2012 kasım bebekleri büyüyor..

canim cok gecmis olsun dualarimiz hep seninle

kizlar bugun makarna salatasi yapmak icin bezelye havuc ve patatesi duduklude hasladim sonrada onun suyuna kizima tarhana corbasi yaptim o kadar lezzetli olduki bir pisirimlik buzluga attim suyu posetleyip corblarina koymak icin paylasayim dedim sizlerlede

Kizlarrr ben nekadar tembel bi anneyim yaaa herkez ete kiyamaya baslamis ben hala sebze veeye calisiyorum kuzuma bende yarindan itibaren basliycam bana guzel tariflerden yazarmisiniz nette bakindim ama guvenemedim yaptiginiz guzel mamalardan beni kuzumda yesin
Morfin sure gecmiyor canim ben dogum yaptigimdan beri dis doktorlarinda surunuyorum hala 4 dolgu yapilacak biraz ara verdim cok pahali cunku herneyse gonul rahatliyla dis doktorlariniza gidebilrsiniz sorun yok yani cok arastirdim
Bende kizima arada bi bagriyorum emmesigi zaman cok uzuluyorum ac ama emmiyor mizmizlik yapiyo cok uzuluyorum ozaman icime hic bisey sinmiyor kizim emsene diye bagiriy sonra uzuluyorum pisman oluyorum opuyorum kokluyorum

Kizlar benim kizim cok tembel sadece bir kki kere karninin ustunden sirtinin ustune dondu hic sevmiyor karninin ustunde yatmayi agliyo boyuna hic emekleme cabasi falan yok donme cabasida neyapicam yaaa

tatlim ben kizima kofte veriyorum sagan yumurta srisi ekmek ici koydum koftenin icine yagsiztavada pisiriyorum
kofte vermedigim zamanlardada kiymali corba yapiyorum koymayi cok hafif ev yapimi domates dalcasinda kavuruyorum bazen srbze bazen sehriye yada pirinc koyup pisiriyorum blenderdangecirip yogurt rsliginde yediriyorum

sonunda yazabildim.kızlar hepinize çok geçmiş olsun.bebişler rahatsızmış bu hafta.nazar değdi miniklere.songül ardamız nasıl iyimi canım.ya bende alerjim var diye doktora gittim.sormayın şuara bi zehirli guatr bi şeker üstünede alerji oldum.orda bi çocuk vardı oda su çiçeği olmuş gerçekten çok korktum gülşene de geçerse diye.gülşende iki gündür çok mızmız ya napcamı şaşırdım.özcanan rana düzeldimi nasıl sakinleştimi biraz.

merhaba kızlar bısey sorucam
facedekı admının ısmını bılıyormusunıuz
bılıyorsanız yazarmısınız lutfen

ee okadar sakın durmus ya annesı yeter demıstır
bayılıyorum sızın bu maceralarınıza
bugün de güzeldi gittik parka salıncağa oturttum başladım sallamaya.. az daha sallasam uyuyacaktı çok komikti yaa
canım goğus de olur yap onu bence bıyerde okumustum goğus yapın dıyodu onn etı daha az yağlı oluyomus cunku
yaptım canım güzel oldu ben yedirmedim gerçi 1 çay bardağı koydum yarısını yemiş ama 1 kase yoğurdu götürmüş ilk oludğu için üstelemedim dedi bakıcı.. ben zaten oldum olası butu sevmem almam da göğüs ya da kanat yiyoruz biz
geldin mi çanakkaleye nasıl geçti yolculuk
kızlar merhaba..kızım aşı oldu..banyoyu aşıdan kaç gün sonra yaptırıosunuz?
ben aşıdan bir gün önce yaptırdım banyo sonra ertesi gnü yaptıdrdım canım sıkıntı olmadı çok sıcak zaten bebişler de dayanmıyo sıcağa banyo iyi geliyo
canım nasılsın arsa nasıl oldu inşallah iz kalmaz ya sürekli kaşınıyo diyosun kaşınınca iz kalmıyo mu
öpüyorum sizi kızlar sessiz olduk iyice ben dişçiye gidiyorum off daha 6 tane dolgu yapıcak hiç hoşlanmıyorum ama naaaapcaaaan meeecbuuuur :)
Allah yardımcın olsun canım ya 6 tane de çokmuş valla şimdiden kolay gelsin
arkadaşlar kızımın sabahki kakası baya bi yeşildi ama koyu yeşil..azönce yine yaptı yine yemyeşil siyaha dönük yeşil..neden olabilir? yediği herşey aynı farklı hiçbirşey vermedim
canım o siyaha dönük yeşili çözdüm ben demir ilacı veriyoumusn?? ben 1 gün vermeyi unuttum direk rengi değişti damla öyle yapıyo sıkıntı yok merak etme
güzel fikir ben de mi yapsam yaaa normal suyla yapınca güzel olmuyo ya tavuk suyu ya da senin ki gibi yapayım
canım yavaş yavaş sıkıntı yapma benim kız daha bugün birden atak gösterdi desteksiz oturmaya başladı ve daha yeni karnını üstünden sırtının üstüne döndü.. sırtının üstüne dönüp etrafında dönmeye bşaladı sen de bekle birden bire geliyolar bebişlere
canım rananın mız mızları mızlara düştü daha iyi o gün bi sıkıntısı vardı ama anlamadık dilleri yok ki inşallah geçmez ya aynı ortamda bulundurmayın diyolar gülşene dikkat et canım sana da çok geçmiş olsun inşallah atlatırsın.. b€bişlereb işi olmasın diyoruz ama biz hasta olunca onlara kim bakacak

