2012 kasım bebekleri büyüyor..

sen niye hep geç girmeye başladın bakim bekle bekle uykum geldi sonra gündüz girenler niye yazılmamış diyolar valla kızıyolar gündüz okumadıkları için çok ayıp biraz daha erken gel yaa uyumadı mı berra yine

nasıl oldu ağrısı falan var mı gerçi dediğine göre beşik yavaşlatmış sert düşmemiş yavrum ama ister istemez korkmuştur.. senden korktum ben de yatağa yatırdığm zaman iki tarafa bizim yastıkları koyuyorum ama tekmeliyo yan dönüp ya duvar örecem nerdeyse yere koyamıyorum halı yok yatağında yatmıyo halılar geleydi iyiydi

çıkacak tamam ilk sen kutlamış ol ya senin ikinci diş geldi mi ilk çıkan iyice çıktı mı bi anlat hele

o zaman 4 saate çok iyi para veriyorsun canım . ne bileym tatlım burda fiyatlar böyleymiş diye. bende baştan 500 den demiştim sonra baktım iyi tanıdık vasıtasıyla bulduk .kaçırmayayım dedim. Allah razı olsun şimdide çok memunum zaten helal olsun verdiğim para diyorum.burda öğretmenler var yarım güne 500 veren tanıyorum düşünsene ozaman benim 1000 vermem lazım.
bende 2 yaşta veririm diyordum ama şimdi dediğin gibi küçük kıyamam herhalde. zaten memnun olursam sürekli baksın çocuğuma bir şeyler öğretmeye çalışırsa yani boş geçirmezse vaktini belkide 4-5 yaşına kadar bile baktırabilirim o birazda bakıcımıza bağlı yani.

yemek olmaz evet canım yani herkesin yemek yapış şekli filan farklı e birde 4 saat bakıyormuş iyi yapmışsın ondada çocuğunla dolu dolu ilgilensin. birde işlemi uğraşcak.

tavuk alıcam artık benimkinede en iyi marka hangisi ya şimdiki tavuklara hiç güven yok.bu arada modern bebek bakımı kitabında okudum hindi eti çok faydalıymış.

canım ancak fırsat buluyorum çok yorulmuşum biraz uyudum akşam üzeri. berra da banyo yaptırdık yeni uyudu. çok şükür hiç bişeyi yok canım. melekler tutmuş yavrumu. öbür taraftan düşseydi kötü olurdu sanırım. ben artık kesinlikle koymuyorum yatağa canım. bi de o tarafında yorgan vardı düşün nasıl aşmış onu hiç anlamadım yaa

katreinur geçmiş olsun canım beşiğine tutunupta ayağamı kaktıki benimkide park yatağın üst katında hala bir kalksa ayağa allah muhafaza . alt kata ne zmaan geçirsem acaba.

bakıcı 4 saate 300iyi bakıyo ama ben gelince bakıcı gitmiyo 1 saat de çene çalıyoruz:)) kadın saate bakmıyo ya çok iyi 5 dakika evine mesafe yani ben de memnunum ama fazla da veremezdik zaten o da sigorta ödüyomuş 300 yani denk geliyo işte :))

ben 3 yaşında veririm ya 4/5 büyük oluyo çünkü okula başlayacaklar zaten 4,5 yaşında falan :))
tavuk ben bimden alıyorum çünkü en taze onlar getiriyor getirdikleri günleri biliyorum başka güvendiğim bi yer yok ki burda

katreinur geçmiş olsun canım beşiğine tutunupta ayağamı kaktıki benimkide park yatağın üst katında hala bir kalksa ayağa allah muhafaza . alt kata ne zmaan geçirsem acaba.

sağol canım. beşikten değil bizim yataktan düştü canım. inan beşikte de kalkacakları günler yakın çok dikkatli olmak lazım. alt katta zor olmaz mı ki ya nasıl alıp koyacaz bilmiyorum

çıkacak tamam ilk sen kutlamış ol ya senin ikinci diş geldi mi ilk çıkan iyice çıktı mı bi anlat hele

