2012 kasım bebekleri büyüyor..

mzımılığının gecmesıne sevındım canım
alp tuğra sureklı mızmızdı zaten dıs etlerını bılmıyorumda cok salyası akıyodu gecelerı huzursuzdu hala da oyle cunku dıs cıkarmaya devam edıyo alttan dığerıde cıkıyo bugece sureklı mızmızdı

sana nezamndır soracam bıturlu soramadım canım basak nerde nereye gıttı

gunaydın canım
dun aksam gıremedım sımdı sayfalar dolmustur dedım ama bı baktım yıne cok az
noluyor bıze kızlar bebısler hasta sıcaklar basladı muhabbet azaldı

fitil işe yaramamış rana yine ağlıyo anlamadım ben bu işi çözemedim ateş yok ishal değil kusmuyo başka ne hastalığı olabilir diş desen hiç belirti yok çok üzülüyorum ya ((
kıyamam ben size ya bence diş huzursuzluğu tatlım inşallah geçicidir ve rahatlar ranamda anneside

canım öncelikle merhaba benim oğlum biberona hiç alışmadı emzik hiç almadı ne yaptıysam olmadı şimdi biberonu görünce el ayak çırpınıyormuş ver die :) ben ne zaman işe başladım o benden ümidi kesti o zaman aldı biberonu tatlım bu da 6. aya tekebül ediyor bebeğe sen işe başlıyınca kim bakıcak ? ben biberon almadığı zamanlarda sütümü kaşıkla veriyordum benden başka bir yerden almayı öğrensin diye tavsiye ederim iş bakıcak kişiye düşüyor inşallah başarılı olur erdem şimdi biberonda emzikte alıyor arada inşallah seninkide alır tatlım stres yapma sakın

günaydın kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür erdem 1 haftadır 5 te uyanıyordu bugün yine uyandı emdi sonra yanıma yatırdım bir baktım uyudu hoop bende hemen yattım sonra 7e çeyrek kala uyandık oğluşumla güzel bir sabahtı bıraktığımdada ağlamadı çok şükür işe geldim işlerimi halletmeye çalşıyorum.

songülüm inşallah aras biraz daha iyidir.bütün hasta bebişler biranönce iyi olsunlar inşallah

beysal cım sanada gunaydın
erdem ıyılestmı tamamen

günaydın canım erdem taamamen iyleşmedi gibi arada öhö öhö yapıyo gıdıklıo boğazını herhalde ama maşallahı var başka hiç bir sıkıntımız yok mızmızlık dışında :)

günaydın canım erdem taamamen iyleşmedi gibi arada öhö öhö yapıyo gıdıklıo boğazını herhalde ama maşallahı var başka hiç bir sıkıntımız yok mızmızlık dışında :)

bunada sukur dımı canım kısa zamnda ıyılesır ıns tamamen
mızmızlığı saymayalım canım o hep var zaten tum bebıslerde dımı

fitil işe yaramamış rana yine ağlıyo anlamadım ben bu işi çözemedim ateş yok ishal değil kusmuyo başka ne hastalığı olabilir diş desen hiç belirti yok çok üzülüyorum ya ((
kuzum yaa inş. bişey yoktur sıcaklardan da çok fazla etkileniyorlar annesi bu daha onların ilk yazı...

cnm benim kızımda biberonu almadı hala da almıo malesef. biz de anne sütüne bebe bisküvisiyle birlikte verioruz tabi içine kattıklarımız değişiyor yumurta peynir gibi...olmazsa sen de o şekilde denersin cnm. buaralar suluk kullanıyo önceden onuda almıyordu birde onu dene istersen... allah kolaylık vrsin

Gecmus olsun dilekleriniz icin teekrar tesekkurler kizlar
Ilk defa bu kadar ateslendi cok uzuluyorum
Neti okudukca daha endiseleniyorum zature enfeksiyon canim daha slklliuo
Ablamda geldin kesib onlarada bulasmidtor ufaklikta asisiZ
cnm yaa rabbim bir an önce şifa versin paşama

günaydın cnm . amin inş. yanlış hatırlmıyorsan sen hafta sonları çalışıyorum demiştin merak ettim ne iş yapıyorsun:)

gunaydın canım

haklısın cnm gün boyu bakıyorum kimsecikler yok hiç paylaşım olmuo artık. akşamları ii oluyordu sabah geldiğimde okyordum şimdi o da yok kuzular hasta kimsenin yazacak hali kalmaıd sanırım. inş. eski haline döner...
songül yok gülden tatilde eksiklerimiz var yani...
senin bebişin nasıl cnm

gunaydın canım
evet ya paylasim azaldi cok uzuluyorum gunde en az on defa bakiyorum buraya. bi sey yazan olmamis
insallah artsin cok seviyorum sizleri dagilmasin topicimiz

gunaydin tatlim kizinin isali iyilestimi tamamen
canim ben belediyenin kurslarinda ogr
yapiyorum eskiden hafta icide calisiyodum bebis olunca sadece hafta sonu calismaya basladim

ohh erdem mutlu annesi mutlu

harbiden her halleri bir başka şeker:) en gülünmeyecek şeye bile güldüryorlar. yemek yerken bi püskürtüyo her yer batıyo ama o mutlu ben mutlu:) aslında kızmam lazım ama yok:)

bu aralar bizimkide yapmaya basladi puskurtmeyi bende kizamiyorum cok tatli oluyo bide mama yerken agzini burnunu kasiyo ozamanda yuzu gozu mama oluyo

gunaydin tatlim kizinin isali iyilestimi tamamen
canim ben belediyenin kurslarinda ogr
yapiyorum eskiden hafta icide calisiyodum bebis olunca sadece hafta sonu calismaya basladim

oh ne güzel cnm sevindim senin adına:) hafta sonu kim bakıo peki bebişine.
buarada benim bal böcüğümün ishali geçti teyzesi çok şükür. dr ilaç vermemişti. günde 7 yi geçmediği için ama sınırdaydı 6 kez filan oluyordu. ananemiz ayva yaprağını kaynatıp içirdi kesildi çok şükür. ne varsa eskilerde var yani:)

bebişleri az yemek yiyen annişler hatta hiç yemeyen... dün ananemiz yemek yedirirken bi yöntem öğrendim. deneyebilirsiniz tabi kuzunuz emzik alıyorsa... annem bir kaşık mamayı veriyor ardından hemen emziği veriyor ağzına o sırada emziği tutarken yutuyo kuzu mamayı. sonra ikinci kaşıkta yine emziği çıkarıp verio tekrardan emziği verio. ne püskürtme var ne geri çıkarma oh bir kase muzlu muhallebiyi yedi kuzum maşallah:) ben yedirince üçte birini zorla veryordum bi takla atmadığım kalıyordu onu bile yedirirken.nazlandığında güzel bi yöntemimiz oldu. zaten bir süre sonra tadını alınca emziğe gerek kalmıo. belki işinize yarar paylaşayım dedim.

ayva yapragini hic duymamistim canim bizimde aklimizda bulunsun gecmesine cok sevindim
cogunlukla babaannesi bakiyo tatlim o musait degilse ananesi geliyo zaten benim iki haftam kaldi tatile giriyoruz bizde birdaha ekimde baskayacagim calismaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…