- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #16.121
günaydın kızlar
dün akşam berra düştü. çook kötüydümertur şimdi anladım seni
ayva yapragini hic duymamistim canim bizimde aklimizda bulunsun gecmesine cok sevindim
cogunlukla babaannesi bakiyo tatlim o musait degilse ananesi geliyo zaten benim iki haftam kaldi tatile giriyoruz bizde birdaha ekimde baskayacagim calismaya
geçmiş olsun cnmmbişeyi yok di mi inş.berra nın? nerden düştü kii yavrum korkmuştur.
kizlar tartildim biraz once bi kilo daha vermisim 2,5 kilo kaldi dogum oncesine cok mutluyum
gecmis olsun canim cok uzuldum iyimi kzin biseyi yokdur ins
sağol canım. çok şükür bişeyi yok zaten tek tesellim o. yoksa çok kızıyorum kendimebizim yataktan düştü canım çok uykusu vardı uyuması için yatırmıştım. yanında biri olunca uyumuyo yalnız kaldığında bakınıp bakınıp uyuyor. yatağın ortasındaydı. nasıl yaptı anlayamadım yuvarlanarak kenara gelmiş yatağın hemen yanında beşik var. park yatak mobilya değil arada çok az bi mesafe var oradan düşmüş. beşik sanırım hızlı düşmesini engellemiş. bi kaç dakika ağladı sonra gülmeye başladı bişey olmamış yani ama ben ondan çok ağladım
hadi gözün aydın cnm kaç kilosun ki? ben de yarım kilo alıp yarım kilo veriyorum anlamadım ki sütten mi oluo acaba:)
sağol canım iyi çok şükür ama ben kötüyüm unutamıyorum o anı
çok şükür cnm bişey olmamış. rabbim korumuş. çok dikatli olmamız lazım çok. üzme sen de kendini annesi olacak olan oluo engel olamıyoruz . rabbim korusun hepsini
cok sukur biseyi yokmus canim ya Allah tekrarini yasatmasin ins
sudandir canim az su iciyosan farkediyodur 58,5 ile hamile kaldim 61 kiloyum su an
ben kaciyorum kizlar kahvalti yapayim opuldunuz
evet teyzesiohh erdem mutlu annesi mutlu
günaydın kızlar
dün akşam berra düştü. çook kötüydümertur şimdi anladım seni
çok geçmiş olsun tatlım annem hep söylüyor sen koruyamassın Allah korur diyesağol canım. çok şükür bişeyi yok zaten tek tesellim o. yoksa çok kızıyorum kendimebizim yataktan düştü canım çok uykusu vardı uyuması için yatırmıştım. yanında biri olunca uyumuyo yalnız kaldığında bakınıp bakınıp uyuyor. yatağın ortasındaydı. nasıl yaptı anlayamadım yuvarlanarak kenara gelmiş yatağın hemen yanında beşik var. park yatak mobilya değil arada çok az bi mesafe var oradan düşmüş. beşik sanırım hızlı düşmesini engellemiş. bi kaç dakika ağladı sonra gülmeye başladı bişey olmamış yani ama ben ondan çok ağladım
haklısın cnm gün boyu bakıyorum kimsecikler yok hiç paylaşım olmuo artık. akşamları ii oluyordu sabah geldiğimde okyordum şimdi o da yokkuzular hasta kimsenin yazacak hali kalmaıd sanırım. inş. eski haline döner...
songül yok gülden tatilde eksiklerimiz var yani...
senin bebişin nasıl cnm
evet ya paylasim azaldi cok uzuluyorum gunde en az on defa bakiyorum buraya. bi sey yazan olmamis
insallah artsin cok seviyorum sizleri dagilmasin topicimiz
bu aralar bizimkide yapmaya basladi puskurtmeyi bende kizamiyorum cok tatli oluyo bide mama yerken agzini burnunu kasiyo ozamanda yuzu gozu mama oluyo
sağol canım. çok şükür bişeyi yok zaten tek tesellim o. yoksa çok kızıyorum kendimebizim yataktan düştü canım çok uykusu vardı uyuması için yatırmıştım. yanında biri olunca uyumuyo yalnız kaldığında bakınıp bakınıp uyuyor. yatağın ortasındaydı. nasıl yaptı anlayamadım yuvarlanarak kenara gelmiş yatağın hemen yanında beşik var. park yatak mobilya değil arada çok az bi mesafe var oradan düşmüş. beşik sanırım hızlı düşmesini engellemiş. bi kaç dakika ağladı sonra gülmeye başladı bişey olmamış yani ama ben ondan çok ağladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?