kızlar rananın dişleri geliyo
diş etinin ön tarafında ikisi birden belirginleşmiş yarar dedi haftaya bakıcımız ama aynı anda gelmesi sıkıntı limon sürdüm diş etlerine çıkmasını kolaylaştırırmış aklınızda bulunsun..
neyse çıktık dışarı akşam gittik parka sallandık :)) sonra manava gittik taze soğan aldık eve geldik.. verdim soğanı ama bizim cins beyaz yerini değil illa yeşil yerini ısıracakmış :) velhasıl suyunufalan bitirdi kemirdi baya üstüne 1 şeftali yedi soğuk dişlerine iyi geldi herhalde.. banyo yaptı emdi muhallebisini yedi havuçlu muzlu sıcak zor yattı ama uyuyo şimdi inşallah uyanmaz biraz

songülcüm geçmiş olsun canım arasımıza kıyamam , abladan geçti herhalde inşallah en kısa sürede atlatırsınız canım hepimiizn bebekleri olacak sonuçta ama işte en hafif haliyle atlatmak önemli.neyse keyfi yerindeymiş ya kuzumun , huysuz olsa daha da zor olurdu.

Slm kızlar ne olmus forma boyle hastalanmıs bebısler annısler uzgun nazar mı degdı bıze ne oldu????
Bızden haberler ceyda hanımla hala yemek savası verıyoruz sebze mebze corbası ıcmıyo benımkı. Kahvaltılar ayrı film karısık seylerı asla yemıyo ayrı ayrı da az az yıyo... Anam babam usulu yap corbayı daya onune dıyo seytan napcam bılmıyorum artık yemıyo cıns kuzum

nbr canım ay o diş şeklindeki belirginliği diyorsan bizimkinde 1 aydır var ama hala diş yok ortada.

nasıl kuzun huysuzmu canım. soğan iyi fikir vallahi. benim oğlumda sürekli herşeyi ağzına istiyor biz ne yesek bakıp ağlıyor banada verin diye. ama korkuyorum ben ekmek filan veremem. geçen çok minik karpuz takıldıda kusacak gibi oldu çok korktum boğazına takılcak diye. sen nasıl veriyorsun canım ekmek kurabiye filan vallahi bravo ikinizede. sonuçta dişleri yok evet ama damakları sert olduğu için koparıyor.ya büyük dilim gitse diye korkuyorum ben :44:

merhaba arkadaşlar..ara ara bakıyorum sizlere de hamileleiğimde daha sık giriyordum tabi:)
arasa çok geçmiş olsun su çiçeği olmuş anladığım kadarıyla ne zor hastalık o (
ben kızıma fazla yemek vermiyorum açıkcası veriyorum da o almıyordaha çok emiyor beni..
ama 2-3 gündür emzirmekten çok yemek vermeye çalışıyorum..bugün semizotu kavurdum pirinçli..çok güzel yedi:)hanımefendi bizim yediğimiz gibi istiyor..pre yada karışık çorbaları pek sevmiyor..
bıldırcın yumurtası aldım..bir de organik tavuk aldım haşladım ..ama suyu yağlı oldu sanki?onları ayırıp koyacam dondrucuya..
benim kuzu da sırüstü yüzüstü çok seri dönüyor..döne döne 2 kere yataktan düştü malasef
örümcekte fırtına gibi esiyor evin içinde..
desteksiz epeyce oturabiliyor..
buralarda sorun yok da kızım çok mu sessiz ne hiç hece çıkartmıyor??gel gel falan öğretmeye çalışıyoruz..cık yapmıyor ..

selam canım , bıldırcın yumurtasını bende ne zamndır düşünüyorum ama gurme bebekte okumuştum şimdiden ağır gelebilir yazıyordu. kararsızım o yüzden daha erken diye vermedim benim oğlumda anne sütü ağırlıklı besleniyor diğerleri tamamlayıcı besin olarak az az veriyorum.
1 yaşına kadar zaten olması gereken böyleymiş.bizdede heceler çok ama dönüş yok.

benim oğlumda cici bebeli kahvaltıyı sevmiyor canım ıhlamur ile yapıyoruz 2 tane büskivi ile labne, pekmez, ceviz fındık, tereyağı ve yumurta sarısı ama sevmiyor anlamadım gitti. oynata oynata yediriyoruz zaten çok az olduğu için bir şekilde bitiriyor.

Yok canım ya cıcıbebe hıc sevmıyo sankı verdıkca öğğ yapıyo... Bızde yumurta alerjısı var o yuzden tumurtaya daha yaklasamıyorum ben. Cevızı muhallebısıne koyuyorum ben. Tereyağ daha vermedım ben ay olarak küçüğüz sankı

evet bende şaşıyorum bebekelr cici bebeye bayılırlar aslında neden sevmiyorlar anlamadım benimki yoğurt sebze çorbası serin meyler daha çok seviyor. ben tereyağına 6. ayda direk başlamıştım canım.

iyilik ne olsun rana işte uğraşıyoruz:)) o dişler bizde birden bire oluverdi baya belirgin kalınlaşmış alt eti haftaya çıkar diye bekliyorum çünkü belirtileri de birden oluştu hafif ateşliydi dün ve 3 kere kaka yaptı bugün de 2 kere yaptı ve olması gerekenden hafif sıvı yani normalde katı yapan bu iki gündür o kadar katı yapmıyo..
huysuzda kelimemi canım ya valla şarkılar türküler oyunlar maymun oldum soğan iyi geldi ekmeği ben de vermiyorum artık koparıyo cadı ama şeftaliyi bugün koca koca koparıp yedi :) boğazına kaçmaması için kucağında oturt geriye yaslanırsa kaçıyo bugün tam bir şeftali yedi ya daha versem yiyecekti ama ben vermedim karpuzu falan ısırıyo evirip çevirio ağzında bize bakarak yutuyo hiç kaçmadı çok şükür boğazına kaçar gibi oluyo ama ben müdahale etmiyorum kendisi ya çıkarıyo ya da biraz da evirip çevirio ağzında muz falan ısırıyo çiğniyo yutuyo boğaziçi köprüsü benim kızın boğazı haftaya gidecez tartılmaya bakalım ne kadar oldu

evet bende şaşıyorum bebekelr cici bebeye bayılırlar aslında neden sevmiyorlar anlamadım benimki yoğurt sebze çorbası serin meyler daha çok seviyor. ben tereyağına 6. ayda direk başlamıştım canım.
benim kız seviyo cicibebeyi sabah 4 tane götürüyo hemde eline veriyoruz kendi ısırıyo yiyo diğer türlü yumuşayınca sevmiyo kızıyo sinirleniyo kızarıyo korkuyom bu kızdan :)) tereyağına ben bugün başladım ondan öncesi hep zeytinyağı

bu arada bıldırcını ben 2 yaşından sonra verecem ağır gelir dedi doktor 1 yaş bile değil 2 yaşına kadar bekle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…