2012 kasım bebekleri büyüyor..

canim sen ne kadar anlamiyo desende anliyo senin ise gittigini bak ben sadece hafta sonlari calisiyorum hafta ici geceleri cok iyi uyuyan cocuk hafta sonu geldimi hic uyumuyo ozellikle cumartesi gecesi cok kalkiyo emmek icin ertesi gune ise uykusuz gidiyorum hep ancak pzts yaninda oldugumu gorunce uykusu duzene giriyo taki cmrts kadar anliyo ranacik oyuzden hep kucaginda kakmak istiyo azicik sabret tatlim ya alisacak ins. duzene girecek o daha ana kuzusu annesi onun sucu yokki

fitil verdim (( bi yeri ağrıyo huysuzlğu aştı çok ağladı anlamıyorum da neyi var geçmezse yarın doktora götürecem fitilin etkisiyle uyumuş yavrum sabahtan beri de emmedi beni emziremeden geldim işe çok kötüyüm ya

geçmiş olsun songül ateş olacak normal su çiçeği ateşli oluyo bi de yavrumun aşısı yok ki

cnm yaaa ne oldu ki nazar mı değdi ranacığa?kuzum alışmıştı ne güzel annesinin işe gidip gelmesine. düzelir inş. annesi belki diş huysuzluğudur geçer inş.

Gecmus olsun dilekleriniz icin teekrar tesekkurler kizlar
Ilk defa bu kadar ateslendi cok uzuluyorum
Neti okudukca daha endiseleniyorum zature enfeksiyon canim daha slklliuo
Ablamda geldin kesib onlarada bulasmidtor ufaklikta asisiZ

fitil işe yaramamış rana yine ağlıyo anlamadım ben bu işi çözemedim ateş yok ishal değil kusmuyo başka ne hastalığı olabilir diş desen hiç belirti yok çok üzülüyorum ya ((

herkese mrb..
Uzun zamandır takip edemedlim burayı netlmde sorun vardı.herkesler bebişler lyldlr lnşallah.
Bu ara benlmde sorunlarım var oğlumla..
2 hafta sonra işe başlıyorum o yüzden sütümü sağmaya başladım evde gündüzleri biberona aiıştırmaya çalışıyorum ama nafile almıyo alsada tükürüyo.. Nasıl alıştırcam bana blr yol gösterln ...

fitil işe yaramamış rana yine ağlıyo anlamadım ben bu işi çözemedim ateş yok ishal değil kusmuyo başka ne hastalığı olabilir diş desen hiç belirti yok çok üzülüyorum ya ((

ay canım ya nesı var bu rana nın acaba bende merak ettım sımdı sureklı ağlıyomu canım yoksa mızmız mı

kelın ılacı olsa mısalı canım
bende alıstırmya calısmstım ama nafıle alısmadı
soyle bısey dene alısırmı bılmem ama bıberona az su koyup elıne ver sureklı onla oynasın belkı bı umıt yavas yavas alısabılır

uzulurek ıtıraf edıyorum canım senınde sorunların basından askın ama
bugun ben sozumu tutamadm
bağırdım alp tuğraya ama ben haklıyım
nerdeyse sebze corbalarına baslayalı 2 ay olacak hala alısamadı bı turlu 1 2 kasık yıyo sonrası yok kapatıyo ağzını
bugun ne guzel okadr uğrastım tavuk hasladm onu sehrıye ıle bırlıkte corba yaptım tadınada baktım gercekten guzeldı ama bızımkı yemedı tabı benı sınır ettı ne yıcek bu ben bılmyorum
nasıl beslenıpte buyuyecek bılmem

biberona su koyunca onu içlyor o da yarım yamalak... Ama süt olunca ağlıyo.. Uykuda emme poziyonunda dahi almıyo ..

ay canım ya nesı var bu rana nın acaba bende merak ettım sımdı sureklı ağlıyomu canım yoksa mızmız mı
sürekli mız mız ve ağlıyo yani hepsini bi arada yaşıyor sabah 7 den beri ilk defa bira zönce emdi kucağımda laptop başımı koydum koltuğa 20 dakika uyumuşum toplamda rana 30 dakika uyudu (
canım benim üzülme napalım ben de rana yerine eşime bağırıyorum ama rana üzerine alınıyo yine ağlıyo dün çok kötüydüm çok ağladım ranaya aslında tüm laflarım ama ona bakarak konuşmadım yine ağladı yine bağırdı

emiyo mu peki ya ben çorba yapytım ubgün yoğurtla yedi bezelye havuç patates tel şehriye 3 çay kaşğı da irmik tadı da güzeldi yedi sıkıntı yapmadı ama ne sıkıntımız var onu anlamadım ben de hani sorunu bilsem ona göre bişiler yapacam artık çok yoruldum seninle aynı yapımız var çabuk sinirleniyoruz sonra pişman oluyoruz hemen ama ben pes dedim yenildim yani hayattan kestim ümidi

bu bebısler bızı mahvettı valla
yarın gotur canım bı dr a belkı care olur
oanda esım yoktu evde bende ona bağırdım ben kendım ıcın bıle bukadar uğrasmıyorum dedım ne yıceksın bılmyorum dedım oyle yuzume bakıyo tabı sonra pısman oldum optum falan guldurmeye calısıyorum
emmesıde eh ıste dıyım ama yemesı lazım
canım sen yoğurtla sebzeyı karıstırıpmı verıyosun yoksa bı bırınden bı bırınden mı
bende pes etmek uzereyım esımlede aramz pek ıyı değil zaten ben kıme nazlanayım bılmem
Allahım bıze sabır versın dayanma gucu versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…