- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #16.101
kızma kızma :26::26::26::26: ama benim yerimde olsan sen de bırakırsın valla
fitilin etki saati geçti rana kendisine geldiben bu kızı anlamadım birden düzeldi ama benim de katkım oldru herhalde çünkü en sevdiği şarkıları açıp dans ettik deliler gibi rana hanım da hiç düşünmedi anasının pestili çıktı dışardan yemek yedik zaten yemek yaptırmadı eşim dans ettikten sonra soğuk bi şeftali alıp kestim rananı ağzına verdim dişlerine bastırdı kızım anlamıyorum hiç belirti yok ama aşırı derecede kaşıyo dişlerini acaba diş mi canım ya alp tuğra nasıl belirti verdi diş eti nasıldı kızarıklık falan var mıydı:44::44::44: banyo yaptık ardından bundan sonra her gün yaptıracam rahat yatsın kızım elmalı pekmezli muhallebisini yedi ve uyuyo şimdi bakalm inşallah gece uyanmaz korkuyorum valla :18::18::18::18::18:
alp tuğra ne yapıyo
Merhaba cnm
Kiz iyilesti ufaklik su cicegi
Sen nasilsin
O zilli hatuba soyle habersi gitti diye kizginmis sana de
Ona ozelden cep numarami attim cix gormeden gitmis
Onun ici pasta yarismasina katilcaktim amaaras su cicegi oldu yogunlaaamadim onu ozledigimi soylersrin
canim insallah rahat bi gece gecirmissinizdir cok uzuluyorum arasa esime bile anlattim oda uzuldu Rabbim ins sikintisini giderir yavrucagin
herkese gunaydin kizlar
hasta bebisler.bi parca daha iyi olmuslardir iNs.
bu cok saglikli huzurlu bi gun olsun herkez.icin
kıyamam ben size ya bence diş huzursuzluğu tatlım inşallah geçicidir ve rahatlar ranamda annesidefitil işe yaramamış rana yine ağlıyo anlamadım ben bu işi çözemedim ateş yok ishal değil kusmuyo başka ne hastalığı olabilir diş desen hiç belirti yok çok üzülüyorum ya((
herkese mrb..
Uzun zamandır takip edemedlim burayı netlmde sorun vardı.herkesler bebişler lyldlr lnşallah.
Bu ara benlmde sorunlarım var oğlumla..
2 hafta sonra işe başlıyorum o yüzden sütümü sağmaya başladım evde gündüzleri biberona aiıştırmaya çalışıyorum ama nafile almıyo alsada tükürüyo.. Nasıl alıştırcam bana blr yol gösterln ...
beysal cım sanada gunaydın
erdem ıyılestmı tamamen
günaydın canım erdem taamamen iyleşmedi gibi arada öhö öhö yapıyo gıdıklıo boğazını herhalde ama maşallahı var başka hiç bir sıkıntımız yok mızmızlık dışında :)
kuzum yaa inş. bişey yoktur sıcaklardan da çok fazla etkileniyorlar annesi bu daha onların ilk yazı...fitil işe yaramamış rana yine ağlıyo anlamadım ben bu işi çözemedim ateş yok ishal değil kusmuyo başka ne hastalığı olabilir diş desen hiç belirti yok çok üzülüyorum ya((
cnm benim kızımda biberonu almadı hala da almıo malesef. biz de anne sütüne bebe bisküvisiyle birlikte verioruz tabi içine kattıklarımız değişiyor yumurta peynir gibi...olmazsa sen de o şekilde denersin cnm. buaralar suluk kullanıyo önceden onuda almıyordu birde onu dene istersen... allah kolaylık vrsinherkese mrb..
Uzun zamandır takip edemedlim burayı netlmde sorun vardı.herkesler bebişler lyldlr lnşallah.
Bu ara benlmde sorunlarım var oğlumla..