ıkıncı dıs geldı canım ılkınden 5 6 gun sonra o ele gelmıyo ama gorunuyo yakında tık sesı gelır
valla ılk cıkan cok keskın oldu elımı bı ısırıyo canım yanıyo gercekten allahtan emerken ısırmıyo daha onuda yaparsa naparım bılmem

yorganı aşarlar öyle bi kuvvetle kalkıyolar ki bi hışımla atlamıştır ordan Allah korumuş canıım daha dikkatliyiz artık:18::18::18:

cvr kalkmaya yeltendiği anda indir alt kata bizim beşik öle dğil ben ne yapacam bilmiyorum

merak etmee ısıracak sinirlenince kanatacak da daha aklı ermiyo ona benim kardeşim az ısırmadı zavallı annemi ısırıp gülüyodu sefil kardeşim

bizim de bi geliydi de bi seveydim dişlerini

sağol canım. beşikten değil bizim yataktan düştü canım. inan beşikte de kalkacakları günler yakın çok dikkatli olmak lazım. alt katta zor olmaz mı ki ya nasıl alıp koyacaz bilmiyorum
ya bende onu düşünüyorum souçta emzirmeye filan alıyoruz geceleri zor olmuycakmı alt kattan ya . başka beşikmi alsam yada tek kişilik yatak bile düşündüm. ekim annelerinde okumutum alt kattan almak zor oluyormuş.

park yatağın alt katı zormuş canım alıp koyarken filan. yandık vallahi destek filan bişeyelr yapcan artık canım . Allah korusun.

özcanan sen nasılsın? ranacık diş çıkarıyormuş. inşallah kolayca çıkıverir rana da sen de üzülmeden.

cvr canım biz gıdalarda gimdesten setifika almış olanları tercih ediyoruz. genelde er piliç alıyoruz.

A bak bunuda yeni duyudm canım iyiki söyledin , gimdesten sertifika almış olanlarmı iyi. er piliç alayım bende ozaman .
köy tavuğu nerden bulcaz sürekli.

özcanan ben bimin mallarına çok güveniyorum . çokda alışveriş yaparım canım. tavuk ve et ürünlerinede

merak etmee ısıracak sinirlenince kanatacak da daha aklı ermiyo ona benim kardeşim az ısırmadı zavallı annemi ısırıp gülüyodu sefil kardeşim

bizim de bi geliydi de bi seveydim dişlerini

ısırmasın naparım kız kanarsa falan canım tatlıdır zaten
gelır canım enkısa zamnda ama gorup sevebılırmsın bılmem bızımkı pek gostermıyo nazlı

hee ben alıp koyma meselesini unutmuşum ama napacaz ya hala sallamadan uyumuyoku benim kız ya beşiğin bi tarafını duva bi tarafanı bizim yatak yapacam düşerse bile tepemize düşer

evet canım bulabilirsen o güvenilir. biz biraz zor buluyoruz burada marketlerde falan olmuyo.

özcanan sen nasılsın? ranacık diş çıkarıyormuş. inşallah kolayca çıkıverir rana da sen de üzülmeden.
iyiyim bu aralar canım ya cumartesinin gelmesini istiyorum sadece tatil olsun kızımla tam gün birlikte olayım :)
Ben de güveniyorum ya burda başka bi yere güvenemiyorum ne bileyim
ısırmasın naparım kız kanarsa falan canım tatlıdır zaten
gelır canım enkısa zamnda ama gorup sevebılırmsın bılmem bızımkı pek gostermıyo nazlı
eee adı üstünde inci demi kolay kolay gösterilmez :)) ama sinirlendirmeyeceksin bi de seninki erkek dikkat et hani kızlar ısırmıyo ama çok duydum erkeklerin ısırdığını

bende gece 3 te mutlaka bir kere ayağıma alıyorum uykusu açılınca hemen başlıyor gülmeye agu yapmaya nasıl bu kadar uykudan aguya hızlı geçiş yapıyor anlamıyorum başlıyorum sallamaya sonrada hemen uykuya geçiş kendi yastığıyla tutup tekrar yerine koyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…