- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #16.081
bu bebısler bızı mahvettı valla
yarın gotur canım bı dr a belkı care olur
oanda esım yoktu evde bende ona bağırdım ben kendım ıcın bıle bukadar uğrasmıyorum dedım ne yıceksın bılmyorum dedım oyle yuzume bakıyo tabı sonra pısman oldum optum falan guldurmeye calısıyorum
emmesıde eh ıste dıyım ama yemesı lazım
canım sen yoğurtla sebzeyı karıstırıpmı verıyosun yoksa bı bırınden bı bırınden mı
bende pes etmek uzereyım esımlede aramz pek ıyı değil zaten ben kıme nazlanayım bılmem
Allahım bıze sabır versın dayanma gucu versın
kızlar herkese merhabalar.netimiz bir aksilik olmazsa geldi artık.250 sayfa geçmişten 100 sayfam kaldı.
bitireyim hemen geliyom
özcananım bu da sana
izin almam lazım iş yerinden bi de başka ilçeye gidilecek o gözümde çok büyüyor burası 37 derece çok sıcak inşallah yarın böyle ağlamaz da gitmeyiz yoksa gidecez mecbur
canım ben ayrı ayrı veriyorum her türlü yiyor gerçi yoğurdum biraz sulu olmuştu ben de süzdüm süzünce daha çok sevdi sanki kaşık kaşık yedi sıkıntı yok o konuda eline bisküvi verdiyorum küçük küçük ısırıyo ağzında çevrimesi lazım bizim yoksa yemez
inşallah düzelir eşinle aranız eşim olmazsa çoktaan bitmiştim çünkü ben
İyiyim cnm defne de iyi sayılır. Buaralar bi huysuzluk var sanirim ağrısı var.ben dişe yoruyorum.sen nasılsın alp tuğra nasılgunaydın canm naslsın defne nasıl
Cnm sakin ol.bence dişten ama sen yine de dr a götür.bak allahtan eşin yaninda benim eşim de yanımda yok.çok şükür bebislerimizin eli ayağı tam, bi eksiklikleri yok .benim kızımın da bi ağrısı var ama neden olduğunu çözemedim.allah biran önce bebislerimize huzur,sağlık ve afiyet versin.bi daha ranayla dışarı çıkmayacam diyorum ama hep çıkıyorum ve sonuç kollarım kopmuş bi şeklide eve dönüyorum(
rana huy değiştirdi... benim çalıştığımı anlamayacak kadar küçük ve zaten çok az ayrı kalıyorum ondan ama gece de uyumuyo gündüz de sürekli mız mız kucakta gezinmek istiyor.. önceden kendi kendine oynardı ama artık yok dışarı çıkınca da sürekli ağlıyo gözlerini ovuşturuyor diş miş yok ortada sürekli ağlıyo gece sıcak desem pencereleri açtık çorap falan da yoktu banyo yaptı ben üşüdüm o derece havalandırdım odayı sonra yatırdım ama uyandı ve uyumadı battaniyeyle salladık uzun süreden sonra önceden gazı var diye sallamıştık şimdi neyi var onu da bilmiyorum hasta değil ateşi yok diş gelmiyo gece ben söyledim rana ağladı hep şikayet ettim.. ona karşı değil onu görmedim bile yattığım yerden ağlaya ağlaya konuştum o da hep ağladı çok kötüyüm ya moralim çok bozuk yoruldum... ve yapacak hiç bişi yok ne zaman bitecek bu durum onu bile bilmiyorum
Cnm bir an önce aras iyileşir inşallah.dr ne dedi? Şimdi nasıl kaşınıyordur yavrum.allah şifa versin.Kizlar tesekkurker
Ne olur dua edin bize
Sabah cok ateslendi
Persembe kontril
İyiyim cnm defne de iyi sayılır. Buaralar bi huysuzluk var sanirim ağrısı var.ben dişe yoruyorum.sen nasılsın alp tuğra nasıl
Cnm sakin ol.bence dişten ama sen yine de dr a götür.bak allahtan eşin yaninda benim eşim de yanımda yok.çok şükür bebislerimizin eli ayağı tam, bi eksiklikleri yok .benim kızımın da bi ağrısı var ama neden olduğunu çözemedim.allah biran önce bebislerimize huzur,sağlık ve afiyet versin.
Cnm bir an önce aras iyileşir inşallah.dr ne dedi? Şimdi nasıl kaşınıyordur yavrum.allah şifa versin.
kızma kızma :26::26::26::26: ama benim yerimde olsan sen de bırakırsın vallakızlarr neler olmuş bebişlere böylebiraz önce geldik hemen burayı okumaya geldim ama çook üzüldüm. Rabbim hasta olan bebişlere şifa, huzursuz olanlara huzur, mızmız olanlara da sakinlik versin inşallah.
özcanan canım üzülme bu kadar elbette geçecek öyle kalacak değil ya. bi rahatsızlığı yoktur inşallah kuzumun. sen hemen bırakmışsın kendinikızıcam ama bak şimdi
fitilin etki saati geçti rana kendisine geldiınsallah duzelırde dr a gerek klmaz canm temız hava ıyı gelır bakarsın dısarıda susar belkı
bende yoğurtla bırlıkte verıyorum ama ıste cok yemıyo nezaman yıcek bakalım
neguzel esının sana destek olması keske herkes senın esın gıbı olsa
iyi aksamlar kızlar
hasta bebislere gecmis olsun. Allah acil sifalar versin insallah
bugun ogluma 3 aşı birden yapildi. diste çıkarıyor galiba atesi yok ama
cok huzursuz surekli agliyor uyumuyor fitil verecem bir tanemi versem yoksa yarımı oglum 7 aylık
canım geçmiş olsun bu aşılar çok zor inşallah çabucak atlatır.. fitili ilk kez veriyosan yarım ver dedilerdi bana ben de yarımdan biraz fazla kesip vermiştim sen de öyle yap ilk kezse hepsini verme geçmiş olsun tekrar
sagol canım tesekur ederim.zaten mız mız bir cocuk aşıdan sonra daha beter oluyor. daha once hic kulanmadim
fitili ilk kez vericem cok yardimci oldun canım cok sagol.
sağol canım benim valla azcık moral oldu bana yaa bi de çabuk bitir özledim yaaa
selam yarencim öncelikle çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey yoktur
şimdi nasıl kızın:26:
başağın sana mesajı var mesajı aynen yazıyorum
yarencim seni çok özledim bana pembe kürk kazandınmı
geldiğimde giymek istiyorum görüşmek üzere seni seviyorum
BAŞAK
İyiyim cnm defne de iyi sayılır. Buaralar bi huysuzluk var sanirim ağrısı var.ben dişe yoruyorum.sen nasılsın alp tuğra nasıl
Cnm sakin ol.bence dişten ama sen yine de dr a götür.bak allahtan eşin yaninda benim eşim de yanımda yok.çok şükür bebislerimizin eli ayağı tam, bi eksiklikleri yok .benim kızımın da bi ağrısı var ama neden olduğunu çözemedim.allah biran önce bebislerimize huzur,sağlık ve afiyet versin.
Cnm bir an önce aras iyileşir inşallah.dr ne dedi? Şimdi nasıl kaşınıyordur yavrum.allah şifa versin.
Cnm dr krem surup verdi konrrolu elden birakniyi persembe yeniden gidicez
Bu gece cok zorlu kasinti cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?