2012 kasım bebekleri büyüyor..

Cnm dr krem surup verdi konrrolu elden birakniyi persembe yeniden gidicez
Bu gece cok zorlu kasinti cok
canım ya ilk gece daha mı zor oluyoy anlamadım rabbim kolaylık versin inşallah düzelir bir an önce
bugün sizde bizim gibi güzel uyanmışsınız :)) biz de güzel uyandık kahkahalar çeneler falan iyi de ayrıldık ilk defa kapıdan uğurladı koklayarak ayrıldım yanından zor ama içim rahat çünkü mız mız değildi :))
ayva yaprağı bunu yazdım bi yere sagol:))
günaydın kızlar

dün akşam berra düştü. çook kötüydü mertur şimdi anladım seni
canımm çok geçmiş olsun ya okudum kötü bişi yokmuş ama olmasa da senin için sızlıyodur eminim benim kız da bu sabah itibariyle dönmeye başladı o yüzden tek bırakmıyorum tek bıraksam bizim kötü çünkü yatak yüksek ve dün halıları yıkamaya verdiğim için yerler fayans çok ama çok dikkatli olmak lazım :26::26:

canım rana nın duzelmesıne cok sevındım annesını uğurlamıs bıle benım kuzum
demekkı bı sıkntsı vardı yawrumun oyuzden ağlıyodu ıns hep boyle mutlu olursunuz
dun dısarı cıkınca sakınlestımı

canım bana tavuk çorbasının tarifini yazar mısın tavuk pişiriyorum rana hanıma yapayım

yazayım canım songulun tarıfı bu
1 tane tavuk but unu sehrıye ıle hasla
sonra etı kemığınden ayır sehrıyelerle bırlıkte blendırdn gecır
bıyerde az tereyağ ve yarım cay kasığı unu kavur karısıma kat
ıns ranam beğenıp yer canım
benmkı pek sevmedı

canım benim çok sağol darısı başınıza diyim rana ilk başlarda çok sakindi etrafa bakınıp durdu ama sonra tabi sıkıldı eve gelişimizi görmen lazımdı kaç kalori gitti bilmem :)))

canım ben tavuğu haşlayıp etini çıkarıyorum o suya pirinç yada şehriye katıyorum onu kaynatıyorum etide benim pürüz oğlum pütür yemedği için rondoda çekip kıyma yapıyorum ayrı bir yerde 2 kaşık yoğurt 1-2 tatlı kaşığı un bazende yumurta sarısı ekleyip çırğıyorum onu kaynayan suya yavaş yavaş ekliyorum sonrada tavuğu ekliyorum piştikten sonra zeytin yağı gezidiyorum bazende azıcık nane al sana süper bir çorba :)

hmm benim tavuk but almam lazım o zaman çünkü şimdi düdüklüde göğüs pişiyo onun suyuyla çorba yaparım olmazsa bu tarif de çok güzelmiş deneyeyim bakalım yiyecek mi

rana yer canim bizum en obur bebegimiz o masallah

bunu nerdeyse ben de yiyecem çünkü acıktım benim kız pütürlü seviyo aksine çok sıvı olmayacak o zaman ben az blenderden geçirip yapayım pişiyo bakim yetişirirsem yapayım sağol kızlar

şu dişler canımıza okuyacak sanırım cnm ortada diş yok ama şikayet çok bizde dede durumlar aynı ama ara ara gelip gidiyor...
buna şükür... babası gibi 9 aylık mı çıkaracak dişleri nedir sadece yüzü değil herşeyi babasına çekmiş bal böcüğümün siniri geçmez inş. :).

ben de böyle yapıorum cnm sadece tavuğu didikleyip minik minik koyuyorum üstüne de pulbiber yakıp koyuyorum tabi bunu iz yiyioruz. böcüğe de tuzunu ve biberini koymadan ayırıp içiriyorum sevio benim kuzu. sizinkilerde sever inş. buarada içine sarımsak rendeliyorum bir diş,altını kapatmadan hemen önce. çok lezzt verio.
aman maşallah ama o kadar yemeğe çok zayıf anlamadım bu kızın yedikleri nereye gidiyo
ay senin kız bana benzio yio ama kilo almıo çok zevkli:) bende kolay kolay kilo almam:) sağlıklı olsun gerisini takma kafana cnm

Selam kizlar biz hala hastayiz.babamizida hasta ettik. hasta hasta dugune gidiyoruz .yoldayiz suan

katrecim bebegine cok uzuldum.ama evde dusmesi hic birsey geliyor bana son merdivenlerde yere cakilmasindan sonra ... Rabbim bir daha yasatmasin cok zor .

Ozcanan disi gelecek belki de belirtisi boyle birden patlayacak sonra ... doktora gotursen baska bir rahatsizligu olmadan sadece aglayan cocuga dr de birsey yapmaz.istahi yerinde masallah

dıs cıkınca bıraz daha rahatlarsnz canım enazndan huysuzluğu dısten dersın
senınkıdemı babasına benzıyo benmkıde oyle herkes aynı babası dıyo bende sınır oluyorumonu ben doğurdum dıyorum
ama artık yavas yavas değişmeye basladı bende mest oluyorum
saka bıyana sağlıklı olsunlarda kıme benzemelerı onemlı değil(bana benzemesını ısterım tabı)
simdiden cok sınrlı alp tuğra sınırıde babası

ay bu yıl ki bebişler hep mi babaya benzio yaa eşimi sadece düğünde görenler bile zeynep ilay ı görünce ayyynı babası diolar yani düşün ne kadar benzio bazen gıcık olmuo değilimtabi:) babamız zor güler ciddi takılır kızımı da güldürmek bazen o kadar zor oluo ki işte o zaman aynı babası diyorum ben de inş. kıskançlığı ve siniri benzemez

tamam benzemesıne bısey demıyorumda sureklı tekrarlanması benı sınır edıyo.zaten ya ona benzıcek yada bana
artık bı tanıdğımın bebeğını gorduğumde ay ıkınızede benzıyo dıyorum

sorma ya her gören erdeme de aynı babası diyorlar ne çok sevmişsin kocanı diyorlar ama bana benzesin istemiştim ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…