2012 kasım bebekleri büyüyor..

ayva yapragini hic duymamistim canim bizimde aklimizda bulunsun gecmesine cok sevindim
cogunlukla babaannesi bakiyo tatlim o musait degilse ananesi geliyo zaten benim iki haftam kaldi tatile giriyoruz bizde birdaha ekimde baskayacagim calismaya

ben de bilmiyordum cnm ama maşallah çok ii geldi , kurutup saklamayı bile düşünüyorum ayva yaprağını. ishal çok perişan ediyo kuzuları hemen soldu yavrum gamzeleri silikleşti neyse ki geçti çok şükür. oh ne güzel yazın hep birliktesiniz cnm

geçmiş olsun cnmm bişeyi yok di mi inş.berra nın? nerden düştü kii yavrum korkmuştur.

sağol canım. çok şükür bişeyi yok zaten tek tesellim o. yoksa çok kızıyorum kendime bizim yataktan düştü canım çok uykusu vardı uyuması için yatırmıştım. yanında biri olunca uyumuyo yalnız kaldığında bakınıp bakınıp uyuyor. yatağın ortasındaydı. nasıl yaptı anlayamadım yuvarlanarak kenara gelmiş yatağın hemen yanında beşik var. park yatak mobilya değil arada çok az bi mesafe var oradan düşmüş. beşik sanırım hızlı düşmesini engellemiş. bi kaç dakika ağladı sonra gülmeye başladı bişey olmamış yani ama ben ondan çok ağladım

çok şükür cnm bişey olmamış. rabbim korumuş. çok dikatli olmamız lazım çok. üzme sen de kendini annesi olacak olan oluo engel olamıyoruz . rabbim korusun hepsini

çok şükür cnm bişey olmamış. rabbim korumuş. çok dikatli olmamız lazım çok. üzme sen de kendini annesi olacak olan oluo engel olamıyoruz . rabbim korusun hepsini

bundan sonra çok daha dikkatli olcam inşallah. yuvarlanamıyordu sadece sırt üstünden yüz üstüne dönebiliyordu. o yüzden rahattım ama şimdi yüz üstünden de dönüyo. artık hep beşiğinde yatırcam. gerçi yakında ayağa kalkıp oradan da düşerse şaşırmam Rabbim korusun bütün bebişleri. bundan sonra artık çok tehlikeli zamanları

ben kaçıyorum kızlar kuzuma gideyim.. öğleden sonra görüşürüz inş. kaçmayın bi yerlere çok sessiz buaralar burası

ohh erdem mutlu annesi mutlu
evet teyzesi

günaydın kızlar

dün akşam berra düştü. çook kötüydü mertur şimdi anladım seni

çok geçmiş olsun tatlım annem hep söylüyor sen koruyamassın Allah korur diye

annem aradı az önce oğlundan şikayetçiyim diye sabah az uyumuş benimle uyudu ya sonra kahvaltısını vermiş annem bitirdiği anda hoop kusmuş hepsini sorna aç kalmasın die buzluktan beni sütü çıkarmış ısıtmış süt içtiği biberonda suyu var diye başka biberona koymuş nasıl ittiirio görmen lazım diyor sınra kalkmışlar suyu boşaltıp sütü koymuşlar lıkır lıkır içmiş pürüz kuzum :)

ıns eskı halımıze donerız canım kuzularda ıyılesırler hayırlısyla
benım bebıs ıyı sayılır canım bbıraz hasta dıs cıkarıyo huzursuz yanı uyuyo sımdı sen naslsın zeynep ılay nasl canım

canım cok gecmıs olsun bıseyı olmamasına sevındım
cok hareketlıler ya artık hemen donuyolar canım cok dıkkat etmek lazım ben sureklı besığıne bırakyorum bı ısım oldğu zaman
melekler onu tutmustur annesı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…