2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kizlar cvplar icin sagolun dort bucuktan yedi bucuga kadar uyudu yavrum kalkinca hemen meme verdim iyle bu guzel emdiki kac gundur boyle guzel emmemisti masaalah bir saat sonrada birazcik corba verdim sonra br saat sonra bnayo yaptirdim meme istedi hemen emdi biraz birakti biraz bakindi saga soka oyaladik bidaha istedi meme uyudu kaldi bebegim bakalim yarin nasil olacak

ayy berra da oynuyo kolyemle çook hoşuma gidiyo. onu buluncaya kadar göğsüme vuruyo agresif kızım kolyeyi bulunca sakin sakin emiyobazen de saçımla oynuyo. ayy çooookk tatlı bunlarr yaa

günaydınn arkadaşlarrr
herkesin günü çook güzel geçer inşallah.

biz dün berrayla gezmeye gittik. ama hiiç durmadı. doğru düzgün uyumadı. bugün de gitcez. inşallah bugün güzel geçer. güya rahatlayayım diye gidiyorum ama daha çok stres olup geliyorum

Günaydın cnmm sen berra yı anlatırken sanki zeynep ilay ı okuormuşum gibi geldi inan kii... ben de nereye gitsem burnumdan getiriyor kızım sağolsun. halbu ki evde çok sakin genelde. bi demşu kolye meselesinde de aynı şeyleri yaşıoruz bazen öyle bir asılıyor ki kolye ye kopacak sanıyorum eli de acımıyo kuzumun:)
herkese günaydın buarada

Gunaydin annecikler
benim hastaligim daha da artti. oglumda hala hasta. ben isyan ederken onun kucucuk bedeninde nasil hissedilir hastalik kimbilir.
Dun aksam esim isten cikinca hemen foruma gittik.kuzenimin dugunu var. yarin canakkaleye gidiyoruz.ogluma alis veris yaptik.cook guzel olduu :) deneye deneye aldik. cok keyifliydi alis veris birde hasta olmasaydik.oksure hapsura gezdik. aradigimizi bulduk en sonunda. hem sik hem cool olsun istedim. Tek eksigimiz ayakkabi :s bu yorgun halimle boluk porcuk uykumda butun gece ruyamda ayakkabi aradim ogluma :)

günaydın cnm geçmiş olsun paşaya da sana da... cicişleriniz de hayırlı olsun güle güle giyin inş.

gunaydin kizlar
benim kizimda disarida huysuz ama eve grlince sanji rahatliyo tanidigi alistigi ortam oldugu icin bence evini ozluyo disarida

gunaydin canim
kolay gelsin sana islerinde

hala toparlanamafiniz demekki genede hasta halinle iyi yapnissin alisveris tatlim masaklah oglusunda durmus
kimbilir ne kadar tatli olmustur yeni cicileriylr gule gule giysin yakisikli

bi daha ranayla dışarı çıkmayacam diyorum ama hep çıkıyorum ve sonuç kollarım kopmuş bi şeklide eve dönüyorum (

rana huy değiştirdi... benim çalıştığımı anlamayacak kadar küçük ve zaten çok az ayrı kalıyorum ondan ama gece de uyumuyo gündüz de sürekli mız mız kucakta gezinmek istiyor.. önceden kendi kendine oynardı ama artık yok dışarı çıkınca da sürekli ağlıyo gözlerini ovuşturuyor diş miş yok ortada sürekli ağlıyo gece sıcak desem pencereleri açtık çorap falan da yoktu banyo yaptı ben üşüdüm o derece havalandırdım odayı sonra yatırdım ama uyandı ve uyumadı battaniyeyle salladık uzun süreden sonra önceden gazı var diye sallamıştık şimdi neyi var onu da bilmiyorum hasta değil ateşi yok diş gelmiyo gece ben söyledim rana ağladı hep şikayet ettim.. ona karşı değil onu görmedim bile yattığım yerden ağlaya ağlaya konuştum o da hep ağladı çok kötüyüm ya moralim çok bozuk yoruldum... ve yapacak hiç bişi yok ne zaman bitecek bu durum onu bile bilmiyorum

noldu kuzum ranaya nazarmı değdı
canm belkı diş dendır alp tuğrada uzun sureler mızmızdı daha yenı cıkıyo dıslerı
canım ya uzme kendını bugunlerde gececek ıns hayırlısıyla

noldu kuzum ranaya nazarmı değdı
canm belkı diş dendır alp tuğrada uzun sureler mızmızdı daha yenı cıkıyo dıslerı
canım ya uzme kendını bugunlerde gececek ıns hayırlısıyla

valla bilmiyorum ne zaman geçecek kollarım o kadar ağrıyor ki daha gidip işte bi ton yazı yazıyorum hayattın soğudum ya sürekli ağlıyo hani bi yeri ağrısa anlarım ama diş belirtisi yok ki ortada ne kalınlaşan bi dişeti var ne de kızarıklık aynı duruyo sadece hat safhada salya diş olduğunu bilsem vallahi yine sesimi çıkarmayacam ( mamaları götürüyo yemekte hiç sıkıntımız yok kakamızı yapıyoruz ee diyorum daha ne ne istiyosun sürekli ağlama onu hiç yalnız bırakmayacakmışım kucağımda gezecekmiş ben o kadar sabırlı biri değilim eşim olmasa kaldıramam çalışmaya başlayınca daha da zorlanır oldum bazen diyorum şu gözlerimi kapatsam bi daha hiç açılmasa..

bana dua edin kızlar ranam düzelsin ben de kendime geleyim bir an önce ( bugün öğleden sonra babamız bakacak rana ya öyle istedi tamam dedim bakıcı gelmeyecek bakalım ne yapacaklar

gidip çorba yapayım dün kü tarifi daha yeni yapacam fırsat bulamıyorum ki görüşmek üzere

senı cok ıyı anlıyorum canım bende okadar sabırlı bı ınsan değilim enufak bıseye bıle sınırlenırım bu alp tuğra ıcınde gecerlı tabıkı
sınrlenmıyım dıyorum ama dedğın gıbı sureklı mızmız ınsanı boğuyor bı saatten sonra sukurkı yemede bı sıkntsı yok canım
bakıcısyla nasl vakıt gecırıyormus canım ozamnda mızmız mı

ıns duzelır canım ranacık
yap sen canım corbanı bende bugun ılk defa tavuk suyuna corba yapıcam bakalım yıcekmı

Nazara geldik topluca... arascigimda cicekler acti selim salya sumuk rana huysuz alp tugra mizmiz ... boyle devam ediyor bebislerimizin sorunlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…