2012 kasım bebekleri büyüyor..

ayy geçmiş olsun ya ben de üzüldüm nasıl dayanacak yavrum o acıya bi de alçı.. rabbim annesine sabır versin ve aslında elhamdülillah sadece ayağı kırılmış kendileri iyi mi peki

ben de o kadar üzüldüm ki canım sabahtan beri ne yaptığımı bilmiyorum. daha dün beraberdik çok tatlı bi bebek maşallah nazar mı oldu bilmiyorum. annesi aradığımda emardaymış boynu çok ağrıyormuş. bi daha görüşemedik önemli bişey yoktur inşallah.

babaanne bakacak oğluma 8.aydayız ..sanırım biraz geç kaldık biberona..inşallah dediğin gibi olur mecbur kalınca alışır

Slm kızlar gecmıse bakamadım unarım herkes ıyıdır bugun ceydaya anam babam usulu yoğurt corbası yapcam yarmalı kıymalı bakalım buna ne dıycek bu kızın yemek işi benı öldürdü.
Pazartesı alısverıse gıttık bıseyler aldık kızıma tezgahtar kac aylık oludgunu sordu 6,5 dedık nasıl 6,5 aylık dedı hasta fılan mı dedı adamı boğasım geldı zatıf olunca dırek hasta damgasını yedık moralım bozuldu ya bu kız bıye kılo almıyo kı ??

sanane deseydin ya ay bu insanlar ne kadar patavatsiz ya canim bosver sen onlari saglikliya dert etme bosver

iyiyiz canim cok sukur sen nasilsin sabah yedi olmadan kalkti dokuzda yatti yarim saat uyudu uykusunu alamadi tabi mizmiz tekrar yatirdum uyumadi bizde durumlar boyle
iyiyiz cnm çok şükür arada diş ağlamalarımız hariç.benim ki bir gün altıda kalktı şimdiye kadar genel de 4-4,5 bilemedin 5 te kalkıo.hasta olmasın da razıyım.rabbim tüm bebişlere şifa versin

allah korumuş cnm yaa çok şükür geçmiş olsun

ay takma cnm yaa o tezgahtar densizmiş boşver gitsin... sağlıklı ya çok şükür sen bilyorsun neyin ne olduğunu.güle güle giysin cicişlerini fıstık

kızlar bişey sorcam sabah kahvaltılarınızı devam sütüyle mi hazırlıyorsunuz? ben şimdiye kadar anne sütüyle hazırlatıyordum ama artık yetmediği için sağmıyorum sadece su ile de hazırlamak istemiorum. en azından anne sütü olmadığında devam sütü ile mi versem? siz ne yapıyorsunuz.

ya benmde var bi tane yapilacak ama morfin verilecek emziriyorum diye erteliyorum sute gecmezmi acaba sen nasil yaptiracaksin
geçmiyormuş tatlım araştırdım

ben en baştan beri devam sütü ile yapıyorum tatlım ıhlamurla da ıslatan var ama

sanane deseydin ya ay bu insanlar ne kadar patavatsiz ya canim bosver sen onlari saglikliya dert etme bosver

Ay adamı öldüresım geldı esım vardı yanımda yoksa derdım sana ne dıye ya offf offf bı de bunun memleket ayagı var esımın babaannesı daha 2 aylıkken cok kucuk bu dıyodu sımdı 6,5 aylık hala nıye kucuk bu dıyecek benı sınır edecekler sabır tası olmam lazım catlamamak için :)

cnm takmamayı öğrencez mecburen. olayın çocukla alakası yok aslında. bak benim kızım altı aylıkken 9 kiloydu ki doğduğunda 2930 gr dı.eşimin ananesi gördü ilk söylediği şey hiç altı aylığa benzemiyo bu çocuk büyümüo mu ne dedi:) tabi o anda gıcık oldum o ayrı... laf edecek olan edio yani. kayınvalidem hala küçük bu küçük deyip duruyor.

Son düzenleme:

cok cok erken kalkiyomus canim ya bide sen kalkip ise geliyosun evde olsan o uyuyunca uyursun erken yatiyosun ama dimi uykunu almak icin

tatlim ben bugun kayisi kaynattim ezdim onunla islattim biskuvileri tuvalete rahat ciksin diye
geçmiyormuş tatlım araştırdım

ben en baştan beri devam sütü ile yapıyorum tatlım ıhlamurla da ıslatan var ama

tesekkur ederim canim gecmis olsun

cok cok erken kalkiyomus canim ya bide sen kalkip ise geliyosun evde olsan o uyuyunca uyursun erken yatiyosun ama dimi uykunu almak icin

evet cnm hem de ne erken:) bazen akşam sekiz de uyuduğum bile oluo:) çünkü hala kızım geceleri çok sık kalkıo. emio diye seviniyorum ama ben perişan oluyorum. zeynep ilay uyuyo ardından ben yatıyorum yoksa ertesi gün çok zorlanıyorum.

canım ben sütlü prinçli kaşık mamasını süt kıvamında yaptırıyorum bakıcımıza zaten artık ayrı ayrı yediriorum çay tabaklarına hazırlıyorum sabah yumurtası pekmezi peyniri bisküvisi :)) devam sütü hiç almadım

ayy bana diyodun demi nasıl dayanıyosun diye :)) benim bünye herhalde alışık gece 12 buçukta yattım sabaha kadar kaç kere kalktım sayamadım :)) ve saat 6 dan beri ayaktayım:)) işe başlamadan önce yatıyodum iyi geliyodu ama iş de yoruyo valla 5 dakika boş kalmadım.. güya saat 1 buçuktan ikiye kadar takılacaktım forumda google bile yazamıyorum evraklardan çok yoğun geçiyo süt izni olduğu için diğer kalemdeki arkadaşlara yük gelsin istemiyorum elhamdülillah ama ya rana iyi olsun da ben uyumayayım sıkıntı yok :)

gelelim benim soruma..

bebişlerinizin gündüz uykularında değişiklik oldu mu yani yatma stillerinde falan

ben gündüzleri ranayı yatıramıyorum... bakıcımızda öyle sallanırken kendini sallıyo beşikte çarpacak kenarlara nerdeyse niye böyle yapıyo anlamıyorum bi de almayınca çığlık atıp ağlıyo hayır uykusu var belli.. şimdi saat 2 den beri uyanık saat 9 a kadar en az yarım saat uyuması lazım ama uyutamadım ve uyumadığı için de mız mız (

ha bu arada tavuklu çorbamız iki günlüktü bitti.. şimdi yarına ne çorba yapacam ben kiremitime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…