- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #16.261
ayy geçmiş olsun ya ben de üzüldüm nasıl dayanacak yavrum o acıya bi de alçı.. rabbim annesine sabır versin ve aslında elhamdülillah sadece ayağı kırılmış kendileri iyi mi peki
kıyamam ben size ya bence diş huzursuzluğu tatlım inşallah geçicidir ve rahatlar ranamda anneside
canım öncelikle merhaba benim oğlum biberona hiç alışmadı emzik hiç almadı ne yaptıysam olmadı şimdi biberonu görünce el ayak çırpınıyormuş ver die :) ben ne zaman işe başladım o benden ümidi kesti o zaman aldı biberonu tatlım bu da 6. aya tekebül ediyor bebeğe sen işe başlıyınca kim bakıcak ? ben biberon almadığı zamanlarda sütümü kaşıkla veriyordum benden başka bir yerden almayı öğrensin diye tavsiye ederim iş bakıcak kişiye düşüyor inşallah başarılı olur erdem şimdi biberonda emzikte alıyor arada inşallah seninkide alır tatlım stres yapma sakın
günaydın kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür erdem 1 haftadır 5 te uyanıyordu bugün yine uyandı emdi sonra yanıma yatırdım bir baktım uyudu hoop bende hemen yattımsonra 7e çeyrek kala uyandık oğluşumla güzel bir sabahtı bıraktığımdada ağlamadı çok şükür işe geldim işlerimi halletmeye çalşıyorum.
songülüm inşallah aras biraz daha iyidir.bütün hasta bebişler biranönce iyi olsunlar inşallah
günaydın kızlar
sabah sabah acayip moralim bozuldu yaabi arkadaş var onunda kasım doğumlu bebeği var. gece kaza yapmışlar. bebişin ayağı kırılmış alçıya alınmış. çooook üzüldüm
Slm kızlar gecmıse bakamadım unarım herkes ıyıdır bugun ceydaya anam babam usulu yoğurt corbası yapcam yarmalı kıymalı bakalım buna ne dıycek bu kızın yemek işi benı öldürdü.
Pazartesı alısverıse gıttık bıseyler aldık kızıma tezgahtar kac aylık oludgunu sordu 6,5 dedık nasıl 6,5 aylık dedı hasta fılan mı dedı adamı boğasım geldı zatıf olunca dırek hasta damgasını yedık moralım bozuldu ya bu kız bıye kılo almıyo kı ??
iyiyiz cnm çok şükür arada diş ağlamalarımız hariç.benim ki bir gün altıda kalktı şimdiye kadar genel de 4-4,5 bilemedin 5 te kalkıo.hasta olmasın da razıyım.rabbim tüm bebişlere şifa versiniyiyiz canim cok sukur sen nasilsin sabah yedi olmadan kalkti dokuzda yatti yarim saat uyudu uykusunu alamadi tabi mizmiz tekrar yatirdum uyumadi bizde durumlar boyle
allah korumuş cnm yaa çok şükür geçmiş olsungünaydın kızlar
sabah sabah acayip moralim bozuldu yaabi arkadaş var onunda kasım doğumlu bebeği var. gece kaza yapmışlar. bebişin ayağı kırılmış alçıya alınmış. çooook üzüldüm
ay takma cnm yaa o tezgahtar densizmiş boşver gitsin... sağlıklı ya çok şükür sen bilyorsun neyin ne olduğunu.güle güle giysin cicişlerini fıstıkSlm kızlar gecmıse bakamadım unarım herkes ıyıdır bugun ceydaya anam babam usulu yoğurt corbası yapcam yarmalı kıymalı bakalım buna ne dıycek bu kızın yemek işi benı öldürdü.
