- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #16.041
mamaya geçme canım benim de emmiyodu kucağımda istemiodu ama biz yeni yöntem bulduk çoraplarını çıkarıyorum o oynarken yanına uzanıp veriyorum alıyo bi de kolyem var benim onunla oynaya oynaya emiyo baya uzun emiyo böyle dene istersen bi de
günaydınn arkadaşlarrr
herkesin günü çook güzel geçer inşallah.
biz dün berrayla gezmeye gittik. ama hiiç durmadı. doğru düzgün uyumadı. bugün de gitcez. inşallah bugün güzel geçer. güya rahatlayayım diye gidiyorum ama daha çok stres olup geliyorum
Gunaydin annecikler
benim hastaligim daha da artti. oglumda hala hasta. ben isyan ederken onun kucucuk bedeninde nasil hissedilir hastalik kimbilir.
Dun aksam esim isten cikinca hemen foruma gittik.kuzenimin dugunu var. yarin canakkaleye gidiyoruz.ogluma alis veris yaptik.cook guzel olduu :) deneye deneye aldik. cok keyifliydi alis veris birde hasta olmasaydik.oksure hapsura gezdik. aradigimizi bulduk en sonunda. hem sik hem cool olsun istedim. Tek eksigimiz ayakkabi :s bu yorgun halimle boluk porcuk uykumda butun gece ruyamda ayakkabi aradim ogluma :)
günaydınn arkadaşlarrr
biz dün berrayla gezmeye gittik. ama hiiç durmadı. doğru düzgün uyumadı. bugün de gitcez. inşallah bugün güzel geçer. güya rahatlayayım diye gidiyorum ama daha çok stres olup geliyorum
Günaydın cnmm sen berra yı anlatırken sanki zeynep ilay ı okuormuşum gibi geldi inan kii... ben de nereye gitsem burnumdan getiriyor kızım sağolsun. halbu ki evde çok sakin genelde. bi demşu kolye meselesinde de aynı şeyleri yaşıoruz bazen öyle bir asılıyor ki kolye ye kopacak sanıyorum eli de acımıyo kuzumun:)
herkese günaydın buarada
hala toparlanamafiniz demekki genede hasta halinle iyi yapnissin alisveris tatlim masaklah oglusunda durmusGunaydin annecikler
benim hastaligim daha da artti. oglumda hala hasta. ben isyan ederken onun kucucuk bedeninde nasil hissedilir hastalik kimbilir.
Dun aksam esim isten cikinca hemen foruma gittik.kuzenimin dugunu var. yarin canakkaleye gidiyoruz.ogluma alis veris yaptik.cook guzel olduu :) deneye deneye aldik. cok keyifliydi alis veris birde hasta olmasaydik.oksure hapsura gezdik. aradigimizi bulduk en sonunda. hem sik hem cool olsun istedim. Tek eksigimiz ayakkabi :s bu yorgun halimle boluk porcuk uykumda butun gece ruyamda ayakkabi aradim ogluma :)
günaydınn arkadaşlarrr
Günaydın cnmm sen berra yı anlatırken sanki zeynep ilay ı okuormuşum gibi geldi inan kii... ben de nereye gitsem burnumdan getiriyor kızım sağolsun. halbu ki evde çok sakin genelde. bi demşu kolye meselesinde de aynı şeyleri yaşıoruz bazen öyle bir asılıyor ki kolye ye kopacak sanıyorum eli de acımıyo kuzumun:)
herkese günaydın buarada
bi daha ranayla dışarı çıkmayacam diyorum ama hep çıkıyorum ve sonuç kollarım kopmuş bi şeklide eve dönüyorum(
rana huy değiştirdi... benim çalıştığımı anlamayacak kadar küçük ve zaten çok az ayrı kalıyorum ondan ama gece de uyumuyo gündüz de sürekli mız mız kucakta gezinmek istiyor.. önceden kendi kendine oynardı ama artık yok dışarı çıkınca da sürekli ağlıyo gözlerini ovuşturuyor diş miş yok ortada sürekli ağlıyo gece sıcak desem pencereleri açtık çorap falan da yoktu banyo yaptı ben üşüdüm o derece havalandırdım odayı sonra yatırdım ama uyandı ve uyumadı battaniyeyle salladık uzun süreden sonra önceden gazı var diye sallamıştık şimdi neyi var onu da bilmiyorum hasta değil ateşi yok diş gelmiyo gece ben söyledim rana ağladı hep şikayet ettim.. ona karşı değil onu görmedim bile yattığım yerden ağlaya ağlaya konuştum o da hep ağladı çok kötüyüm ya moralim çok bozuk yoruldum... ve yapacak hiç bişi yok ne zaman bitecek bu durum onu bile bilmiyorum
Günaydın kızlar
noldu kuzum ranaya nazarmı değdı
canm belkı diş dendır alp tuğrada uzun sureler mızmızdı daha yenı cıkıyo dıslerı
canım ya uzme kendını bugunlerde gececek ıns hayırlısıyla
valla bilmiyorum ne zaman geçecek kollarım o kadar ağrıyor ki daha gidip işte bi ton yazı yazıyorum hayattın soğudum ya sürekli ağlıyo hani bi yeri ağrısa anlarım ama diş belirtisi yok ki ortada ne kalınlaşan bi dişeti var ne de kızarıklık aynı duruyo sadece hat safhada salya diş olduğunu bilsem vallahi yine sesimi çıkarmayacam( mamaları götürüyo yemekte hiç sıkıntımız yok kakamızı yapıyoruz ee diyorum daha ne ne istiyosun sürekli ağlama onu hiç yalnız bırakmayacakmışım kucağımda gezecekmiş ben o kadar sabırlı biri değilim eşim olmasa kaldıramam çalışmaya başlayınca daha da zorlanır oldum bazen diyorum şu gözlerimi kapatsam bi daha hiç açılmasa..
bana dua edin kızlar ranam düzelsin ben de kendime geleyim bir an önce( bugün öğleden sonra babamız bakacak rana ya öyle istedi tamam dedim bakıcı gelmeyecek bakalım ne yapacaklar
gidip çorba yapayım dün kü tarifi daha yeni yapacam fırsat bulamıyorum ki görüşmek üzere
Kizlar tesekkurker
Ne olur dua edin bize
Sabah cok ateslendi
Persembe kontril
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?