2012 kasım bebekleri büyüyor..

haklısın cnm insan bi yerden sonra yeter diyo . e bizim kuzular da büyüdükçe iki taraftan bişeyler alıo gerçekten mesela bazen eşim giderek sana benzio dio mutlu oluorum:) yoksa beni mi kandırıo:)

sorma ya her gören erdeme de aynı babası diyorlar ne çok sevmişsin kocanı diyorlar ama bana benzesin istemiştim ben :)

sorma cnm yaa işin gıcık kısmı,çocuk kime benzerse benzenilen kişiyi eşi daha çok seviormuş ay anlatamadım galiba :) yani bizimkiler babaya çok benziyor ya biz eşlerimizi onların bizi sevdiğinden daha çok seviormuşuz. tabi ben bunu eşime söylemedim şımarmasın:)

haklısın cnm insan bi yerden sonra yeter diyo . e bizim kuzular da büyüdükçe iki taraftan bişeyler alıo gerçekten mesela bazen eşim giderek sana benzio dio mutlu oluorum:) yoksa beni mi kandırıo:)

buyudukce değısırler dıye umuyorum bende ,doğru soluyoddur canım esın oyle dusunelım yanı
esımın tlf unda alp tuğrann resmlerı var ısyernde gosteryo onları arkdslrı artık sana pek benzemıyo buyudkce değişyo demısler ben de ohhh be dedım

bıde derler ya hamıleyken kıme encok bakarsan bebeğın ona benzer dıye
halbukı okadar aynanın karsısına gecıp kendıme bakmıstım cokta etkılı olmamıs

Cnm dr krem surup verdi konrrolu elden birakniyi persembe yeniden gidicez
Bu gece cok zorlu kasinti cok
cnm benim ya.bir an önce iyileşir inşallah.

günaydın kızlar

dün akşam berra düştü. çook kötüydü mertur şimdi anladım seni
çok geçmiş olsun cnm allah beteri den saklasın.

wavvs ne yaptın dr a gidecektin, inşallah sonuçlar iyidir.

benim kızım da aynı babası.herkes bunu bastıra bastıra söylüyor sinir oluyorum.
Herkese slm

bana da oyle dıyolar esıne bakmssın dıyolar kıme bakacaz baska ben kendıme baktımda noldu demekkı yeterınce bakamamısım

yetmemiş demek ki cnm :)artık ben de iice milleti makaraya almaya başladım babasına benzio diyene e benzesin babasını da beğenip aldım diyorum:) deli gönle teselli işte...

slm canım dr a yarın gıdecez
bu bebısler hep baba huyları benzemesın enazndan benımkı

Kizlar napiyorsynuz bakalim
Firsat buldum yazsyim.dedim
Ay bu nasil bi hastalik
Cocugumun dilinde kulak icinde pipisibde bile sayisiz cicek acti
Kasinmaktan bi hal oldu
Enson ablamla carsafta bile salladik cok guldu o ayri
Dilibde kac tane olmasina ragmen sukur yemesi iyi
Aman bi yerde su cicekmi var uzak durin kizlar zor cocugum icin cok uzuluyorum

kızlar merhaba..kızım aşı oldu..banyoyu aşıdan kaç gün sonra yaptırıosunuz?
2 gün yaptırma demişlerdi cnm . iz öyle yaptık . geçmiş olsun sorunsuz atlatırsınız inş.

hoşgeldin cnm tam çıkıyordum yazmadan çıkmıım dedim. aras paşam atlatır bir an önce inş. cnm. üzmemeye çalış sen de kendini annesi bi de sen hasta olursan kim bakacak paşaya allah korusun. rabbim şifalar versin. özledik seni buralarda topic çok sessiz kaldı yaa ... eski haline döner inş. ii bak kendine ve kuzularına cnm ablana da slm:)
ben kaçtım kızlar inş. bu akşam bol paylaşım olurda yarın bol bol okurum:) öpüldünüz ii bakın kuzularınıza ve kendinize

kuzum benim kıyamam yaaaa benim arasıma yazık ama neyseki neşesinin yerinde olmasına sevindim inşallah çabucak atlatır.

hosgeldın canım fırsat buldkca yaz boyle merak edıyorum aras ı
dılde demı cıkarmıs yaa nasıl bı hastalık bu neysekı yemesının yerınde olmasna sevındım boyle devam eder ıns
bıranonce atlatrsnz canım bu hastalığı
sende kendıne ıyı baka kuzularnın sana ıhtıyacı var

öpüyorum sizi kızlar sessiz olduk iyice ben dişçiye gidiyorum off daha 6 tane dolgu yapıcak hiç hoşlanmıyorum ama naaaapcaaaan meeecbuuuur :)

arkadaşlar kızımın sabahki kakası baya bi yeşildi ama koyu yeşil..azönce yine yaptı yine yemyeşil siyaha dönük yeşil..neden olabilir? yediği herşey aynı farklı hiçbirşey vermedim

bizde bi tane badi var diyoki siz buyuklerin sorularindan sikildim tabi ki anneme benziyorum sormayin artik diyo
bu arada bizimkininde ciddiligi bakislari ayni babasi bana bitek yanaklari benziyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…