Pazartesı alısverıse gıttık bıseyler aldık kızıma tezgahtar kac aylık oludgunu sordu 6,5 dedık nasıl 6,5 aylık dedı hasta fılan mı dedı adamı boğasım geldı zatıf olunca dırek hasta damgasını yedık moralım bozuldu ya bu kız bıye kılo almıyo kı ??
geçmiyormuş tatlım araştırdımya benmde var bi tane yapilacak ama morfin verilecek emziriyorum diye erteliyorum sute gecmezmi acaba sen nasil yaptiracaksin
kızlar bişey sorcam sabah kahvaltılarınızı devam sütüyle mi hazırlıyorsunuz? ben şimdiye kadar anne sütüyle hazırlatıyordum ama artık yetmediği için sağmıyorum sadece su ile de hazırlamak istemiorum. en azından anne sütü olmadığında devam sütü ile mi versem? siz ne yapıyorsunuz.
geçmiyormuş tatlım araştırdım
ben en baştan beri devam sütü ile yapıyorum tatlım ıhlamurla da ıslatan var ama
sanane deseydin ya ay bu insanlar ne kadar patavatsiz ya canim bosver sen onlari saglikliya dert etme bosver
iyiyiz cnm çok şükür arada diş ağlamalarımız hariç.benim ki bir gün altıda kalktı şimdiye kadar genel de 4-4,5 bilemedin 5 te kalkıo.hasta olmasın da razıyım.rabbim tüm bebişlere şifa versin
allah korumuş cnm yaa çok şükür geçmiş olsun
ay takma cnm yaa o tezgahtar densizmiş boşver gitsin... sağlıklı ya çok şükür sen bilyorsun neyin ne olduğunu.güle güle giysin cicişlerini fıstık
Ay adamı öldüresım geldı esım vardı yanımda yoksa derdım sana ne dıye ya offf offf bı de bunun memleket ayagı var esımın babaannesı daha 2 aylıkken cok kucuk bu dıyodu sımdı 6,5 aylık hala nıye kucuk bu dıyecek benı sınır edecekler sabır tası olmam lazım catlamamak için :)
iyiyiz cnm çok şükür arada diş ağlamalarımız hariç.benim ki bir gün altıda kalktı şimdiye kadar genel de 4-4,5 bilemedin 5 te kalkıo.hasta olmasın da razıyım.rabbim tüm bebişlere şifa versin
allah korumuş cnm yaa çok şükür geçmiş olsun
ay takma cnm yaa o tezgahtar densizmiş boşver gitsin... sağlıklı ya çok şükür sen bilyorsun neyin ne olduğunu.güle güle giysin cicişlerini fıstık
tatlim ben bugun kayisi kaynattim ezdim onunla islattim biskuvileri tuvalete rahat ciksin diyekızlar bişey sorcam sabah kahvaltılarınızı devam sütüyle mi hazırlıyorsunuz? ben şimdiye kadar anne sütüyle hazırlatıyordum ama artık yetmediği için sağmıyorum sadece su ile de hazırlamak istemiorum. en azından anne sütü olmadığında devam sütü ile mi versem? siz ne yapıyorsunuz.
geçmiyormuş tatlım araştırdım
ben en baştan beri devam sütü ile yapıyorum tatlım ıhlamurla da ıslatan var ama
cok cok erken kalkiyomus canim ya bide sen kalkip ise geliyosun evde olsan o uyuyunca uyursun erken yatiyosun ama dimi uykunu almak icin
peki hangi marka kullanıyorsun cnm memnun musun
neredeyse hepsini denedim en son hipp organik olanı beğendik erdemle tatlım kesinlikler tavsiye ederim
onu burda bulabilir miyim bilmiyorum cnm bi kaç markete bebe bisküvisi için bakmıştım bulamamıştımsağolasın
jokerin internet sitesinde var tatlım oradan alabilirsin
canım ben sütlü prinçli kaşık mamasını süt kıvamında yaptırıyorum bakıcımıza zaten artık ayrı ayrı yediriorum çay tabaklarına hazırlıyorum sabah yumurtası pekmezi peyniri bisküvisi :)) devam sütü hiç almadımkızlar bişey sorcam sabah kahvaltılarınızı devam sütüyle mi hazırlıyorsunuz? ben şimdiye kadar anne sütüyle hazırlatıyordum ama artık yetmediği için sağmıyorum sadece su ile de hazırlamak istemiorum. en azından anne sütü olmadığında devam sütü ile mi versem? siz ne yapıyorsunuz.
evet cnm hem de ne erken:) bazen akşam sekiz de uyuduğum bile oluo:) çünkü hala kızım geceleri çok sık kalkıo. emio diye seviniyorum ama ben perişan oluyorum. zeynep ilay uyuyo ardından ben yatıyorum yoksa ertesi gün çok zorlanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?