ama biliyorum miz miz miz yemin ederim hickira hickita agladim vermedim yemegi ayagimda salladim uyudu oyle aldi memeyi dort bucukya yani dort bucuk saat ac emmiyor biraz azaltmayi dusunuyorum ek gidalari fikriniz nedir neolur bi akil verin bakkonda oylece oturdum dusunuyorim
Kimi diyor artik meme onun icin tatli gibi bisey yekten sonra yenilecek sey kimi diyor bu yakinda birakir memeyk mamaya basla kafayi yiycem yemin ederim yaaaaa
canim benim kizinda corbayla pek arasi yoktu simdi kiyma katmaya basladim corbalara artik daha istekli yiyo bi dene istersen
sağol cnm bazen insan darlaniyorcanım merhaba yazmadan geçemedim üzülme tam geçiş zamanı senin için işe başlayacaksın eşin yanında yok destekçi yanında istiyo insan çok iyi anlıyorum senikızına da sinirleniyosun benim gibi ben de çok sinirleniyorum elimde değil çünkü uslu bi bebek değil bizimkiler bazı şeyler de üst üste gelince böyle sinirli oluveriyoruz elimizin altında kim ve bebeklerimiz kurulu düzenine yeniden döneceksin işe başlayacaksın bak herşey nasıl yoluna girecek sıkma canını bi de biz niye burdayız dertleri dinlemek için değil mi içine atma buraya yaz benim gibi
geçmiş olsun cnm inşallah çabucak atlatırsınız17
Gun ve beklenrn son
Gecmis olsun ogluma
cnm benim kızım da eklere başlayınca memeyi sadece gece emmeye başlamışti ama şimdi tekrar emmeye düştü.mama verme sadece biraz zaman tanı. Sana tek tavsiyem bebeğin uyurken emzirmeye devam et.Kilzar bi akil verin kafayi yemek uzereyim herkez baska bidey soyluyo anlamadim bu ek gidalara basladigimizdan beri kizim cok az emiyor offff daha alti aylik birakmasindan korkuyorum on ikide zorla bir iki dk emdi sonra gezmeye cikardim uc saat gezdik uyudu uyandi uyudu uyandi herneyse eve geldik almiyor memeyi yemek yapmistik vermedim zorluyorum donderiyorum hoplatiyorum uok istemiyor ac ama biliyorum miz miz miz yemin ederim hickira hickita agladim vermedim yemegi ayagimda salladim uyudu oyle aldi memeyi dort bucukya yani dort bucuk saat ac emmiyor biraz azaltmayi dusunuyorum ek gidalari fikriniz nedir neolur bi akil verin bakkonda oylece oturdum dusunuyorim
yağmurcum ne kadar çorbaya ne kadar kıyma katıyorsun? bi de blendrdan geçiriyor musun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?