2 hafta sonra işe başlıyorum o yüzden sütümü sağmaya başladım evde gündüzleri biberona aiıştırmaya çalışıyorum ama nafile almıyo alsada tükürüyo.. Nasıl alıştırcam bana blr yol gösterln ...
cnm yaa rabbim bir an önce şifa versin paşamaGecmus olsun dilekleriniz icin teekrar tesekkurler kizlar
Ilk defa bu kadar ateslendi cok uzuluyorum
Neti okudukca daha endiseleniyorum zature enfeksiyon canim daha slklliuo
Ablamda geldin kesib onlarada bulasmidtor ufaklikta asisiZ
canim insallah rahat bi gece gecirmissinizdir cok uzuluyorum arasa esime bile anlattim oda uzuldu Rabbim ins sikintisini giderir yavrucagin
herkese gunaydin kizlar
hasta bebisler.bi parca daha iyi olmuslardir iNs.
bu cok saglikli huzurlu bi gun olsun herkez.icin
gunaydın canım
dun aksam gıremedım sımdı sayfalar dolmustur dedım ama bı baktım yıne cok az
noluyor bıze kızlar bebısler hasta sıcaklar basladı muhabbet azaldı
evet ya paylasim azaldi cok uzuluyorum gunde en az on defa bakiyorum buraya. bi sey yazan olmamisgunaydın canım
dun aksam gıremedım sımdı sayfalar dolmustur dedım ama bı baktım yıne cok az
noluyor bıze kızlar bebısler hasta sıcaklar basladı muhabbet azaldı
evet ya mizmizlik bebislerin genel ozelligi onlar mizmizkende cok tatlilar amabunada sukur dımı canım kısa zamnda ıyılesır ıns tamamen
mızmızlığı saymayalım canım o hep var zaten tum bebıslerde dımı
gunaydin tatlim kizinin isali iyilestimi tamamenkuzum yaa inş. bişey yoktur sıcaklardan da çok fazla etkileniyorlar annesi bu daha onların ilk yazı...
cnm benim kızımda biberonu almadı hala da almıo malesef. biz de anne sütüne bebe bisküvisiyle birlikte verioruz tabi içine kattıklarımız değişiyor yumurta peynir gibi...olmazsa sen de o şekilde denersin cnm. buaralar suluk kullanıyo önceden onuda almıyordu birde onu dene istersen... allah kolaylık vrsin
cnm yaa rabbim bir an önce şifa versin paşama
günaydın cnm . amin inş. yanlış hatırlmıyorsan sen hafta sonları çalışıyorum demiştin merak ettim ne iş yapıyorsun:)
evet ya mizmizlik bebislerin genel ozelligi onlar mizmizkende cok tatlilar ama
ohh erdem mutlu annesi mutlukıyamam ben size ya bence diş huzursuzluğu tatlım inşallah geçicidir ve rahatlar ranamda anneside
canım öncelikle merhaba benim oğlum biberona hiç alışmadı emzik hiç almadı ne yaptıysam olmadı şimdi biberonu görünce el ayak çırpınıyormuş ver die :) ben ne zaman işe başladım o benden ümidi kesti o zaman aldı biberonu tatlım bu da 6. aya tekebül ediyor bebeğe sen işe başlıyınca kim bakıcak ? ben biberon almadığı zamanlarda sütümü kaşıkla veriyordum benden başka bir yerden almayı öğrensin diye tavsiye ederim iş bakıcak kişiye düşüyor inşallah başarılı olur erdem şimdi biberonda emzikte alıyor arada inşallah seninkide alır tatlım stres yapma sakın
günaydın kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür erdem 1 haftadır 5 te uyanıyordu bugün yine uyandı emdi sonra yanıma yatırdım bir baktım uyudu hoop bende hemen yattımsonra 7e çeyrek kala uyandık oğluşumla güzel bir sabahtı bıraktığımdada ağlamadı çok şükür işe geldim işlerimi halletmeye çalşıyorum.
songülüm inşallah aras biraz daha iyidir.bütün hasta bebişler biranönce iyi olsunlar inşallah
harbiden her halleri bir başka şeker:) en gülünmeyecek şeye bile güldüryorlar. yemek yerken bi püskürtüyo her yer batıyo ama o mutlu ben mutlu:) aslında kızmam lazım ama yok:)
gunaydin tatlim kizinin isali iyilestimi tamamen
canim ben belediyenin kurslarinda ogr
yapiyorum eskiden hafta icide calisiyodum bebis olunca sadece hafta sonu calismaya basladim
oh ne güzel cnm sevindim senin adına:) hafta sonu kim bakıo peki bebişine.
buarada benim bal böcüğümün ishali geçti teyzesi çok şükür. dr ilaç vermemişti. günde 7 yi geçmediği için ama sınırdaydı 6 kez filan oluyordu. ananemiz ayva yaprağını kaynatıp içirdi kesildi çok şükür. ne varsa eskilerde var yani:)
günaydın kızlar
dün akşam berra düştü. çook kötüydümertur şimdi anladım seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?